- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 33
- 41
- Konu Sahibi Alvaro morte
-
Rica ederim. Sen kaçıncı günündeydin?Peki çok teşekkür ler şuan kullandığım ilaçlar bitsin birde tahlil sonuçları mıda bir göreyim ona göre artık bir şey yaparım..
Rica ederim. Sen kaçıncı günündeydin?
[/QUOT
11 Mayıs'ta ilaçlara başladım bu gün 16. Gün oluyor
Aynen inşallah hayırlısı olsun...Hadi hayırlısı inşallah
Bende bu ay günde 2 adet olmak üzere klomen kullandım. Ilaç bittikten sonra doktora kontrole gittim bana 4 yumurtamın oluştuğunu ve eğer beraber olursam ikiz yada üçüz olabileceğini söyledi. Biz eşimle sadece 2 sefer beraber olduk. Ayrıca açıkçası biraz korktuk.suan yumurtlama dönemin çok stresiyim ve sürekli beni ateş basıyor. Esimlede tartışıp duruyoruz. Sizede aynı etkiyi yaptımi?Arkadaşlar bu ay ilk defa klomen kullandım. Klomen +estrofem verdi doktor. Klomenle birlikte estofem başladım. Klomeni Adetin 4. Günü başladım günde 2 kere. Estrofeme devam ediyorum. Bugün 11.Günündeyim. 19. Günde de progesteron ilacı ve fitil kullanmaya başlayacağım. Koronadan dolayı doktorum haftada 1 gün hastanede oluyor,ve izine ayrılmış bayramdan sonra gelecek,o yüzden kontrole de gidemiyorum. Yarın aynı hastanede başka bir doktora gideceğim yumurtalara baksın ve çatlatma iğnesi versin diye,umarım verir. Çünkü kendi doktorum çatlatma iğnesi vermedi,belki de hastanede olmayacağı için bu ayı es geçti. Benimle birlikte bu ay klomen kullananlar var mı?
Bende bu ay günde 2 adet olmak üzere klomen kullandım. Ilaç bittikten sonra doktora kontrole gittim bana 4 yumurtamın oluştuğunu ve eğer beraber olursam ikiz yada üçüz olabileceğini söyledi. Biz eşimle sadece 2 sefer beraber olduk. Ayrıca açıkçası biraz korktuk.suan yumurtlama dönemin çok stresiyim ve sürekli beni ateş basıyor. Esimlede tartışıp duruyoruz. Sizede aynı etkiyi yaptımi?
Canım bende farkettim ki yumurtlama dönemimde gergin sinirli ve duygusal olduğumu farkettim. Hormonlar yapıyor. Bu tedavide ise aksine o dönemde çok rahattım. Herkeste farklı etkiler yaratabiliyor. Bende de iki yumurta oluştu canım,doktor bana da ikiz olabilir dedi. Ama benim tutmayacağı için 5 de olsa bir önemi yok korkmazdım,1 tane tutsa öpüo başıma koyarımBende bu ay günde 2 adet olmak üzere klomen kullandım. Ilaç bittikten sonra doktora kontrole gittim bana 4 yumurtamın oluştuğunu ve eğer beraber olursam ikiz yada üçüz olabileceğini söyledi. Biz eşimle sadece 2 sefer beraber olduk. Ayrıca açıkçası biraz korktuk.suan yumurtlama dönemin çok stresiyim ve sürekli beni ateş basıyor. Esimlede tartışıp duruyoruz. Sizede aynı etkiyi yaptımi?
Ben forumlarda pek çok etkisi olduğunu okumuştum, ateş basması en belirgin belirtiydi. Ben de bu sabah kontrole gittim bi tane yumurtam büyümüş. Progesteron sonucuna göre iğne olacağın saati söylicem dedi doktor. Allah hepimizin gönlüne göre versin canım :) sıkıntı yapmamaya çalış kendine ve eşine ilacın ve iğnenin etkilerinden bahset bence :)
Eşimin değerleri biraz düşük ikiz veya üçüz gibi icime pek doğmuyor. Olursada üzülmem aslında.. nasıl sevilirler..Canım bende farkettim ki yumurtlama dönemimde gergin sinirli ve duygusal olduğumu farkettim. Hormonlar yapıyor. Bu tedavide ise aksine o dönemde çok rahattım. Herkeste farklı etkiler yaratabiliyor. Bende de iki yumurta oluştu canım,doktor bana da ikiz olabilir dedi. Ama benim tutmayacağı için 5 de olsa bir önemi yok korkmazdım,1 tane tutsa öpüo başıma koyarımtedaviye olumlu cevap verirsen üçüzde olabilir ikiz de olabilir tek de canım. Allahın taktiri. Burda üçüz kalan duydum nadir de olsa. Genellikle öncelikle tek,sonra ikiz hamilelik oranı var klomende.
amin balim ınsallah çektiğimiz rahatsızlıkların sebebi gelicek bebislerdir.. Rabbim sanada hayırlı saglkli mutlu bir bebiş nasip etsinBen forumlarda pek çok etkisi olduğunu okumuştum, ateş basması en belirgin belirtiydi. Ben de bu sabah kontrole gittim bi tane yumurtam büyümüş. Progesteron sonucuna göre iğne olacağın saati söylicem dedi doktor. Allah hepimizin gönlüne göre versin canım :) sıkıntı yapmamaya çalış kendine ve eşine ilacın ve iğnenin etkilerinden bahset bence :)
İnşallah olur canımEşimin değerleri biraz düşük ikiz veya üçüz gibi icime pek doğmuyor. Olursada üzülmem aslında.. nasıl sevilirler..
Insallah..İnşallah olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?