• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ondan şüpheleniyorum zaten 😔 yoksa bu kadar ateş düşürücüye fitile rağmen nasıl düşmez ateşi
Yemek yemeyi reddediyorsa boğazı acıdığı içinse olabilir.Birkaç güne döküntü verir anlaşılır o hastalıksa.Ateş birkaç gün sürdü kızımda.Sabaha kadar banyo,alnına su koyma ile uğraşmıştık.Ateşi öyle ki kırmızı bir surat oluyordu yavrum.

Yemek yemeyi reddediyorsa boğazı acıdığı içinse olabilir.Birkaç güne döküntü verir anlaşılır o hastalıksa.Ateş birkaç gün sürdü kızımda.Sabaha kadar banyo,alnına su koyma ile uğraşmıştık.Ateşi öyle ki kırmızı bir surat oluyordu yavrum.
Döküntü dediğin böyle şeylermiydi 😔

Eklentiler

• 17B1ADF2-93C3-4919-B08B-B1A31BF54C84.webp
    17B1ADF2-93C3-4919-B08B-B1A31BF54C84.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 42
  • F21F0A6B-0A28-4FC3-9741-25E9129A61FE.webp
    F21F0A6B-0A28-4FC3-9741-25E9129A61FE.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 43
Ah güzel anneler boşuna antibiyotik kullandık 3 gün meğer el ağız ayak hastalığıymış 🤦🏻‍♀️ Doktoruna fotoğraf attık gelin dedi ağzına baktı damakları falan hep yara 😔 oyun parkına gitmiştik 10 gün önce . Oradan kaptı heralde diyorum 😔

Ah güzel anneler boşuna antibiyotik kullandık 3 gün meğer el ağız ayak hastalığıymış 🤦🏻‍♀️ Doktoruna fotoğraf attık gelin dedi ağzına baktı damakları falan hep yara 😔 oyun parkına gitmiştik 10 gün önce . Oradan kaptı heralde diyorum 😔
Bulaşıcıdır sizlere de bulaşabilir.Bizim komşumuzun kızına bulaşmıştı 23 yaşındaydı ve ağır geçirmişti.Bizlere bulaşmamıştı.

Kaşınır bi de onlar rahatlatıcı losyon kullanabilirsin.Kafanın içinde bile çıkıyorlar.

Kaşınır bi de onlar rahatlatıcı losyon kullanabilirsin.Kafanın içinde bile çıkıyorlar.
Doktor krem ve ağız spreyi verdi canım çok sağol. Ama nasıl kızıyor ilaç veriyorum diye 😔 bu akşam babasıyla uyumak istedi ilk defa 😔 bu cok koydu 😔😔 güzellikle anlatıyoruz ama reddediliyor mecbur zorla içiriyorum calpolu

Doktor krem ve ağız spreyi verdi canım çok sağol. Ama nasıl kızıyor ilaç veriyorum diye 😔 bu akşam babasıyla uyumak istedi ilk defa 😔 bu cok koydu 😔😔 güzellikle anlatıyoruz ama reddediliyor mecbur zorla içiriyorum calpolu
Kızım üç gün sadece süt içebilmişti yavrum.Biz bir hafta antibiyotik kullanmıştık.Bir de beş günlüğüne tatile gitmiştik burnumuzdan gelmişti.Benim kız iki kere geçirdi farklı zamanlarda.Yani bir kere geçirip kurtuluş yok

Cok uzuldum Allah şifa versin canim. İnşallah biraz hafifleyince rahatlar yavrum. Bizde haftasonu cocuklari avm ye götürdük cok korkuyorum ama hep evde de tutamıyosun, aylar vardir bir yere goturmedik

Artik 2 yaştan sonra kizlar babaci olur canim. İlk başlarda insan kötü hisseder biraz ama kiz cocuklar babaci 🤷🏻‍♀️

Artik 2 yaştan sonra kizlar babaci olur canim. İlk başlarda insan kötü hisseder biraz ama kiz cocuklar babaci 🤷🏻‍♀️
Yok aijo sıyırıcam en sonunda yahu zehir veriyoruz sanki içsene . Zorlamıyım diyorum ama yemesi içmesi de lazım. Baba baba diye ağlıyor eşimde yüz veriyor olan bana oluyor

Kızlar bişey danışıcam size . Yarın arkadaşlarla toplanacaktık , hepsinin de cocuğu var ama çocuklar olmayacak yanımızda . Selinde malum hasta ya benden kızlara ordan da çocuklara bulaşmaz dimi bu hastalık🤦🏻‍♀️

Kızlar bişey danışıcam size . Yarın arkadaşlarla toplanacaktık , hepsinin de cocuğu var ama çocuklar olmayacak yanımızda . Selinde malum hasta ya benden kızlara ordan da çocuklara bulaşmaz dimi bu hastalık🤦🏻‍♀️
Canim bence iptal et. Maalesef bu hastalik bulaşıcı. Ben grip olsalar bile alerji olsalarda
kimseye gitmiyorum, kimseyi kabul etmiyorum. Vebal almaktan çok korkarim. Şimdi anneler taşıyıcı olsa cocuklara geçse uzulursun

Ah yavrum.yaaa offf dunus nasil yaralarinarttimi

Back
X