- Konu Sahibi Alvaro morte
Sizce bugün yarın ve perşembe ilişki olmalı mı yoksa Dr dediği gibi çarşamba ve cuma mı olmalı,Dr sonrası için de ilişki için birşey demedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çarşmba akşamı iğne oldum perşembe gecesi ve sonraki 4 gün ilişki olcak dedi. Bugün son günMerhabalar arkadaşlar bugün tekrar doktora gittim yumurta takibi için, ovitrelle verdi yarın akşam 8 de vur ,çarşamba ve cuma akşamı ilişki dedi,forumda gördüğüme göre ilişki hergun öneren var,bizim Dr böyle dedi yeterli olur mu acaba?
inşallah tutar bu ay hepimizin yani size her gün ilişki önerdi iğne sonrası öyle miBen de çarşmba akşamı iğne oldum perşembe gecesi ve sonraki 4 gün ilişki olcak dedi. Bugün son güninşallah tutar
Sperm kalitesinde problem yoksa daha sık denemenizde sakınca olmaz diye düşünüyorum
![]()
Hayırlısı olsunKızlar benim bu ay işe yaramadı maalesef. Aşılamaya geçtik artık
Sağol canım. Amin. İnşallah bu sefer olurHayırlısı olsunAllah’tan umut kesilmez.
Her insanda farklıdır bence canım.mesela benim kasımlarımda hiç ağrı olmamıştı(Klomen kullandığım günler haricinde) ,ama sonrasında sürekli midem bulanıyordu ve baygın bir halde yatıyordum.sonuç pozitif çıktı.inşallah senin sonucunda istediğin gibi çıkar.Selam kızlar bende Mayıs 16 de 5 gün günde iki kere kullandım tek yumurtam oluştuğunu söyledi doktor iğne verdi ama arife günene denk geldiği için bulamadık vurunamadım birkaç gün sonra iki kasığımda da şiddetli bir ağrı oldu gece boyunca yumurtamın çatladığını düşünüyorum ama ikisi birden ağrıyınca acaba sonradan büyüyen yumurtam mu oldu diye düşünüyorum şimdi de bat 12 sürekli kasıklarımda ağrılar oluyor ikisinde birden başka bir belirti gibi. Bişey yok test yapmadım belki kist olmuştur ondandır diye düşündüm birde bileniniz varsa gebelik olsa tek tarafa ağrımaz mi kafam çok karışık![]()
İnşallah canımHer insanda farklıdır bence canım.mesela benim kasımlarımda hiç ağrı olmamıştı(Klomen kullandığım günler haricinde) ,ama sonrasında sürekli midem bulanıyordu ve baygın bir halde yatıyordum.sonuç pozitif çıktı.inşallah senin sonucunda istediğin gibi çıkar.
Bende seninle aynı durumdayım. 20 haziranda regl tarihim. 3 yumurtam vardı 19 mm 21 mm 21mm . İnş güzel sonuçlar alırızİlk defa klomen kullanıyorum kızlar, 20 mayısta regl oldum ve 3. gün günde iki kez olacak şekilde içmeye başladım, yalnız hayatımda hiç görmediğim bir ağrı ile karşı karşıyayım, göbeğim alt tarafı yani mesane bölgem çok ağrıyor, sanki tuvalate sıkışıkmışım gibi bir his çok endişeliyim, bazen de gaz sıkışması hini6bir durum hissediyorum sizce normal mi rahmimle alakalı bir sıkıntı yaşamıyorumdur inşallah
İnşAllah benim de bat aynı şekilde 20 haziran solda ve sağda toplamda dört yumurtan var demişti doktorum çatlama iğnesi yapmadı nedense değerlendirdik bakalım nasip edecek mi Rabbim, yalnız zaman geçmek bilmiyor sürekli takvime bakıyorum sanki bakınca hemen gün atlayacakBende seninle aynı durumdayım. 20 haziranda regl tarihim. 3 yumurtam vardı 19 mm 21 mm 21mm . İnş güzel sonuçlar alırız
Bana sordu ben istemedm. 3-4 yumurta olduğunda doktorlara iğne vurnayu önermiyolarmış. Bu yüzden oda çok taraftar değildi. Eşimle bu ay vurdurmayalım dedik tutmazsa diğer aya vurdururuz. Sonuçta yumurta döllenmedikten sonra 10 tane iğne vursa da faydası yok. İlla çatlayacak yumurtamız önemli olan tutunabilmesi döllenebilmesi böyle düşün. İğneye şartlama kendiniİnşAllah benim de bat aynı şekilde 20 haziran solda ve sağda toplamda dört yumurtan var demişti doktorum çatlama iğnesi yapmadı nedense değerlendirdik bakalım nasip edecek mi Rabbim, yalnız zaman geçmek bilmiyor sürekli takvime bakıyorum sanki bakınca hemen gün atlayacak![]()
Şartlamadım kendimi tabiki canım ama şaşırdım her klomen kullanan iğne vurunuyır sanki, boşa geçmesin bu ay diye endişe ettim sadece ilacı kullanmak istemiyorum tekrar, ben de napayım bol bol havuç yedim artık çatlamıştır da tutmuştur umarım : o)Bana sordu ben istemedm. 3-4 yumurta olduğunda doktorlara iğne vurnayu önermiyolarmış. Bu yüzden oda çok taraftar değildi. Eşimle bu ay vurdurmayalım dedik tutmazsa diğer aya vurdururuz. Sonuçta yumurta döllenmedikten sonra 10 tane iğne vursa da faydası yok. İlla çatlayacak yumurtamız önemli olan tutunabilmesi döllenebilmesi böyle düşün. İğneye şartlama kendini
Tebrik ederim. HamilesinizKızlar selam ütün hastalanmam gerekiyor ama dayanamadım test yaptım silik gibi çıktı birde siz Eki Görüntüle 2647392 Eki Görüntüle 2647393 bakar mısınız şok heyecanlandım ama