2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba iyiyim teşekkür ederim bu kadar zaman sonra beni hatırlaman mutlu etti 😊 bebişde çok iyi yaramazlıklara devam 9.aylıkken başladı yürümeye erkenci 😃 yalnız ben seni çıkaramadım nickin mi değişti 🙄

Jadecim selamını aldım geleyim bir canlı canlı selam vereyim dedim 😃 iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl yaramazlıklara başladı mı 😍
Şselam canım. Maaşallah Duru kıza bebeler büyüdüler . Sizleri özledik valla. Sevgiler gönderir Ata Duruya
Ohh sizde de başladı demek yaramazlıklara 🤭 bende elime telefon alınca aynılarını yaşıyoruz 😂 Duru ayaklandı yürüyor koşuyor bile her türlü çekmece dolap karıştırma işleri var🤭 banyoya girip tuvalet kağıdını mutfaga kadar getiriyor bu gibi yaramazlıklar var 😂
Çok hareketliler bir saniye gözden ayırmamalı gerekiyor tehlikeye tam gaz dört nala gidiyorlar
Kızlar forum erkek bebek ağırlıklı mı kız bebek ağırlıklı mı😌🐥 Dünür olunmuş bakıyorum bu arada😁
Hep başlarını bağladık kuzum bebelerin. Sen de Duru ya talip oldun hadi hayırlısı.
eveeet biz de 1 yaşını dolduranlar grubuna katildik. ama ne katılmak dogum günü çocuğu diye bugun hic uyumadi tosbik. evde bir hazırlık telas olsa ona yoracagim ama o da yok.

büyük bir kaza da atlatti. ben mutfağı supurmeden önce sandalyeleri masanın üstüne ters koyuyorum. kizlara da kardeşinize bakin diye tembih ettim. sözde ne bakmak ama çocuk mutfaha gecmis iki sandalyeyi birden düşürmüş. Allahtan kafasına gelmemiş. az agladi, o da korkudan bence. cani aciyinca daha cok ağlıyor. hadi o gecti.

ben pazar günü kolumu yakmistim. tencerenin kapağı takıldı. yemeğin buğusuyla yandı kolum. silverdin vs idare ediyorduk. bugun tekrardan ağrımaya başladı. zonk zonk da atıyor. ve işin tuhafi kolum tümden agriyor. korktum enfeksiyon vs olmasın diye. gittik acile. boca ettiler kremi, bir de sardılar sargı beziyle geldik. onu evde de yapardım ama, 3 gun gel pansumani hastanede yaptır, durumuna bakılacak dediler. öylee iste. dogum gününden cok revir gününe dönse de bugünümüzü şükür diyorum
Çok geçmiş olsun dilzarım. Aman çok dikkat hastaneler de fena. Virüs tavan yapmış oralarda. Terme de felaket durumda. Bitip gideydi şu virüs.Asım paşama musmutlu yaşlar dilerim anneli babalı ablalarıyla.

İyi akşamlar herkese ☺️
Uzun zaman önce aklımdaydı ama talep geri çevrilir diye girişimde bulunmadım.
Baharın mesajı vesile oldu geldim.
Daha önce kırdığım biri varsa özür dilerim kızlar birebir tartıştığımız bir arkadaş vardı oda şuan burda yok bebeğine şifalar diliyorum onunda inşallah iyilerdir
Sizlerde iyisinizdir umarım.

