2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hugo ya benzemiyor mu yaa 🤣🤣 gülünce istemsiz kahkaha atıyoruz acilen diğer dişlerin çıkması gerek🤪

Eklentiler

• IMG_20210322_064342-01.webp
    IMG_20210322_064342-01.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 48
O ogretmen61 sen neredesin canım sanki yazmadın 2 gündür gibi🙄🙄
Annemde kalıyorım 3 gündür canım biraz okudum konuştuklarınızı ama yazma fırsatım olmadı bi türlü😄 doğum günü resimlerinizi çok beğendim ne güzel bi ailesiniz maşallah 🙏🏼
eggplantlover eggplantlover hoşgeldin aramıza tekrardan egg seni gördüğüme sevindim 🙏🏼 Çınarın alerjisi inşallah ne olduğu belli olur da ona göre bir yol izlersiniz

Günaydın yağmurlu bir Mersin’den. Güzel bir hafta olsun inşallah
Ahh canım ya dur gitme foto geldi senin için @şekerpare5939 den
Gitmiştim kuzum gözümü açamıyorum çoğu zaman bu kadar uykusuzluk sarsmazdı aslında ama şu sıralar hep bir uyku hali modu
Ya yesimler geriden geliyor ya herhalde bildirimlere bakmıyorlar diye mesaj attim.ikisine de 🙈😄 jadem gördü 🥰 dünürüm de görür ya.insAllah kizmamistir dünürüm 🙈💗
Dünürüm tüm iletileri bitirip öyle yanıtlıyorum geriden gelince yine anı kaçırıyorum kızar mıyım saygı duyuyorum tercihine. Elif Ervayı istemeye gelene kadar görürüz birbirimizi herhalde
Sorma canım ya buraya bile yazıyorum sürekli Bi koşturma halindeyim sanki mutfakta olupta oturup çay kahve içip gün yapıyorum. Üzüldüm kırıldım ben acımı unutayım diye durmaz oturmaz koşturma halindeyim ki en ufak bir boşlukta dünya başıma yıkılıyor içim darlanıyor adamın yaptığına bak çok kızdım çokk
Çok haklısın mutfak hiç bitmiyor ki. Aşçı gibiyim ben de çıkamıyorum üzülüyorum sonra da çocuğumla geçireceğim zaman mutfakta geçiyor diye.
Ah keşke mama olayımız olabilse. Çok denedik 2 3 ay öncesine kadar pes ettik artık biberon tutmuyor. İçmiyor mama. Bazen çok daralıyorum yemiyor çeşit çeşit yapıyorum diyorum mama içseydi verir yatırırdım. Meme doyurmuyor artık tabi. Yok sütüm çabuk bitiyor. Geçen yine diyordum eşime denesek mi tekrar mama olayını ama alıp alıp döküyoruz hep 🤦🏻‍♀️ dolu Bir şekilde yatırdığım yok hiç.Kaşık maması veriyorum bazen oda işte zar zor ne kadar yerse
Evet hatırladım kuzum yazınca. İşe de gidiyorsun uykusuzluk fena. Bi çözüm lazım
Daha on dakka uyuyamadım. Eşimde öyle 11 de yattı ama bir türlü uyuyamadı sürekli uyanıp duruyor. Zaten gece uyanır dururdu bu sefer hepten şaşırdı. Sabaha ne kaldı ki 🤦🏻‍♀️

civan da aynı uyumuyor ya çıldıracam. neden anlamadim valla. tıkalı da değil burnu. ama yok az az uyuyor uyaniyor😔

Bu gece var bişey sanırım. Biz de 3 ten beri uyanığız dön dön uyuyamıyor. Şu poposu da aklıma takıldı acımıyor gibiydi ama belki kaşınıyorsa çocuk haklı. Evi dolandık geldik kucağımda emzirerek pış pış yapıyorum. Uyumak üzere sanırsam.

