2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
umarım seni üzen şeyler tekrarlanmaz. eşinin ailesi uzak durmayı bilir eşin de yüzünü sana ve çocuğuna döndürür. kadir için umarım herşey çok güzel olur bu kötü günleri hiç hatırlamazsınız. hakkınızda hayırlısı olsun.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım ne sen bitirebiliosun ne onlar bundan sonra iyi olur umarım
Bitmesini istemiyorz ben evladm için babasz büyümesn diyerek eşim seviyorm demiş birakmak istemem demis ailesi de uzak duracagz deynce ben dedm cok sans verdm naslsa ama byle bi dersten snra da tekrar şans vermk istedm bakalm hayrlisi artk
Demisler bakalm eskisi gbi gelmeyz aramayz kesinlkle aransa bile 5 6 gune 10 15 dk lik en fzla iste söz de verdi bakalm.

Insallh artk buraya grcektn nrmal sekilde girip byle gzel syler yazarm bnde artk

Bu arada bugn 9 ay aşısını vurdurdk kizamk varms sadece ates yapabilir dediler kizarklk dokuntu olur dediler. 9.600 olms kilosu boyuna bakamadk durmaynca oglm kan da aldilar ilk basta bi kolundan bulamadi damar cok agladi oglm snra sakinlesti tekrar bulmaya calisti en son buldu diger koldan yarn sonuc cikacakms bakalm ne diyecekler.

Büyük ihtimalle idrar tahlili isterler ben hastanede yaptırdım tahlili sekerparem idrarda enfeksiyon belirtisi ne acaba hiç bişeyi de yok gibi ama önemli bişey olmasin da bu ismi bende sevdim bir bütün oldu kocamin adıyla böyle iyi durmuyodu

yeşim aynı yerde resim çekilmişiz ağaçlı yol çok heyecanlıymış esin ne guzel bi ani olmus size. ömür boyu mutluluklar
Evet dikilitaşa doğru ağaçlı yol, bir de Viranşehir sahilinde çekilmişti. Saol Helincim komik adamdır. Aslında ikimiz beraber çok komik oluyoruz, Ata çok eğleniyor.

Hakkinda hayırlısı olsun insallah esinde duzelir bir an once huzur bulursunuz.

Kadir nasil bu arada neler yapiyor en son kac kiloydu o da mama yiyor ya ne kadar sureyle ne kadar almis ? Gunde kac öğün mama veriyorsun suan ?
Ben bir kac kez altini almadim bu sefer sizdirdi. Benim sanırım bezde o kadar iyi degil. Aslinda memnundum evy baby kullaniyorum. Prima molfix de kullanmistim begenmemstim
Gecmis olsun canim. Insallah onemli birsey degildir.

Baharcım Ben de gece değiştirmeyim diyorum bazen dışarı çıkarıyor. 12 gibi değiştirirken uyanıyor. Prima 12 saat kuruluk garantisi veriyor ama çok su tükettiyse çiş de fazla oluyor. Yatağı profesyonel bir yıkamacıya gönder ben alez kullanıyorum yatak temiz haftalık değiştiriyorum.
İpek in de burnu çok tıkanıyor yaa çook kuru hava. Sabahı zor ediyorum açayım diye. Emmesi zaten zor uyuması bile zor çocuğun. Ben de mahfoluyorum. Buhar makinası var sabaha kadar çalışıyor bana mısın demiyor. Hiç anlamadım ben bu işi

Missim, susamım umudum burun uzmanlık konumuz. Doğdundan beri ilk zamanlar yavrum hiç beslenemezdi. Streamar, serum fizyolojik, izotonik su, cold mix çocuk mahvoluyordu. Yazın klima açmadığımı biliyorum. Şimdilerde eskisi gibi değil. Ama bebe viksi üzerine burnunun kenarına, memenin üst bölgesine, tıkanıklığın derecesine göre sürüyorum.burna birşey sıktırmıyorlar artık. Ama her yemekten sonra elini yüzünü yıkıyorum burna su gidiyor akıyor epeyce. Hepsine geçmiş olsun. Soğuk buhar Makinesi de kar etmedi bu arada.
Evet hala dişsiz hayata devam ne çıkmaz diş miş ya sanırım ata ve asya da çıkarmadı daha tembel çıktı bunlar dişte çok hareketli olan geç mi cikariyo ne
Bizimki salyada zirve yaptı dişten haber yok. Hareketi de tavan. Canları sağolsun. Haydoma geçmiş olsun. Enfeksiyon üşüttü mü ne oldu kuzum.
Ah minik. İnşallah dersini almış olsun bizler sen ve Kadir için endişelenmeye devam edeceğiz . Yine aynı şeyi soyleyecegim umarım bizler yanılırız gönülden çok mutlu olmanı bebeğini anneli babali büyütmeni istiyorum ama sana bir gül Goncası gibi muamele etmeli asla kaktüs gibi değil. Yine aynı şey söyleyecem umarım bizler yanılırız gönülden çok mutlu olmanı bebeğini anneli babali büyütmeyi istiyorum ama sana, Goncası gibi muamele etmedi asla kapris gibi değil . Evlilik dengini buldun mu gerçekten çok güzel ama insan sevdiğine kıyamamalı. Sevgiyle saygıyla özveriyle muhabbetle yürümeli. İnşallah bundan sonra seni yormaz Üzmez ağlatmaz incitmez . Kadir her türlü şiddetten uzak mutlu büyür. Dualarımız seninle. Ayrıca kimse ailesinden vazgeçmez vazgeçmemeli de . Ailesi sizin ilişkinize hiç işlerinize hiçbir şeyinize karışmasın tabii ki de gelip sizi görsünler siz onlara gidin torunlarını sevsinler. Ailesinden uzak bir insan zamanla daha da agresif olur bunuda unutma . Sana ve Kadir’ e kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz atayla Ve ne zaman bir şeye ihtiyacın olursa da burada bir ablan olduğunu unutma sevgilerimle

