• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İç canım doktor ona göre veriyor ilacı. Tüm ilaçlarda yazıyor o mecbur yazması zaten. Doğumdan sonra da kullandık antibiyotik. İyileşemezsin boğazın şiştiyse kolay kolay. Bişey olmaz merak etme
Doğru haklısın canım hiç o zaman aklıma gelmedi içmiştim zaten ama huzursuz olmuştum baya rahatladım bak şimdi

Nasıl hatırlamam , uyuyor diye alıp Kayseri’ye getirmiştik hatta 🤣 ama maalesef uyku yapmadı . Hatta bu aralar gündüz uykularımız nanay . Yarım saat uyuyup uyanıyor yine . Gündüz uykusuna da mı desteksiz geçiyor göktuğ? Benim acilen yeni bir metod bulmam lazım uyutmak için vücudum error veriyor artık . Kucağımda zıplatarak uyutuyorum 😑
Gündüz uykuları kısalttım ben biraz önceden 1,5 saati tamamlattırıyordum uyansa da tekrar uyıtuyordum bazen 2 saati geçiyordu uykusu gündüz toplam 4 saat düşününce fazla geldi sabah o yüzden mi erken uyanıyor acaba dedim gece uykusu 9 - 10 saat arası oluyor çünkü az bence. Şimdi 1 er saat uyuyor kaldırıyorum. Emerek uyudu bugünkü uykularını iyice yorulmuştu zaten. Eşim halen sallıyor ama ben sallamaya çalışınca atlıyor ayağımdan. Aslında gündüz de kendi uyuyacak battaniyesi i alıp yüzüne kapatıyor yatakta dönüyor falan da benim onu bekleyecek zamanım olmuyor maalesef en az yarım saat sürüyor uykuya geçmesi akşamları. Yatak alsam yatar gibi beşik derin ya sevmiyor pek. Kucaktan indir bence artık ayakta sallamaya alıştırmak daha avantajlı oluyor bence😁

Ellerinden kahve içmek süper olurdu dünürüm 🙂
Ben sürecin çoğunda ailemle olduğum için çok zorlanmadım canım birde şuan farklı hedeflerim var yoksa yapabilirdim 2.yi ama bahar için mantıklı geldi bana 😀😀
Eşek ten düşenin halinden, eşek ten düşen anlar diyorum.☺️ Canısı tabi tuzun kuru, yardımda almışsın. Allah herkesin gönlüne göre versin. Hedeflerine kolayca ulaşırsın inşallah 🥰
N Nehir8077 o güzel gelinim çikolata partisi mi yaptı 😍😍😍 maşşallah benim güzelime🧿🧿🧿
Her sabah kahvaltıdan sonra bir dilim bihter veriyorum. Çoğunluğu yüzüne eline gidiyor, aklınca yiyor. Her kahvaltı sonu 5 dklik keyif, oluyor sana 1 saatlik iş.
Hayırlı ramazanlar kızlar güzel bir ay olsun Allah ibadetlerimizi kabul etsin. İşlerimizi kolaylaştırsın, sabrımızı arttırsın inşallah 🥰🥰🥰
Sağol canım
Amin inşallah herkese
hayırlı ramazanlar. 🥰
Tekrar geçmiş olsun canım eşine. Ata dişle aşı karışınca biraz üşütmüş de olabilir ateşi daha Şemdinli, yemek yemedi sürekli küstü. Şükür şimdi iyi.

NBen de mutfakta yanımda olsun isterim,bazen yardım eder çokça sohbet ederiz

Saol kuzum okuyup öyle yazayım diyorum ama sayfalar birikince uykum geliyor Alıntılıyorum bitiremiyorum. Ata da dişle aşı karıştı biraz da üşütmüş olabilir hepsi üst üste kusma ateş. Şükür atlattı ama

Sanırım ağır geldi 3 aşı. Diş de fena. 3. Diş damaktan iniyor mahvetti kuzumu

Yarına fikir olsun. Bugün barbunya pirinç pikevı . Ispanakbaşı çorbası. Burda “dulavrat çorbası “ derler. Erişteli yeşil mercimekli nohutlu şifalı bir çorba

Geçti şükür dişle aşı çakıştı kuzum
Benim eşimde yanıma konuşalım diye çağırırım, ama oda yardım eder. Hatta bazen laf lafı açar, işin çoğunu eşim yapar.
Ata'yada çok çok geçmiş olsun, biran evvel sağlığına kavuşmasını diliyorum.

