• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mayıs ayında klomen kullananlar

Hamile kalmak için tıbben eşinizde de sizde de bir sorun olmadığı durumlarda yumurtalıkları daha da fazla hareketlendirmek için uygulanan tedavi canım.Doktoruna bir sun istersen.Benim miyom ameliyatıma yapan prof. bana hiç klomen tedavisi sunmamıştı,6ay deneyin doğal yolla olmazsa tüp bebeğe yönlendirecem demişti.ben de onu dinlemedim 😁😁 başka doktora gittim ve sonuç.5 ay 1 haftalık hamileyim 🥰🥰
Canim hayirli olsun insallah saglikla al kucagina cok guzel anlatmissin tesekkur ederim ya daha once gittim 1 yil olmadigi icin cok ustunde durmadilar 21.gun gel bakalim catlamismi dedi bnde zaten lh testi yaptigim icin gitmedim cok ilgisiz doktorlar özele gideyim diyorum bide hsg cektirmem gerekcek galiba keske kendiliginden olsada bitse ...

O zaman once guzel bir kadin dogumcuya gitmem gerekiyor devlettekiler cok ilgisiz degilmi
Devletteki doktorlar da çok iyi.ben klomenle devletteki doktor sayesinde hamile kalmıştım mesela.ama sonuç için gittiğim gün kanamam vardı.senin durumunda sana bir şey yapamam diyip progestan 200 verdi sadece.meğer kimyasal gebelikmiş ve düşük yapıyormuşum.devletteki doktorların imkanları kısıtlı.özeldeki gibi her an telefonla ulaşamıyorsun ve bu da insanın canını sıkıyor.

Canim hayirli olsun insallah saglikla al kucagina cok guzel anlatmissin tesekkur ederim ya daha once gittim 1 yil olmadigi icin cok ustunde durmadilar 21.gun gel bakalim catlamismi dedi bnde zaten lh testi yaptigim icin gitmedim cok ilgisiz doktorlar özele gideyim diyorum bide hsg cektirmem gerekcek galiba keske kendiliginden olsada bitse ...
Saol canım darısı tez zamanda başına inşallahhhh

İlk defa klomen kullanıyorum kızlar, 20 mayısta regl oldum ve 3. gün günde iki kez olacak şekilde içmeye başladım, yalnız hayatımda hiç görmediğim bir ağrı ile karşı karşıyayım, göbeğim alt tarafı yani mesane bölgem çok ağrıyor, sanki tuvalate sıkışıkmışım gibi bir his çok endişeliyim, bazen de gaz sıkışması hini6bir durum hissediyorum sizce normal mi rahmimle alakalı bir sıkıntı yaşamıyorumdur inşallah

İlk defa klomen kullanıyorum kızlar, 20 mayısta regl oldum ve 3. gün günde iki kez olacak şekilde içmeye başladım, yalnız hayatımda hiç görmediğim bir ağrı ile karşı karşıyayım, göbeğim alt tarafı yani mesane bölgem çok ağrıyor, sanki tuvalate sıkışıkmışım gibi bir his çok endişeliyim, bazen de gaz sıkışması hini6bir durum hissediyorum sizce normal mi rahmimle alakalı bir sıkıntı yaşamıyorumdur inşallah
Klomen yumurtalıkları harekete geçirdiği için yaşadığın ağrıların normal olduğunu düşünüyorum ama tabiki doktorun daha iyi bilir.ulaşıp sorma gibi bir imkanın varsa bence sor canım.

Ben de 4 gündür klomen kullanıyorum, günde 3 tane. Geçen ay klomenle olmadı 17 gün arayla adet oldum :( doktor pazartesi ilişki olsun sonra olmasın çarşamba kontrole gel duruma bakarız iğne için dedi. İnşallah bu ay hepimiz hayırlı haberler alırız kızlar, dualarım bizim gibi bekleyenlerle 🙏🏼

Ooffff kızlar, çenemin herzamanki yerinde sivilcem çıktı. Resmen erken gebelik testi gibi,yine hamile değilsin diyor bana resmen 😓

Merhaba test yaptınız mı var mı bir gelişme,dün bende normal gebelik testi yaptım negatif çıktı maalesef; ama iğne ve ilaç kullanımın 15.günü acaba çok mu erken yaptım bilemiyorum.daha randevu alıp doktorlara gidemedim malum yasaklardan dolayı 😟 hayırlı sı olsun inşallah...