Kızlar bizde uyuyamayanlar kervanındayız🤦‍♀️
Bu arada sabah abimlerin transferi var dua eder misiniz onlar için🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕
Bu gece kantarın topuzunu kaçırmış yine bebeler. Ata 11 buçuğa kadar sallattı kendini . Gece bir kere kalktı. Şimdi mılırdanıyordu. Babasının yanına koydum. İusulca çıktım odadan güne bşrazbgeç başlasınlar adam başa çıkamıyor yoksa
Hugo ya benzemiyor mu yaa 🤣🤣 gülünce istemsiz kahkaha atıyoruz acilen diğer dişlerin çıkması gerek🤪
Yerim o hügoyu ne tatlı olmuş. Misafirler gelmiş gözün aydın. Eltini de göremedim. 1 gün girmiyorum çok şey kaybediyorum.

Kızlar günaydın. doktor dün gece cevap yazmış ne olduğunu anlayamamış bişey mi değdi pamuk mu bulaştı falan demiş. Sonra ben ağızdaki pamukcuk gibi deyince travakort önerdi yani mantar ilacı. Sonra sabah altını alırken beyazlıklar gitmiş kırmızı iz üstüne hafif sivilce gibi kalmış onu attım yatarken bepantol sensiderm sürdüğümü söyledim. Travokort tan vazgeçti sensiderm e devam et dedi.

Belki de yumurta beyazı kollarındaki gibi tahrişe sebep oldu ama ıslak bez bölgesi olunca öyle oldu bilmiyorum ki. Kollarına da sensiderm sürüyorduk.

Bakıcıya da dedim biraz havalandır ıslak mendilden sonra kurula kremi sür bakalım nasıl olacak

Kalppare Kalppare

Kızlar günaydın. doktor dün gece cevap yazmış ne olduğunu anlayamamış bişey mi değdi pamuk mu bulaştı falan demiş. Sonra ben ağızdaki pamukcuk gibi deyince travakort önerdi yani mantar ilacı. Sonra sabah altını alırken beyazlıklar gitmiş kırmızı iz üstüne hafif sivilce gibi kalmış onu attım yatarken bepantol sensiderm sürdüğümü söyledim. Travokort tan vazgeçti sensiderm e devam et dedi.

Belki de yumurta beyazı kollarındaki gibi tahrişe sebep oldu ama ıslak bez bölgesi olunca öyle oldu bilmiyorum ki. Kollarına da sensiderm sürüyorduk.

Bakıcıya da dedim biraz havalandır ıslak mendilden sonra kurula kremi sür bakalım nasıl olacak

Kalppare Kalppare
Bunla geçmiş olsun kuzum. Yaz gelsede açsak bezsiz kalsalar biraz hava alsa popoları

Nasıl heyecanlı ,nasıl stresli bekleyişler . En geç 12 gün sonra güzel haberlerini almak da nasip olsun inşallah 🙏
Aslı yaaa 🤣 sabah sabah çok güldüm o nasıl bir benzetme 😁

civan da aynı uyumuyor ya çıldıracam. neden anlamadim valla. tıkalı da değil burnu. ama yok az az uyuyor uyaniyor😔
Gece düzenini oturtamadım ben bi. Uyudu sonra ama yine uyudu uyandı döndü durdu. Ayakta uyuyorum valla eve gidince yatmayı umuyorum başarabilirsem 😀

Kalppare Kalppare
Islak mendil değil de pamuk kullansan daha iyi gelir belki. Ben şimdiye kadar kullanmadım hiç. Çok nadir misafirlikte yada acil kaka değişiminde kullandım. Sanki koku yapıyor. Açtığımda diğer değişim için öyle farkediyorum su pamuk en güzeli. Annemi de alıştırdım oda öyle. Hemen su ısıtıp temizliyoruz

Allah hayırlısıyla sağlıklı bı evlat versin canım daha fazla uğraşmazlar ve tutar inşallah 🙏🙏
Amin canım inş🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Maşallah ya en sevimli Hugo 💕
Günaydın yağmurlu bir Mersin’den. Güzel bir hafta olsun inşallah

Gitmiştim kuzum gözümü açamıyorum çoğu zaman bu kadar uykusuzluk sarsmazdı aslında ama şu sıralar hep bir uyku hali modu

Dünürüm tüm iletileri bitirip öyle yanıtlıyorum geriden gelince yine anı kaçırıyorum kızar mıyım saygı duyuyorum tercihine. Elif Ervayı istemeye gelene kadar görürüz birbirimizi herhalde

Çok haklısın mutfak hiç bitmiyor ki. Aşçı gibiyim ben de çıkamıyorum üzülüyorum sonra da çocuğumla geçireceğim zaman mutfakta geçiyor diye.

