Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Bu sadece benim fikrim değil araştırmalar da böyle söylüyor, yatmak daha iyi hissettiriyorsa yatın tabi ama sürekli yatmak hastayım sinyalleri verebilir diyorum, ve kanlanma tam sağlanamayabilir, akıl sürekli orada oluyor, ilkinde benim için öyleydi bu ikinci denemem ve daha rahat davrandım ben bu şekilde daha rahat geçirdim herkes nasıl isterse, kimseyi zorla yatağından kaldırmıyoruz:) dipnot: sürekli burda takılmak bile stres sebebi bence, herkesin hikayesi farklı
Anlıyorum zaten. Hamileliğin başlangıcı ortası ve son evresi bildiğiniz gibi aynı riskte değildir. Tüp bebek olsun olmasın her hamileliğin ilk haftaları her zaman risklidir. Bu riski minimum eforla yatarak geçirmenin kimseye bir zararı yok tam tersine faydası vardır. Evet tabiki kaldırmıyorsunuz ama sizin arkadaşlar hamilelik bir hastalık değil yatmayın şeklinde söylemeniz başkalarını farklı şekilde etkileyebilir. Evet hamilelik bir hastalık değil fakat bu söylediğiniz de 1. Trimester için özelliklerde ilk 8 hafta için geçerli hiç değil.

Düşüklerin en fazla bu evrede olduğunu da var sayarsak, her ne kadar embriyo kaynaklı olsada düşüklerin ana sebebi, buna fiziksel olarak bizimde katkı sağlamadığımızı kimse söyleyemez. Bir de bu araştırmaları okumalısınız.

Ayyy inşallah 🌸 Belirti hiç aramayın ilaçlar zaten kasık ağrısı yaptı ben de, ilki negatifti onda da yaptı, 5. Gün embriyosu daha gelişmiş olduğu için daha olası deniyor ama kesinlikle nasip işi ya, arkadaşımın 5. Gün embriyosu 2simde de negatif gördü
Bakalım 3.gün embriyosu 4 Kasım test ver dedi siz günü gelmeden mi kan verdiniz

Anlıyorum zaten. Hamileliğin başlangıcı ortası ve son evresi bildiğiniz gibi aynı riskte değildir. Tüp bebek olsun olmasın her hamileliğin ilk haftaları her zaman risklidir. Bu riski minimum eforla yatarak geçirmenin kimseye bir zararı yok tam tersine faydası vardır. Evet tabiki kaldırmıyorsunuz ama sizin arkadaşlar hamilelik bir hastalık değil yatmayın şeklinde söylemeniz başkalarını farklı şekilde etkileyebilir. Evet hamilelik bir hastalık değil fakat bu söylediğiniz de 1. Trimester için özelliklerde ilk 8 hafta için geçerli hiç değil.

Düşüklerin en fazla bu evrede olduğunu da var sayarsak, her ne kadar embriyo kaynaklı olsada düşüklerin ana sebebi, buna fiziksel olarak bizimde katkı sağlamadığımızı kimse söyleyemez. Bir de bu araştırmaları okumalısınız.
Düşüklerin ilk haftalarda olmasının sebebi tamamen mobilitenin fazla olmasına bağlı demek yanlış olur, düşüklerin en büyük sebebi efor fazlalığı değil embriyonun sağlıksız olması ve genetik faktörlere bağlıdır, sağlıklı bir embriyo çok kolay etkilenmez hatta normal gebeliklerde çok erken fark edilmez bile, spor yapanlar da dahil. Rahim kasları çok güçlüdür öyle hemen embriyo düşüvermez, bazı durumlar istisnadır, en az eforla geçirmenin hiç bi olumlu yanı da yoktur, ani hareketler yapmak ağırlık kaldırmak kesinlikle sakıncalıdır, mutfakta kendinizi yormadan küçük bir kek bile yapmak ile (yardım ile belki) daha iyi hissetmek daha olasıdır, tabiki tüp bebek maddi manevi zorlu bir süreçtir, ekstra dikkat gerektirir ama haala aynı şeyi diyeceğim yatmayı ve az eforu gerektirmez, herkes nasıl huzurlu hissediyorsa öyle yapsın, size bakacak biri olabilir ama mesajlarınızı okuyanların belki de bir kısmı desteksiz geçirmek zorunda olan kişiler ya da bir süre sonra çalışacak kişiler olabileceğini düşünerek içleri rahat olsun ve günlük hayata dikkat ederek dönülebileceğini söylemek istiyorum, bakın zaten asla yorucu hareketler yapılmaması lazım, ama asıl sürekli daha çok yatmak üzerine bastırarak konuşulması beni rahatsız ediyor ve yanlış buluyorum. eşi işteyken ya da işe gitmek zorunda olan insanlarının psikolojisini negatif etkiliyor çünkü bu süreç en zayıf olduğumuz anlar belkide, bu durumdan çok etkilenenler olduğunu düşünüyorum, doktorunuz ne diyorsa o.

