umarım seni üzen şeyler tekrarlanmaz. eşinin ailesi uzak durmayı bilir eşin de yüzünü sana ve çocuğuna döndürür. kadir için umarım herşey çok güzel olur bu kötü günleri hiç hatırlamazsınız. hakkınızda hayırlısı olsun.Dun aksam 9 gbi eve döndum ben. Yine enistesi benimle knusmaya geldi biz seji cok seviyorz bak ogln var yuva yikma duzelir şans ver vs die snra esim aksam gelmek istems yanima enistesi de bende geliym iyice netlessin knusalm demis.
Cicek almis bna barismak icin hatalar sylendi sözleri de verdk tm dedik denensin dedik bosanmk istemem ben dedi o bende ayni syler yasanirsa bu sfer byke bi imkan vermem ona dedm acikcasi. Farki da oldu olmadi diyemem bugn de basvurdugm yere gttik dava acilmasn diyerek imzayi attk. Orda adam vurdugu icin bna sesini yuksetmis yapamazsn diyerk bu da ona bagirms o yzden uzaklastirmayi iptal etmedi yksa edilecekti oyle bakalm.
Ha bu arada kaynm da artkbzle yasamayacak kurtuldum annesigl de o yzddn ankaraya tasincakms ama kesinlkle oyle surekli gorusme olaylari arama olaylari olmayacak denildi oyle iste durum smdilk byle artk snrasini zaman gsterecek
Bitmesini istemiyorz ben evladm için babasz büyümesn diyerek eşim seviyorm demiş birakmak istemem demis ailesi de uzak duracagz deynce ben dedm cok sans verdm naslsa ama byle bi dersten snra da tekrar şans vermk istedm bakalm hayrlisi artkHakkınızda hayırlısı olsun canım ne sen bitirebiliosun ne onlar bundan sonra iyi olur umarım
Demisler bakalm eskisi gbi gelmeyz aramayz kesinlkle aransa bile 5 6 gune 10 15 dk lik en fzla iste söz de verdi bakalm.umarım seni üzen şeyler tekrarlanmaz. eşinin ailesi uzak durmayı bilir eşin de yüzünü sana ve çocuğuna döndürür. kadir için umarım herşey çok güzel olur bu kötü günleri hiç hatırlamazsınız. hakkınızda hayırlısı olsun.
Büyük ihtimalle idrar tahlili isterler ben hastanede yaptırdım tahlili sekerparem idrarda enfeksiyon belirtisi ne acaba hiç bişeyi de yok gibi ama önemli bişey olmasin daBenim kız gece de cok mızmızdı ama bugun beni yedisalliyorum olmuyor kucagimda olmuyor yemek yediriyourm binbir naz.simdi yine sallıyorum bir gorseniz mikir mikir mikirdayip duruyor.burnu hafif tikaliydi actim ama canim sıkıldı nesi var ya..aci aci ağlıyor acaba dis mi? Gecer insAllah bu hali..gecmezse doktor yolu gorunecek galiba
Aslihaydo asli bu ismi sevdim kolaycacık etiketleniyor haydomun disi gelmek uzereyse damakta hafif enfeksiyon olabiliyor.muhtemelen ondandır.bizim burda saglik ocaklarinin tahlil sonucuna guvenmiyor doktorlar.hep sapma oluyor insanlar panikliyor dedi doktor bize.insAllah iyidir biseycigi yoktur.tabi gene götürün nolur nolmaz ama icini de ferah tut
Düzeltme:
Canim wbc degeri lokösit demekmis.genelde idrar yolu enfeksiyonu belirtisiymis.
O ogretmen61 güle güle oynasın Denizimiz annesi
Yılların şoförü gibiAslihaydo insAllah temiz ćıkar o zaman canim..gecmis olsun Haydoma
O ogretmen61 canim Deniz e masAllah..artiz gibi oturmuş afilli durmuş masAllah
Evet dikilitaşa doğru ağaçlı yol, bir de Viranşehir sahilinde çekilmişti. Saol Helincim komik adamdır. Aslında ikimiz beraber çok komik oluyoruz, Ata çok eğleniyor.yeşim aynı yerde resim çekilmişizağaçlı yol çok heyecanlıymış esin ne guzel bi ani olmus size. ömür boyu mutluluklar
Hakkinda hayırlısı olsun insallah esinde duzelir bir an once huzur bulursunuz.Dun aksam 9 gbi eve döndum ben. Yine enistesi benimle knusmaya geldi biz seji cok seviyorz bak ogln var yuva yikma duzelir şans ver vs die snra esim aksam gelmek istems yanima enistesi de bende geliym iyice netlessin knusalm demis.
