2020 Mayıs ayında klomen kullananlar

Kimseden ses çıkmadı ben yarın sabah kontrole gidicem inşallah yumurta büyümüştür bu ay ve çatlatma iğnesi verir Sendd durumlar nasıl alvaro?

Bende bu ay günde 2 adet olmak üzere klomen kullandım. Ilaç bittikten sonra doktora kontrole gittim bana 4 yumurtamın oluştuğunu ve eğer beraber olursam ikiz yada üçüz olabileceğini söyledi. Biz eşimle sadece 2 sefer beraber olduk. Ayrıca açıkçası biraz korktuk.suan yumurtlama dönemin çok stresiyim ve sürekli beni ateş basıyor. Esimlede tartışıp duruyoruz. Sizede aynı etkiyi yaptımi?

Ben forumlarda pek çok etkisi olduğunu okumuştum, ateş basması en belirgin belirtiydi. Ben de bu sabah kontrole gittim bi tane yumurtam büyümüş. Progesteron sonucuna göre iğne olacağın saati söylicem dedi doktor. Allah hepimizin gönlüne göre versin canım :) sıkıntı yapmamaya çalış kendine ve eşine ilacın ve iğnenin etkilerinden bahset bence :)

Canım bende farkettim ki yumurtlama dönemimde gergin sinirli ve duygusal olduğumu farkettim. Hormonlar yapıyor. Bu tedavide ise aksine o dönemde çok rahattım. Herkeste farklı etkiler yaratabiliyor. Bende de iki yumurta oluştu canım,doktor bana da ikiz olabilir dedi. Ama benim tutmayacağı için 5 de olsa bir önemi yok korkmazdım,1 tane tutsa öpüo başıma koyarım tedaviye olumlu cevap verirsen üçüzde olabilir ikiz de olabilir tek de canım. Allahın taktiri. Burda üçüz kalan duydum nadir de olsa. Genellikle öncelikle tek,sonra ikiz hamilelik oranı var klomende.

Bu bayrami küs annemde geçirdim sanirim yaşım olduğından ilaç beni fena etkiledi. Sürekli evliliğimi sorguladım. Çokta pişman oldum. 2 sefer beraber olmuştuk ınsallah hamile kalırım. inanılmaz bir bebek sevgisi var içinde böyle mincik mincik sevmek istiyorum Rabbim isteyen herkese versin. inşallah sende hamiş kalırsın

Eşimin değerleri biraz düşük ikiz veya üçüz gibi icime pek doğmuyor. Olursada üzülmem aslında.. nasıl sevilirler..

amin balim ınsallah çektiğimiz rahatsızlıkların sebebi gelicek bebislerdir.. Rabbim sanada hayırlı saglkli mutlu bir bebiş nasip etsin

merhaba arkadaslar, benden bes ay once klomen ve ovitrelle igne kullanarak ilk denemede hamile kalmistim, igenin15.gunu pozitifi gordumve ayni gun Kan verdim 194 cikmisti, hemen dr.mu aradim henuz cok yeni 1 hafta sonra gelin keseye bakalim dedi, neyse bir hafta gecti ve buyuk heyecanila gittigim klinikten aglayarak ciktim, yerlesememis bebegim dusuk olcak dedi, ertesi gun basladi dusugum ve 10 gun surdu, simdi ise pandemi girince korktumhaliyle tekrar gidemedim tedaviye, umarim sizler hayirli sonuclari alir bebeklerinize kavusursunuz, bende bu ay denicem tekrardan kismetolursa

Kızlar nasılsınız hamile haberi yok mu hiç
[/QUOTE]
Maalesef

Merhabalar arkadaşlar bugün tekrar doktora gittim yumurta takibi için, ovitrelle verdi yarın akşam 8 de vur ,çarşamba ve cuma akşamı ilişki dedi,forumda gördüğüme göre ilişki hergun öneren var,bizim Dr böyle dedi yeterli olur mu acaba?

Genelde 36 saat sonra diyorlar ama bana saat söylemedi,çarşamba olunca 28 saat,cuma da 76 saat olmuş olacak iğne sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…