2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin 😍😍
Masaallah canim benim senin adina cok sevindim. Darisi yarin benim mujdeli haber vermeme insaallah 😘😍

Kızlar eyvahlar olsun 😱 olsapar 0,6 yaktı benı anam kıvrandım valla sız nasıl vuruyorsunuz acısını azaltcak yontem varmı🥺

Kızlar nasılsınız ben kötüyüm
Progestan iğne beni mahvetti.. transferden önce başladım ben iğneye hala da devam ediyorum inanın yürürken ağlıyorum o kadar ağrıyor psikolojim bozuldu oturup kalkamıyorum çünkü iğne yerlerim şişti hastaneyi aradım normal diyor 🥴
Normal canim. Bende 12 gundur vuruyorum ama koldan vurunca daha az agriyor onu farkettim. Sende ordan dene. Göbek cok agritiyor. Koldan vuruyorum ben 1 haftadir

Bende benim yuzumden olmasina uzuldum 1 gunluk ilac almadim diye tedavim bitti resmen diger ayi bekliycem felan amaaan valla napalim
Kismet nasibimde yokmus :KK43:
Dediğin gibi kuzum demekki nasibinde yokmuş üzülme diyeceğim ama üzülmemek insanın elinde olmaz tabiki.. önümüzdeki ay herşey gönlünce ve güzelce olsun inşallah 🙏

Back
X