Cicek almis bna barismak icin hatalar sylendi sözleri de verdk tm dedik denensin dedik bosanmk istemem ben dedi o bende ayni syler yasanirsa bu sfer byke bi imkan vermem ona dedm acikcasi. Farki da oldu olmadi diyemem bugn de basvurdugm yere gttik dava acilmasn diyerek imzayi attk. Orda adam vurdugu icin bna sesini yuksetmis yapamazsn diyerk bu da ona bagirms o yzden uzaklastirmayi iptal etmedi yksa edilecekti oyle bakalm.
Ha bu arada kaynm da artkbzle yasamayacak kurtuldum annesigl de o yzddn ankaraya tasincakms ama kesinlkle oyle surekli gorusme olaylari arama olaylari olmayacak denildi oyle iste durum smdilk byle artk snrasini zaman gsterecek
Ben bir kac kez altini almadim bu sefer sizdirdi. Benim sanırım bezde o kadar iyi degil. Aslinda memnundum evy baby kullaniyorum. Prima molfix de kullanmistim begenmemstimBen akşam 8 gibi takıyorum sabah uyanınca değiştiriyorum değilse uyanıyor zaten ve güniçi sanıyor. Onun dışındaki uyanmalarda ağlayıp emip veya mama yiyip geri uyuyor. Eğer bir sebeple gece ortasında tamamen uyandıysa alıyorum bezini tekrar rahat uyusun diye.
Gecmis olsun canim. Insallah onemli birsey degildir.Ya bizim kan tahlili sonucuna baktı şimdi aile hekimliği kan değeri iyiymiş ama enfeksiyon varmış mutlaka çocuk doktoru görsün dedi i enfeksiyon belirtisi de yok anlamadım gitti yarın merkeze büyük hastaneye gideriz bakalım neymiş neresinde enfeksiyon var
Baharcım Ben de gece değiştirmeyim diyorum bazen dışarı çıkarıyor. 12 gibi değiştirirken uyanıyor. Prima 12 saat kuruluk garantisi veriyor ama çok su tükettiyse çiş de fazla oluyor. Yatağı profesyonel bir yıkamacıya gönder ben alez kullanıyorum yatak temiz haftalık değiştiriyorum.Benimkide altini degstreyim dolmasin alti dedim ciste yoktu dogru durust kendim kasindim yataga flan isedi actigim sira
Yarim saattir ust bas degstriyorum
Kizlar benim yatak bu sene cok kirlendi yani Karya hep isedi alezde yok bunda yaza temizleteyim diyorum nasil temizletebilirim acaba daha once yaptiran var mi
İpek in de burnu çok tıkanıyor yaa çook kuru hava. Sabahı zor ediyorum açayım diye. Emmesi zaten zor uyuması bile zor çocuğun. Ben de mahfoluyorum. Buhar makinası var sabaha kadar çalışıyor bana mısın demiyor. Hiç anlamadım ben bu işiGünaydın kızlar gece bu oğlanın burnu tıkandı zor emdi ya Allahtan sinirlenip ağlamadı sabah 7 buçukta dikildik ayağa eşime doğru yolladım uyandırsın da götürsün yarım saat daha uyıyum diye. O da sağolsun oynadı çıkarmadı odadan. Ben kalktım altını üstünü değiştim bana ver diyorne diye vereyim artık kalktım önceden götürseydin ya dedim. Aldı oyun oynuyorlar şimdi ben de kahvaltı hazırlıycaö. 1 saat dersim var sonra hastanede kontrolu var Göktuğ un bakalım sıkıntımız kalmamıştır inşallah
S Susam_tanesi Sena nın burnu da her gün tıkanıyor. Sabah akşam serum fizyolojik sıkıyordum . Sıkmalı olan bitti, damla şeklinde olandan var , iki gündür perişan etti beni sıktırmıyordu zaten , damlayı hiç kullanamadık . İki gündür de gece burnundan dolayı uyanıyor . Dün 4:40 da kalktık 6:30 a kadar uyanık kaldık . En son baktım olacak gibi değil sabah da 8:30 dersim başlıyor , ağlasa da artık açtık burnunu da uyudu .bugun de aynısı oldu , uyandık 8:30 da geri uyudu da yeni uyandık . Buhar makinası almayı düşünüyordum ya da cold mix mi alayım o zaman missmisskokulumm
Bu arada şükür üst dişimiz patlamış . Gıcırdatıyoruz bile . Gece yanıma aldım uyusun diye , o diş gıcırdattıkça ben bir hoş oldumiyi ki bir dişi varmış
Missim, susamım umudum burun uzmanlık konumuz. Doğdundan beri ilk zamanlar yavrum hiç beslenemezdi. Streamar, serum fizyolojik, izotonik su, cold mix çocuk mahvoluyordu. Yazın klima açmadığımı biliyorum. Şimdilerde eskisi gibi değil. Ama bebe viksi üzerine burnunun kenarına, memenin üst bölgesine, tıkanıklığın derecesine göre sürüyorum.burna birşey sıktırmıyorlar artık. Ama her yemekten sonra elini yüzünü yıkıyorum burna su gidiyor akıyor epeyce. Hepsine geçmiş olsun. Soğuk buhar Makinesi de kar etmedi bu arada.İpeğe serum fizyolojik yetmiyor ben sterimar baby kullanıyorum. Zaten onlar tek başına yetmiyor aspiratörü de kullandırtmıyor ama yaparken sinirleniyor burnunu silerken de sinirleniyor. Ağlayıp burnundan solurken çıkıyor pislikler. Değilse çok zor açılmaz