Çocuk senin tepkini ölçemez o zaman da ama canım. Acaba anneme neler oluyor der 😄 arkadaslarin kast ettiği muhtemelen genel öfkeni dindirmek için. Yani uyarman gereken yerde uyar.her annenin bir yöntemi vardır..zamanla kendi yöntemini bulacaksın. Mesela tehlikeli bir yere gittiği zaman gidip onu ordan baska yere bırakıyorum.israrla gelirse ıııii hayir diyorum...gözüne bakiyorum...ama çok öfkelendiysem disimi sıkıp kendimi cimciriyorum.yuzumu yikiyorum ensemi falan. Gerci bizim evde beni sinirlendiren genelde Ali oluyor 😁 kızmak yerine kızabilecegin yani kendine zarar verebilecegi potansiyel esyalari kaldirmayi dene. Boylece o kendine zarar vermez sen de kizmamis olursun.senin bunalma sebebin aslinda Karyakus degil bence..ev hayatına adapte olma cabasi.. calısan hanimlar zorlanıyor basta boyle..seni cok iyi anlıyorum💗 kendine yüklenme.. birlikte oyunlar oynadiginiz gibi kendi basina oynamasina imkan tani.mesela eline oyuncak ver hemen kafanı çevir baska yöne..eger oynamaz da sana gelirse birlikte oynayin birkac dakika.sonra biraz uzamlaş mesela koltuğa gec.kendi kurcalasin.. onceleri 1 dk durur sonralar artar bu süre. Gün gelir 10 15 dk kendi oynar.sana ihtiyac duymaz.dinlenirsin biraz. Sanirim evde yalniz ikiniz olduğunuz icin iyice sana düşmüş minikkuş..elif de oyle biraz.ali böyle degildi her cocuk baska 🤷‍♀️ bi de miss in dedigi dogru yapma yerine yapmasini istedigin eylemi söyle.. olumsuzu anlayamıyorlar..mesela yavaş hareket etmesini istedigim zaman ben yavaaaaaassss diyorym ama sesim kisiga yakin ve yavas soyluyorum.yani kelmeyi uzatarak ki yavasi anlasın.mesela nasil kos kos kos deriz heyecanla.bu da tam tersi.sarki soylerken de cocuk sarkisi soylersen daha mutlu oluyorlar.arada gozunu gozune degdir arada isini yap.bebekelr sık göz temasi isterler.buyuyene kadar böyle🥰
Şekerparem ben de her seferinde senden çok güzel şeyler öğreniyorum. Sen hep yaz böyle her dara düştüğümüzde her ne yapacağımızı şaşırdığımızda sen yaz biz okuyalım ☺️☺️❤️❤️

Bugün gönderdiğim o postun etkisi ile burda yazılanların etkisi ile tam 1,5 saat sabırla ipektoşu uyuttum 🙏🏻🥰 Şimdi girdim içeri artık kendime ayırdığım saatler başladı 🤩
Ya sen demistin ya Asya sarkilarimsin sarkisinda uyuyor diye.zor zamanlarda deniyorum ise yariyor 😄 sarkinin nenni etkisi var 😁 tişikkirr idirim 🥰🥰
Hangi şarkı ya o ben duymadım ben de dinleteyim.
Amin canım inş huy kalmasında

😍Evde Ayşenin lakabı sincap yani onun Lazca versiyonu 💕sen de sincap deyince hoşuma gitti
Yaa çok sevindim ben de kemiriyor deyince aklıma geldi bence sevimli bir hayvan 😬🥰🥰
eveeet biz de 1 yaşını dolduranlar grubuna katildik. ama ne katılmak dogum günü çocuğu diye bugun hic uyumadi tosbik. evde bir hazırlık telas olsa ona yoracagim ama o da yok.

büyük bir kaza da atlatti. ben mutfağı supurmeden önce sandalyeleri masanın üstüne ters koyuyorum. kizlara da kardeşinize bakin diye tembih ettim. sözde ne bakmak ama çocuk mutfaha gecmis iki sandalyeyi birden düşürmüş. Allahtan kafasına gelmemiş. az agladi, o da korkudan bence. cani aciyinca daha cok ağlıyor. hadi o gecti.

ben pazar günü kolumu yakmistim. tencerenin kapağı takıldı. yemeğin buğusuyla yandı kolum. silverdin vs idare ediyorduk. bugun tekrardan ağrımaya başladı. zonk zonk da atıyor. ve işin tuhafi kolum tümden agriyor. korktum enfeksiyon vs olmasın diye. gittik acile. boca ettiler kremi, bir de sardılar sargı beziyle geldik. onu evde de yapardım ama, 3 gun gel pansumani hastanede yaptır, durumuna bakılacak dediler. öylee iste. dogum gününden cok revir gününe dönse de bugünümüzü şükür diyorum
Yaa neler gelmiş başınıza böyle dilzarım sana da Asım kuzuma da geçmiş olsun 🙏🏻😊
Karadeniz gezini
Susaöcım Karadeniz turuna batı Karadeniz den başla doğu karadenizin yeşilini tutmasa da Bolu nun da dört mevsim harikadır doğası hem sana da yakın havalar ısınsın Bi haftasonu kaçamak yapın misafir edeyim sizi😍
Bolu abanta gitmiştik bir ara da yedigöller e niyetlendik ama gidemedik hatta kamp yapacaktık. Keşke yapsaymışız 😕😬 çook güzel yerler ben de çok seviyorum. İstanbula giderken bile oralardan geçerken ayrı bir alemde gibi hissediyorum.
ben Amasyaliyim dünürüm yine karadeniz ama icerden. iklimi bitki örtüsü ve dahi kültüru de daha çok iç Anadoluya benziyor.

