- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Benimki çöplük olmus 5 aydr duruyo nerdyseYanlış hatırlamıyorsam 27 gündü süresi
Aynen öyle yapmış kamerami da yalamış ohh salyali salyakiMaşallah hep senmi poz vereceksin, birazda o çekilsin. Sana fotoğraf albümü oluşturuyor.
Canım 9.ayda bazı arkadaşlara gelmeyin gerek yok 1 yaşta olacak bu aşı demişler bize 1 yaş demediler 9.ay dediler farklı yaniNasl yani anlamadm ben
Ben de de siyah ekran çoktu temizle temizle bitmediYaa harikaa bal yanak ağza bak ağzaipek de ancak siyah ekran çekiyor
Belki de iştah gerilemesi yaşıyordur. Sen de onlarla yiyor musun? Taklit eder belki
Aynı Sena . Ben de bugun sadece iki kaşık yoğurt ve çeyrek yumurta sarısı ile üç kaşık çorba içirdim . Ama kendi kaşığı ile. Dediğin gibi bir tadına baksan ya o kadar yapıyorum . Mama verdikten iki saat sonra teklif ediyorum yemeği ama yemiyor . Bazen 3 saate çıkarıyorum yine yemiyor . Arkasından hemen mama da vermek istemiyorum ki nasılsa mama ile doyuyorum demesin diye . Hiç mi bir şe sevmez yok yemiyor . Babası olursa Kandıra Kandıra kaşık sayısı biraz fazlalaşıyor belki . Bazen ağzına ben koymak istiyorum katı yiyecekleri , elimden alıp kendim yeyim istiyor sanki yiyor gibi . Onu da yapıyorum veriyorum eline ama ağzında ezdikten sonra diliyle itip geri tükürüyor . Gerçekten çok yorucu ve yemek saatleri benim için de moral bozucu .
Bizim de babası olursa kandırıyor 3-5 kaşık daha fazla gitmiş oluyor. Ama yine yemeğe konsantre olarak yemiş olmuyordiş diyorum inşallah geçsin diyorum . Önceden olsa ağzını açardı arada da olsa . Hatta en son arkadaşa gittiğimizde kuru fasulye , pilav , turşu verdim o günden beri ağzını açmıyor . Diş diyorum yoksa göz mü değdi Acaba ağzını açsa da az yese ona da razıyım .
Adam karizma
Şurda türkiyenin 4 bi yanını temsil ediyoruz hepsi birbirinden ayrıkimsenin kimseden haberi yok sağlıksistemi genel anlamda bi değişik doktorların bile birinin ak dediğine diğeri bok diyor etrafta kafası karışık anneler dolu
Kendini görünce sevindirik olmuşYa ne demek ya ne ara büyüdü böyle delikanlı Göktürküm şimdiden selfie falan çekio
Masallah yakisikli :)
Canimbacildiktan sonra 4 hafta icinde tuketilmesi gerekli diye biliyorum. Buzdolabındaysa kullanılabilirdi yalniz sanirim ama tam emin degilim.ya.
Demekki telefonu kirletmissin, antibakteriyel salyasi ile temizlemiş cocuk ne yapsın. Annesi mutfağı mis yaparda o boş dururmu.Aynen öyle yapmış kamerami da yalamış ohh salyali salyaki
Hmm bende goturecegm de ondan sordm cuma gunune denk geliyor insallh boşa gitmem dha tasindm tasinali ilk defa saglk ocagina goturecegmAynen öyle yapmış kamerami da yalamış ohh salyali salyaki
Canım 9.ayda bazı arkadaşlara gelmeyin gerek yok 1 yaşta olacak bu aşı demişler bize 1 yaş demediler 9.ay dediler farklı yani
Ben de de siyah ekran çoktu temizle temizle bitmedi
Doğru diyorsun canimvalla herkes kafasına göre
Kendini görünce sevindirik olmuş
Süt durumun nasıl peki. Yazdığını okuyunca bende benim oğlana üzülüyordum bişey yemiyor diye. Gerçekten bişey yememiş senin ki. Ah bu ek gıda. Ne zorlu şeymişMesela bu günü yazayım. Sabah 7 de kaltı 25 dk meme emdi. Saat 10 da umuta kahvaltı hazırladım, bir lokma azina birsey sokamadim. Tükürdü yırttı kendini bıraktım. Tekrar meme emdi 15 dakika. Sonra 12 de umut meyve yerken, zorla bir dilim mandalina azına zorla tiktim. Kucucuk birsey. Tekrar meme istedi 15 dakika. Sonra 2 de umut corba yedi, puding yedi. 1 cay kaşığı çorba, 1 cay kaşığı puding ama zorla. 3 te tekrar emdi 20 dakika suan hala uyuyor. Kalkicak yemicek. Gunude meme ile tamamliyacak. Bence aç. Bu gunun toplami 1 dilim mandalina, 1 cay kasigi çorba, 1 cay kasigi puding. 10 saatin icinde. Ama birde sunu soyliyim dun aksam saat 7 de bir yemek kaşığı yogurt yemisti, geceyi meme ile geçirmişti.
