2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız miss insanın hevesini kaciriyolar gelseler ya atlasalar ürünlere ne böyle tatsız tuzsuz aktüel alışverişi

Halı yokama makinesi ile olabilir ama suyunu iyice çekebilmek önemli halı yikamacilar yıkar mi acaba kanepe falan yikatmistim ben eve çağırıp belki yatağı da yıkarlar canım bı sor bakalım yatak kirlenince de kokuyo içine çekiyor ya tam ondan

Günaydın güzel anneler şoka araba geldi ya almayı düşünen var mı yada kullanan
Biz de var canim abi kontenjanından cok seviyor egleniyor..ben de gülüyorum şöför Nebahatim benim diyorum

S Susam_tanesi ben de heyecanla bi bakayim dedim.çogu var evde boyle de heyecanlanacak bisey bulamiyor insan misskokulumm miss ne guldurdun beni yaa okaliptusu hemen alayim bizim de tıkanıyor nem ile ilgili degil biizim 60larda nem gene oluyor BKGK bahar canim hali yikamalar yapiyor ama cok iyi arastir ve yazin yap.eger koku oluyorsa yataga karbonat boca et.2 paket falan.30 dk falan beklet.sonra süpür koku bakteri kalmiyir.bi de gece alt alma.bi sure sonra gece cis yapmayi birakacaklar zaten.sabaha hep kuru uyanacaklar

Kalppare
S Susam_tanesi

Mamasını vermistim uyuyordu zaten uyandirmadan degistreyim dedim uyanmadida zaten ustu basi degstrip tekrar yatti ama aksam saat 10 bucuktan beri bez vardi ne bileyim cisli kalmasin diyorum bende yazik. Siz hic degstrmiyor musunuz?
Bir bakayim bende arastrayim iyice zaten havalar isininca yaptiririm. Sagolun kizlar.

Anladım canım alayım onuda deniyeyim. Bizdeki sorun tabağı ters cevirmek degil, icinden eliyle alıp ufaliyor ama olsun onuda deniyeyim.
Sen bilirsin ben rahat bırakırım, ilerde nasılsa sen uğraşırsın, ben oralı olmam. Gerçi sen her eve yetisirsin, bende yok o enerji. Gene kabak senin başına patladı. Senin iş hiç bitmez sana emeklilikte yok. Allah'ım iyiki senin gibi bir dünürüm var. Çok rahat edeceğim çok hayali bile dinlendiriyor.

Ben de ilk bebekte degistirirdim ama bu iyilik degilmiş anladim bezin emiciligine bagli genelde gece sorun cikarmaz canim.pisikten korkuyorsan geceleri guzelce kremlersin.

Dun aksam 9 gbi eve döndum ben. Yine enistesi benimle knusmaya geldi biz seji cok seviyorz bak ogln var yuva yikma duzelir şans ver vs die snra esim aksam gelmek istems yanima enistesi de bende geliym iyice netlessin knusalm demis.
Cicek almis bna barismak icin hatalar sylendi sözleri de verdk tm dedik denensin dedik bosanmk istemem ben dedi o bende ayni syler yasanirsa bu sfer byke bi imkan vermem ona dedm acikcasi. Farki da oldu olmadi diyemem bugn de basvurdugm yere gttik dava acilmasn diyerek imzayi attk. Orda adam vurdugu icin bna sesini yuksetmis yapamazsn diyerk bu da ona bagirms o yzden uzaklastirmayi iptal etmedi yksa edilecekti oyle bakalm.

Ha bu arada kaynm da artkbzle yasamayacak kurtuldum annesigl de o yzddn ankaraya tasincakms ama kesinlkle oyle surekli gorusme olaylari arama olaylari olmayacak denildi oyle iste durum smdilk byle artk snrasini zaman gsterecek

Ben akşam 8 gibi takıyorum sabah uyanınca değiştiriyorum değilse uyanıyor zaten ve güniçi sanıyor. Onun dışındaki uyanmalarda ağlayıp emip veya mama yiyip geri uyuyor. Eğer bir sebeple gece ortasında tamamen uyandıysa alıyorum bezini tekrar rahat uyusun diye.

Ya bizim kan tahlili sonucuna baktı şimdi aile hekimliği kan değeri iyiymiş ama enfeksiyon varmış mutlaka çocuk doktoru görsün dedi i enfeksiyon belirtisi de yok anlamadım gitti yarın merkeze büyük hastaneye gideriz bakalım neymiş neresinde enfeksiyon var

crp mi yüksek çıkmış asli? hangi deger yüksekmiş? aşi olduysanız ondan sebep olmasın?

Hakkınızda hayırlısı olsun canım ne sen bitirebiliosun ne onlar bundan sonra iyi olur umarım

Ben de aldım sevdi gibi Denizoyuncak telefonu aldım bide ama onun pek bi anlamı yokmuş ha evet ya burda da şok sakindi bim çok kalabalık oluyo

Aldım bende canım sevdi gibi

Benim kız gece de cok mızmızdı ama bugun beni yedi salliyorum olmuyor kucagimda olmuyor yemek yediriyourm binbir naz.simdi yine sallıyorum bir gorseniz mikir mikir mikirdayip duruyor.burnu hafif tikaliydi actim ama canim sıkıldı nesi var ya..aci aci ağlıyor acaba dis mi? Gecer insAllah bu hali..gecmezse doktor yolu gorunecek galiba

Aslihaydo asli bu ismi sevdim kolaycacık etiketleniyor haydomun disi gelmek uzereyse damakta hafif enfeksiyon olabiliyor.muhtemelen ondandır.bizim burda saglik ocaklarinin tahlil sonucuna guvenmiyor doktorlar.hep sapma oluyor insanlar panikliyor dedi doktor bize.insAllah iyidir biseycigi yoktur.tabi gene götürün nolur nolmaz ama icini de ferah tut

Düzeltme:
Canim wbc degeri lokösit demekmis.genelde idrar yolu enfeksiyonu belirtisiymis.

O ogretmen61 güle güle oynasın Denizimiz annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…