Dişiniz hayırlı olsun bi biz bi de haydo kaldı herhalde dişsiz
Ben buhar makinası kullanmama rağmen 40 ın üstüne çıkmıyor nem. Halbuki 60 olması lazımmış.biz kaloriferi çok yakıyoruz ondan oluyor herhalde
Bizimki salyada zirve yaptı dişten haber yok. Hareketi de tavan. Canları sağolsun. Haydoma geçmiş olsun. Enfeksiyon üşüttü mü ne oldu kuzum.Evet hala dişsiz hayata devam ne çıkmaz diş miş ya sanırım ata ve asya da çıkarmadı daha tembel çıktı bunlar dişte çok hareketli olan geç mi cikariyo ne
Ah minik. İnşallah dersini almış olsun bizler sen ve Kadir için endişelenmeye devam edeceğiz . Yine aynı şeyi soyleyecegim umarım bizler yanılırız gönülden çok mutlu olmanı bebeğini anneli babali büyütmeni istiyorum ama sana bir gül Goncası gibi muamele etmeli asla kaktüs gibi değil. Yine aynı şey söyleyecem umarım bizler yanılırız gönülden çok mutlu olmanı bebeğini anneli babali büyütmeyi istiyorum ama sana, Goncası gibi muamele etmedi asla kapris gibi değil . Evlilik dengini buldun mu gerçekten çok güzel ama insan sevdiğine kıyamamalı. Sevgiyle saygıyla özveriyle muhabbetle yürümeli. İnşallah bundan sonra seni yormaz Üzmez ağlatmaz incitmez . Kadir her türlü şiddetten uzak mutlu büyür. Dualarımız seninle. Ayrıca kimse ailesinden vazgeçmez vazgeçmemeli de . Ailesi sizin ilişkinize hiç işlerinize hiçbir şeyinize karışmasın tabii ki de gelip sizi görsünler siz onlara gidin torunlarını sevsinler. Ailesinden uzak bir insan zamanla daha da agresif olur bunuda unutma . Sana ve Kadir’ e kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz atayla Ve ne zaman bir şeye ihtiyacın olursa da burada bir ablan olduğunu unutma sevgilerimleDun aksam 9 gbi eve döndum ben. Yine enistesi benimle knusmaya geldi biz seji cok seviyorz bak ogln var yuva yikma duzelir şans ver vs die snra esim aksam gelmek istems yanima enistesi de bende geliym iyice netlessin knusalm demis.
Insallh herkes iyi olacagini dusunuyor ben sdece deniyorm tabiki bnde uğraşarak ama ne olur bilememHakkinda hayırlısı olsun insallah esinde duzelir bir an once huzur bulursunuz.
Kadir nasil bu arada neler yapiyor en son kac kiloydu o da mama yiyor ya ne kadar sureyle ne kadar almis ? Gunde kac öğün mama veriyorsun suan ?
Ben bir kac kez altini almadim bu sefer sizdirdi. Benim sanırım bezde o kadar iyi degil. Aslinda memnundum evy baby kullaniyorum. Prima molfix de kullanmistim begenmemstim
Gecmis olsun canim. Insallah onemli birsey degildir.
Valla yanmda olmasanz da inanin yanmdasinz gbi desteginizi hissettiriyosunz bnaBaharcım Ben de gece değiştirmeyim diyorum bazen dışarı çıkarıyor. 12 gibi değiştirirken uyanıyor. Prima 12 saat kuruluk garantisi veriyor ama çok su tükettiyse çiş de fazla oluyor. Yatağı profesyonel bir yıkamacıya gönder ben alez kullanıyorum yatak temiz haftalık değiştiriyorum.
İpek in de burnu çok tıkanıyor yaa çook kuru hava. Sabahı zor ediyorum açayım diye. Emmesi zaten zor uyuması bile zor çocuğun. Ben de mahfoluyorum. Buhar makinası var sabaha kadar çalışıyor bana mısın demiyor. Hiç anlamadım ben bu işi
Missim, susamım umudum burun uzmanlık konumuz. Doğdundan beri ilk zamanlar yavrum hiç beslenemezdi. Streamar, serum fizyolojik, izotonik su, cold mix çocuk mahvoluyordu. Yazın klima açmadığımı biliyorum. Şimdilerde eskisi gibi değil. Ama bebe viksi üzerine burnunun kenarına, memenin üst bölgesine, tıkanıklığın derecesine göre sürüyorum.burna birşey sıktırmıyorlar artık. Ama her yemekten sonra elini yüzünü yıkıyorum burna su gidiyor akıyor epeyce. Hepsine geçmiş olsun. Soğuk buhar Makinesi de kar etmedi bu arada.