Canım dün 11. Günüydü test yaptım,telefonun ışığı ile zar zor hayalet çizgi gördüm,sonra o da kayboldu. İğnenin etkisiydi. Evde test kalmadığı için yapamadım bugün anoo. 15. Gün yapmışsın kimisinde silik de olsa çıkıyor kimsinde birkaç gün sonra,o yüzden net bir yorum yapaöacağım canım. Varsa erken gebelik testi yap bi de. İnşallah vardır senin. Benim kendimden umıdum yok. Zaten benim bir sorunum yok,klomen ve iğnenin bana çare olacağını düşünmüyorum. Sadece benim sol tüpüm ve rahim ağzım dar ve tıkalıydı,hsg ile açıldı,6 ay oldu yine hamile kalamadım. Başka doktora gittim enfeksiyondan olmuş dedi ve iğne,ilaç,fitil kullandım geçen ay,hatta doktor senden hamilelik haberi bekliyorum dedi ama olmadım. Bu ayda bu tedaviyi uyguladı,Allahtan ümit kesilmez ama olmayacak hissediyorum. Bana tüp bebek yolu görünüyor artık,o da eşimi ikna edebilirsem 😔
Do

Canım dün 11. Günüydü test yaptım,telefonun ışığı ile zar zor hayalet çizgi gördüm,sonra o da kayboldu. İğnenin etkisiydi. Evde test kalmadığı için yapamadım bugün anoo. 15. Gün yapmışsın kimisinde silik de olsa çıkıyor kimsinde birkaç gün sonra,o yüzden net bir yorum yapaöacağım canım. Varsa erken gebelik testi yap bi de. İnşallah vardır senin. Benim kendimden umıdum yok. Zaten benim bir sorunum yok,klomen ve iğnenin bana çare olacağını düşünmüyorum. Sadece benim sol tüpüm ve rahim ağzım dar ve tıkalıydı,hsg ile açıldı,6 ay oldu yine hamile kalamadım. Başka doktora gittim enfeksiyondan olmuş dedi ve iğne,ilaç,fitil kullandım geçen ay,hatta doktor senden hamilelik haberi bekliyorum dedi ama olmadım. Bu ayda bu tedaviyi uyguladı,Allahtan ümit kesilmez ama olmayacak hissediyorum. Bana tüp bebek yolu görünüyor artık,o da eşimi ikna edebilirsem 😔
Do
Bence bu kadar ümitsiz olma çok fazla stres iyi değil.gerçi kendim öyle diyorum ama bende çok üzülüyorum bu duruma , geçen saydım baktım 1 yıl olmuş deniyoruz ama işte bu ay 4 günlük iğne, klomen,climen ve inofolic combi yazdı ondan biraz ümidim var ama dün testi yapınca yine hayal kırıklığı yaşadım birde polikistik over olanlar da fazla yumurta oluyor deniliyor ama niçin hala olmuyor bilemiyorum birde kan testi yapayım inşallah çıkar artık .bebek bekleyen herkesin pozitif çıkma dileğiyle..

Bence bu kadar ümitsiz olma çok fazla stres iyi değil.gerçi kendim öyle diyorum ama bende çok üzülüyorum bu duruma , geçen saydım baktım 1 yıl olmuş deniyoruz ama işte bu ay 4 günlük iğne, klomen,climen ve inofolic combi yazdı ondan biraz ümidim var ama dün testi yapınca yine hayal kırıklığı yaşadım birde polikistik over olanlar da fazla yumurta oluyor deniliyor ama niçin hala olmuyor bilemiyorum birde kan testi yapayım inşallah çıkar artık .bebek bekleyen herkesin pozitif çıkma dileğiyle..
Amin İnşallah canım. Ya benim eylülde evleneli 2 sene olacak,yaş 35,5 😕 olmadı bir türlü. Evet sizin yumurta rezerviniz daha çok. Bizim gibi her ay yumurta atmadığınız için tükenmiyor. Tek sorun yumurtlayamamak. Bende inofolikcombi kullandım belki faydası olur diye ama olmadı. Bi de promotil women var polikistikler için,onun değerleri daha yüksek,onu da kullandım olmadı. Eğer olmazsa sana tavsiyem onu da dene,ve soğan kürü yap bikaç ay. Benim arkadaşım soğan kürü ile hamile kaldı,polikistikti. İnan sebebi belli olan tedaviyle bi şekilde oluyor. Sebebi belli olmayan çok zor,herşeyi deniyorsun deneme yanılma. Gerisi Allaha kalıyor

promotil women kaç ay kullandınız Doktor mu yazdı size ,yani ne kadar bir süre kullanın dedi.

promotil women kaç ay kullandınız Doktor mu yazdı size ,yani ne kadar bir süre kullanın dedi.
Yok canım doktor yazmadı ben kendim aldım. Hatta kullandığımı söylediğinde gerek yok bunu kullanmadanda hamile kalırsın dedi. Kısacası polikistik olmadığım için bana o konuda yardımcı olmuyordu. Ama içinde folat ve çeşitli vitaminler var. Ekstradan polikistikler için myo inositol var 2000mg. Bu inofolikte 500 mg di sanırım. Şase şeklinde günde 1 içiyorsun. Doktor yazmadan da kullanılıyor anoo

Back
X