- 20 Şubat 2020
- 474
- 671
- 103
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.981
Hiç sorma iki bebekle naparım ben diye endişe ediyorum,sezeryan sonrası ağrı hemen geçmiyor zaten ,yanımda biri olsa çok iyi olacaktı. Doğuma yakın vakitte hastaneye kayıt için yönlendiriyor kendi doktorun bir iki haftaya belli olur seninde.Of ya yalnız Doğum yapma fikri germeye yetiyor insanı. Geçen Nisan ayında Doğum yapan bi arkadaşımın yanına hiç refakatçi almadılar. Yaklaşık 4 gün kaldı hastanede. Kafayı yedi resmen. Ben daha hastane ile görüşmedim bu konudaki tavırları nasıl bilmiyorum ama Doğuma 2-3 hafta kala detaylı bilgi almayı düşünüyorum şu an şartlar çok değişken. Allah sonumuzu hayretsin
Amin inşallah canim❤salı nasipse son kontrolüm galibaAmiin inşallahhÇok şükür sağ sağlim yarıladık inşallah diğer yarısı da sıkıntısız ilerler
Oyy hadi inşallah herşey güzelce ilerlesinAmin inşallah canim❤salı nasipse son kontrolüm galiba
Her dakikasını birlikte yaşadık gebelik testi cinsiyet derken doğuma geldik hamdolsun bebeklerimizide birlikte buyutucez inşallahHanımlar doğum tarihleri belli olmuş nasıl duygulandım anlatamam hangi hayaller ile açmıştım bu konuyu zamanında..şimdi bebisler için gün sayılıyor çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı da benim ve benim gibi bekleyelenlerin başına ❤ Daha yolum uzun
Amiin Amiin inşallah artık sizden fikir alırım malum benimki kardeş olacak sizinkilereeHer dakikasını birlikte yaşadık gebelik testi cinsiyet derken doğuma geldik hamdolsun bebeklerimizide birlikte buyutucez inşallah
Tamam canım inşallah.arkamdan hamiş kaldınız tekrar arkamdan vaktiyle tek tek dogurursunuz inşallah ❤❤❤Oyy hadi inşallah herşey güzelce ilerlesinhaber ver kontrole gidince
Evet canım inşallah. Ne umutlarla yazardık.bugune çok şükürHer dakikasını birlikte yaşadık gebelik testi cinsiyet derken doğuma geldik hamdolsun bebeklerimizide birlikte buyutucez inşallah
Amiin kuzum inşallahTamam canım inşallah.arkamdan hamiş kaldınız tekrar arkamdan vaktiyle tek tek dogurursunuz inşallah ❤❤❤
Olmaz mı canım hem de zirvede hissettiklerim .Heyecan korku bekleyişKızlar şükürler olsun ki rabbim bize bu mutluluğu yaşamayı nasip etti dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inş. Şuara içimde hem heyecan hemde korku var. Ben sağlıklı olabilecekmiyim bebeğim sağlıklı olacak mı?
Minnoşuma iyi bir anne olabilecekmiyim gibi kaygılarım var benim gibi bu kaygıları yaşayan var mı
Bende bu kaygılar oluyorKızlar şükürler olsun ki rabbim bize bu mutluluğu yaşamayı nasip etti dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inş. Şuara içimde hem heyecan hemde korku var. Ben sağlıklı olabilecekmiyim bebeğim sağlıklı olacak mı?
Minnoşuma iyi bir anne olabilecekmiyim gibi kaygılarım var benim gibi bu kaygıları yaşayan var mı
Inşallah canım inşallahAmiin Amiin inşallah artık sizden fikir alırım malum benimki kardeş olacak sizinkilereeinşallah o günleri de görürüz
Ayy 2 hafta da 800 gram mı almış maşallah kuzuyaKızlar bugün kontrolüm vardı 3.100 kg olmuş bizimki nst girdim herşey yolunda dedi artık yakın takibe alıcaz dedi cumartesi tekrar gidicem kontrole
Yarın da benim kontrol var bakalım ne kadar olmuş carsam ba 2800 di.masallah seninki de canimKızlar bugün kontrolüm vardı 3.100 kg olmuş bizimki nst girdim herşey yolunda dedi artık yakın takibe alıcaz dedi cumartesi tekrar gidicem kontrole
Yok cnm 2.700 dü 10 gün sonra 3.100kg oldu 400 gr almışAyy 2 hafta da 800 gram mı almış maşallah kuzuyaSağlıkla gelsin
Bende bu kaygılar oluyorhatta sadece ben kaygı yaşıyorum hissine de kapılıyorum
Maşallah çok güzel kilo almış canım sağlıkla inşallah gelir bakalım hepimizin az kaldı her an her şey olabilirYok cnm 2.700 dü 10 gün sonra 3.100kg oldu 400 gr almış
Aynen öyle ben de bunları düşünüyorum sonra hep kendimi rahatlatıyorum her şey güzel olacak diyorum çünkü endişeniz fazlası da zarar, bize bugünleri gösteren Rabbim elbet güzellikler de yaşatacaktırKızlar şükürler olsun ki rabbim bize bu mutluluğu yaşamayı nasip etti dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inş. Şuara içimde hem heyecan hemde korku var. Ben sağlıklı olabilecekmiyim bebeğim sağlıklı olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?