At gitsin canımBenimki çöplük olmus 5 aydr duruyo nerdyse
Ben 1 senelk saniyodm ya niye oyle bi dusunceye girdiysem artkAt gitsin canım
Öyle bir durum olunca her ihtimale karşı netten bakmak lazım kafa kalmıyor kiBen 1 senelk saniyodm ya niye oyle bi dusunceye girdiysem artk
Oglus da yeni uyudu bende yatiym artk cok uykum var. Herkese hayirli geceler olsn bebisler uyanmasn insallhhhh
Hoşgeldin Bayadır yoksun nasılsın kızlar nasıl asyacık ne yapıyor 1.sınıf maceralarınız nasıl? Hem birinci sınıf Velisi olup hem küçük bebeği olmak çıldırmak için gayet geçerli sebepler benceSelam kızlar
Nasılsınız ay ben çok felaket yoğun um
Kafayı siyiracagim az kaldi
Biz öyle büyüdük sokaklarda gece yatma vaktine kadar oynardık kalabalık bir mahalleydi akşamda anneler yemekten sonra çaylarını alır çıkarları ne şanslıymışız çocuklarda bir nebze onu yaşayabilsin diye uğraşıyoruz öyle yorulmuş ki Zeynep erkenden sızdı hadi yatalım dememe bile gerek kalmadıAhhh gelmiyor o günler girmesin eve dışarda oynayan çocuk kalmayacak diye korkuyorum oynasın kuzum benşm
Aslinda yazdm ama kullanma talimati iste yok su kdar damla kullanilr vs diye okudum snra direk buraya yaziym dedmÖyle bir durum olunca her ihtimale karşı netten bakmak lazım kafa kalmıyor ki
Hayırlı geceler canım
Ne kadar da doğru söyledin en güzel burdan anlaşılıyorŞurda türkiyenin 4 bi yanını temsil ediyoruz hepsi birbirinden ayrıkimsenin kimseden haberi yok sağlıksistemi genel anlamda bi değişik doktorların bile birinin ak dediğine diğeri bok diyor etrafta kafası karışık anneler dolu
Oo sürmeli hoşgeldin nasılsın? Dün Asyayı ve kızları gördüm instagramda ben de merak ediyordum seni. Çocukları oyalamak da bir dert oldu di mi artık.. işler mi yoğun?Selam kızlar
Nasılsınız ay ben çok felaket yoğun um
Kafayı siyiracagim az kaldi
Biz de öyleydik yaa her zaman erken uyuyan bebe 10 buçuğa kadar uyumadı 2 saat uyutmaya çalıştım en son ben de yoruldum zaten yanından kalkınca uyanıyor yattım onunla birlikte mutfak ev öylece bıraktım. Eşime mesaj attım bulaşıkları makinaya koymuş kıza mama yapmış. Sabah baktım mama sandalyesi öylece kirli duruyor lavabonun üstü kirli.. neyse ben de erken yatmış oldum gece 3-5 kere kalktık ama ona zaten çare yok..Ayy Allah ım ne zor bir gece zaten Çok zor uyuttum 2.30 da Bi kalktı meme mama hiç bireyin faydası yok yıkıyor ortalığı odadan çıkmak istiyor uyutuyorum Bi dalıyor kuvağımfaysa uyuyor bıraktığım an hiç uyumamış gibi ayaktaS Sonsuzsukurler senin duruma döndük resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?