2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar hastaneye yatışımız yapıldı. Dua edin sağlıkla biran önce çıkalım. Göktuğ un NEU değeri yani bağışıklık değeri çok düşmüş. Bağışıklığı şuan hiç yok gibi ateşi de varmış eve gitmenize izin vermedi . Göktuğ hiç durmuyor sürekli ağlıyor
Çok geçmiş olsun. Ne tanısı ile yatıyorsunuz şimdi. Antibiyotik tedavisi mi alıyor. Tez zamanda çıkarsınız inşallah

Bak bunu bilmiyordum bahar. Hiç demedi doktor . Ama şu an öyle vermem mümkün değil . Kaç gündür vitaminlerini bile zor veriyorum .kaşığa karşı iyice antipatisi oldu çocuğun . En azından sevdiği yiyecekler varmış bak duru nun . Bugun elimle bir kaç kuru fasülye verdim , ezmeden yutuyormuş. Çiğniyor sandım meğer dolandırıp yutmuş . Üçüncü vermemde boğazına takıldı öylece çıkardı yediğini de . Bu kız acaba alışamadı mı katı yiyeceklere de . Nasıl canım sıkıldı 😑
Alışamıyor bazısı daha zamanı var diyorum bende. Zorlamıyorum çok princi bile zor yutuyor hala. Ama daha iyi. Gelişme var😀 zaman..

Hoş geldin hemşehrim 😊 iyidir umarım pamuk kızımız . Bizler iyiyiz şükür . Siz üç çocukla altından iyi kalkıyorsunuz yine .

Teşekkür ederim mesajınız için 😊 maalesef 5 aylıkken emmeyi bıraktı kuzum . Siz de sağlıkla büyütün kuzularınızı 😊
Emmiyor mu gece de. Emen bebek gece çok uyanırmış ya Sena nasıl acaba geceleri. Benim ki her saat başı uyanıyor🤦🏻‍♀️

Besafe izi comfort x3 aldım canım hepsi buradada 2000e düşmüştü ara ara kontrol ediyordum düşmüşken aldım yüksekliği ve güvenliği nedeniyle onu tercih ettim inşallah memnun kalırım😊
Kaç kiloya kadar. Bende araştırıyorum ama pek de bilemiyorum piyasayı dönen türden mi memnun kalırsanız düşünebilirim bende almayı. Fiyatı kaçtı ki 2 bine düşmeden önce

Canımsın Bahar biricik bi kalbin var 🥰😍 ben biraz takilmak istedim hani temiz bir ev hayal ediyorduk ya 🤣
Ben de snein gibi düşünüyorum ev yasaniyorsa o evde bulasik camasir bitmez.is bitmez..esim evdeyken diyor ki ya yemek pisiriyorsun ya yemek yediriyorsun ya da mutfak topluyorsun.kisir dongu resmen diyor 🤣 aralarda da iste bazen oyun bazen uyku bazen etkinlik bazen de çamaşır vs 😅
Buraya da atmistim resim.benim kizin da bir kek aski var ki sorma.baska seyi oyle yemez😄 bu arada kilo 8.5.demissin.biz de o civardayiz daha 9 gormedik.takmiyorum.sen de takma 😊 olmasi gereken araliktalar cok şükür oyle düşün 😊
Takıl kuzum istediğin kadar. Yeterki sen takıl. Çok titiz biri değilim ama pasaklida değilim. Toplarım temizlerim ama hic oyle kalmaz. Bir ara eşim söylenirdi at at bitmiyor bu evin çöpü diye, dedim ne güzel işte, varki yiyoruz copumuz çıkıyor. Ya hiç çöpü muz olmasaydı. Hiç böyle düşünmedim çıksın bol bol çıksın dedi. Garibime yıktım çöp işini zevkle atıyor.

Evet görmüştüm keki toz etmişti yerken. Aman yesinler de ne yerse yesinler. Yeterki sağlıkları bozulmasın. Birde benim gibi biri hamur işi ile alakam yok. Ama kız bana bu yaştan sonra hem yapmayı, hem yemeyi öğretiyor. Merakta ediyorum acaba nasıl olmuş diye. Kız degilde ben alırsam kiloyu bak olcana.☺️

Sağolun kızlar ateş düşürücü antibiyotik tedavisi uygulanıyor boğazdaki yara için. Yarın tekrar kan verilecek inşallah o değer düşüşte olmaz yükselirse çıkarız bir umut. Kolunda serum yatakta durmak istemiyor falan çok

Serum takilan o sopa tekerlekli oluyor ya canim onu kucagimiza alip gezdirirdik biz ama izin vermeleri sıkıntılı olabiliyor.

Rabbim yardimciniz olsun cok iyi anliyorum seni.

Yeni okuyabildim cok zor bir akşam olmuş.
Ayağında olmasi çok iyi olmuş rahatlar simdi.

