- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 35
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #10.001
İnşallah güzel haberler alırsın Rabbim emeklerinin karşılığını versinSelamm hepinize kizlaar
Bayadir gruba yazmiyorum ama takip ediyorum sizleri masAllah hepinizin dogumuna az kalmissRabbim en guzel sekilde kucaginiza almayi nasip etsin
bende nisan ayinda kurtaj oldum dis gebelik yasamistim. 4 gun once dondurulmus embriyo transferi oldum, dualariniza beni de katin, hamislerin duasi kabul olur, insAllah ben de yavrumu sag salim kucagima alabilirim
Allah sizede bu güzel duyguları yaşatsın cnm Inşallah seninde pozitif sonucunu alırızSelamm hepinize kizlaar
Bayadir gruba yazmiyorum ama takip ediyorum sizleri masAllah hepinizin dogumuna az kalmissRabbim en guzel sekilde kucaginiza almayi nasip etsin
bende nisan ayinda kurtaj oldum dis gebelik yasamistim. 4 gun once dondurulmus embriyo transferi oldum, dualariniza beni de katin, hamislerin duasi kabul olur, insAllah ben de yavrumu sag salim kucagima alabilirim
Ayyy kaç haftalık olmus oluyorSelam kızlar carsam ba günü 2779 bugün 2838 dr pek kilo almamış sezeryan alalım dedi 4 kasımı netleştirdi 8.30 ameliyata alacaklar son 7inşallah 3 kilo oku haftaya kadar
Sağol canım benim Allah razı olsun inşallahAyyy kaç haftalık olmus oluyorBen bile heyecanlandım elim titredi sağlıkla gelsin miniğiniz
Doktorum ölçümler son haftalar da şaşırıyor demişti 2,5 kg üzerindeyse doğum kg olarak sağlıklı demektir demiştiSağol canım benim Allah razı olsun inşallahnormalde 39 haftalik olacak sezeryan günü ama 1 veya 2 hafta geride cikiyo bende anlamadım pek.darisi sizlere insallah
Evet canım kardeşim 2200 doğmuş iyi şimdi.ama insanın takıyor ister istemezDoktorum ölçümler son haftalar da şaşırıyor demişti 2,5 kg üzerindeyse doğum kg olarak sağlıklı demektir demiştibende 2.700 dogmusum annemın en zayıf bebısı benmısım sımdı en sısko benım
Olur canım merak etmeSelam kızlar carsam ba günü 2779 bugün 2838 dr pek kilo almamış sezeryan alalım dedi 4 kasımı netleştirdi 8.30 ameliyata alacaklar son 7inşallah 3 kilo oku haftaya kadar
üzülme annesi kg alınıyor dogduktan sonra daEvet canım kardeşim 2200 doğmuş iyi şimdi.ama insanın takıyor ister istemez
Inşallah canimOlur canım merak etme
Inşallah canım dediğin gibi olurüzülme annesi kg alınıyor dogduktan sonra dasağlıkla al kucağına
Çok heyecanlı umarım sağ salim kucağına alıp o haberi de bizimle paylaşırsınSelam kızlar carsam ba günü 2779 bugün 2838 dr pek kilo almamış sezeryan alalım dedi 4 kasımı netleştirdi 8.30 ameliyata alacaklar son 7inşallah 3 kilo oku haftaya kadar
Sağolasın canın sağlıkla kucağımıza alırız inşallahCokk sevindim canım, bende seni merak ediyorum. Allah tamamina erdirsin
Aminn, cinsiyeti neSağolasın canın sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
KızAminn, cinsiyeti ne
Benim erkek canım. Yok gitmedim corona çıkınca kocaelinde devam ettim.Kızsenin? Remzi hocaya gittin mi hiç sonrasında gerçi sen kocaelideydin sanırım
Yaa sağlıklı olsunlar da erkeği kızı hiç önemli değil canım sen de sağlıkla kucağına al inşallah paşayı maşallahhBenim erkek canım. Yok gitmedim corona çıkınca kocaelinde devam ettim.
Maşallah saglikla kucağına al ınsallah prensesi.
Sağol canım benim Allah razı olsun. Inşallah haftaya doğurdum diye yazacam buraya kizlarÇok heyecanlı umarım sağ salim kucağına alıp o haberi de bizimle paylaşırsınBence 3 kiloyu rahat geçecektir kafana takma hem şu anda da çok zayıf sayılmaz 2.500-4000 gr arası normal kilo sayılıyor inşallah her şey güzel olacak
Sağ salim kavuşun inşallahKizlar şafak kaç benim son 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?