- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Yaa ben de çok üzüldüm şimdi aynı malzemeden ipek in de var kardeşim yaptı kırılsa çok üzülürüm ben deKapı süsümüz intihar etmiş ya çok üzüldüm
Hele ki çocukla insan evden başka yerde rahat edemiyor. Çocuğun hayatımıza eklediği zorluklardan bir başkasıYine fethettin gönlümüsensin bal şekerparem evimi özledim valla insan ne olursa olsun evi gibisi yok
Doğum günün kutlu olsun kıvırcığımdileklerin gerçek olsun inşallah
Yaa çizilme değil onların etrafı kızarmıyor. Bunlar büyük sivilce gibi ya da sinek ısırığı gibi ama simek ısıracak bir durum oluşmadı. Döküntü de sadece burnunda mı olur onu da anlamadım. 3 tane var aynı yerde. Bi de gözünü kaşıyıp durduğundan acaba dedim kaşınıyor mu?Bana çizmiş gibi geldi döküntü farklı benim bildiğim sivilce gibi atıyor vücutgeçmiş olsun kuzum
Sağol canım benim ipek böcüsü işte böyle böcü gözlü bişey
Aahh evin gibisi olmaz hakikaten..hele cocuklardan sonra..banyosu yemesi içmesi uykusu..bütün düzen alt üstama gezmeden de olmaz ki ☺ alışsın kuzular da eğlen canim sen de bol bol
Oyy kıyamam eglenmistir prenses insAllah bol bolbu arada nickname süper
Canim sagol..bugun daha iyi cok şükür.izi kalmadi gibi bişeydedim sana galiba karya beni yalanci çıkarmayacak erkenden yürüyecek
Bu ne güzel bakış Senaaabu kız çok mazlum bakıyor annesi yaa..çok hisli bakıyor.benim oğlum da böyle bakardı.masAllah kırk bir kere
Bence aile hekimine ya da hemsirenize whats up dan resim at canım.bi baksınlar. Aşıdansa hemen anlarlar. O degil de onlar nasıl gözlermasAllah kuzumaaa masAllah kırkbir kere insAllah çabucak iyileşir bu arada dogum gününü bi de tam zamaninda kutluyayim nice güzel senelere
nzh99 yeşim evliliginiz yıldönumuymus demek kış gelinisin Allahim nazarlardan saklasın sizi bir ömür el ele yürek yüreğe evladinızla sağlıkla birlikte yasayın insAllah..tadiniz hic kacmasin arkadasim
Daha kelam edemeden milletin uykusu geliyor ama olsunOyy canım benim geçti gitti şükür sağolasın tatilinin tadını çıkarye iç sohbet muhabbet
Ohh içime su serptin dünürümOoo dunurcaanimm seriye bağladın hosgeldiiinBenceee kafayı koyup uyumalarinaaaa nereden baksan 1 yıl dan fazla var
Ya insanlara alıştı gibi şükür ağlamıyor çocuk bi anda bi sürü kişi gördü ama yerini yadırgıyor haliyle ne diyim oda haklı biz bile yadırgıyorum
Aahh evin gibisi olmaz hakikaten..hele cocuklardan sonra..banyosu yemesi içmesi uykusu..bütün düzen alt üstama gezmeden de olmaz ki ☺ alışsın kuzular da eğlen canim sen de bol bol
Canim sagol..bugun daha iyi cok şükür.izi kalmadi gibi bişeydedim sana galiba karya beni yalanci çıkarmayacak erkenden yürüyecek
Bu ne güzel bakış Senaaabu kız çok mazlum bakıyor annesi yaa..çok hisli bakıyor.benim oğlum da böyle bakardı.masAllah kırk bir kere
Bence aile hekimine ya da hemsirenize whats up dan resim at canım.bi baksınlar. Aşıdansa hemen anlarlar. O degil de onlar nasıl gözlermasAllah kuzumaaa masAllah kırkbir kere insAllah çabucak iyileşir bu arada dogum gününü bi de tam zamaninda kutluyayim nice güzel senelere
nzh99 yeşim evliliginiz yıldönumuymus demek kış gelinisin Allahim nazarlardan saklasın sizi bir ömür el ele yürek yüreğe evladinızla sağlıkla birlikte yasayın insAllah..tadiniz hic kacmasin arkadasim
Zorluklarına kurban ya napak varsın zor olsun teyze hala anne baba gezdiYaa ben de çok üzüldüm şimdi aynı malzemeden ipek in de var kardeşim yaptı kırılsa çok üzülürüm ben de
Hele ki çocukla insan evden başka yerde rahat edemiyor. Çocuğun hayatımıza eklediği zorluklardan bir başkası
Yaa çizilme değil onların etrafı kızarmıyor. Bunlar büyük sivilce gibi ya da sinek ısırığı gibi ama simek ısıracak bir durum oluşmadı. Döküntü de sadece burnunda mı olur onu da anlamadım. 3 tane var aynı yerde. Bi de gözünü kaşıyıp durduğundan acaba dedim kaşınıyor mu?
