- 9 Eylül 2019
- 7.044
- 20.448
- 298
- 34
Eser miktarda içiyorum içemem lazım ama bırakamadım malesef tabi zararı vardır olmaz mı ama olmadıAa sen sigara mı içiyorsun eee emzirirken bir zararı olmuyor mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eser miktarda içiyorum içemem lazım ama bırakamadım malesef tabi zararı vardır olmaz mı ama olmadıAa sen sigara mı içiyorsun eee emzirirken bir zararı olmuyor mu?
Ay bende geçen öyle bulgur pilavı verdim babası yapmıştı tadına bakmadan nasıl acıymış bizimkide ağladı biraz hemen yoğurt falan verdimOhh afiyetler olsun Atacığa bizim kız da sarmayı çok sevdi bakıcı ablamız eşi tansiyon hastası tuzsuz yapıp getirmiş aa tuzsuz dedim verdim ama içindeki baharatları unutmuşumacıydı biraz kızım başladı ağlamaya
ay allahım noldu acaba diyorum ne güzel yiyordu ne istiyor acaba diyorum. Emdi emdi yarısı bitti gelmiyor diye mi ağlıyor acaba diyorum acılığı hiç aklıma gelmiyor
sonra ayy dedim bu acıııı
elinden almaya çalışıyorum bırakmıyor da sıkı sıkı tutmuş avcunda. Ama neden canı yanıyor anlayamıyor da masum bebeğim. Hemen su verdik yoğurt verdik nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm. Sen sarma deyince bu anım da aklıma geldi. Trajikomik resmen
![]()
Ah benim miniğim ya dayanması zor Allah yardımcınız olsun şifalar versinOyy oyyy Allah hasta bebeği olanlara yardım etsin kızlar ne zorrr
Damar yolunu çekmiş çıkarmış zor bela uyuttum yarım saat sonra hemşire geldi bu çıkmış dedi mecbur uyandırdık. Bantları çıkarırken ayrı ağladı yavrum. Tekrar damar yolunu da zor açtılar 3 denemede ayaktan açtılar bu kez daha iyş oldu sanki kolları boşa çıkınca rahatladı. Üzerine de çorap giydirdim. Damar yolu yapılırken anneeee diye ağladı hep. Sakinleştirsim meyve yedirip emzirdim üzerini giydirdim uyutacam 1 saatş geçkin ağladı en son ağlarken baaaabaa diye ağlıyordu kuzum çok yorulmuştu zor uyudu.
@Umudum- medical palace dayız canım sarılığında da burda tedavi görmüştük aynı doktora getirdik. Testleri ve tedaviyi başka çocuk doktoruna da sorduk. Tedavi ve teşhis doğru yatış yapılsın deyince mecbur kabul ettik.
@minikbebegim9640 bilmiyoruz canım o değer neden o kadar düşmüş kardeşim viral enfeksiyonlarda düşebilir diyor. @sekerpare5939 canım instagramda herkese açık paylaşım yapmadım ya o gün bizşm kızlara açtım sadece videoyu. Birkaö da yakın arkadaş grubuma atmıştım.Bence dişleri yüzünden bağışıklığı düştü kızlar da ne zaman diş çıkarsa hasta olurdu belki onlara da test yapılsa benzeri çıkardı bilemiyorum bakalım yaşayıp görecez. Doktor 3 gün yazmış dosyaya bu arada
![]()
Şimdi kara çıkardım bende canım soğuk falan dinlememek lazım alışsın kemikleri yarın b i gün doğu görevine gidince noldum demesinOh iyi yapmışsınz bizde bugünyağmur falan dinlemedik çıktık hanımağa durmayınca
Biz normal tatlıda bi biz çıktık bi Asya ile 9 küsür çıkmıştı ama o yanıltıcı olur diye biliyorumYaa kuzum benim güleç göktugumuz bir an önce iyileşsin inşallah canım benim kıyamam ki
Şaşırdı ben de dedim ablası da geç çıkardı genetik mevzular ya
Ben evde tartiyordum dünür can birebir aynı çıktı kilosu meraktan duramam yoksa![]()
O nasıl kahve dünürcan bende isterimKesinlikle ya ev dediğin sevdiklerinle dağılacak kirlenecek yemek kokacakben de az once komsularimi gönderdim bugün bendeydi kizlar şu an ev göçüyo 6 çocuk vardı egleniyolar güzel oluyo
bu da klasik gece sonu kahvemizdi
![]()
Ayyy kıyamam sanaKizlar başıma ne geldi bir bilsenizzz.. Eşim sabah geldi görevden uyuyordu Kızım da babasının yanında Haydo da uyumustu hepsi yatak odasında ve kapıları kapali.. ben de iş yapiyimm dedim..Balkon kapım dün bozuldu hemen bişey sirkeleyip içeri gircem diye kısa kolla falan çıkıp sirkeledim (tesettürlüyüm ama önümüz bomboş tarla o yüzden bu şekil çıktım) o sırada kapı arkamdan kapanmasin mi
o an aha s.çtım diye bı kaç saniyelik kapıyla bakismam oldu öyle bı çaresiz
kapinin kolu bile yok ugrasabilecegim
evde herkes uyuyo ve en arka odada kapıları kapalı hava buz yağmur yağmış ayağımdaki terlik yaş üstüm zaten kısa kol kapıya vuruyorum sesleniyorum komşulara sesleniyorum duyan yok kapıyı yumruklamaktan elim morardı dondum dondum off bı yandan da gülüyorum halime
yarım saat geçti ben hala kapıya vuruyorum şükür ki Göktürk uyanmış ağlamış eşim de ona uyanmis balkon kapisini bir acmasi var güle güle yerlere yattı
