- Konu Sahibi baharinadasi
- #2.821
Anlıyorum zaten. Hamileliğin başlangıcı ortası ve son evresi bildiğiniz gibi aynı riskte değildir. Tüp bebek olsun olmasın her hamileliğin ilk haftaları her zaman risklidir. Bu riski minimum eforla yatarak geçirmenin kimseye bir zararı yok tam tersine faydası vardır. Evet tabiki kaldırmıyorsunuz ama sizin arkadaşlar hamilelik bir hastalık değil yatmayın şeklinde söylemeniz başkalarını farklı şekilde etkileyebilir. Evet hamilelik bir hastalık değil fakat bu söylediğiniz de 1. Trimester için özelliklerde ilk 8 hafta için geçerli hiç değil.Bu sadece benim fikrim değil araştırmalar da böyle söylüyor, yatmak daha iyi hissettiriyorsa yatın tabi ama sürekli yatmak hastayım sinyalleri verebilir diyorum, ve kanlanma tam sağlanamayabilir, akıl sürekli orada oluyor, ilkinde benim için öyleydi bu ikinci denemem ve daha rahat davrandım ben bu şekilde daha rahat geçirdim herkes nasıl isterse, kimseyi zorla yatağından kaldırmıyoruz:) dipnot: sürekli burda takılmak bile stres sebebi bence, herkesin hikayesi farklı
Düşüklerin en fazla bu evrede olduğunu da var sayarsak, her ne kadar embriyo kaynaklı olsada düşüklerin ana sebebi, buna fiziksel olarak bizimde katkı sağlamadığımızı kimse söyleyemez. Bir de bu araştırmaları okumalısınız.