Evet hatırladım kuzum yazınca. İşe de gidiyorsun uykusuzluk fena. Bi çözüm lazım

Bu gece kantarın topuzunu kaçırmış yine bebeler. Ata 11 buçuğa kadar sallattı kendini . Gece bir kere kalktı. Şimdi mılırdanıyordu. Babasının yanına koydum. İusulca çıktım odadan güne bşrazbgeç başlasınlar adam başa çıkamıyor yoksa

Yerim o hügoyu ne tatlı olmuş. Misafirler gelmiş gözün aydın. Eltini de göremedim. 1 gün girmiyorum çok şey kaybediyorum.
Aynen canım ya bende ancak gece bakıp yazabiliyorum oda çok uykum oluyor ama dün gece @şekerpare5939 atraksiyon yapınca açıldı uykum🤪

Kalppare Kalppare
Yumurta beyazı ayşeye de pişik yapıyor kaç kez denediysem öyle oldu o yapmış olabilir
Nasıl heyecanlı ,nasıl stresli bekleyişler . En geç 12 gün sonra güzel haberlerini almak da nasip olsun inşallah 🙏

Aslı yaaa 🤣 sabah sabah çok güldüm o nasıl bir benzetme 😁
Ya o stresi bilen için ne zor ne heyecanlı Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın onlara da tüm isteyenlere de nasip etsin inş

eggplantlover eggplantlover hoş geldin , seni ve renkli yazılarını görünce evindeki soba geldi hemen aklıma , içim ısındı😊 ha bir de bahçendeki kediler 😊 Alerji durumunuzun hafiflememesine üzüldüm . Bizim de baştan beri beslenme konumuz sıkıntılıydı hala aynı . Ek gıda alımı nerdeyse sıfır , mamayla besleniyoruz . Dişleri biz de 6 ayı doldurunca çıkardık , aynı zamanda o zaman sürünmeye başlayıp , 11. Aya girince de yürüdük .
Canım benim çok teşekkür ederim 🐥💕🌷Senin bebiş neden yemiyor? Alerji mi vardı sizin de ?

buradaki oruç sorusunu asli okuyunca farketmem, bakar kör oldum iyice. 🥸🥸
sağlığım yerinde olursa ben tutacağım canim. illa ki zor oluyor ama daha fazla oruç borcu olmasın diye tutacağım. hem büyüdüler de ac da kalmazlar diye. insallah diyeyim de ne olur ne olmaz yi e
Beni susuzluk çok zorluyor ya 🤗 sona doğru ben pert 🤣🤣 hele o tam yaza gelen zamanlar 🤯
Bende tutayım canım aynen ya borç aldı başını gidiyor

Oohh ne güzel canım gözün aydın tadını çıkar💕

Allah Allah ne oldu ki farklı bişey mi yedi🤔

+1 bende varım kızların ikisi de aynı baba🤦‍♀️ay hele o yorumlara deli oluyorum ay kızma ama aynı baba demezler mi bide tamam bozuluyorum bana benzesin isterdim ama hoş yabancı değil babaya benziyor da başkasına benzese sıkıntı sevdik ki aldık adamı varsın benzesin canları sağ olsun benim güzel kızlarımın💕

Hevesini kırmayayım canım sen dene yine ama ben çok severdim aynaya bakmayı kendimi görmeyi gelip geçip aynalara bakıp canım kendim diye sevmişliğim çok vardır ama sonuç ortada🤦‍♀️

Ahh canım ya çok zor ama en azından senin diyette olmaman güzel çok halsiz güçsüz kalıyordum diye hatırlıyorum seninle tekrar yazışmak güzel inş çınarın güzel haberlerini de yaz bize 💕

Aynen canım ya aklıma geldin zaten hemen🤪ya tamam saolsun yapıyor hep de söylerim teşekkür ederim de kendi yaptığı çok iş ben hiç bişey yapıyormuşum gibi davranıyor neyse ki akşam canım canım diye dolanıyor da pas vermedim zaten de kızlar çıldırmış gibiydi onlarla uğraşmaktan. Maç ta berabere bitmiş ohhh olsun💃💃💃🤪
Evet canım valla patatesle beslendim 4 ay. İnşallah zamanla geçecek🙏🏻 çok teşekkür ederim 💕🥰