az daha donarak can veriyordum
ay hala da gülüyoruz uzun yazdım ama paylaşmak istedim bu safozluğumu
![]()
Aman ne bileyim helinim sonuç iyi çıkmadı Nötrofil daha da düşmüş bu şekilde çıkarmam mümkün değil dedi doktor. Vucudunda döküntü de var bugün 6.hastalık da geçiriyor bir yandan dedi. Boğaz, 6.hastalık ikisi birden düşürmüş olabilir değeri dedi. Damar yolu tıkanmış çıkardılar şimdi tekrar nasıl takacaklar diye kara kara düşünüyorum şimdimisskokulumm canim nasılsınız? hep aklimdasiniz ya. dua ediyorum tez zamanda iyilessin çıkın hastaneden balyanagim. iyi haberlerinizi bekliyoruz
![]()
bugün aklıma geldikçe insallah bugün çıkar diye dua ettim. ama böylesi daha hayırlıdır belki miss. hastanede çabucak toparlar insallah. altıncı hastalığın ateşiydi belki de. Rabbim yardımcıniz olsun.Aman ne bileyim helinim sonuç iyi çıkmadı Nötrofil daha da düşmüş bu şekilde çıkarmam mümkün değil dedi doktor. Vucudunda döküntü de var bugün 6.hastalık da geçiriyor bir yandan dedi. Boğaz, 6.hastalık ikisi birden düşürmüş olabilir değeri dedi. Damar yolu tıkanmış çıkardılar şimdi tekrar nasıl takacaklar diye kara kara düşünüyorum şimdieşim gündüz geliyor beraber bakıyoruz yoksa mümkün değil durmuyor. Yavrum da haklı kimi görse canını acıtıyor
![]()
Gördüm yaa harika çıkmışsınız minik tavşanı yerim benİnstada olmayanlar için minik kuşumu buraya da atayım karla tanıştık bugün bizde![]()
Bu minik sincabın da dötünü yerimyerim ben bu tavsani yaaa
Eki Görüntüle 2761841
biz de anca sibiryadan kar bekleyelimyok anacım yok yağmayacak.
![]()
Aa hepsi de üst üste gelmiş ya bı düzelsin de kuzum inşallah tek seferde açılır damar yolu daAman ne bileyim helinim sonuç iyi çıkmadı Nötrofil daha da düşmüş bu şekilde çıkarmam mümkün değil dedi doktor. Vucudunda döküntü de var bugün 6.hastalık da geçiriyor bir yandan dedi. Boğaz, 6.hastalık ikisi birden düşürmüş olabilir değeri dedi. Damar yolu tıkanmış çıkardılar şimdi tekrar nasıl takacaklar diye kara kara düşünüyorum şimdieşim gündüz geliyor beraber bakıyoruz yoksa mümkün değil durmuyor. Yavrum da haklı kimi görse canını acıtıyor
![]()
oy kiyamam ya valla sozkonusu çocuk olunca insanı ici yanıyor. Allahım sana da eşine de güç versin enerji versin. siz balyanaga derman olacaksınız bırakmak yok. inşallah iyi haberleri alacaz yakında. üstesinden geleceksiniz ailecekAman ne bileyim helinim sonuç iyi çıkmadı Nötrofil daha da düşmüş bu şekilde çıkarmam mümkün değil dedi doktor. Vucudunda döküntü de var bugün 6.hastalık da geçiriyor bir yandan dedi. Boğaz, 6.hastalık ikisi birden düşürmüş olabilir değeri dedi. Damar yolu tıkanmış çıkardılar şimdi tekrar nasıl takacaklar diye kara kara düşünüyorum şimdieşim gündüz geliyor beraber bakıyoruz yoksa mümkün değil durmuyor. Yavrum da haklı kimi görse canını acıtıyor
![]()
Ah kıyamam bilir gibi bekliyoryerim ben bu tavsani yaaa
Eki Görüntüle 2761841
biz de anca sibiryadan kar bekleyelimyok anacım yok yağmayacak.
![]()
Off yavrum yaa gerçekten çok zor özellikle damar yolu açma işi.. bugün kontrolümüz vardı. 1,5 yaşında bir bebişin ateşi düşmemiş kan alıyorlardı tetkik için ay ne ağladı yavrucak ne ağladı. Aklıma Göktuğ geldi. İnşallah tez zamanda şifa bulur oğluşunAman ne bileyim helinim sonuç iyi çıkmadı Nötrofil daha da düşmüş bu şekilde çıkarmam mümkün değil dedi doktor. Vucudunda döküntü de var bugün 6.hastalık da geçiriyor bir yandan dedi. Boğaz, 6.hastalık ikisi birden düşürmüş olabilir değeri dedi. Damar yolu tıkanmış çıkardılar şimdi tekrar nasıl takacaklar diye kara kara düşünüyorum şimdieşim gündüz geliyor beraber bakıyoruz yoksa mümkün değil durmuyor. Yavrum da haklı kimi görse canını acıtıyor
![]()
Ahhh kalbim sızladı benşm güzel evladımaAman ne bileyim helinim sonuç iyi çıkmadı Nötrofil daha da düşmüş bu şekilde çıkarmam mümkün değil dedi doktor. Vucudunda döküntü de var bugün 6.hastalık da geçiriyor bir yandan dedi. Boğaz, 6.hastalık ikisi birden düşürmüş olabilir değeri dedi. Damar yolu tıkanmış çıkardılar şimdi tekrar nasıl takacaklar diye kara kara düşünüyorum şimdieşim gündüz geliyor beraber bakıyoruz yoksa mümkün değil durmuyor. Yavrum da haklı kimi görse canını acıtıyor
![]()
Ben süslenemedim ama hanım kız hep kokoşGördüm yaa harika çıkmışsınız minik tavşanı yerim ben
Bu minik sincabın da dötünü yerim![]()