Meyve yiyebildi mi düzeliyor o zaman yavas yavaş insallah.
Bogaz enfeksiyonu cok beter oluyor tonsilit olsun faranjit olsun

Soğuk bir sey mi yiyip içmişti veya elini veya agzina soktuğu seykerden mikrop mu kapti veya hasta birindrn mi bulasti ne diyor doktorunuz canim.
ah yavrum ya cidden cok Uzuldum insakkah 3 gun sürmez tedbiren yazmistir belki de

Bak bunu bilmiyordum bahar. Hiç demedi doktor . Ama şu an öyle vermem mümkün değil . Kaç gündür vitaminlerini bile zor veriyorum .kaşığa karşı iyice antipatisi oldu çocuğun . En azından sevdiği yiyecekler varmış bak duru nun . Bugun elimle bir kaç kuru fasülye verdim , ezmeden yutuyormuş. Çiğniyor sandım meğer dolandırıp yutmuş . Üçüncü vermemde boğazına takıldı öylece çıkardı yediğini de . Bu kız acaba alışamadı mı katı yiyeceklere de . Nasıl canım sıkıldı 😑
Bizede ilk doktorumuz dememisti. Canım şırınga ile denesen. Ben carpolu bile şırınga ile veriyorum. Kaşık gördüğü gibi ağlıyor. En azından 3 gün duzenli vermeye çalışsan. Kusan bebeklerin yemek boruları kaynama yanma yapıyor. Yemeği reddediyor lar. En ufacık yemek batma hissi veriyor. Kuru fasulyenin zarını almismiydin. Zarı kalindiysa ondan olabilir. Bu zamana kadar katı yiyeceklerde hangi aşamadaydiniz. Mesela neleri yiyebildi bu zamana kadar.

Iyi geceler kizlar.
Oğlum gelmedi eve.
Kizim simdi kolumda uyudu.
Camazir bulasik supurge islerim var çamaşırı bari aşabilsem de uyusam.

Sizler nasilsiniz.

Bugün güneşin iştahın yerindeydi cok sukur aksam menusu strec film ve oglumun terligiydi oy oy kek verdim tukurdu.

Hayirli gecelerr Allaha emanet olunnn

Iyi geceler kizlar.
Oğlum gelmedi eve.
Kizim simdi kolumda uyudu.
Camazir bulasik supurge islerim var çamaşırı bari aşabilsem de uyusam.

Sizler nasilsiniz.

Bugün güneşin iştahın yerindeydi cok sukur aksam menusu strec film ve oglumun terligiydi oy oy kek verdim tukurdu.

Hayirli gecelerr Allaha emanet olunnn
Gece gece bu kadar cok işinmi var. Hangi ara yapacaksın.
Evet güneş baya karnını doyurmuşta yatmış.

Takıl kuzum istediğin kadar. Yeterki sen takıl. Çok titiz biri değilim ama pasaklida değilim. Toplarım temizlerim ama hic oyle kalmaz. Bir ara eşim söylenirdi at at bitmiyor bu evin çöpü diye, dedim ne güzel işte, varki yiyoruz copumuz çıkıyor. Ya hiç çöpü muz olmasaydı. Hiç böyle düşünmedim çıksın bol bol çıksın dedi. Garibime yıktım çöp işini zevkle atıyor.

Evet görmüştüm keki toz etmişti yerken. Aman yesinler de ne yerse yesinler. Yeterki sağlıkları bozulmasın. Birde benim gibi biri hamur işi ile alakam yok. Ama kız bana bu yaştan sonra hem yapmayı, hem yemeyi öğretiyor. Merakta ediyorum acaba nasıl olmuş diye. Kız degilde ben alırsam kiloyu bak olcana.☺️
Sen al be canım nolacak 🥰 zaten zayıfsın 😊😊 çocuklar hamur işi seviyor da yaparken de fırsat verseler.heryer batıyor..elim hamurda oluyor bazen 🤷‍♀️🤦‍♀️ sen marifetli kadınsın valla ne sarmalar ne dolmalar ne karnıyarıklar yaptın..hatta biz kafamizi kasıyamazken sen tepsi tepsi karnıyarık hazirlamistin 🤩🤩🧿 ben de kızımı kangruya takip anca domates rendeledim 😊 ne maceraydı 😅 ama senden özenip 3 4 poset patlican da attiydim.yedikce seni aniyorum iyi ki yapmisim diye 😊😊😊 buzluktan bahsetmişken kizin herseye alerjisi vardi sadece bamya ve bezelye dokunmuyordy diye asiri bamya bezelye atmisim.zamaninda hergun yedigim icin cok tiksindim 🙄 bitirmem lazim ama nasıl 💆‍♀️
Çöp olayını ben de eşime yıktım.ben iki çocukla nasıl halledeyim.ve tabi o da söyleniyor..çöp vermesen olmaz zate diye