Benim de bugün T+8. Günüm dunden beri kasik ağrım var sağ kasikta. Sanki adet sökülmeye çalışıyor gibi. Bugün duş alırken tırnak kadar küçük bir pıhtı gördüm bir baktım kan 😔 adet mi ne anlayamadim yerleşme böyle kırmızı gelmez sanirim şuan kanama şeklinde devam etmiyo kahverengi ama bilmiyorum ya moralim bozuldu .
Bende baya kanama olmuştu moralinizi bozmayın ama mutlaka doktorunuzla paylaşın. Pıhtı olayı olmamıştı bende ama baya kanama olmuştu adet sokecek gibiydi, kasık ağrısı bacak ağrısı vardı. Tutunma kanaması da bu günlere denk geliyor yani

Bende baya kanama olmuştu moralinizi bozmayın ama mutlaka doktorunuzla paylaşın. Pıhtı olayı olmamıştı bende ama baya kanama olmuştu adet sokecek gibiydi, kasık ağrısı bacak ağrısı vardı. Tutunma kanaması da bu günlere denk geliyor yani
Sizin sonuç pozitif mj oldu . Doktorumla paylaştım içerideki kalan kanama gelmiş olabilir takip edelim artış olursa bilgi verin yarın testimizi yaptıralım sabahtan duruma göre tekrar değerlendirelim dedi.

Pıhtı denir mi bilmiyorum ama tırnak kadar miktarda kırmızı birsey gördüm yerde bir baktım kırmızı kandi

Sizin sonuç pozitif mj oldu . Doktorumla paylaştım içerideki kalan kanama gelmiş olabilir takip edelim artış olursa bilgi verin yarın testimizi yaptıralım sabahtan duruma göre tekrar değerlendirelim dedi.
Aynn 13. haftadayim. Benim 8. gün bir günlük pedi, bir de iki katlı kağıt havluyu dolduran kanamam oldu. Ağrıyla birlikte olunca tamam tutmadı sökmeye çalışıyo die düşünmüştüm. Hiç umudum yoktu ki 12. gün betam 1010 geldi. Okumakta bile zorluk çektim bir an öyle bir şaşkınlık yaşadım

Aynn 13. haftadayim. Benim 8. gün bir günlük pedi, bir de iki katlı kağıt havluyu dolduran kanamam oldu. Ağrıyla birlikte olunca tamam tutmadı sökmeye çalışıyo die düşünmüştüm. Hiç umudum yoktu ki 12. gün betam 1010 geldi. Okumakta bile zorluk çektim bir an öyle bir şaşkınlık yaşadım
Yani siz de tadını çıkarın hiç strese girmeyin. İnşallah güzel haberler alırsınız. Test sonucunu paylaşırsaniz sevinirim

Arkadaşlar birşey sorucam transferden sonra ayaklarım üşüyor sanki parmak uçlarım donuyor sizce normal mi yaşayan oldu mu bu durumu ? 22 de oldum 5. Gün embiriyo su

Benim de sol taraftaydı. Ama zaten transfer sırasında da ben çok dikkat ettim iki transfer de sol tarafa doğru gerçekleşti. Demek ki rahim sola doğru gidiyor die düşünmüştüm
Ben çok dikkat etmedim ona aslında benim her işlemde en çok sol kasık bölgem ağrıyor ama insan şuan biraz korkuyor galiba aslında evet katater takıldığında sol daha çok ağrımıştı hiç aklıma gelmemişti

Benimde ayaklarım çok üşüdü bugün pazartesi transfer oldum 4.gunum.usumeye bağlı sanırım sağ tarafimda kramplarim başladı sırt agrimda var belkide hiç bişey yok belirti arıyoruz cildirmasam bari 1 hafta daha

Back
X