Yemeğinizde afiyet olsun, çorbayı bilmiyorum internetten bakicam, çorbada ki malzemeler genelde sevdiğim şeyler. Bende yapayim tabi becerebilirsem. İlk yapma ile sendeki tecrübe ile yapılan lezzet bir olmaz ama denicem

Geçmiş olsum canım.genelde emzirirken icilir yazmaz hep doktora danışınız yazar ama bilemedim 🙄 adi ne? Belki burda içmiş biri vardır?

Vayy vayy vayyy demek basak burcusun. ondan seni bu kaaaaadarrr seviyorum demek 🥰 ben de oglak ama yukselenim basak 🥰 basaklar candır minnostur yaa 🥰 caktirma kendimi de az ovmüş olabilirim 😜🤣🤣❤❤❤

Kıyamam kuzuma..artik anlıyorlar herseyi de ya 🙄 daha da zor olmuştur ondan..oyyh gözüm bir korkmadı değil 😑 her cocukta etkisi baska. Oglana gecen ay kızamık aşısı yaptırdım..bi sersemlik yaptı. Bakalım kızın aşıları nasıl geçecek? Sizin de gelmis gecmis olsun sifa olsun kuzuya insAllah 🙂 6 ay rahatsınız simdi 😊
Alemsin yahu bende seni çok seviyorum, sevgiler karşılıklı 😘
Burclardan pek anlamam ama, arkadaşlarımdan çevremden birkaç birşey duydum. Kıskanç titiz takıntılı inatçı dediler. İlk defa olumlu birşey duydum.
@nzh99 galiba Elif gibi olmus Ata da..bizim de 3. Dis cikiyor. Midesi kötü.. oksuruyor burnu akıyor ve bu hafta ası var 🤦‍♀️ Allah yardimcisi olsun yavrularimizin..gececek iyilesecekler inşAllah..sen kendini yıpratma canım🌸
Çok geçmiş olsun havalar iyice değişkenlik gösteriyor, birazda ondan hastalanmaya başladı çocuklar. İnce giydiriyorum sabah yanarken akşama donuyor kar. Kalın giydiriyorum terliyor lar. Acil şifalar diliyorum

Gündüz uykuları kısalttım ben biraz önceden 1,5 saati tamamlattırıyordum uyansa da tekrar uyıtuyordum bazen 2 saati geçiyordu uykusu gündüz toplam 4 saat düşününce fazla geldi sabah o yüzden mi erken uyanıyor acaba dedim gece uykusu 9 - 10 saat arası oluyor çünkü az bence. Şimdi 1 er saat uyuyor kaldırıyorum. Emerek uyudu bugünkü uykularını iyice yorulmuştu zaten. Eşim halen sallıyor ama ben sallamaya çalışınca atlıyor ayağımdan. Aslında gündüz de kendi uyuyacak battaniyesi i alıp yüzüne kapatıyor yatakta dönüyor falan da benim onu bekleyecek zamanım olmuyor maalesef en az yarım saat sürüyor uykuya geçmesi akşamları. Yatak alsam yatar gibi beşik derin ya sevmiyor pek. Kucaktan indir bence artık ayakta sallamaya alıştırmak daha avantajlı oluyor bence😁
Ayakta sallama ile zaptedebileceği mi de hiç sanmıyorum . Kucağımda bile aşağı sarkıyor . Sağdan al sola geçir yok koluna yatır derken mayışıyor ancak öyle uyuyor . Ama ben Pert oluyorum . Ayakta sallansa yine iyi olur bundan. Küçük beşiği var sallamak için ona koyuyorum koyar koymaz dikiliyor ayağa . Küçüksün sen daha nasıl bu kadar direnirsin uykuya diyorum ama yok . Akşam uykularına da yatakta beklesem Sena da bazen kendi geçiyor döne döne bana sokula sokula . Ama uzun sürüyor mızmızlana mızmızlana dönüyor , zor dalıyor demek.