Açılın ben geldimKızlar şok kaçta açılıyor. Ben çok acemiyim bi bilgilendiriverinbakıcı ablamıza bırakıp çıkma denemeleri yapıyorum bari gidip oyuncak alayım öyle kendime gezmek olmaz
Öyle bir mama tabağı mı varmışS Susam_tanesi aşk olsun neden beni etiketlemiyorsunburda aktüel miss var 10 da açılıyor tabiki ben de mama tabağı mı alsam diyorum hani hiç mümkün değilmiş ya dökülmesi onlardan
Bence döküntü aşıdan dolayı. Ama ciddi bir durum degil. Kkk aşısı 1 hafta 10 güne kadar, döküntü yapıyor. Bütün vücudun dolması gerekmiyor. Kkk döküntüsü hafif oluyor. Kıza yaptırmadım ama oglumdada olmuştu. Aile hekimine götürmüştüm, bu yanaginda 3 tane sivilce gibiydi. Sinek ısırması mı, yoksa döküntü bumu diye sormuştum. Korkmayın diye yan etkileri söyledik, yinede korkmuş getirmişsin demişti. Hafif dökmüş birsey olmaz demisti.Yaa ben de çok üzüldüm şimdi aynı malzemeden ipek in de var kardeşim yaptı kırılsa çok üzülürüm ben de
Hele ki çocukla insan evden başka yerde rahat edemiyor. Çocuğun hayatımıza eklediği zorluklardan bir başkası
Yaa çizilme değil onların etrafı kızarmıyor. Bunlar büyük sivilce gibi ya da sinek ısırığı gibi ama simek ısıracak bir durum oluşmadı. Döküntü de sadece burnunda mı olur onu da anlamadım. 3 tane var aynı yerde. Bi de gözünü kaşıyıp durduğundan acaba dedim kaşınıyor mu?
Nasıl birseymis o mama tabağı. Ben vakumludan aldım ama kız tutma yerinden tutup, kaldırıyor. Bana asla cocuk sokemez demislerdi. Cokta kolay söküyor. İyice bastırarak yapıştırsam, ittirerek havasını alıyor. Öyle çıkarıyor, Buda oyle birseymi baskami.ise yarayan birseyse, En çok pasaklı gelinine lazım. Yeme içme adabı öğrensinS Susam_tanesi aşk olsun neden beni etiketlemiyorsunburda aktüel miss var 10 da açılıyor tabiki ben de mama tabağı mı alsam diyorum hani hiç mümkün değilmiş ya dökülmesi onlardan
Saol canım benim amin inşallah. Sena kuşum ayazlarda gezmelere gitmiş. Güzel Bebeğim rabbim korusunS Susam_tanesi İpek le ve eşinle geçirdiğin en güzel yıllardan biri olsun inşallah
nzh99 yuvanız huzur dolsun , birlikte uzun ve sağlıklı yıllarınız olsun inşallah
Güzel ve komik bir nikahtı.. herkes çok eğlenmişti.S Susam_tanesi yeni yaşın hayırlı olsun canım nice güzel yılların olsun eşin, kızın ve sevdiklerinle
nzh99 yüzümde koca bir gülümsemeyle izledim nikah videonuzu Maşşallah canım mutluluğunuz daim olsun
Amin canım benim.nzh99 nice yillariniz olsun, mutluluğunuz daim olsun canim
Bizde aşı döküntü yapmadı. Bilemedim neyden olabilir. Çok geçmiş olsun İpek kuzuma.Kızlar kızımın burnunda böyle 2 tane kızarıklık oluştu. Cuma günü kızamık kızamıkçık kabakulak aşısı olmuştuk. Onla alakalı olabilir mi? Bu canlı aşıymış 1 hafta etkisi sürebilir. Döküntü olabilir demişti doktor. Döküntü bu mu oluyor?
Biraz da huysuz ve ağlak uykudan kalktığından beri 1 saattir falan
Saol şekerparem amin inşallAh. Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk geçim versin.
Çok teşekkür ederim amin inşallah.nzh99 canım çok yakışıyorsunuz eşinle nice güzel yıldönümleriniz olsun
yeşim aynı yerde resim çekilmişizÇok teşekkür ederim amin inşallah.
Bu sabah yoktu canım sağol.Zorluklarına kurban ya napak varsın zor olsun teyze hala anne baba gezdi
Kuzum anlamam ama dediğim gibi döküntü biraz fazla olur gibi geldi bana ama yanıltmayım
Ben de değişiklik olsun resimli falan belki yer diye alacaktım dökülmüyorsa kesin alayımS Susam_tanesi aşk olsun neden beni etiketlemiyorsunburda aktüel miss var 10 da açılıyor tabiki ben de mama tabağı mı alsam diyorum hani hiç mümkün değilmiş ya dökülmesi onlardan
Evet aynen işte öyle neyse sabaha yoktu ateşi de çıkmadı endişe etmeyeceğim sağol canımBence döküntü aşıdan dolayı. Ama ciddi bir durum degil. Kkk aşısı 1 hafta 10 güne kadar, döküntü yapıyor. Bütün vücudun dolması gerekmiyor. Kkk döküntüsü hafif oluyor. Kıza yaptırmadım ama oglumdada olmuştu. Aile hekimine götürmüştüm, bu yanaginda 3 tane sivilce gibiydi. Sinek ısırması mı, yoksa döküntü bumu diye sormuştum. Korkmayın diye yan etkileri söyledik, yinede korkmuş getirmişsin demişti. Hafif dökmüş birsey olmaz demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?