• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hayirlisiyla kalp sesini duysaydim cok rahatlicam😇 Allah her isteyene o sesi duyursun insallah💓
bende oyle bekliyorum gunler gecmedi.. karsi komsumda 7 haftalik hamile. O duymus carsamba, bugunde gitmis tekrar. Ben salıyı bekliyorum işte. Bide devlette neyle karsilascam bilmiyorum. Şu testleri yaptirayimda yeni doktoruma baslayayim artık inşallah

merhaba hanımlar :) iki gündür uye olmaya çalışıyordum,bende yeni hamişlerdenim sat 26 mayıstı ona göre 7+5 haftalığım,ama bence 1 hafta önden gidiyor,bu tarihlerde hamiş var mı aranızda?doktorunuz kaç haftalık olduğunu söylüyor mu? kalp atışını duydunuz mu? su an devlet hastanesine gidiyorum ankaradayım tavsiye edeceğiniz doktor var mı?ilk gebeliğim tesekkür ederim sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza:)
Hayırlı olsun canım. Benimde sat 26 mayıs ama benim 4+5 bugün 😀yaklaşık 3 hafta geriden geliyor. Aslında geriden gelmiyor. Yumurtlama geç olmuş. Büyük ihtimalle sende erken yumurtlama olmuştur. Hepimiz er yada geç sağlıklıl bir şekilde kucağımıza alalım miniklerimizi 🥰

14. Gun catlayan vardir hatta daha bile erken olan o yuzden takilma. Benim döngum 28di normalde mesela
Hayirlisiyla kalp sesini duysaydim cok rahatlicam😇 Allah her isteyene o sesi duyursun insallah💓
Amin bende öyle doktor 20 gün sonra gel dedi günler geçmiyor sanki:KK17:
Keseyi gordun mu canim? Benim şafak 12 🤭 gün sayiyorum resmen

Hayırlı olsun canım. Benimde sat 26 mayıs ama benim 4+5 bugün 😀yaklaşık 3 hafta geriden geliyor. Aslında geriden gelmiyor. Yumurtlama geç olmuş. Büyük ihtimalle sende erken yumurtlama olmuştur. Hepimiz er yada geç sağlıklıl bir şekilde kucağımıza alalım miniklerimizi 🥰
Amin inşallah 🙏🏻🙏🏻 aslında 9 hazirandan itibaren yumurtlama günüm vardı,adetin bitmesi yumurtlama gününün gelmesi,rahime yerleşmesi derken rahat 10 gün geçiyor sanırım o haftalardan itibaren hesaplansa benimde 6 hafta anca olmuştur herhalde🤭🤭

Kizlar devlet hastanesinde doğum yaparsanız devlet ekstra para ödüyor gibi birşey duydum 8 Bin TL civarinda.
Bilgisi olan var mı?:KK64:

Kizlar devlet hastanesinde doğum yaparsanız devlet ekstra para ödüyor gibi birşey duydum 8 Bin TL civarinda.
Bilgisi olan var mı?:KK64:
Devlet böyle bir şeyi asla yapmaz bence. Günde kaç kadın doğum yapıyor kim bilir.. teşvik amacıyla 100-200 anca veriyordur belki 🙄 bebek bakım parası olarak veriyordur onu da

Back
X