Amin canım inşallah 🥰
Teşekkür ederim canım 😘
Geçecek kuzum gecmesede sen olgunlaşacak, ayak uyduracak sin. Zamanla alışırsın.
Yanlış hatırlamıyorsam burçlarımizda aynı. 26 Ağustos başak
Aynen öyle ruhumuzu da benzetiyorum ben 😍 hayata bakış açımızı mesela feyz aldığım yerler var orası ayrı baharcım 🍃💚

Saol canım her sene yaşıyorum bu sıkıntıyı ya bademciklerimi aldırmaya da cesaretim yok bu gece hiç konuşamıyorum resmen v AUGMENTIN BID 1000 MG.14 FILM TB.
Canım benim bu ilac kullanılıyor diye biliyorum. genis spektrumlu bi antibiyotik. Biz de sezeryan sonrasi antibiyotik kullandik.bisey olmaz insAllah. Doktor verdiyse ic derim.çunkü iyilesmen lazım. Bademcik kötü ya.. Allah acil şifa versin insAlalh 🌸🌸

Eşek ten düşenin halinden, eşek ten düşen anlar diyorum.☺️ Canısı tabi tuzun kuru, yardımda almışsın. Allah herkesin gönlüne göre versin. Hedeflerine kolayca ulaşırsın inşallah 🥰

Her sabah kahvaltıdan sonra bir dilim bihter veriyorum. Çoğunluğu yüzüne eline gidiyor, aklınca yiyor. Her kahvaltı sonu 5 dklik keyif, oluyor sana 1 saatlik iş.

Sağol canım
Amin inşallah herkese
hayırlı ramazanlar. 🥰

Benim eşimde yanıma konuşalım diye çağırırım, ama oda yardım eder. Hatta bazen laf lafı açar, işin çoğunu eşim yapar.
Ata'yada çok çok geçmiş olsun, biran evvel sağlığına kavuşmasını diliyorum.

Yemeğinizde afiyet olsun, çorbayı bilmiyorum internetten bakicam, çorbada ki malzemeler genelde sevdiğim şeyler. Bende yapayim tabi becerebilirsem. İlk yapma ile sendeki tecrübe ile yapılan lezzet bir olmaz ama denicem

Alemsin yahu bende seni çok seviyorum, sevgiler karşılıklı 😘
Burclardan pek anlamam ama, arkadaşlarımdan çevremden birkaç birşey duydum. Kıskanç titiz takıntılı inatçı dediler. İlk defa olumlu birşey duydum.

Çok geçmiş olsun havalar iyice değişkenlik gösteriyor, birazda ondan hastalanmaya başladı çocuklar. İnce giydiriyorum sabah yanarken akşama donuyor kar. Kalın giydiriyorum terliyor lar. Acil şifalar diliyorum
Sagol canım.. ben de anlamadim.aynen dedigin gibi oluyor. Bastan dis sebep oldu dedim ama ali de oksurdu bugun birkac defa. Bakalim Allah Kerim.. Ali anne ben kızamık aşısı oldum artik daha güçlüyüm hastalanmam 🧔 diye geziyor ortada 😁😁 ne saniyorsa artik 😄😄

Basaklara o lafı diyenler halt yemis 🤪😄 basaklar sakin kisilerdir. Genelde merhametli
su hayatta benim olumsuz yönlerimi torpuleyen beni sakinlestiren beni gaza getiren insanlar genelde basaklar olmustur 😊

💬💬Burclardan bahsetmisken oyle bu burcun basina su gelecek tarzi fallara inanmiyorum..gelecegi sadece Allah bilir. ama karakterlere etkisi var sanirim.ama buna izin veren yine Allah 😊

Sagol canım.. ben de anlamadim.aynen dedigin gibi oluyor. Bastan dis sebep oldu dedim ama ali de oksurdu bugun birkac defa. Bakalim Allah Kerim.. Ali anne ben kızamık aşısı oldum artik daha güçlüyüm hastalanmam 🧔 diye geziyor ortada 😁😁 ne saniyorsa artik 😄😄
Basaklara o lafı diyenler halt yemis 🤪😄 basaklar sakin kisilerdir. Genelde merhametli
su hayatta benim olumsuz yönlerimi torpuleyen beni sakinlestiren beni gaza getiren insanlar genelde basaklar olmustur 😊
💬💬Burclardan bahsetmisken oyle bu burcun basina su gelecek tarzi fallara inanmiyorum..gelecegi sadece Allah bilir. ama karakterlere etkisi var sanirim.ama buna izin veren yine Allah 😊
Baharın saydıklarında kıskançlık aşırı olmamak kaydıyla var titizlik yok😜 diğer saydıkları var senin saydıkların hep var deyip mütevazi bi giriş yapayım kendim için 😅😅😅
Bence de burçların karaktere etkisi çok fazla 🤩 diğerlerine bende inanmam😃 gaybı Allah bilir

