• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mayıs ayında klomen kullananlar

Arkadaşlar merhaba Dr bana da yazdı klomen ve inofolic kombi arife günü basla 5 gün iç bittikten 3 gün sonra ilişki dedi,iğne vermedi ben şimdi hesabıma göre ilaç CMT baslayacak ve çarşamba akşamı bitecek,ilişki için 3 gün sonra dedi cumartesi mı pazar mı olur bu a gore

Merhaba kızlar bende 8 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün 13.günüm yarında normal peritoda göre adet günüm dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı adet olucakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyor galiba klomen ve çatlatma iğnesiyle olmadı çok üzülüyorum allahım isteyen bekleyen herkesi hayırlısıyla evladına kavuştursun

Merhaba kızlar bende 8 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün 13.günüm yarında normal peritoda göre adet günüm dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı adet olucakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyor galiba klomen ve çatlatma iğnesiyle olmadı çok üzülüyorum allahım isteyen bekleyen herkesi hayırlısıyla evladına kavuştursun
Deme öyleumıdunu kaybetme rabbm baska bir seyi vesile kılacaktr belki de
Arkadaşlar merhaba Dr bana da yazdı klomen ve inofolic kombi arife günü basla 5 gün iç bittikten 3 gün sonra ilişki dedi,iğne vermedi ben şimdi hesabıma göre ilaç CMT baslayacak ve çarşamba akşamı bitecek,ilişki için 3 gün sonra dedi cumartesi mı pazar mı olur bu a gore
arefe 23 o zman içiceksn 24 25. 26 sonuncuyu 27 sinde içmen lazm 28 29 30 üçgün byle oluyo bence bnm anladğım yani 30 da da ilişkiü

Bu gece 1 değil yarın gece 1 den sonra ilişki olacak canım. Ama sen istersen bu gece ve yarın gece de yapabilirsin. Hatta ertesi günde. Sonra gün aşırı ilişki yaparsın. Bi de çat iğnesi olduğumuz için çatlayınca böyle afedersin çok yoğun sümük gibi yumurta akı gibi yapış yapış ve çok yoğun bir şey akıyor. Bende öyle oldu. Bende iğneyi öğlen 12.30 da vuruldum,ertesi gün akşama doğru bu akıntıyı yaşadım. Gecesinde de ilişki oldu. 3 gün üst üste. Sonra gün aşırı. Şimdi de bişey yapmıuorum bekliyoeum öyle
Hala anlattığın türde akıntı yk🤣

Kızlar benim bugün 8. Günümmüş :KK15: yanlış saymışım. Bugün test yaptım tek çizgi çıktı. İğnenin etkisi bende geçmiş. Çok erken değilmi ya

Miyom ameliyatından sonra bende de eşimde de hiçbir sorun yoktu.değerlerimiz çok çok iyiydi.bu zamanda hep böyleymiş.sebepsiz infertilite.ama çok şükür kolomen tedavim de aşılama tedavim de ilk kullandığım ayda ikisi de cevap verdi.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🤲🤲
Klomen tedavisi bendemi yaptirsam diyorum herkese uygulanam birseymi bu acaba

Klomen tedavisi bendemi yaptirsam diyorum herkese uygulanam birseymi bu acaba
Hamile kalmak için tıbben eşinizde de sizde de bir sorun olmadığı durumlarda yumurtalıkları daha da fazla hareketlendirmek için uygulanan tedavi canım.Doktoruna bir sun istersen.Benim miyom ameliyatıma yapan prof. bana hiç klomen tedavisi sunmamıştı,6ay deneyin doğal yolla olmazsa tüp bebeğe yönlendirecem demişti.ben de onu dinlemedim 😁😁 başka doktora gittim ve sonuç.5 ay 1 haftalık hamileyim 🥰🥰

Back
X