2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hoş bulduk canım. 💜
Aynen hepsi çok şekerler.

Çok teşekkür ederim canım. Gerçekten zordu ilk zamanlar. Hala pek kolay gelmiyor bana gerçi ama varlıklarına bin şükür ederek geçiyor günler. Şimdi baya tatlandılar hepsi iletişim de olunca arada çok güzel oluyor. Bizimde biraz daha düzene girdi uykular şükür ☺️

Hoş buldum canım. Yok yok olmaz inşallah fırsat buldukça burdayım artık bir yere gitmeyi düşünmüyorum 😅
bak bu güzel haber 👏🥰
Helinnnnn Helinnnnn yetiş bacımmm bugün otururken bacak bacak üstüne atmıştım bende dizimde lif kopması falan var çocukluktan kalma. Tam bacağımı kaldırdım ki dizim döndü çok acı hissettim kitlendim yavaş yavaş zorla açtım dizi şimdi de gevşeklik var diz kapağımda. Boşluk hissi ve arada ağrı. Napıyım dinlenince geçer mi sence?Var mı bana bir tavsiyen çıtır anne☺️
canim şimdi için diyeceğim soğuk uygulama yap ve dizlik varsa mutlaka tak ve yorma. doktora gitmen lazım misss. yani klinik muayene ile karar verir ama ani dönme durumlarında bağlarda sıkıntı oluşabiliyor. mr isteyip emin olmayı tercih edebilir klinik muayene şüphe uyandırsa. dizlik tak yoksa bandaj yap ve çok yük verme. tedbirli olmakta fayda var zarar yok canim.
yaa aslında büyük de sayılmaz kucuk de. 🤪🤪 kiz ben 7 aylık hamileyken göbeğimi yakmış insanim da bu cok zonkluyor. kolumu asagi sarkitamiyorum. kırık gibi hep yukarıda durursa iyi,aşağıda durunca sızlamaya başlıyor. Eki Görüntüle 2808212 iste böyle bir şey. ebru_can_ebru ebru_can_ebru
canim sarkitinca dolasim artıyor ve ısınıyor ağrı oluyordur. hiç de küçük birşey değil bu hafife alıyorsun bi de. çok üzüldüm valla. kantaron yağı sür daha sonra iz kalmaz.
Çif kapaklı klozet kapağı ile. Kapağı değiştirdim öyle oturdu. Evet biri küçük biri büyük, tak çıkar olmasın diye.

Amin canım inşallah görürüz o günleri hep beraber.

15 aylikken duruya 6 aylık hamileydim. Hatta buradada yazmıştım. Tam o dönemde bezini sökmeye başlamıştı. Gebelikten dolayı çok vc ye gidiyordum. Onda hep merak uyandi. Sürekli banyoya girmeye başladı. Bende ilk direk oturttum. Hamileyim zor oluyor diye kapağı değiştim. Sürekli git gel öğrendi. Ama her defasında çiş şarkısını söylenti bana, tuvalete gitmeyi seviyor, en çokta poposunun yıkanması birde elinin yıkanması onu heveslendiriyor
15 ay ha. arel hiç istemiyor ya dalga geçiyor bi iki sonra kaçış. 2aya en geç başlayacam halıların kalkmasını bekliyorum zaten ondan yana bi sinyal de almadim. korkulu rüyam resmen 🤯

D dilzar
Bugün minik Asım pasamızın dogum günüsümüymüş 😍😍😍 sabah beri aklımda lakin telefonumda bi acaiplik var.surekli sim i takin diyor 😑

Iyi ki doğdun Asım paşa ✨✨✨ annenin yüregine bir de erkek evlat lezzeti tatırdin..ömrün de yüzün gibi tatlı olsun 🥰🥰🥰 ne şanslısin böyle güzel bir anneye iki güzel ablaya sahipsin 😇🥰 hanımların kıymetini bil bak pervane oluyorlar etrafında 😉🥰 Allah anali babalı kardesleriyle musmutlu bir omür nasip etsin...baba da ol dayı da ol dede de ol ama en önemlisi ii yürekli bir adam ol 🥰🥰💗💗💗 bu da hediyemiz 🥰🥰

coook tesekkur ederim canım. ne kadar ince yureklisin. sagolasin. dualarına aminn diyorum. aminnn

sen yine de dene bi şansını belki çok cilveli olur opmelere doyamaz 🥰
ama neden şekerparem 😔 neden duygusalsin iyi misin canim? yapabileceğim birşey var mı senin için?
oyyyyy asım paşa mi dogmusssss🥳🥳🥳🥳
iyi ki doğdun paşam iyi ki varsın haşin bakışlım nice sağlıklı mutlu özgür yillariniz olsun ailenle sevdiklerinle 😘😘😘
ve çok geçmiş olsun ya😔 bi sadaka mi çıkarsan dilzarcim😐
vaayyy hoşgeldiniz ne iyi ettiniz. daha durun bunlar fragman bi 2 yasa gelin neler var neler 😁
cecennnn hosgeldin canim. nasilsin? gelmekle iyi ettiniz mutlu ettiniz. umarım zile basip kacan cocuklar gibi olmaz hi 🤓
sagol canim daha gecmedi yetistin🙄😊 ilaci kestim hafifleyince vücutları az savaşsın istedim süreç uzadı ama şükür daha iyiler ve yaramazlar. 🙏🙏
canim daha iyi diye biliyorum ama bende görüşmedim. yani ilk etapta yol gösteren olarak bize görev düştü sonra o da işin icerisine girince bize gerek kalmadı. güçlü bir anne. umarım herşey daha iyi olacakdır o ve melisa icin🙏
Yoldan çıkarmayın beni kızlar yapöayın🤣🤣 birinde fıtık oldum diğerine ne olurum bilmem bizim bi huni vardı toplu aslım alacaktı noldu ki 🤗

D dilzar iki ay olacak ben de yaktım kolumu buharda hala izi duruyor. Su topladı patladı falan. Seninkini üçte biri belki ama o bile acayip acıyordu ya çok geçmiş olsun fena yanar o şimdi.

