2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Pek yaramaz pek Çakır gözlüm bizde kafamızı falan atıyoruz zıplıyor uz ama senin kadar atraksiyon yok şükür neler yapmışsın baksana kıyamam inşallah uslu uslu yemeyi öğrenir
Maşallah asya kızımıza, aman aman bizimkiler gibi olmasın. Guzel guzel yesin oyununu oynasın. Birde guzel uyusun biz anneler ne isterizki onlardan.

Valla tatlım hersey olabilir haklısın.denemeye calisicam.
Duzen oluşturman iyi olmuş. Bebekler duzeni severler. O düzeni ben bi otutturamadim. Ne zaman he tamam desem diş geliyor. Tekrar tekrar basa sarıyoruz.
Akşam yemeginde tikistirdim azina, meme vermeden. İllaki bi gün sevecek yemek yemeyi.

Biz de böyleyiz genelde.
Isterse isine gelirse yer.
Onune karton, pecete koysana bakalim.onu yiyecek mi onlari oyle istahla yiyor, cigniypr ki.
Sutun vardir doyuruyordur bahar o zaman.

Aynı Sena . Ben de bugun sadece iki kaşık yoğurt ve çeyrek yumurta sarısı ile üç kaşık çorba içirdim . Ama kendi kaşığı ile. Dediğin gibi bir tadına baksan ya o kadar yapıyorum . Mama verdikten iki saat sonra teklif ediyorum yemeği ama yemiyor . Bazen 3 saate çıkarıyorum yine yemiyor . Arkasından hemen mama da vermek istemiyorum ki nasılsa mama ile doyuyorum demesin diye . Hiç mi bir şe sevmez yok yemiyor . Babası olursa Kandıra Kandıra kaşık sayısı biraz fazlalaşıyor belki . Bazen ağzına ben koymak istiyorum katı yiyecekleri , elimden alıp kendim yeyim istiyor sanki yiyor gibi . Onu da yapıyorum veriyorum eline ama ağzında ezdikten sonra diliyle itip geri tükürüyor . Gerçekten çok yorucu ve yemek saatleri benim için de moral bozucu .
Bizim de babası olursa kandırıyor 3-5 kaşık daha fazla gitmiş oluyor. Ama yine yemeğe konsantre olarak yemiş olmuyor diş diyorum inşallah geçsin diyorum . Önceden olsa ağzını açardı arada da olsa . Hatta en son arkadaşa gittiğimizde kuru fasulye , pilav , turşu verdim o günden beri ağzını açmıyor . Diş diyorum yoksa göz mü değdi Acaba ağzını açsa da az yese ona da razıyım .
Selfi yapmış ya bı ton foto çekmiş böyle
Adam karizma

Merak ediyorduk bir haber bekliyorduk çok şükür güzel gelişmelerle gelmişsin daha yolun başında nasılda güzel yol kat etmiş melisa inş daha da güzel olucak sizde büyük fedakarlık yapmışsınız ama herşey yavrularımızın sağlığı mutluluğu için Allah kolaylık güç kuvvet versin güzel haberlerle gel ara sıra merakta bırakma bizi
Oyy zeynooomm benim masAllah gülüşüne eglen kuzum eglen
Hemde ne eğlenme bütün gün eve girmedi bahçede hiç kar kalmadı

Ohh maşallah pek güzel manzara pek güzel zeynepcik. Burda da yağdı ama işte yağmur üstüne tutmadı
Önümüzde ki günlerde yağış gösteriyor bakalım nasılda özlemişiz karı hafta sonu kısıtlama olmasa atlayıp gelirdiniz ipekle ayşeye kardanadam yapardık
Ah yüzündeki mutluluk bizde beklerdik böyle kendimizi atardık sokaklara saat kaç olursa olsun çocukluk gibisi yok oynasın valla
Ah o uyanıp pencereden bakıp heryeri bembeyaz görünce ki çığlığı mutluluğuderse zorla girdi araya çıkınca da yemek bile yemeden koşarak çıktı dışarı bütün gün de girmedi