Bizimki salyada zirve yaptı dişten haber yok. Hareketi de tavan. Canları sağolsun. Haydoma geçmiş olsun. Enfeksiyon üşüttü mü ne oldu kuzum.
Ah minik. İnşallah dersini almış olsun bizler sen ve Kadir için endişelenmeye devam edeceğiz . Yine aynı şeyi soyleyecegim umarım bizler yanılırız gönülden çok mutlu olmanı bebeğini anneli babali büyütmeni istiyorum ama sana bir gül Goncası gibi muamele etmeli asla kaktüs gibi değil. Yine aynı şey söyleyecem umarım bizler yanılırız gönülden çok mutlu olmanı bebeğini anneli babali büyütmeyi istiyorum ama sana, Goncası gibi muamele etmedi asla kapris gibi değil . Evlilik dengini buldun mu gerçekten çok güzel ama insan sevdiğine kıyamamalı. Sevgiyle saygıyla özveriyle muhabbetle yürümeli. İnşallah bundan sonra seni yormaz Üzmez ağlatmaz incitmez . Kadir her türlü şiddetten uzak mutlu büyür. Dualarımız seninle. Ayrıca kimse ailesinden vazgeçmez vazgeçmemeli de . Ailesi sizin ilişkinize hiç işlerinize hiçbir şeyinize karışmasın tabii ki de gelip sizi görsünler siz onlara gidin torunlarını sevsinler. Ailesinden uzak bir insan zamanla daha da agresif olur bunuda unutma . Sana ve Kadir’ e kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz atayla Ve ne zaman bir şeye ihtiyacın olursa da burada bir ablan olduğunu unutma sevgilerimle
Dun aksam 9 gbi eve döndum ben. Yine enistesi benimle knusmaya geldi biz seji cok seviyorz bak ogln var yuva yikma duzelir şans ver vs die snra esim aksam gelmek istems yanima enistesi de bende geliym iyice netlessin knusalm demis.
Neler olmuş böyle çok geçmiş olsun inşallah bir daha olumsuzluk yaşamazsınızBen de ilk bebekte degistirirdimama bu iyilik degilmiş anladim bezin emiciligine bagli genelde gece sorun cikarmaz canim.pisikten korkuyorsan geceleri guzelce kremlersin.
Oyyyyy maşallahhhhOnun arabası var güzel mi güzel
Geçmiş olsun canım. Enfeksiyon öyle sinsi ki kendini belli etmiyor ilerlemedenYa bizim kan tahlili sonucuna baktı şimdi aile hekimliği kan değeri iyiymiş ama enfeksiyon varmış mutlaka çocuk doktoru görsün dedi i enfeksiyon belirtisi de yok anlamadım gitti yarın merkeze büyük hastaneye gideriz bakalım neymiş neresinde enfeksiyon var
Bak oyuncak telefonu ben görmemişimBen de aldım sevdi gibi Denizoyuncak telefonu aldım bide ama onun pek bi anlamı yokmuş ha evet ya burda da şok sakindi bim çok kalabalık oluyo
Yaaa artizzzz Maşşallah yakışıklıyaOnun arabası var güzel mi güzel
Hoşgeldin canım ekleşelim hemen. Taşınma işini halletmiştin dimi öyle hatırlıyorum annene gitmen iyi olmuş dinlenirsin biraz. Almila nın arabası da hayırlı olsun benim oğlan da aynı böyle oturuyorHeyooooo nasılsınız canlarıminstagram adım Ebru_kocar almila sürekli telefon istiyor bana asla izin vermiyor arada insragrama giriyorum öyle annemlerin yanına geldim az rahatladım burda
Hallettim kuzum hemen sivas a döndüm sonra eşim tek kaldı ama napalımGeçmiş olsun canım. Enfeksiyon öyle sinsi ki kendini belli etmiyor ilerlemedenİnşallah yoktur ama varsa da tedavisi var canım şükür ferkedilmeden hemen kullanırsınız ilacını
Bak oyuncak telefonu ben görmemişimarabanız hayırlı olsun sizin de canım
Yaaa artizzzz Maşşallah yakışıklıya
Hoşgeldin canım ekleşelim hemen. Taşınma işini halletmiştin dimi öyle hatırlıyorum annene gitmen iyi olmuş dinlenirsin biraz. Almila nın arabası da hayırlı olsun benim oğlan da aynı böyle oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?