- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay be! Bunu da doğurduktan sonra eşimi yanıma yaklaştırmaya korkarım. Iki tane yeter bana. Bütün korunma yöntemleri boşsa en iyisi kocalarla ev arkadaşı modunda yaşamakAllah ol derse olur saglikla da dogarlar bugun bi ark in tupleri bagli iken bile hamile old ogrendim sasirdim iste Allah ne buyuk yoktan boyle var ediyor Onun gucu her seye yetiyor
Vay be! Bunu da doğurduktan sonra eşimi yanıma yaklaştırmaya korkarım. Iki tane yeter bana. Bütün korunma yöntemleri boşsa en iyisi kocalarla ev arkadaşı modunda yaşamak![]()
muhtemelen ilk doğuran da ben olacağımİlk cinsiyet tahmini sizden gelecek çok heyecanli☺
Ben az önce eşime dedim ki bu evde civciv besleniyo gibi kokuyovalla kokulardan koku begeniyorum. Deterjan kokusundan parfum kokularindan tiksindim disarda kullananlara da cok gicik oluyorum parfumu
![]()
Igg ler pozitif olacak zaten canım endişelenme igm ler önemliHayirli aksamlar kızlar şimdi sonuçlarıma baktım köyü renk yazılanlar sanırım iyi değil
Anti rubella igg 34 pozitif
Anti cmv İgg 37 pozitif
Hct 33.8
daha da var ama bunlar dikkatimi çekti iyi değil sanki
sanırım idrar tahlili de temiz degil
Önceki gebeliginde preeklamsi geçiren anneler varmı aramizda acaba?
onlarda negatifIgg ler pozitif olacak zaten canım endişelenme igm ler önemli
Evet sezeryana girdi ama niye böle olmuş anlamadık
Amin canim insaallah hepimizeBende bel agrimdan dolayı hep yatıyorum Rabbim kolaylık versin inşallah
Bende ilk gebeligimde gecirdim senin kaçıncı gebeliğin bu preeklamsiyi kacinci haftada gecirmistin sonuç noldu ve bu gebeliginde nasil bir yol izleyeceksin? Kimisi riskli gebelik bölümüne gidiyor uniye doktorun normalmiBen varım canım malesef
Igg pozitif igm negatif olmalı zaten canım benimde kan değerlerim düşük 3. Aydan sonra kan ilacına başlayacağız nasılsa folik asidi bırakıp onu da takma kafana .onlarda negatif
lökosit 29
eritrosit 12 idrar tahlilim sanırım enfeksiyon var zaten yanma da oluyordu
kan değerlerim de düşük![]()
Normaldir canim ben de şuan kusuyorum mesela güya erken yatmıstimKizlar suan sanki agzimda oluk oluk kan varmis gibi hissediyorum yogun bir tat var agzimda bakiyorm hicbisey yok . neden olabilir boyle bisey cok ilginc geldi
Hayirli aksamlar kızlar şimdi sonuçlarıma baktım köyü renk yazılanlar sanırım iyi değil
Anti rubella igg 34 pozitif
Anti cmv İgg 37 pozitif
Hct 33.8
daha da var ama bunlar dikkatimi çekti iyi değil sanki
sanırım idrar tahlili de temiz degil
Doludur dolu canimm. Relax olİnşallah canm inşallah benimde sabah
benim kanamam cok oldu dr odasina girmeden hic umit yoktu icimde dedim o kanamalarla normal gebelik olamaz dualar okudum ve o sesi duydum mutlu oldum ustelik 2 . hamileligim old halde insan bi tuhaf oluyor ,babami yakin zamanda kaybettim bu gebelik plansizdi dedim babamin yasini unutturur ani sekilde öldü kalp krizi yikildik en azindan biraz dikkatimiz bebege yoneldi ,Allah bize bi teselli verdi sende icini ferah tut hep iyi dusun iyi olsunİnşallah canm inşallah benimde sabah