Evet sahurumu yaptım yatıyorum artık bende sahur için uykuya kıyamayanlardanım malesef kalkmamdan ziyade kalkamam o yüzden aç kalmamak adına oturuyorum yiyip yatıyorum 😅 hadi hoşgeldi ramazan dertlerimiz deva olsun sağlık huzur mutluluk para güzellikler bizimle olsun 😍😍😍😍😍🙏

toparlanmisti ki tekrar başladı bugün 🙄

çok tatlı anlatıyorsun ya 😍

iyi haberlerini dört gözle bekliyorum 🙏

bitter candır ama sen nesin böyle ya ben seni yemeyi tercihederim 😂

iyi geliyor mu yani ateşe ishale felan da iyi mi yoksa huzursuzluk için mi ?

bende 42. gün oldum nihayet. baharım ya senin bi sakinlesmen lazım. bende de cok oluyor patlamalar ve işe gitmemenin çok büyük etkisi var. yani aslında pandemi olmasa iş olmasa bile sosyalleşmek yeterli olurdu bizim için ama sartlar. havalar az rahatlasa daha cok vakit ayıralım kendimize. biz mutsuz olursak cocuklar da mutsuz olur ama biz onlar daha iyi olsun diye isten ayrildik istifa ettik di mi 🙈

biz de vurulduk ne feryat figan 😫

evet 4 olduk yürümeyenler🤭

sagol teyzesi 🥰😍😘
Canım bebeğim diş çıkarma dönemi huysuzluk ağlama krizleri yaşıyordu. Bu durumuna iyi geldi. Fakat ateş, ishal gibi bir rahatsızlık durumu ile karşılaşmadım ben henüz. Onu bilmiyorum.

