2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ohh afiyetler olsun Atacığa bizim kız da sarmayı çok sevdi bakıcı ablamız eşi tansiyon hastası tuzsuz yapıp getirmiş aa tuzsuz dedim verdim ama içindeki baharatları unutmuşum 😱 acıydı biraz kızım başladı ağlamaya 😭 ay allahım noldu acaba diyorum ne güzel yiyordu ne istiyor acaba diyorum. Emdi emdi yarısı bitti gelmiyor diye mi ağlıyor acaba diyorum acılığı hiç aklıma gelmiyor 🙈🤦🏼‍♀️🥺 sonra ayy dedim bu acıııı 😩 elinden almaya çalışıyorum bırakmıyor da sıkı sıkı tutmuş avcunda. Ama neden canı yanıyor anlayamıyor da masum bebeğim. Hemen su verdik yoğurt verdik nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm. Sen sarma deyince bu anım da aklıma geldi. Trajikomik resmen 😓
Ay bende geçen öyle bulgur pilavı verdim babası yapmıştı tadına bakmadan nasıl acıymış bizimkide ağladı biraz hemen yoğurt falan verdim 😔😔😔

Oyy oyyy Allah hasta bebeği olanlara yardım etsin kızlar ne zorrr 😔
Damar yolunu çekmiş çıkarmış zor bela uyuttum yarım saat sonra hemşire geldi bu çıkmış dedi mecbur uyandırdık. Bantları çıkarırken ayrı ağladı yavrum. Tekrar damar yolunu da zor açtılar 3 denemede ayaktan açtılar bu kez daha iyş oldu sanki kolları boşa çıkınca rahatladı. Üzerine de çorap giydirdim. Damar yolu yapılırken anneeee diye ağladı hep. Sakinleştirsim meyve yedirip emzirdim üzerini giydirdim uyutacam 1 saatş geçkin ağladı en son ağlarken baaaabaa diye ağlıyordu kuzum çok yorulmuştu zor uyudu.
@Umudum- medical palace dayız canım sarılığında da burda tedavi görmüştük aynı doktora getirdik. Testleri ve tedaviyi başka çocuk doktoruna da sorduk. Tedavi ve teşhis doğru yatış yapılsın deyince mecbur kabul ettik.
@minikbebegim9640 bilmiyoruz canım o değer neden o kadar düşmüş kardeşim viral enfeksiyonlarda düşebilir diyor. @sekerpare5939 canım instagramda herkese açık paylaşım yapmadım ya o gün bizşm kızlara açtım sadece videoyu. Birkaö da yakın arkadaş grubuma atmıştım. 😒 Bence dişleri yüzünden bağışıklığı düştü kızlar da ne zaman diş çıkarsa hasta olurdu belki onlara da test yapılsa benzeri çıkardı bilemiyorum bakalım yaşayıp görecez. Doktor 3 gün yazmış dosyaya bu arada 🥴
Ah benim miniğim ya dayanması zor Allah yardımcınız olsun şifalar versin🤲🤲🤲

Yaa kuzum benim güleç göktugumuz bir an önce iyileşsin inşallah canım benim kıyamam ki 😥
Şaşırdı ben de dedim ablası da geç çıkardı genetik mevzular ya
Ben evde tartiyordum dünür can birebir aynı çıktı kilosu meraktan duramam yoksa 😁
Biz normal tatlıda bi biz çıktık bi Asya ile 9 küsür çıkmıştı ama o yanıltıcı olur diye biliyorum 🙄

Kizlar başıma ne geldi bir bilsenizzz.. Eşim sabah geldi görevden uyuyordu Kızım da babasının yanında Haydo da uyumustu hepsi yatak odasında ve kapıları kapali.. ben de iş yapiyimm dedim..Balkon kapım dün bozuldu hemen bişey sirkeleyip içeri gircem diye kısa kolla falan çıkıp sirkeledim (tesettürlüyüm ama önümüz bomboş tarla o yüzden bu şekil çıktım🤭) o sırada kapı arkamdan kapanmasin mi 😳o an aha s.çtım diye bı kaç saniyelik kapıyla bakismam oldu öyle bı çaresiz 😂😂😂kapinin kolu bile yok ugrasabilecegim 😬 evde herkes uyuyo ve en arka odada kapıları kapalı hava buz yağmur yağmış ayağımdaki terlik yaş üstüm zaten kısa kol kapıya vuruyorum sesleniyorum komşulara sesleniyorum duyan yok kapıyı yumruklamaktan elim morardı dondum dondum off bı yandan da gülüyorum halime 😂 yarım saat geçti ben hala kapıya vuruyorum şükür ki Göktürk uyanmış ağlamış eşim de ona uyanmis balkon kapisini bir acmasi var güle güle yerlere yattı 😂😂😂 az daha donarak can veriyordum 🤣🤣🤣🤣 ay hala da gülüyoruz uzun yazdım ama paylaşmak istedim bu safozluğumu🤪
Ayyy kıyamam sana 🤣🤣 kız ne aksilik ama haydom süper kahramanım kurtarmış seni 💖 ahahah güldüm valla kusura bakma bende