Tebrik ediyorum uykuyu da halletmiştin bende o cesaret yok vallahi

Geçer inşallah kuzum

Bu saate kadar anca okudum yanıtlıyorum daha sizin fotoları görmedim. Hiç işim bitmiyor. Saol kuzum teyzem daha iyi dün öğlen onun balkonda piknik yaptık denize nazır eşim balık pişirdi herşeyimizi hazırladık gittik mutlu oldu. Zaten haftanın 5 günü gidiyorum yemek götürüyor um alkah bu gününü aratmasın senden de allah razı olsun unutmsmıssın

Ah komşum çok acısı var hep ağladı son birkaç gün dişler çıkmadı çıkmadı arka arkaya geliyor perşidan oldu. Burnu da sıkıntılı yine şu sıralar

Canım biz bebe viksi kullanıyoruz. Burun deliklerinin altına az sürüyoruz o açıyor biraz. Gündüz de bolca yıka akar o zaman rahatlar

Umut da büyüyecek kuzum. İşin zor rabbim gücünü kuvvetini arttırsın üzerine rakip firma geldi dikkat çekmek istiyor. Sabırlar diliyorum

Ben de çok darlanıyorum. Sonra bugünü ne çok beklediğimi söylüyorum kendime anın tadını çıkarıyorum. Oğlumla beraber deliriyorum.

Kim bilir

Tüm güncellemeler gece bizde de. Uyku saatini aşırı etkiliyor

Ne tatlıydınız ailecek musmutlu yaşları olsun GÖKTUĞ um. Hepinize bayıldım kocaman maaşallah

Acaba gece mama mı versen belki memeyle tam doymuyordur.

Göremedimmmmm

Görenedimmmm

Çok geçmiş olsun canım hiç şakası yok lsnet virüsün

Dikzarım seviyorum seni

Atam da sevdirmeye bayılır kendini. O da öper sever sevgi yumağı oluyoruz çok tatlı. Erkekler daha net ifade ediyor duyguları sanırım bu çağda

Kıyamam Çınar’a çabucak atlatsın herşeyden yesin inşallah

Çok geçmiş olsun şifalar dilerim

Bdsha değişir belki dilzarım

Ben tutacağım kısmet olursa . Gerçi benim birçoğunuz kadar ana öğün değil sütüm emiyor ama 1 yaş başka şeyler de yiyorlar sonuçta borç artmasın

Allah allah uzun sürdü sanki

Biz İnstagram dan takip ediyoruz birbirimizi çocukları an be an görüyoruz.

Canım benim tatlıya bağlanmasına sevindim kısa sürede

Bizim de bahçede 2 kediyle başkamıştık beslemeye duyan geliyor sabah japıda bir sürü kedi birikiyor yemek de seçiyorlar

Hoş geldin kuzum Atanın dişi de alttan iki tane yeni çıktı. Doğmak için gösterdiği aceleyi yaşamına yansıtmadan ağır ağır arkadan geliyor yürüyemiyor daha

Bilemedim kuzum çok geçmiş olsun

İnşallah bu yıl atanacaksın kuzum bu arada eşin ne zaman gidiyor askere

Bizde de durum aynı çok az kişi bana benzetiyor

Göremedimmmm

Anca okuyorum görmedim kuzum
Canım teşekkür ederim 🙏🏻 yaa ne güzel bebeleri de görüyorsunuzdur oradan😌 Olsun canım yürür yakında. Her bebek farklı🐥

Bizde büyüyoruz işte diş miş derken ömür geçiyor 🤣 haraket var olmaz mı yürüyor mu çınar 🥰 benimki yürümüyor henüz totoyu kaldırası yok 🤣🤣🤣
Çınar yürüyor neredeyse artık. Karşısına geçip gel dediğimde geliyor ama çok hızlı geliyor. Onun için de biraz denge kurmakta zorlanıyor. Yavaş yavaş gelse yürüyor rahatça. Tek Elini tutuyorum mesela rahat yürüyor. Yerim totosunu onun😅😍