D dilzar iki ay olacak ben de yaktım kolumu buharda hala izi duruyor. Su topladı patladı falan. Seninkini üçte biri belki ama o bile acayip acıyordu ya çok geçmiş olsun fena yanar o şimdi.
sana da geçmiş olsun canim. yanik her türlü zormuş onu anladım. yanmasi ayri da agri yapmasa. Asimcigi kucağa alırken zorlanıyorum. essek sıpası bir de yolmaya çalışıyordu sardirdim da kurtuldum.☺

Dur hele kız acele etmeyesşn seneye yazın başlıycaz hep bir💃💃💃 ben önce lazımlık sonra çok geçmeden klozet e geçtim kızlarda. Yere basınca korku duymadılar ama klozete baştan alışırlarsa temizlik vs daha kolay olur tabi. Ben bugün D dilzar ın tavsiyesiyle klozette taharet musluğu yardımıyla yıkadım poposunu baya hoşuna gitti arada oturtsam mı dedim bir an🙄
O zaman kenara çekildim tecrübeli anne 🤗🤗🤗 zamanı gelince haber edin bana🤣🤣 annem pek aceleci ya ona göre biz her şeyi hemen yapmışız aynı performansı bekliyor bizimkilerden de 🤣

yaa aslında büyük de sayılmaz kucuk de. 🤪🤪 kiz ben 7 aylık hamileyken göbeğimi yakmış insanim da bu cok zonkluyor. kolumu asagi sarkitamiyorum. kırık gibi hep yukarıda durursa iyi,aşağıda durunca sızlamaya başlıyor. Eki Görüntüle 2808212 iste böyle bir şey. ebru_can_ebru ebru_can_ebru
Kız bu mu büyük değil Aaa baya kocaman bu🙄😱😱😱😱 geçmişler olsun canım ☹️

Çif kapaklı klozet kapağı ile. Kapağı değiştirdim öyle oturdu. Evet biri küçük biri büyük, tak çıkar olmasın diye.
Amin canım inşallah görürüz o günleri hep beraber.
15 aylikken duruya 6 aylık hamileydim. Hatta buradada yazmıştım. Tam o dönemde bezini sökmeye başlamıştı. Gebelikten dolayı çok vc ye gidiyordum. Onda hep merak uyandi. Sürekli banyoya girmeye başladı. Bende ilk direk oturttum. Hamileyim zor oluyor diye kapağı değiştim. Sürekli git gel öğrendi. Ama her defasında çiş şarkısını söylenti bana, tuvalete gitmeyi seviyor, en çokta poposunun yıkanması birde elinin yıkanması onu heveslendiriyor
Daha yolumuz var desene 🤣 bekleyelim bakalım 💃

sana da geçmiş olsun canim. yanik her türlü zormuş onu anladım. yanmasi ayri da agri yapmasa. Asimcigi kucağa alırken zorlanıyorum. essek sıpası bir de yolmaya çalışıyordu sardirdim da kurtuldum.☺
Ya sorma o merak yok mu o merak😅 Deniz de elimdeki egzamaya bi tırnak takıyor vicdansız bebe, feleğim şaşıyor valla😕

Nasıl duygulandım 😢

Hiç bir şey yemiyor . Sevdiği şeyleri anlamak da mümkün değil . Eserse arada biraz yiyor . Hah sevdi diyorum , farklı bir zMnda aynı besini yine veriyorum kabul etmiyor . Yaptığım şeylerin tadına bile bakmıyor . Bir kaç ay daha bekleyip yardım alacağım bu konuda sanırım.

Derse giriyorum , bir de çoğu zaman unutuyorum . İnternet imkanı olmayıp soru getiren çocuklar var nasıl geri çevireyim . Kazasız atlatırız inşallah bu yılı .
Evet ya çok zor çift maske ders anlattığını düşünemiyorum yarın 8 saat 8 lere dersim var evdeyim hiç çok falan diye şikayet etmiyeceğim 🤐Allah kolaylık versin vaka sayıları çok arttı Burda öğleden sonra haber geldi milli eğt müd bu hafta tsin sınavlar demiş herkesi Bi telaş aldı gelecek haftanın sınavlarını da bu haftaya çektiler okulların kapanması yakındır

Hemencik atlatsinlar inşallah ya, bebekler çocuklar hasta olmasın hiç.
Çok güzel bir şey yaptın, iyi ki yaptın. Her şey güzel olsun inşallah Melisa için 💕 Hay maşallah tamam o zaman yeni internet Explorer benim çekil önümden 😂 Ya ben de işsizim ben neden yetişemiyorum 😅 benim oğlanın totosu kurtlu durmuyor ki iki dk bakayım 😅
Ooo buyurun geçin blup hanım💃💃 şimdi sen düşün 🤣🤣🤣 kız bizimkiler az mı anam yürümesen de evin her köşesinde nerde tehlikeli yer varsa oradayız 😝 en sevdiğimiz şey kablolar😎

Back
X