Karadeniz turuna niyetlenirseniz, mutlaka beklerim.

Samsun a beklerim Susamım bizim misafirimiz olun
Sağolun canlar ne güzel bir dostluk oldu bizimkiler böyle karadeniz dedim hepiniz davet ettiniz keşke hepinize ayrı ayrı gelebilsem ❤️🥰🙏🏻🙏🏻

Ben ankaraya davet etmiyorum hiç bişey yok. sıkıcı şehir pandemide iyice sıkıcı oldu. Bi odtü müz vardı orayı da kapadılar bize. yeşilimiz kalmadı.. 😕😕

Bizim kız bekar teyzesi sanırım dünürüm yok 😂 o dönem kayıplardaydom evde kaldı kızım yaramaz zaten 🤭🥰
Yerim ben onun yaramazlığını🥰😅 benim cıbık da çok hareketli. Bir oraya koşuyor bir buraya. Ben de peşinde helak oldum zavallı ben 😁😅

İyi akşamlar herkese ☺️
Uzun zaman önce aklımdaydı ama talep geri çevrilir diye girişimde bulunmadım.
Baharın mesajı vesile oldu geldim.
Daha önce kırdığım biri varsa özür dilerim kızlar birebir tartıştığımız bir arkadaş vardı oda şuan burda yok bebeğine şifalar diliyorum onunda inşallah iyilerdir
Sizlerde iyisinizdir umarım.
Ooooo hoş geldin Ya nasılsın napıyorsun canım umarım her şey yolundadır 🥰🌸

Yerim ben onun yaramazlığını🥰😅 benim cıbık da çok hareketli. Bir oraya koşuyor bir buraya. Ben de peşinde helak oldum zavallı ben 😁😅
Ah canım benim Ya canları sağ olsun tam ısırmalık zamanları Ya tek heceli bir şeyler söylüyor bitiyoruz benim adım da memem 😂

Şekerparem ben de her seferinde senden çok güzel şeyler öğreniyorum. Sen hep yaz böyle her dara düştüğümüzde her ne yapacağımızı şaşırdığımızda sen yaz biz okuyalım ☺️☺️❤️❤️

Bugün gönderdiğim o postun etkisi ile burda yazılanların etkisi ile tam 1,5 saat sabırla ipektoşu uyuttum 🙏🏻🥰 Şimdi girdim içeri artık kendime ayırdığım saatler başladı 🤩

Hangi şarkı ya o ben duymadım ben de dinleteyim.

Yaa çok sevindim ben de kemiriyor deyince aklıma geldi bence sevimli bir hayvan 😬🥰🥰

Yaa neler gelmiş başınıza böyle dilzarım sana da Asım kuzuma da geçmiş olsun 🙏🏻😊

Bolu abanta gitmiştik bir ara da yedigöller e niyetlendik ama gidemedik hatta kamp yapacaktık. Keşke yapsaymışız 😕😬 çook güzel yerler ben de çok seviyorum. İstanbula giderken bile oralardan geçerken ayrı bir alemde gibi hissediyorum.

Sağolun canlar ne güzel bir dostluk oldu bizimkiler böyle karadeniz dedim hepiniz davet ettiniz keşke hepinize ayrı ayrı gelebilsem ❤️🥰🙏🏻🙏🏻

Ben ankaraya davet etmiyorum hiç bişey yok. sıkıcı şehir pandemide iyice sıkıcı oldu. Bi odtü müz vardı orayı da kapadılar bize. yeşilimiz kalmadı.. 😕😕
Ankara’nın neresindesin 🤩

Ah canım benim Ya canları sağ olsun tam ısırmalık zamanları Ya tek heceli bir şeyler söylüyor bitiyoruz benim adım da memem 😂
Ay çınar da memem kelimesini ağzından düşürmüyor. Emziği bulamıyor gece karanlıkta bazen. Beşiğinde ayağa kalkıp memeeemm diye bağırıyor bana😅😅😅 anne, baba, anneanne, gitti, geldi, dede falan diyor sıpacık🥰🧿🎈

Ooooo hoş geldin Ya nasılsın napıyorsun canım umarım her şey yolundadır 🥰🌸

Hoş bulduk canım.
Çok şükür diyelim her şey yolunda Eylül hanım büyüyor bizde onun peşinde koşturuyoruz. Sende iyisin dimi bebiş nasıl? Ateşi var yazmışsın bizim de oldu diş üst dişler çıkarken :/