Annemde kalıyorım 3 gündür canım biraz okudum konuştuklarınızı ama yazma fırsatım olmadı bi türlü😄 doğum günü resimlerinizi çok beğendim ne güzel bi ailesiniz maşallah 🙏🏼
eggplantlover eggplantlover hoşgeldin aramıza tekrardan egg seni gördüğüme sevindim 🙏🏼 Çınarın alerjisi inşallah ne olduğu belli olur da ona göre bir yol izlersiniz
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim. İnşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kalppare Kalppare
Geçmiş olsun canım tekrardan. Yumurta beyazı yapmıştır belki dediğin gibi. Makat bölgesinde kızarıklık var mı? Bana doktorum demişti alerjinin bulgularından biriymiş.

Islak mendil değil de pamuk kullansan daha iyi gelir belki. Ben şimdiye kadar kullanmadım hiç. Çok nadir misafirlikte yada acil kaka değişiminde kullandım. Sanki koku yapıyor. Açtığımda diğer değişim için öyle farkediyorum su pamuk en güzeli. Annemi de alıştırdım oda öyle. Hemen su ısıtıp temizliyoruz
ayy su mu istiyorsunuz masallah size sevgi. kendimden utandım şu an.🙈🙈 ben de ıslak mendil kullanmiyorum ama iki aydan sonra ben direkt soğuk suyla isliyorum pamuğu. hatta sıkı dur, 4 aydan sonra da klozet taharet musluğuna geçtik. kakadan sonra önce pamukla alıyorum sonra suyla iyice fosur fosur yıkıyorum ya. 🙄🙄

Kime ne yazacaktım acaba başka unuttum kızlar🙄 okul işlerimi de hallettim yatacam topuklarım ağrıyor artık 😣 yarın okula sınav yapmaya gidecem bir mutluluk var içimde 🤪🤪
Oğlum da işte bugün tırmanmaya öğrendi tezzeleri camın önündeki kanepeye tırmanıyor ayağa kalkıp dışarı bakıyor kedi gibi aynı.ellerini bırakıp 2-3 adım attı yerim minik adam🥰 onun harici öpüşme, sarılma, gelip bacağıma koluma yatma, kendini sevdirme aynı işte 🥰🥰iyice kıskandıram sizi🤣🤣🤣
kuzum benim yaaa tam bir sevgi pıtırcığı. 🥰🥰
D dilzar ya Asım çok yakışıklı olmuş ablalar kibar kibar güzeller Asım maşşallah tammm bir erkek tosbik olmuş sarı civciv. 🧿Senin benzetmelere hastayım zaten😍😍😍
Doğum günü şimdiden kutlu mutlu olsun inşallah uzun sağlıklı beraber seneleriniz olsun canım
sagolasin teyzesi , hepimiz için duana aminn diyorum
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah yardımcıları olsun
D dilzar yazacaktım unuttum yahu o Asım nasıl bir balll nasıl bir yağuşuklu ya maşallah maşallah çok güldüm bir de 🤣 güzel bir seriydi final yapmasın ama arada yeni bölüm çek ben çok eğlendim 😍 bu arada kizçelerine de maşallah 🧿🧿🧿
sagolasin Aslı teyzesi. pasta faslinda da böyle acayip ucayip şekiller yaparsa neden olmasın. 🤣🤣🤣

grubumuzun biskolata erkeğini hugoya benzetmeni de esefle kınıyorum... ☺☺

S Susam_tanesi ben de su ve pamukcuyum. olmadi ıslak mendili yıkasın canim bakıciniz. ama su kullanınca kurulamaya daha dikkat etmek gerekiyor. ben Müslin bezleri popo kurulacak için kullanıyorum artık

bazen dokunan bir gida ya da deterjan vs vs daha sonra da etkileyebiliyormus. küçük kizim için doktor bardağın dolması gibi demişti. son damlanin bardağı taşırdigini sanariz ama dolduran diğer damlalar var demişti. (doktorun sa edebiyatcisina denk gelmişiz iyi mi? ) önce vucut tepki vermeyebilirmis.

ama bence ipek kuzumun ki pisige bağlı. Asimda da olmuştu çünkü

Back
X