Canim ilk kanamam 7.haftada oldu cok azdi,doktor kontrolde bakti kese etrafinda kanama alani yok,hersey normal dedi eve geldim,8.hafta sonunda bir gece bir ped kadar kan geldi hemen yattim ertesi gün kahverengiye döndü,birkac gündür ara ara lekelenme seklinde devam ediyordu bugün doktora gittim anlattim 4 gündür böyle diye.cok detayli inceledi,rahimde yumurtaliklarda hicbirsey görmedi,ama vajina icinde o da fark etti kanama.hamileliklerin ücte birinde kanama oluyor ve bu kanin nerden geldigi anlasilmiyor bebek sagligi iyiyse yapilacak tek sey dinlenmek dedi.istersen hastaneye yatis yapabiliriz dedi ama ben istemedim evde dinlenme imkanim var.progestan fitilde kullandigim icin baska yapilacak birsey yok zaten dedi.haftaya kontrole cagirdi.kahverengi lekelenme cok önemli degil o eski kanmis fakat kan kirmizi ve cok miktardaysa ve kasiklarda agrin varsa tehlikeli olan o.ben biraz rahattim bekledim evde cünkü agrim yoktu asiri bir kanama yoktu.cok uzun yazdim belki baskasinada faydasi olur diye,cünkü kanama hepimizin karsilastigi bir sorun,panik olmayin ve dinlenmeye calisin bolca