Ay çınar da memem kelimesini ağzından düşürmüyor. Emziği bulamıyor gece karanlıkta bazen. Beşiğinde ayağa kalkıp memeeemm diye bağırıyor bana😅😅😅 anne, baba, anneanne, gitti, geldi, dede falan diyor sıpacık🥰🧿🎈
Ay maşallah ona Ya yerim dillerini bizde de aynı kelimeler var bir de teyze diyor teyzemiz bizimle kaldı alışma sürecinde hemen torpil geçti ona 🥰😂

sagol canim. senin damat abisinin suluguna dadanmasa arel idare ediyordu ama kaçınılmaz son. ah inşallah pazartesiye birşey kalmaz ya 🙏

aman şekerparem bizim ülkemizde meslek problemleri çok. inşallah mutlu olacağı bir mesleği olur. ben manevi acıdan mutlu oluyordum özellikle engelli çocuklarla çalışırken ama mesleki acıdan hakettiğimiz değeri görmüyoruz ne yazik ki.

acik benim icij bir tuhaf oluyor. düzenli de veremiyorum vitaminleri. kaç cm hatırlamıyorum da 1 yaş aşısında bakılır herhal.

oy kuzum ya aslında baharım alışması da lazım muz da çok iyi bir besin kaynağı. arel de öyleydi ama alıştı şimdi. hergün yer.

yaaaa mis aşk yaşıyorsunuz resmen op yerime guleçimi😘

bahar bu gece cıvanı sütten kesmişim gibi oldu. gece saat 3 ben arelin yanındayım ağlıyor uyuyamıyor nefes alamıyor. civan uyandı ama gitmem mümkün değil. ablam evde gezdirip ayağında sallayıp (bu hastalıkla başladı kucak istemiyor ateş belki diyorum) uyutmuş. 6 da tekrar ağlayınca arel de uyumuştu anca gittim yanına. iki göğsüm de taş olmustu 🙄

ya ipek ya duy biziiiii. annene sıkısıkı sarıl kokla öp. hayattaki en büyük sevgi bu. kaçma kuzum ❤

maşallah eşine canim. temiz bir sayfa oldu size. inşallah bu ev sana şans getirir de atanirsin🙏

güzel gelinim aklı memede kaldıysa bilinclatinda herşey meme ama yürümeyi hırs etmiş kendine olacak o. yerim seni boncugummm😘

gecmiş olsun kuzum 😐

bugün bile aklıma geldi benimde. bakmam lazım. arel çiko delisi. onunla oturur yeriz anne oğul 🥰

daha iyi olacaz. sizin de iyi olmanıza cooook sevindim 🙏

bizde daha iyi olacaz inşallah. az hastayız bu ara ama geçecek az kaldı. nasıl çay demliyor ya anlamadim 😂

ah ata ah. anneni bi de sen yordun bu ara. uyusanıza yavrum neyin derdi bu. herhalde 3 yaştan sonrası kesintisiz uyku olur ha komsum. çünkü arel hala arada kalkar bir iki ya da hiç. size de cok geçmiş olsun. foto çekilirken mi hasta ettik acaba 🙄
Çok geçmiş olsun canım ☹️ hoş şimdiye geçmiştir bile belki ben Jadesi Jadesi bin tahtını sallıyorum geriden gelme konusunda 😅 İşte çaydanlığı alıyor içine oyuncak koyup karıştırıp kapağını kapatiyor bana uzatıyor hüp yapıyorum çay içmiş oluyorum 😂

Hoş bulduk canım.
Çok şükür diyelim her şey yolunda Eylül hanım büyüyor bizde onun peşinde koşturuyoruz. Sende iyisin dimi bebiş nasıl? Ateşi var yazmışsın bizim de oldu diş üst dişler çıkarken :/
Kuzum daha geçen hafta ilk dişleri altlar çıktı birden baktım ateşlendi şaşırdım o zaman olmamıştı . Eylülcüğümün de senin de iyi olmanıza çok çok sevindik o kadar şey paylaştık sizleri nasıl unutalım 🌸❤️

Kuzum daha geçen hafta ilk dişleri altlar çıktı birden baktım ateşlendi şaşırdım o zaman olmamıştı . Eylülcüğümün de senin de iyi olmanıza çok çok sevindik o kadar şey paylaştık sizleri nasıl unutalım 🌸❤️
Canım kehribar kolye kullanıyor musın? Bizde o mu işe yaradı bilmiyorum ama ateş olmadan çıkardı dişlerini. 8 dişimiz var şu an. Salya da çok olmadı.

Back
X