Insallh herkes iyi olacagini dusunuyor ben sdece deniyorm tabiki bnde uğraşarak ama ne olur bilemem
Kadircik de iyi reflü devam ediyor anlayabiliyorm bnu malesf mama bulamadigmz icin mama ogununu brazck daha eksilttim. En son 8 kiloya yakindi 2 aydr da gtmiyordu iyi kilo aldigini dusundm kendimce ama bilemiyorm tabi genelde mama yi sabah uyaninca 180 cc iciyor acikinca kahvalti snra surekli ara ara az az bseyler yediriyorm aksama kdar byle gidiyo aksam da bizimle gzelce yemek yiyor gece bazen uyku oncesi yine 180 cc icip uyuyor bazen tok yatp gece 3 4 artk ne zman olursa iciyor miktar hep aynı. Diş bzde iştah hic kapatmadi cok şükür
Valla yanmda olmasanz da inanin yanmdasinz gbi desteginizi hissettiriyosunz bna
Ben net artk duzeldk demeyi isterdm ama kararsizm belki ailesi artk bzden eskisi kdar yakn olmaz ve ynlendirmeler olmazsa bi ihtimal dzelirz gbi geliyor bna ama yine de emin degilm. Ben sndece oglm icin bu kdar cok sans vermisken bi de benm artk gdecegimi gordkten snra yapabileceklerimi anladiklarnda da bi sans vermk istedm acikcasi herkes anlasn ki ezemesn smdi. Ve dedign gbi tabiki ailesyle gorusecek bende oyle ama hergn degl 2 3 hafta ara vererek saatlerce knusmayarak hem byle saygi da bozulmaz herkeste bnu biliyor. Bakalm bende yanılmayı cok istiyorum

Hakkında hayırlısı canım inş bir daha yaşanmaz böyle şeyler kaybından iyi oldu kurtulduğun kaynın koca adam değil mi kalsın işte bir apartta ne kolay taşınıyorlar

Geçmiş olsun canım. Enfeksiyon öyle sinsi ki kendini belli etmiyor ilerlemeden İnşallah yoktur ama varsa da tedavisi var canım şükür ferkedilmeden hemen kullanırsınız ilacını
Ben de aldım sevdi gibi Denizoyuncak telefonu aldım bide ama onun pek bi anlamı yokmuş ha evet ya burda da şok sakindi bim çok kalabalık oluyo
Bak oyuncak telefonu ben görmemişim arabanız hayırlı olsun sizin de canım
Onun arabası var güzel mi güzel
Yaaa artizzzz Maşşallah yakışıklıya
Heyooooo nasılsınız canlarım instagram adım Ebru_kocar almila sürekli telefon istiyor bana asla izin vermiyor arada insragrama giriyorum öyle annemlerin yanına geldim az rahatladım burda
Hoşgeldin canım ekleşelim hemen. Taşınma işini halletmiştin dimi öyle hatırlıyorum annene gitmen iyi olmuş dinlenirsin biraz. Almila nın arabası da hayırlı olsun benim oğlan da aynı böyle oturuyor

@bhrumtdru ben en iyisi oğluma temizlik öğreteyim sen de yemek öğret artık işlerini kendileri halletsin duru seni hep yalancı çıkaracak bak da gör. Yürümüyor diyorsun yürüyor kızım 3 adım az mı senin için küçük onun için koca bir adım o 3 adım. Yürüdü artık bugün pasaklı diyorsun yarın bir temiz kız olur ki şaşarsın

Hallettim kuzum hemen sivas a döndüm sonra eşim tek kaldı ama napalım bizim ki saniyelik çekim hemen atıyor kendini tospa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…