İnstada olmayanlar için minik kuşumu buraya da atayım karla tanıştık bugün bizde ❄️☃️🎄

Eklentiler

• Screenshot_20210115_153344_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20210115_153344_com.android.gallery3d.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 42
misskokulumm misskokulumm canim nasılsınız? hep aklimdasiniz ya. dua ediyorum tez zamanda iyilessin çıkın hastaneden balyanagim. iyi haberlerinizi bekliyoruz 🙏
Aman ne bileyim helinim sonuç iyi çıkmadı Nötrofil daha da düşmüş bu şekilde çıkarmam mümkün değil dedi doktor. Vucudunda döküntü de var bugün 6.hastalık da geçiriyor bir yandan dedi. Boğaz, 6.hastalık ikisi birden düşürmüş olabilir değeri dedi. Damar yolu tıkanmış çıkardılar şimdi tekrar nasıl takacaklar diye kara kara düşünüyorum şimdi😔 eşim gündüz geliyor beraber bakıyoruz yoksa mümkün değil durmuyor. Yavrum da haklı kimi görse canını acıtıyor 😔

Aman ne bileyim helinim sonuç iyi çıkmadı Nötrofil daha da düşmüş bu şekilde çıkarmam mümkün değil dedi doktor. Vucudunda döküntü de var bugün 6.hastalık da geçiriyor bir yandan dedi. Boğaz, 6.hastalık ikisi birden düşürmüş olabilir değeri dedi. Damar yolu tıkanmış çıkardılar şimdi tekrar nasıl takacaklar diye kara kara düşünüyorum şimdi😔 eşim gündüz geliyor beraber bakıyoruz yoksa mümkün değil durmuyor. Yavrum da haklı kimi görse canını acıtıyor 😔
bugün aklıma geldikçe insallah bugün çıkar diye dua ettim. ama böylesi daha hayırlıdır belki miss. hastanede çabucak toparlar insallah. altıncı hastalığın ateşiydi belki de. Rabbim yardımcıniz olsun.

Aa hepsi de üst üste gelmiş ya bı düzelsin de kuzum inşallah tek seferde açılır damar yolu da 😥

oy kiyamam ya valla sozkonusu çocuk olunca insanı ici yanıyor. Allahım sana da eşine de güç versin enerji versin. siz balyanaga derman olacaksınız bırakmak yok. inşallah iyi haberleri alacaz yakında. üstesinden geleceksiniz ailecek 🙏

Off yavrum yaa gerçekten çok zor özellikle damar yolu açma işi.. bugün kontrolümüz vardı. 1,5 yaşında bir bebişin ateşi düşmemiş kan alıyorlardı tetkik için ay ne ağladı yavrucak ne ağladı. Aklıma Göktuğ geldi. İnşallah tez zamanda şifa bulur oğluşun 🙏🏻🙏🏻

Kızlar biz bugün kontrole gittik. Yarın 9.ayımız doluyor bugün kkk aşısını yaptılar. Kilosu 7650 boyu 73 cm olmuş. Kiloda bir üst percentile çıkmışız inanamadım 🤪 herhalde gece geri uyutmak için yedirdiğim mamaların faydası olmuş 😬 kan istemedi kilosu iyi artmış, demiri de kullanıyormuşsunuz, nasılsa rengi de iyi (ne demekse 😅) yaşında bakalım dedi.

Ahhh kalbim sızladı benşm güzel evladıma 😔 toplayacak annesi hemen dualarımız onunla🤲🤲🤲

Back
X