- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 35
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.881
Beni şu an hiçbir koku etkilemiyor, yemeğimi de normal yiyorum ne çok aç ne çok tok değilim demek herkeste farklı oluyorsorma bende kolonya kokusuna tahammul edemıyorum. birde sogan . bende aksıne hıc acıkmıyorum. sabah bıle tok uyanıyorum :))
Maşallah doktoruna istersen haber ver iğneye başlayabılır bana öyle yapmşşti306 çıktı değerim kızlar
O süreçlere benee gelecek mıyım yaa insan mersk edıyor, tuzlu şeyler yesen iyi gelir diye duymuştumKızlar cok mıdem bulanıyor ıstıfa edıcem sankı ne ıyı gelır
Kendimle birlıkye herkese ediyorum , rabbim hepimizi sevindirsinYolumuz uzun cnm ıns aşlah buyuk dua edelım
İnşallah canımBence olmaz normal akıntı diye düşünüyorum
süperrr tebrıkler canım gözünüz aydın.306 çıktı değerim kızlar
yaa cok sanslısın. masallah dıyım. :)) hep böyle gitsinBeni şu an hiçbir koku etkilemiyor, yemeğimi de normal yiyorum ne çok aç ne çok tok değilim demek herkeste farklı oluyor
Canim galiba hamilesin.dun bende sordum kasık ağrısı rahim büyüyor ondan olurmuş. Aburcubur meyve suyu tüketirseniz idrar koyulasr.veya az su icersenizKızlar merhaba, adet sancısı gibi arada kasıklarıma ağri gelıyor korkuyorum bisey olur mu, bide akıntım baya koyu renkte
Perşembe 264 tü, bugün 600 çıktı. 11 nisanda kese görmeye gidicez inşallah :)Hayırlı olsun canım kaç çıktı değerin
Ayy kizlar ben maf oldum 1 saattir ya... esim sobayi yakmış patates közlenmis.midem bulaniyo başım dönüyo ama patates den degil mutfaga girdim tavuksote yapiyo eşim kusma oldu benden ama boğazım çok fena kizlar tahriş oldu sanirim..oglen yemekle duruyordum su an da yiyemiyorum süt icsem nasıl olur...ne iyi gelir...boyle olan hamis arkadaslar varmiIns cnm zamanı gelsın de bebıslerımız buyusun yavas yavas
Ayy kiz bende aynısısorma bende kolonya kokusuna tahammul edemıyorum. birde sogan . bende aksıne hıc acıkmıyorum. sabah bıle tok uyanıyorum :))
Kan pozitif de bı kontrol e gıtsem rahatlıycam sağolsınCanim galiba hamilesin.dun bende sordum kasık ağrısı rahim büyüyor ondan olurmuş. Aburcubur meyve suyu tüketirseniz idrar koyulasr.veya az su icerseniz
Bana tuzlu limon iyi gelmiştiAyy kizlar ben maf oldum 1 saattir ya... esim sobayi yakmış patates közlenmis.midem bulaniyo başım dönüyo ama patates den degil mutfaga girdim tavuksote yapiyo eşim kusma oldu benden ama boğazım çok fena kizlar tahriş oldu sanirim..oglen yemekle duruyordum su an da yiyemiyorum süt icsem nasıl olur...ne iyi gelir...boyle olan hamis arkadaslar varmi
TebriklerAllah razı olsun herkesten ben hala şoktayım darısı inşallah tüm kalbimle diğer sonuç bekleyen arkadaşlarıma . Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Gözün aydın, transferden kaç gün sonrası tahlil vermiş oldun306 çıktı değerim kızlar
teşekkür ederimGözün aydın, transferden kaç gün sonrası tahlil vermiş oldun
Bende aynı durumdayım bütün gün bulantıyla geçiyor,yemeklerin adını bile duymak istemiyorumGun ıcınde gelıp gıdıyo kokularda etkılıyo yemek oarfum yada kotu koku bıle etkılıyor ıns suan gecerbıde sureklı acıkıyorum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebriklerAllahım inanamıyorum bu 3. Denemem hayatımda ilk defa pozitif bir sonuç gördüm Allah razı olsun ben şoktayım hala o kadar zor bir dönmeden geçiyorum ki sonucu görünce ne yapacağımı bilemedim allahım sağlıklı katlansın değerim inşallah
Niye işi şansa bırakıyorlar ki olumsuz sonuç alırsak bakarız ne demek sanki çocuk oyuncağı sen doktor gibi yap bütün tahlilleri ihtimalleri sonra çocuk olsun az para ödemiyoruz sonuçta ay çok sinirlendim şu anKızlar size bir şey sorabilir miyimTüp bebek tedavisine başlamadan önce rahim filmi çektirdiniz mi doktorum suanda gerek yok eğer olumsuz sonuç alırsak o zaman çekeriz dedi ama içime sinmedi sizin nasıl oldu?
Ben 3-4 kere çektirmiştim rahim filmi niye o kadar para ödediniz ki o kadar da acımıyor rahatsız ediyor evet ama anestezi gerektirecek kadar değil gerçi benim yumurtalarımı da anestezi olmadan topladılar herkesin acı eşiği farklıValla canım asilama da bile istemisler di benden tup 'de gerek yok derse cekme sende.agrili birsey ben mafoldum ozelde cektirdim 1.milyar idi .anestezi yaptr eger cekersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?