amin canım, amin. ne Allah korkusu, ne insan, ne hayvan, ne doğa sevgisi, hiç bir şey yok. küçük bir kuşu yaralı görünce içimiz pir pir ediyor,yüreğimiz yariliyor. bunca cana sebep olanlar nasıl uyuyor acaba? başını yastığa nasıl koyuyor. vicdan nasil bu kadar devreden çıkabilir, aklım almıyor. Ne kadar zor,bir ömür emek verdiğin şeyleri alevlere teslim etmek.
Çocuklardan haberleri falan hiç takip edemiyorum.. 1 gün sonra öğrendim ben.. Çok üzüldüm çok...Ali izleyip üzülmesin diye pek açmamaya çalışıyorum.. Biz burada perişan olurken yakınlarda yaşayanlar eminim daha daha kötü oluyordur...Allah yapanların cezasını versin..Rabbim bir daha yapmalarına müsaade etmesin inşAllah
Ne tat kaldı ne tuz helinim hepimiz öyleyizsosyal medyada kafa dağıtırdık biraz şimdi açtıkça yüreğimiz dağlanıyor dayanılacak gibi değil Allah yardımcımız olsun
Ah sorma evi yanan köylülere mi yansam hayvanlara mı ağaçlara mı sebep olan günyüzü görmesin bu nasıl acımasızlık
Kaç zamandır yazamıyorum fırsat buldukça okuyup okuyup çıkıyorum. Herkesler iyidir umarım diyeceğim ama şu durumda kim iyi olabilir ki bir halı gibi dokunmuş Karadeniz ormanları karşımda bakarken içim gidiyor nasıl bu kadar kötü olabildik kadına çocuğa hayvana ağaca ormana sahip çıkamıyoruz koruyamıyoruz kelimeler düğümleniyor boğazıma evlatlarımızı nasıl bir gelecek bekliyor Zeynebim nasıl tedirgin Anne Bolu da hep ormanlık alan orasıda yanarsa şimdiden su biriktirelim hemen söndürürüz itfayeler yetişene kadar heryer yanar bende tema gönüllüsüyüm yangına yardım etmeliyim diyor yavrum
Allah yardımcımız olsun ya rabbim kurban olduğum bi yağmur versin inşallah başka türlü sönmüyo yapanlar da bu ateşler de o ağaçlar gibi hayvanlar gibi cayır cayır yansın inşallah
Amin be kuzum aminne zor Allah yardımcımız olsun yaralar sarılacak denip sarılmıyor başımızdakiler resmen dalga geçiyor bizle. İzmir depremine Ekim de 1 yıl olacak bırakın yapılmayı yıkılmaya bekleyen sürüyle boş binalar var
Çook var. Bu söylediklerinle uyuşuyor mu bilmiyorum ama ağlama bağırma ile istediklerini yaptırma. Gecenin körü uyanıp mutfağa götürme mama yaptırma ağlama krizleri eşliğinde. (Gündüz çok yiyor gece uyurken mama içiyor acıktığını sanmıyorum) Sürekli elimden tutup kaldırma ve bağırarak bişeyler isteme yaptırma. Benden başkasına gitmeme yapışma. Yanından ayrılınca krizKızlat sizinkiler de yaramazlık afacanlık ve kudurukluk katsayısında artış var mı? Hiç durmuyor ya bu kız hava da sıcak fenalardayım
Cok sukur bizde iyiyiz hava cok sicak koye geçeceğiz bu aksam oradada telefon cekmiyor su akmıyor cesmeden su taşıyorlar bazen orada bile kesiliyor su cok zor birdr heryer granit kapi aralarinda tunsek var kiz surekli kosuyor düşüyor korkuyorum. Merkezdeki ev daha iyi ama burasida ates gbii sicak. Esim bizi almaya gelecekti gelme dedim haftaya tek donecegiz insallah idare ederim ve problem yasamam yolda . Tekrar cok gecmis olsun insallah hemen toparlarlar canim opuyorumSağol canım duzelmediler devam ediyor. Antibiyotik ve hava. Sen nasılsın karyam nasıl.
