- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.701
Benim doktorum şuan virüs var diye 14 nisanda çağırdı evde dinleniyorum gittiğimde 7. Hafta oluyo kalp atışını ve keseyi görücez inşallahHaklısın cnm ıns oyledır bebıslerımız bızlere sokı sokı tutunuyo olsun kese ıcın haftaya gıdecekmısın
Benıde ıkı hafta sonra cagardı cnm ama rapor cıkarmam lazım keseyı gormedenn rapor vermıyolar carsamba ılacım bıtmıs olcak bıde senın kan degerlerın kac kac cıktıBenim doktorum şuan virüs var diye 14 nisanda çağırdı evde dinleniyorum gittiğimde 7. Hafta oluyo kalp atışını ve keseyi görücez inşallah
Canım ben cumartesi ikinci testi vereceğim sonrasında konuşacağız tekrar doktorla,Ikı hafta sonra cnm senı
İnşallah aynen şu an bir şey hissetmiyorum diye pek anlamıyorum hamile miyimAynen canım seninki iyi maşallah hayırlısıyla bi kalp atışını duysak da bi rahatlasak
Canım benimde berbat toplanmisti artık iğne yapacak yer bulamıyordu hemşire şu titreşimli masaj aletlerinden alip hergün düzenli yaptık ve artık yumuşadı bir Problem kalmadı kolonyayi buzdolabına koy soğuk dok ve masaj yap iyi geliyorArkadaşlar transfer sonrası progesteron iğne verdi doktorum, iğne yerleri çok ağrıyor benim gibi olan var mı
Neden öyle dusunuyosun insallah olacak Rabbimin izni ile ferah olGunaydin herkese , bugun kan testi gunum ve gitmeden once bi test yaptim.okadar silik okadar silik ki cizgi.Allah nasip etmedi , kotu haberi teyit ettirmeye gidiyorum.Kendim icin cok uzgunum , ama sizler adina cok coook seviniyorum.Insallah saglikla guzel haber ler almaya dewam edin, bebeklerinizi kucaginaza alinsevgiler ..
Hmm bnde rapor almak ıcın keseyı gormemız lazım dedı dr da kendı drumda ıkı hafta sonra dedı ılaclar malum pahalı saglık ocagı ıkıncıye yazarmı bılmemCanım ben cumartesi ikinci testi vereceğim sonrasında konuşacağız tekrar doktorla,
Bu adet ağrıları her adet döneminde oluyormus arkadaşım söyledi bunu her ay yasıcaz korkmayın kanama olmadığı sürece bir sıkıntı yok allahın izniyle hayırlısıyla bir dogursakta bitse bu korkularBende 19 martta transfer oldum canim bende de oluyor kasik agrisi. Bir de heran adet olacakmism gibi hissediyrum agrilardan.Erken gebelik testi yaptin mi hic?
Bu sabah yaptım sizce nasıl, ama hafif kanamam varBende 19 martta transfer oldum canim bende de oluyor kasik agrisi. Bir de heran adet olacakmism gibi hissediyrum agrilardan.Erken gebelik testi yaptin mi hic?
Bu sabah yaptım sizce nasıl, ama hafif kanamam var
Hamilesin canim.. kacinci gunundesin.Bu sabah yaptım sizce nasıl, ama hafif kanamam var
Bugün 9.gün ama hafif kanamam varHamilesin canim.. kacinci gunundesin.
Kahverengi mi? Kırmızı ve aktif kabama değilde korkma canım. Ayağın altına yastık koy uzan ve dr nu bilhilendir. Bir şey olmazAma kanamam var
Bu sabah yaptım sizce nasıl, ama hafif kanamam var
Hafif kırmızı aktif değil,hiç tutmasaydı silik çikmazmıydı, kasık ağrımda var , dün akşam doktoru aradım bekleyelım demişti, sonucu şimdi gönderdim cevap gelmediKahverengi mi? Kırmızı ve aktif kabama değilde korkma canım. Ayağın altına yastık koy uzan ve dr nu bilhilendir. Bir şey olmaz
Canem progestan igneyi duzenli kullan. O yerlesme kanamasi olabilir. Benimde biraz oldu .Bugün 9.gün ama hafif kanamam var
Progestan dex iğnesi kullanıyorum, bugun 9.gün ama şu kanama moralımi bozuyor , sizin kaçinci gün naptınızKacıcıncı gunun cnm dr a bıldır progestan ıgne vururlar benımde bıkac gundur lekelenmem var yat uzan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?