• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hiç öyle düşünmeyin kızım 22 aylıkken oğlum oldu. İkisinin sevgisi de aynı oluyor hatta kızım da çok sevdi kardeşini kaç çocuğun olursa kalbin o kadar bölünüyor sevgi aynı kalıyor ama sevdiklerin çoğalıyor bu dünyanın en güzel şeyi bi kardeşle büyümek çocuğuna yapabileceğin en büyük iyilik ❤
Demi ne güzel yazmışsınz 🥰🥰🥰Elhamdülillah çok şükür nasip eden Rabbim e

Teyzeleriiiiiiiiiiiiii 2kese gorduk sukurrler olsun ama Dr sevinmek icin erken dedi benim rahmimde buyume sorunu var oyuzden simdi bebeklerine iyi bak ve buyut dedi 10gun sonra kontrol var ins kalp atislarini duyariz cok sevindim ama korkularimda bir okadar cok Allahim ins bebislerimizi bize bagislar 10gun nasil gececek bilmiyorum hepinize dua ediyorum Sizde bana edin kizlar

Dualarimiz seninle 😍 ikisini de saglikla kucagina alirsin insallah. Hayirli olsun. 💕
bende birde o gün beklemeyim diye 8:40 aldım heralde ilk randevu...eşiyle birlikte görmeye giden varmı?

6+6’da kalp atisini dinledigimiz randevuya birlikte gitmistik. Kalp atisini duyunca bana “cok heyecanlisin su hiza bak” dedi garibim. Doktor da “bebek babasinin sesini duyunca heyecanlandi tabi” deyince sok oldu. Bu erkekler cok saf 😂

Merhabalar 18 temmuz adet günümdü 6 gun gecikmeli adetten sonra test yaptim kan verdim ilk beta 2949 cıktı aynı gün keseyi gordum nasipse yarın ilk kalp atisini dinlicez. Bi arada 5. Tuo bebek için histeroskopiye hazırlanırken bi sürprizle karşılaştım yani Rabbimin bana hediyesi mucizesi insaallah bende 25 mart 2020 de anne olucam

Hayirli, ugurlu olsun, saglikla gelsin insallah. 💕

Ama hepsini sağlık ocağı yapmıyor bildiğim kadarıyla

Saglik ocagi bazi testleri yapmiyor, ozelde yaptirmayacaksan devlet hastanesi en iyisi. Hem tamamini yapiyor hem ayni gun aksamina tum sonuclari veriyor canim. ☺️

reGenesis MAX kullanıyorum içinde omega 3 desteği varmış. İlk üç ayda zeka gelişimi için iyi dedi dr
Ama o balik yagi degil mi canim. Kirmizi, yumusak bi hap die hatirliyorum. Iyi bir marka, ama kullanmak icin erken vermisler sana. Belki gerekli gormustur tabi doktorun. Bana 4. Ayda verilmisti de

Dualarimiz seninle 😍 ikisini de saglikla kucagina alirsin insallah. Hayirli olsun. 💕

6+6’da kalp atisini dinledigimiz randevuya birlikte gitmistik. Kalp atisini duyunca bana “cok heyecanlisin su hiza bak” dedi garibim. Doktor da “bebek babasinin sesini duyunca heyecanlandi tabi” deyince sok oldu. Bu erkekler cok saf 😂

Saglik ocagi bazi testleri yapmiyor, ozelde yaptirmayacaksan devlet hastanesi en iyisi. Hem tamamini yapiyor hem ayni gun aksamina tum sonuclari veriyor canim. ☺️
Allah razi olsun canim cok saol

Benimde dün geceden beri sol kaburgam boşluğum ağriyor valla internetten baktim büyüyen rahmin kaburgaya doğru genişlemesi baski yapmasi ağri yaparmiş.İnsallah oyledir.
Kizkar bide doktorunuz size çay kahve konusunda kısıtlama getirdi mi?

Benimde dün geceden beri sol kaburgam boşluğum ağriyor valla internetten baktim büyüyen rahmin kaburgaya doğru genişlemesi baski yapmasi ağri yaparmiş.İnsallah oyledir.
Kizkar bide doktorunuz size çay kahve konusunda kısıtlama getirdi mi?

Gecmis olsun.

Bende migren var. Bunun icin gunde en fazla 1 fincan sade Turk kahvesi, cok ama cok acik cay icmeme izin var. Bunun haricinde su, sut ve maden suyu icebiliyorum.

Kahveyi de nedense icesim gelmiyor ki ana ogunum sayilir normalde. ☺️

Saglik ocagi bazi testleri yapmiyor, ozelde yaptirmayacaksan devlet hastanesi en iyisi. Hem tamamini yapiyor hem ayni gun aksamina tum sonuclari veriyor canim. ☺
En iyisi Bn devlete gidip yaptırayım

Bayanlar aranızda egzaması olan var mı ? Hamileyim kortizonlu krem kullanmayım diyorum mahvoldum 😥

Bayanlar aranızda egzaması olan var mı ? Hamileyim kortizonlu krem kullanmayım diyorum mahvoldum 😥

Egzama degil de, gunes alerjim var. Kortizonlu krem kullaniyordum normalde. Doktorum onun yerine Bepanthol kasinti gidericiye izin versi. Prospektuste de gebelerin kullanabilecegini yaziyor. Gecmis olsun.

Eki Görüntüle 2295859
Kızlarr biz geldikk🤭 her sey yolunda çok şükür 8 haftayla uyumlu dedi doktor. Ama doktor çok sevimsizdi ya agzından gramla laf aldık. Bu kağıtta bebeğin boyu nerede yazıyor ben bulamadım da. Geriden gelme olayi düzelmis sanirim doktor 8 hafta dedigine göre
Kızlar bu terimlerden anlayan yok mu aranızda ?

Ayyy minnosa bakkk😍😍
Eki Görüntüle 2295859
Kızlarr biz geldikk🤭 her sey yolunda çok şükür 8 haftayla uyumlu dedi doktor. Ama doktor çok sevimsizdi ya agzından gramla laf aldık. Bu kağıtta bebeğin boyu nerede yazıyor ben bulamadım da. Geriden gelme olayi düzelmis sanirim doktor 8 hafta dedigine göre

Eki Görüntüle 2295859
Öncelikle gözünüz aydın 🙏
Burada boyu da haftası da yazmıyor ne yazıkki. Boyu için crl yanında değer yazar... Diğerlerinin ne olduğu konusunda bir fikrim yok. Bebek büyüdükçe bakacak daha çok değer oluyor ama şimdilik bu ikisi yeterli

Back
X