bak bu güzel haberHoş bulduk canım.
Aynen hepsi çok şekerler.
Çok teşekkür ederim canım. Gerçekten zordu ilk zamanlar. Hala pek kolay gelmiyor bana gerçi ama varlıklarına bin şükür ederek geçiyor günler. Şimdi baya tatlandılar hepsi iletişim de olunca arada çok güzel oluyor. Bizimde biraz daha düzene girdi uykular şükür
Hoş buldum canım. Yok yok olmaz inşallah fırsat buldukça burdayım artık bir yere gitmeyi düşünmüyorum![]()

canim şimdi için diyeceğim soğuk uygulama yap ve dizlik varsa mutlaka tak ve yorma. doktora gitmen lazım misss. yani klinik muayene ile karar verir ama ani dönme durumlarında bağlarda sıkıntı oluşabiliyor. mr isteyip emin olmayı tercih edebilir klinik muayene şüphe uyandırsa. dizlik tak yoksa bandaj yap ve çok yük verme. tedbirli olmakta fayda var zarar yok canim.Helinnnnn yetiş bacımmm bugün otururken bacak bacak üstüne atmıştım bende dizimde lif kopması falan var çocukluktan kalma. Tam bacağımı kaldırdım ki dizim döndü çok acı hissettim kitlendim yavaş yavaş zorla açtım dizi şimdi de gevşeklik var diz kapağımda. Boşluk hissi ve arada ağrı. Napıyım dinlenince geçer mi sence?Var mı bana bir tavsiyen çıtır anne
![]()
canim sarkitinca dolasim artıyor ve ısınıyor ağrı oluyordur. hiç de küçük birşey değil bu hafife alıyorsun bi de. çok üzüldüm valla. kantaron yağı sür daha sonra iz kalmaz.yaa aslında büyük de sayılmaz kucuk de.kiz ben 7 aylık hamileyken göbeğimi yakmış insanim da bu cok zonkluyor. kolumu asagi sarkitamiyorum. kırık gibi hep yukarıda durursa iyi,aşağıda durunca sızlamaya başlıyor. Eki Görüntüle 2808212 iste böyle bir şey.
ebru_can_ebru
15 ay ha. arel hiç istemiyor ya dalga geçiyor bi iki sonra kaçış. 2aya en geç başlayacam halıların kalkmasını bekliyorum zaten ondan yana bi sinyal de almadim. korkulu rüyam resmenÇif kapaklı klozet kapağı ile. Kapağı değiştirdim öyle oturdu. Evet biri küçük biri büyük, tak çıkar olmasın diye.
Amin canım inşallah görürüz o günleri hep beraber.
15 aylikken duruya 6 aylık hamileydim. Hatta buradada yazmıştım. Tam o dönemde bezini sökmeye başlamıştı. Gebelikten dolayı çok vc ye gidiyordum. Onda hep merak uyandi. Sürekli banyoya girmeye başladı. Bende ilk direk oturttum. Hamileyim zor oluyor diye kapağı değiştim. Sürekli git gel öğrendi. Ama her defasında çiş şarkısını söylenti bana, tuvalete gitmeyi seviyor, en çokta poposunun yıkanması birde elinin yıkanması onu heveslendiriyor