İnşallah güzel vakit geçirirsiniz, serin olsun da. Karya ya sen dikkat edersin. Zaten sürekli peşindesin. Bari Serin bir yerde koş peşine. Bende sizleri öpüyorumCok sukur bizde iyiyiz hava cok sicak koye geçeceğiz bu aksam oradada telefon cekmiyor su akmıyor cesmeden su taşıyorlar bazen orada bile kesiliyor su cok zor birdr heryer granit kapi aralarinda tunsek var kiz surekli kosuyor düşüyor korkuyorum. Merkezdeki ev daha iyi ama burasida ates gbii sicak. Esim bizi almaya gelecekti gelme dedim haftaya tek donecegiz insallah idare ederim ve problem yasamam yolda . Tekrar cok gecmis olsun insallah hemen toparlarlar canim opuyorum
Başlamaz mı kız Oo onun farkında olup kızıcam diye şebeklik yapmayı bile biliyor sıpaKızlat sizinkiler de yaramazlık afacanlık ve kudurukluk katsayısında artış var mı? Hiç durmuyor ya bu kız hava da sıcak fenalardayım
Susamcım valla uzun yazmaya vaktimiz olmuyor yoksa bizde denk getirsek neleri yazacağızÇook var. Bu söylediklerinle uyuşuyor mu bilmiyorum ama ağlama bağırma ile istediklerini yaptırma. Gecenin körü uyanıp mutfağa götürme mama yaptırma ağlama krizleri eşliğinde. (Gündüz çok yiyor gece uyurken mama içiyor acıktığını sanmıyorum) Sürekli elimden tutup kaldırma ve bağırarak bişeyler isteme yaptırma. Benden başkasına gitmeme yapışma. Yanından ayrılınca kriz
Tatil yer değişikliği vs derken mi böyle oldu azı dişlerinden ilk ikisi çıkıyor ondan mı böyle oldu bilmiyorumdahası haftaya yine şehir dışı var düğüne gitcez yine düzeni bozulacak daha beter olmasından korkuyorum.
Diğer yandan olumlu şeyler de var. Konuşması çok arttı her kelimeyi tekrarlıyor aklına yer edenleri de günlük hayatta bolca kullanıyor. Hareketi zaten oldum olası fazlaydı ama geçen bahçede 4-5 yaşında kızlar parende atıp köprü yapıyorlardı bi baktım benimki de ayakları kaldırmış havayasonra köprüyü denedi onu tam olarak yaptı umarım parendeyi tam denemeye kalkmaz
bi de bu kız çok fena bişey olacak biz karı koca ikimiz de daha uysal uyumlu tiplerizdir. Bu çocuk kime çekti bilmiyorumgeçen bahçede 2 yaşlarında bir kızla top sahasında oynuyorlar yani işte bu yaşta ne kadar oynamaksa ikisi de kendi halinde topları alıyor atıyor. Ortada 7-8 tane top var bizimki gidip gidip kızın elindeki topu alıyor ben diyorum bak burda da var kızım bunu al yok. Kız da öyle bakakalıyor sesi çıkmıyor. Büyük çocuklardan da almaya kalkıyor alamazsa bana geliyor hemen alırsa da yine hemen kaçırıp bana getiriyor
Şekercim ben ne yapıcam bu kızla nasıl davranıcam nasıl öğreticem daha erken mi bunlar mizaç mı? Okuduğum kitaplan şunlar bunlar hep ideal olanları anlatıyor ama ağlama krizlerinde sakin kalmak çok zor. Bırak ağlasın susmuyor, dediğini yap bu sefer ağlayarak yaptırmaya alışıyor.
Off ne çok yazdım epeydir yazmayınca çok birikmiş. Kusuruma bakmayın
Aynı ben de ne yapacağımı şaşırdım elimden tutup çekiyor kucak istiyor bir yerlere götürmek istiyor bu arada içini çeke çeke ağlıyor. Sarılmama bile izim vermiyor tepkisiz kalıyorum daha kötü oluyor. Benzer şeylermiş demek ki belki dönemseldir.Susamcım valla uzun yazmaya vaktimiz olmuyor yoksa bizde denk getirsek neleri yazacağızyaz ya zaten ortam kötü güzel şeyler de okuyalım
Eveet başkasının elindekileri alıp sahiplenme bizde de başladı napacağımı bilemiyorum bizim değil bak burda bizimki desem de yok illa o olacak parka gidiyoruz milletin topları hep bizde
Neler söylüyor ipek bizimki de tekrara başladı Dün hatta parka gidecekken Adda gitcez dedi öyle seviniyorum ki konuştukça öğrendikçe
İnatlaşma istediği olmayınca kendini yere atar gibi haraketleri ve kendine vurması bile var bende tepki vermemeye çalışıyorum dikkat de dağıtmıyorum başka şey verip bakmıyorum ona eğer gelip yanımda ağlarsa sarılıyorum bazen kısa sürede bazende uzun sürede geçiyor sabretmek lazımama işte insansın bazen olmuyor
Gunaydin canlar yangina moralim cok bozuk..
Ben memleketteyim tel cekmedigi icin yeni yeni görüyorum detayları
Kalppare canim benimki tam kuduruk oldu 5 dk tutamiyorum burada ablamin kizi var onunda bazi hareketleri kotu ornek ama napayim yalniz olmasindan iyidir onu da cok seviyor gidiyor sarılıyor surekli. Ilk 2 3gun insan gorunce kaçıyor ağlıyordu simdi insanların arasina dalıyor benimde telefon cekmiyoe diye balkonun demirine koymustum karya durmayınca elimden dusuverdi kiz ekrani catladi napalim saglik olsun. :)
Dişler ne durumda sizin?
