sagol canim. senin damat abisinin suluguna dadanmasa arel idare ediyordu ama kaçınılmaz son. ah inşallah pazartesiye birşey kalmaz ya
aman şekerparem bizim ülkemizde meslek problemleri çok. inşallah mutlu olacağı bir mesleği olur. ben manevi acıdan mutlu oluyordum özellikle engelli çocuklarla çalışırken ama mesleki acıdan hakettiğimiz değeri görmüyoruz ne yazik ki.
acik benim icij bir tuhaf oluyor. düzenli de veremiyorum vitaminleri. kaç cm hatırlamıyorum da 1 yaş aşısında bakılır herhal.
oy kuzum ya aslında baharım alışması da lazım muz da çok iyi bir besin kaynağı. arel de öyleydi ama alıştı şimdi. hergün yer.
yaaaa mis aşk yaşıyorsunuz resmen op yerime guleçimi
bahar bu gece cıvanı sütten kesmişim gibi oldu. gece saat 3 ben arelin yanındayım ağlıyor uyuyamıyor nefes alamıyor. civan uyandı ama gitmem mümkün değil. ablam evde gezdirip ayağında sallayıp (bu hastalıkla başladı kucak istemiyor ateş belki diyorum) uyutmuş. 6 da tekrar ağlayınca arel de uyumuştu anca gittim yanına. iki göğsüm de taş olmustu
ya ipek ya duy biziiiii. annene sıkısıkı sarıl kokla öp. hayattaki en büyük sevgi bu. kaçma kuzum ❤
maşallah eşine canim. temiz bir sayfa oldu size. inşallah bu ev sana şans getirir de atanirsin
güzel gelinim aklı memede kaldıysa bilinclatinda herşey meme ama yürümeyi hırs etmiş kendine olacak o. yerim seni boncugummm
gecmiş olsun kuzum
bugün bile aklıma geldi benimde. bakmam lazım. arel çiko delisi. onunla oturur yeriz anne oğul
daha iyi olacaz. sizin de iyi olmanıza cooook sevindim
bizde daha iyi olacaz inşallah. az hastayız bu ara ama geçecek az kaldı. nasıl çay demliyor ya anlamadim
ah ata ah. anneni bi de sen yordun bu ara. uyusanıza yavrum neyin derdi bu. herhalde 3 yaştan sonrası kesintisiz uyku olur ha komsum. çünkü arel hala arada kalkar bir iki ya da hiç. size de cok geçmiş olsun. foto çekilirken mi hasta ettik acaba