Ne diyeti yahu sen öyle sofra kur bize, yemisiz diyeti. Kimsenin diyete ihtiyacı yok guZel sofra, bol çeneye ihtiyacımız var 🥰
Seninle şöyle geceler boyu bir sofra başında konuşmak sohbet etmekkk tecrübelerinden faydalanmak nasıl iyi gelirdiii💕😍😍😍
Kızlar merhaba nasılsınız☺️ annemle babam geldiler yanıma 3 günlüğüne bugun gittiler. Gelmişken duruya doğum günü kutladık erkenden 🌼 7 aydır birbirimizi görmüyorduk hem duruya hem de bana öyle iyi geldiler ki 💜 bi kaç resim bırakıyorum 🐣
Ama yerim kiiiii maşallah duruya çok tatlı doğum günü kutlu olsun sağlıkla büyüsün güzel kuzu🌸🥰
Sözün olsun aslıcım bi gün hep birlikte buluşursak yaparsın 😢🤗🤗🤗
Ya gerçekten belki bir gün 🤗❤️❤️
Ben dünürün hamaratını severim 🥰 ne şanslıyım 💚💚💚 kilom hiç eksilmeyecek 😂😂
Ben uçak bileti bakayım o zaman kazan kazan dolma üstüne bonus kahve daha nolsun😍
Tabiii bal dünür 💕💕 ama hem yer hem gezeriz yediklerimiz erimiş olur bak kilo aldırmayan dünürum ben 🤣🤣
Tabi o artık 4 dişli hızlı ve öfkeli bir bıdırık😂 gelelim de az haydıyu yiyin dolma kahve bahane 🥰🥰🥰 ayaklarına taş değmesin be
Bütün vitamin tek bir dişe gidiyor uzadıkça uzuyo 🤣🤣🤣
Allah'ım çok tatliiiiiii bı suya sabuna bakar yeter ki mutlu olsun yeter ki yesin 💃💃💃
Kızlar diş için. İlgilenen olursa. Almanya’da bu ürünü kullanıyorlarmış hep bebeklere. Huzursuzluk, diş çıkarma, ateş, ishal. Herşeye iyi geliyormuş. Ben aldım. Diş huzursuzluğu döneminde hep kullandık. Bitkisel bir ürün. Tavsiye ederim. Minicik toplar var içinde. Ağrısı huzursuzluğu olunca 7-8 tane veriyorum.
Yaa hemen araştırayım teşekkürler canım diş zorluyo bu ara bizi birazcik
Selam arkadaslar ben dun regl oldum ama öyle boyle degil bu hap benim hormonlari alt ust etti sanirim oncesindede gereksiz sacma sebeplerden esimle tartistim evden kovdum sonra sen nerdeydin diye evi terkedecek oldum sonrada regl basladi zaten karya da ayri huysuz yeni disler geliyor galiba uykusunda agliyor bagiriyor flan surekli is yapamaz hale geldim.
Havalarda soguk gidiyor disari cikamiyoruz 5dk. Dün parka goturdum salıncağa bindirdim esiyordu ama baya bugunde biraz huzursuz. Bende boyle durumlar siz nasilsiniz ?
Aaa ciddi mi kizz kovdun mu 😬 bı de üstüne sen bırakıp gidecektin yapma bahar ya yazık kendine de eşine de ilişkinize de yani inan ki benim de çok gerildigim anlar oluyo tartışmalar oluyo ama büyüyeceğini anladığım anda durduruyorum kendimi torpuluyorum haksız olduğum konuda. hakliysam da zaten sağolsun eşim sessiz kalır haklısın vs der bir de bizim aramızda bı anlaşma var ne olursa olsun birbirimize kötü söz söylemek yok atıyorum tartışıyoruz ya en basiti salak salak konuşma demek gelir insanın içinden onu bile demeyiz asla ki bu en basiti bu şekilde saygıyı kaybetmiyoruz sen bana bunu dedin davası olmuyor hani bu bı örnek mesela sizin de belki bı anlaşma yapmanız gerekn konu vardır ama buna sonuna kadar uymanız gereken falan işe yariyo yani 🙏❤️
Civanım, Senam, Zaram, Güneşim, Göktürküm iyiki doğdunuz annelerinizle yollarımız kesişti sayenizde. Allahım korusun sizleri . Musmutlu yaşlarınız olsun. @Helinnnnn Umudum- Umudum- SonsuzUmut SonsuzUmut @Sonsuzsukurler Aslihaydo Aslihaydo
Teşekkür ederiz canim Ata kuzumun da nice mutlu yaşları olsun 💕🥰🧿🧿🧿
@nzh99 canım geçmiş olsun Ata kuzuma. Nesi var??
Umudum- Umudum- maşşallah o Sena kuşum a tüm maharetler hızlı çekim gösterilmiş baştan sona🥰🥰🥰
S Susam_tanesi ipek bıcır bıcır belli ki hiç susmayacak çok cimcime bir kız olacak konuşkan😍😍 aman oyalansınlar kendi başlarına biraz biraz biz de nefes alalım biraz 🧿🧿 Göktuğ artık hiç sallamadan uyuyor ama bizim yatakta. Kendi beşiğinde bırakınca ağlıyor şimdilik. Uyuyunca beşiğine alıyorum. Gece beslenmesini de ben kesmek istemiyorum emsin istiyorum 😁 ilk ayların hıncı sanırım. 2-3 kere uyanıp emip uyuyor bakalım bu ara. Bir tek sabah 7 de uyanıyor o erken geliyor bana 🙈 işe gitsem sıkıntı değil de evde olunca hele haftasonları🙄 neyse buna şükür diyorum büyük kızım 5 de uyandı senelerce 😣😣
@dilzar yerim o yanaklarını bal gibi Asımcık 🧿🧿🧿 inşallah toparlanmıştır biraz biraz. Bu arada o arkadaki ağaçlık manzara nerenin 😍😍😍
SonsuzUmut SonsuzUmut anket sonucu ne çıktı canım🤭🤭 ben de benzemiyor dedim 🙈🙈 affet canım
Vee Aslihaydo Aslihaydo o eşkiyanın gülüşünü yerim tam fırlama tam🎊🎊 dişlere hayran kaldım yalnız yanlış taraf çıkmış🤣
Dişlerimiz var ya dünden beri TT oldu gulen gülene 🤣🤣🤣 fırlama cuk oturdu miss ya👏👏 böyle bişey yok bir de bağırma huyu oldu şarkı söyler gibi evde sürekli vaaaaa vaaaaa diye geziyo ay bir de halıları yıkamaya verdim yerler boş yankı yapıyor 🤣🤣 kafa beyin kalmadı🥴
Yaa kime benzediği çok belli de eşimle konuştuk dedim ki seni bilmeseler benzetirler at bakım foto dedi hiç benzemiyor 😂😂 Aslihaydo Aslihaydo da hayır demiş canım yalnız değilsin %50 sonuç Neyse ki @ebru_can_ebru @Helinnnnn de evet demiş❣️
Özür dileyerektennnn kız hiç benzemiyor kiii bari ufacık bı andirsaydi 🤪🤣

Herkese hayırlı bereketli ramazanlar 🤗 güne 6 buçukta başladım gün bitmeeezzz Allah kolaylık verir inşallah ben Ramazan'ın ilk günleri bı değişik oluyirum baş ağrısı halsizlik sonradan alışıyor tabi vücut ay ne narin bir bünye yaa bı iki saate bana adımı sorsalar bilmem 🤣🤣

Back
X