Bizde köpekler 3 u patladi 4.cude patlamak uzere azilar bembeyaz onlarda patlar yakinda.
Oyy maşAllah maşAllah
Valla 4 5 yaş çocukların parende atlamasına bile şaştımÇook var. Bu söylediklerinle uyuşuyor mu bilmiyorum ama ağlama bağırma ile istediklerini yaptırma. Gecenin körü uyanıp mutfağa götürme mama yaptırma ağlama krizleri eşliğinde. (Gündüz çok yiyor gece uyurken mama içiyor acıktığını sanmıyorum) Sürekli elimden tutup kaldırma ve bağırarak bişeyler isteme yaptırma. Benden başkasına gitmeme yapışma. Yanından ayrılınca kriz
Tatil yer değişikliği vs derken mi böyle oldu azı dişlerinden ilk ikisi çıkıyor ondan mı böyle oldu bilmiyorumdahası haftaya yine şehir dışı var düğüne gitcez yine düzeni bozulacak daha beter olmasından korkuyorum.
Diğer yandan olumlu şeyler de var. Konuşması çok arttı her kelimeyi tekrarlıyor aklına yer edenleri de günlük hayatta bolca kullanıyor. Hareketi zaten oldum olası fazlaydı ama geçen bahçede 4-5 yaşında kızlar parende atıp köprü yapıyorlardı bi baktım benimki de ayakları kaldırmış havayasonra köprüyü denedi onu tam olarak yaptı umarım parendeyi tam denemeye kalkmaz
bi de bu kız çok fena bişey olacak biz karı koca ikimiz de daha uysal uyumlu tiplerizdir. Bu çocuk kime çekti bilmiyorumgeçen bahçede 2 yaşlarında bir kızla top sahasında oynuyorlar yani işte bu yaşta ne kadar oynamaksa ikisi de kendi halinde topları alıyor atıyor. Ortada 7-8 tane top var bizimki gidip gidip kızın elindeki topu alıyor ben diyorum bak burda da var kızım bunu al yok. Kız da öyle bakakalıyor sesi çıkmıyor. Büyük çocuklardan da almaya kalkıyor alamazsa bana geliyor hemen alırsa da yine hemen kaçırıp bana getiriyor
Şekercim ben ne yapıcam bu kızla nasıl davranıcam nasıl öğreticem daha erken mi bunlar mizaç mı? Okuduğum kitaplan şunlar bunlar hep ideal olanları anlatıyor ama ağlama krizlerinde sakin kalmak çok zor. Bırak ağlasın susmuyor, dediğini yap bu sefer ağlayarak yaptırmaya alışıyor.
Off ne çok yazdım epeydir yazmayınca çok birikmiş. Kusuruma bakmayın
Bak sen. Tatlı sıpalara yaBaşlamaz mı kız Oo onun farkında olup kızıcam diye şebeklik yapmayı bile biliyor sıpa
Canım ecza depolarına sordursanıza eczacılar aracılığı ile..daha çabuk bulabilirsiniz.Diş sıkıntısı bizde de var dünden beri ateşler içinde üstten 2 azı diş geliyor alt dişlerinde 4lüyoruz ama eridi yavrum iştah falan gitti lokma geçmiyor boğazından su içiyor bolca birde emiyor geçen hafta ben hastalanmıştım antibiyotik kullanıyordum onada yarıyordu benim antibiyotik bitti yavrum ateşler içinde kaldı diş dönemi ishal ve pişikte eşlik ediyor bide üzerine biberonu kırıldı ve köydeyim burası küçük bir ilçe avent bulamadı eşim başka bişey almış ondan da içmiyor internetten sipariş versem ne zaman gelir cumaya dönüyoruz inş ya yetişir ya yetişmez o zamana kadar ne yapıcam bilmiyorum zaten iştaksızdı zorla mama içiyordum şimdi oda gitti
Mama imkanı varmış ne güzel. Biberon olayı kötü olmuş. Başka yerde kalmanında hep başka başka zorlukları oluyor malesef. Diş dönemleri çok zorlu geçiyorDiş sıkıntısı bizde de var dünden beri ateşler içinde üstten 2 azı diş geliyor alt dişlerinde 4lüyoruz ama eridi yavrum iştah falan gitti lokma geçmiyor boğazından su içiyor bolca birde emiyor geçen hafta ben hastalanmıştım antibiyotik kullanıyordum onada yarıyordu benim antibiyotik bitti yavrum ateşler içinde kaldı diş dönemi ishal ve pişikte eşlik ediyor bide üzerine biberonu kırıldı ve köydeyim burası küçük bir ilçe avent bulamadı eşim başka bişey almış ondan da içmiyor internetten sipariş versem ne zaman gelir cumaya dönüyoruz inş ya yetişir ya yetişmez o zamana kadar ne yapıcam bilmiyorum zaten iştaksızdı zorla mama içiyordum şimdi oda gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?