- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #7.721
Benim hesabım değil bu doktorun hesabı ölçümlere göre transfer tarihine göre normal olduğunu söyledi sizin de 5.gün embriyosu kalp atışlarını duydunuz muEvet arkadaşın hesabı biraz farklı geldi bana da çünkü ben 16 martta transfer oldum bugün itibariyle 7+0'ım (saat 12yi geçtiği için cumartesi için bunu söylüyorum) arkadaşlar aramızda transferde 7 gün var ama gebelikte 4 gün var anlayamadım

eczaneye gitsem reçetesiz veriyorlarmı biliyormusun? Yarın mutlaka eczaneden almalıyım umarım recetesiz verirler
 eczaneye gitsem reçetesiz veriyorlarmı biliyormusun? Yarın mutlaka eczaneden almalıyım umarım recetesiz verirler

Allah'a sığındım başladığım işi bitireyim dedim.. Herkes farklı benimle aynı gün kontrole gelen bir çok kişi vazgeçti ücretini bile yaktı gitti.. ben yakmak istemedim ne ücreti ne hevesimi ne emeğimi.. karar sizin umarım vereceğiniz karar en hayırlısı olur
 Allah'a sığındım başladığım işi bitireyim dedim.. Herkes farklı benimle aynı gün kontrole gelen bir çok kişi vazgeçti ücretini bile yaktı gitti.. ben yakmak istemedim ne ücreti ne hevesimi ne emeğimi.. karar sizin umarım vereceğiniz karar en hayırlısı olur