2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

İnşallah güzel haberler alırsın Rabbim emeklerinin karşılığını versin

Allah sizede bu güzel duyguları yaşatsın cnm Inşallah seninde pozitif sonucunu alırız

Selam kızlar carsam ba günü 2779 bugün 2838 dr pek kilo almamış sezeryan alalım dedi 4 kasımı netleştirdi 8.30 ameliyata alacaklar son 7 inşallah 3 kilo oku haftaya kadar
Ayyy kaç haftalık olmus oluyor Ben bile heyecanlandım elim titredi sağlıkla gelsin miniğiniz

Ayyy kaç haftalık olmus oluyor Ben bile heyecanlandım elim titredi sağlıkla gelsin miniğiniz
Sağol canım benim Allah razı olsun inşallah normalde 39 haftalik olacak sezeryan günü ama 1 veya 2 hafta geride cikiyo bende anlamadım pek.darisi sizlere insallah

Sağol canım benim Allah razı olsun inşallah normalde 39 haftalik olacak sezeryan günü ama 1 veya 2 hafta geride cikiyo bende anlamadım pek.darisi sizlere insallah
Doktorum ölçümler son haftalar da şaşırıyor demişti 2,5 kg üzerindeyse doğum kg olarak sağlıklı demektir demişti bende 2.700 dogmusum annemın en zayıf bebısı benmısım sımdı en sısko benım

Evet canım kardeşim 2200 doğmuş iyi şimdi.ama insanın takıyor ister istemez

Selam kızlar carsam ba günü 2779 bugün 2838 dr pek kilo almamış sezeryan alalım dedi 4 kasımı netleştirdi 8.30 ameliyata alacaklar son 7 inşallah 3 kilo oku haftaya kadar
Çok heyecanlı umarım sağ salim kucağına alıp o haberi de bizimle paylaşırsın Bence 3 kiloyu rahat geçecektir kafana takma hem şu anda da çok zayıf sayılmaz 2.500-4000 gr arası normal kilo sayılıyor inşallah her şey güzel olacak

Sağol canım benim Allah razı olsun. Inşallah haftaya doğurdum diye yazacam buraya kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…