Gece gece bu kadar cok işinmi var. Hangi ara yapacaksın.
Evet güneş baya karnını doyurmuşta yatmışsadece

Sadece camasir astim o da petegkn yanina
Esimm sabah kudurur gorunce
Kurumuyor nefret ettim alicam altus gordum hepsiburadada yorumlar iyi
Diger isler sabaha insallah yaticam simdi bahar
Sen nasilsinn
Evet yogurt vercektim yicek gibi degildi emdi uyudu insallah ac degildir

Kesinlikle ya ev dediğin sevdiklerinle dağılacak kirlenecek yemek kokacak 💕 ben de az once komsularimi gönderdim bugün bendeydi kizlar şu an ev göçüyo 6 çocuk vardı egleniyolar güzel oluyo 😍😍 bu da klasik gece sonu kahvemizdi 🤗
Nasıl yaptın bunuuu aslıiiii🤩🤩🤩 muhteşem görünüyor 😍😍 ne şanslısın 😍 ne güzel arkadaşların var 🥰🧿

Sen al be canım nolacak 🥰 zaten zayıfsın 😊😊 çocuklar hamur işi seviyor da yaparken de fırsat verseler.heryer batıyor..elim hamurda oluyor bazen 🤷‍♀️🤦‍♀️ sen marifetli kadınsın valla ne sarmalar ne dolmalar ne karnıyarıklar yaptın..hatta biz kafamizi kasıyamazken sen tepsi tepsi karnıyarık hazirlamistin 🤩🤩🧿 ben de kızımı kangruya takip anca domates rendeledim 😊 ne maceraydı 😅 ama senden özenip 3 4 poset patlican da attiydim.yedikce seni aniyorum iyi ki yapmisim diye 😊😊😊 buzluktan bahsetmişken kizin herseye alerjisi vardi sadece bamya ve bezelye dokunmuyordy diye asiri bamya bezelye atmisim.zamaninda hergun yedigim icin cok tiksindim 🙄 bitirmem lazim ama nasıl 💆‍♀️
Çöp olayını ben de eşime yıktım.ben iki çocukla nasıl halledeyim.ve tabi o da söyleniyor..çöp vermesen olmaz zate diye
Aynen benimki de
Sanki bir seykeri bilerek tiyorum cope3
Yemegidir bezidir yirtiklari kirdiklaridir doktukklerini sildiklerimizdir
Meyvesi sebzesi derken cop oo doluyor
Bezelyeyi biraz pisirip misiir unuyka kavuruyorum ben cips gibi yer misin bilmem bazen kup küp de patates ekliyorum
Veya bezelye havuc sogan pisiyor sogani bol
Yanina da pilav garniturlu pilav gibi oluyor
Bamyayi uzun zaman oldu yemeyeli umuta bebkken veriyordum aslinda

Sekerparem bilio musun evdeki nem tavandan sip sip su damliyor. Acaba pis du mu bacadan yavandan mi gelior yolsa bujarlasan su mu ona deliriyorum.
Aptal caticilar dogru yapamamis bacanin ortusuni dun gece menfezden su sizmisti kahverengi pis su yani o da simdi tavandakiler beyaz damlacik.
Camlari da mantolamacilar nasil yaptıysa salakkar cama yagmur yaginca hep.su sızıyor ve iki kutu silikon olmasina ragmen
Ya her sey mi beni buluyor biktim bu evden laneto büyülü mu acaba
Dikkat ettigim.icin mi biomiorum ust kat olması catinin yeniden yapilior olmaso aptal ustalarin hata yapmasindan tamam dabi de ev buyuk isinmiyor yatak odasinda peteğin olmadigi cam sabah siirilsiklam mesela
O gerizekali mutehahit bu evi yaparken beyni nerdeydi acaba
Cok doldum sen de bazi benzer seyler yasadin ya yazmak istedim
Tamam bir evimiz var cok sukur ama huzur bulamiorum isinden akmasindan pisliğinden sogugundan kis gelmedi zagen ama hemen bitse keske col yagdi sogudu yarin kar gelecekmiş
Size gelmiştir aslinda

Kizimin altini degistirdim bez alip geldim uyumadan yani o Ara yataga isemis al sana yine camasir yine is kesin almak lazim makineyi
Kis yagmur kar cok.guzel ama ben hic sevmioruk ya evlenmeden cocuklardan omce iyiydi cik gez yagmurda karda oyna cay film kitap keyfi yap simdi tam tersi

Kaç kiloya kadar. Bende araştırıyorum ama pek de bilemiyorum piyasayı dönen türden mi memnun kalırsanız düşünebilirim bende almayı. Fiyatı kaçtı ki 2 bine düşmeden önce
9-18 kg canım. Ya yılbaşından önce 1500e düşmüştü almamıştım şuan normal fiyatı 3400 heryerde, hepsi buradada indirimli bitek

Back
X