Ya kizkar ben okuyup yazamiorum
Bu kiz uyumuyor
Memede uyuyor koysam kalkiyor
Yemej yerken kici ustubde durmjor emekleyerek sofraya geliyor
Odadan ciksab agliyor
Bir yandan da oglum var tabi

Insallah iyisinzidir ya
Cok yagmur yagdi soğudu
Camasir kurumuyor ucuzundan bi kurutma.makinesi alicam cidden artik
Evin halini gordukce deliriyorum adim.atmaya yer yok daginikliktan

Isler de duruyor oturuyorum.nobetteyim
Cocukkar ne macera yasatacak yine diye telimi de elimden cekiorlar elime alsam

Siz napiorsunuz kizlar

Ya bende biogaia nin gaz damlasi vardi acmistm once bi kac sefr kullanmistk kagidi tasinirkn kayboldu galiba. Bu ne kdar daha durur actiktan snra. Hic sikintimiz olmadi diye kullanmamistm. Smdi atsam mi kullanmam gerekirsé kullanilir mi bilemedm

Bizimkide eğiliyor ağlıyor mamammama diyor sabırsız oraya oturduysa önüne bişey gelecek bende veriyorum eline yemeye çalışırken yemeği hazırlıyorum bu hazırlamak ısıtmak falan öyle komple yemek yaptırmaz sıkılıyor hemen

Şurda türkiyenin 4 bi yanını temsil ediyoruz hepsi birbirinden ayrı kimsenin kimseden haberi yok sağlıksistemi genel anlamda bi değişik doktorların bile birinin ak dediğine diğeri bok diyor etrafta kafası karışık anneler dolu

Az diyordun ama ben bu kadar az zannetmemiştim kuzum ah seni şimdi daha iyi anladım inşallah Allah iştah versin iştahsız bebelere çok amin

Ahhh gelmiyor o günler girmesin eve dışarda oynayan çocuk kalmayacak diye korkuyorum oynasın kuzum benşm

Ben yemek yerken durmasa açıyorum TV de reklam 10 dk rahat yemek yiyorum valla napıyım koyuyorum örümceğe hipnoz oluyor biraz
Dün gece delirdim bende uykudan kalkıp oynamak istiyor sürekli uyutmadı sıpa beni de

Selfi yapmış ya bı ton foto çekmiş böyle
Masallah yakisikli :)
Ya bende biogaia nin gaz damlasi vardi acmistm once bi kac sefr kullanmistk kagidi tasinirkn kayboldu galiba. Bu ne kdar daha durur actiktan snra. Hic sikintimiz olmadi diye kullanmamistm. Smdi atsam mi kullanmam gerekirsé kullanilir mi bilemedm
Canimbacildiktan sonra 4 hafta icinde tuketilmesi gerekli diye biliyorum. Buzdolabındaysa kullanılabilirdi yalniz sanirim ama tam emin degilim.ya.

Az diyordun ama ben bu kadar az zannetmemiştim kuzum ah seni şimdi daha iyi anladım inşallah Allah iştah versin iştahsız bebelere çok amin
Evet canım iştahsız inan iştahsız bebeğe bakmak herşeyden zor. Gece memeye kalkması hiç azalmicak mesela. Çünkü sadece meme ile duruyor.bazi çocuklar öyledir. Umut boyle değildi mesela.
bebeğim senin eşinin iştahı falan nasıl peki iştahlı mısınız
Benim fena sayilmaz bende iştahlı yım, kilolu olmama sebebim kilo aldirmayan seyleri severek yediğim icin. Eşime gelince bir kuzuyu koy önüne banamisin demez. Umut bir dürüm yiyebiliyor, üstüne bir kasede puding yer. Kız hiç bizim gibi değil. Benim yigenlerimde duru gibiydi, iştahsız bebeklerdi memeden kesilene kadar birşey pek yemediler. Bende 15 aylık olunca kesicem zaten. Oglumada 15 bitti bırakmıştım.

Yanlış hatırlamıyorsam 27 gündü süresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…