Merhaba kızlar 2018 de kpss ye girmiştim.atama hala yok ve puanım da çok iyi değil birkaç aydır düşünüyordum ama bugün karar verdim.Yarindan itibaren neler yaptığını nasıl çalıştığımı paylaşıcam.Benimle çalışmak ve 85+ puan almak isteyenler birlikte destek olalım.
öncelikle 2018 kpss de çalışmak istemedigim ve sınavda da pek birşey yapamadığım dersle başlamak istedim TARIH
birkaç rehberlik hocasını dinledim ve bu bir iki ay için alıştırma evresi olmasını ve 2 dersle devam etmem gerektiğini düşünüyorum
ben de Tarih ve matematik üzerinden gidicem
Merhaba kızlar 2018 de kpss ye girmiştim.atama hala yok ve puanım da çok iyi değil birkaç aydır düşünüyordum ama bugün karar verdim.Yarindan itibaren neler yaptığını nasıl çalıştığımı paylaşıcam.Benimle çalışmak ve 85+ puan almak isteyenler birlikte destek olalım.
merhaba ben de kpss 2020'ye hazirlaniyorum ve hedefim sizin ki gibi 85 üstü. Birlikte çalışıp birbirimizi motive etmeyi, birbirimize destek olmayı isterim.
Beni de heves ettirin gy gk den yüksek almam lazım sadece alan falan girmicem oylesine girip 62 aldım unutmuşum çalışamıyorum bende evliyim 2 sene olacak bebe de yok daha.
Beni de heves ettirin gy gk den yüksek almam lazım sadece alan falan girmicem oylesine girip 62 aldım unutmuşum çalışamıyorum bende evliyim 2 sene olacak bebe de yok daha.
Maaalesef devam ettiremiyorum atamalar başladı umudum yok diyorum ama yine de kapıldım yine bir hayale bekliyorum
Aranamazsam yine uzulucem bu sefer de sınava az bir vakit kalmış olacak :/
Alanınız nedir kızlar bende bu hafta basliycam kpss ikizlerimle üstelik bi delilik yapıp basliycam kpss macerasına bebek fln yokken. Halledin şunu evli olanlar
Alanınız nedir kızlar bende bu hafta basliycam kpss ikizlerimle üstelik bi delilik yapıp basliycam kpss macerasına bebek fln yokken. Halledin şunu evli olanlar
Ebeyim 2 haftadır sağlık aramaları başladı şu an 1000 ebe alıyor ama benim sıralamam 2400lerde
2.alımda 2600 ebe alacaklarmış ama yine kesin diyemiyorum çünkü eşim ankarada mecbur başka şehir yazamıycam
2018 de girdigim zaman 100 videoyu da bitirmiştim hem not defterini aldım hem kendim deftere not tuttum ama olmuyordu
Gerçi o zaman belki de kafamı pek veremiyordum yurt ortamı özel sorunlar vs ama şimdi yeniden izliycem inşallah en azından deneyim oldu benim icin
Maaalesef devam ettiremiyorum atamalar başladı umudum yok diyorum ama yine de kapıldım yine bir hayale bekliyorum
Aranamazsam yine uzulucem bu sefer de sınava az bir vakit kalmış olacak :/