- 21 Mayıs 2021
- 1.826
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.730
- 108
- 32
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #5.321
Kocaeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimAlakası yok canım benim gebeliğimde herşey yolunda giderken 33 de doğurdum yani onun asla bir garantisi olamaz her bebeğin günü vardır geleceği vakti o seçer her gebelik birinden farklıyken bile ilk gebelikte 40 da doğurulur gibi genel geçer bir bilgi aslaa doğru olamaz
Asitli ve alkollü şeyler dışında bütün içecekler serbest canım hepsi dozunda içildiği sürece sorun yok ama miden için tavsiyem acısız iç![]()
Ben ilk çocuğumda hep tulum kullandım hem görüntüleri çok şeker oluyor hem çok kullanışlı geliyordu bana. Altını değiştirmek için sadece alt çıtçıt açıyorsun hep tek parça çok rahat etmiştim. Hatta hala uyurken tulum giydiririm sayısız tulumları vardırİki parça dediğiniz alt üst 2 takimmi yeni doğan nasıl yetecekki günlük değiştirmek gerek en az 5 parça alsak daha iyi olmazmi
Tulumlar kullanışlı değilmi acaba
Ben tabloda yokum sanırım :)KIZLAR TABLOYU DÜZENLEDİM BİRDE İHTİYAÇ LİSTESİ EKLEDİM
GEREKSİZ BAZI ÜRÜNLERDE VAR AMA EN KAPSAMLI BÖYLE BİR TABLO BULABİLDİM UMARIM FAYDASI OLUR
AKLINIZDA BİR ŞEYİ Mİ UNUTTUM KISMI KALMAZ
TABLODA OLMAYANLAR
İL BİLGİSİ EKSİK OLANLAR
RİCA EDİYORUM GÖZDEN KAÇMAMASI ADINA BENİ ETİKETLEYEBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM![]()
Bacım şimdi konuştuk önüme çıkana bakArkadaşlar benim canım deli gibi şalgam suyu çekiyor bir zararı var mıdır acaba bilen var mı bir şişe içesim var![]()
Benim de hiç bulantım olmadığı için sormuştum :) doktor kıza benziyor dedi, ben erkek hissediyorum. Fetal sonucu haftaya çıkıyor neyse ki :)Hayır henüz belli değil.
Benim de normalde hiç bulantım yokmuş, progesteron kullandığımdan bulantı yaşamışım. Bana da doktor erkeğe benziyor dedi ama ben kız hissediyorum. Benim de muhtemelen pazartesi gibi çıkacak fetal dna. Erken haftalarda erkek çıkarsa inanın derler ya o yüzden döner mi cinsiyeti çok umutlu değilimBenim de hiç bulantım olmadığı için sormuştum :) doktor kıza benziyor dedi, ben erkek hissediyorum. Fetal sonucu haftaya çıkıyor neyse ki :)
Bizim günlerimiz yakındı diye hatırlıyorum :) tam 11 oldum bugün. doktor bana bu haftalarda kız ve erkek genital organların çok benzediğini, tıbbi değil tamamen sezgisel bir yorum yaptığını söyledi. Yani bence sizin için de dönme ihtimali varBenim de normalde hiç bulantım yokmuş, progesteron kullandığımdan bulantı yaşamışım. Bana da doktor erkeğe benziyor dedi ama ben kız hissediyorum. Benim de muhtemelen pazartesi gibi çıkacak fetal dna. Erken haftalarda erkek çıkarsa inanın derler ya o yüzden döner mi cinsiyeti çok umutlu değilim![]()
Evet benim de 11+3 bugüün. Ayy hayırlısıı ya sadece çok heyecanlıyım insan hemen öğrenmek istiyorBizim günlerimiz yakındı diye hatırlıyorum :) tam 11 oldum bugün. doktor bana bu haftalarda kız ve erkek genital organların çok benzediğini, tıbbi değil tamamen sezgisel bir yorum yaptığını söyledi. Yani bence sizin için de dönme ihtimali var
Cinsiyet bi belli olsa da deli gibi alışveriş yapsak artıkEvet benim de 11+3 bugüün. Ayy hayırlısıı ya sadece çok heyecanlıyım insan hemen öğrenmek istiyor![]()
Dimiiii çok güzel tulumlar takımlar var deliriyorum gördükçeeCinsiyet bi belli olsa da deli gibi alışveriş yapsak artık![]()
P Prettywomaan Ben yazmamışım ili.KIZLAR TABLOYU DÜZENLEDİM BİRDE İHTİYAÇ LİSTESİ EKLEDİM
GEREKSİZ BAZI ÜRÜNLERDE VAR AMA EN KAPSAMLI BÖYLE BİR TABLO BULABİLDİM UMARIM FAYDASI OLUR
AKLINIZDA BİR ŞEYİ Mİ UNUTTUM KISMI KALMAZ
TABLODA OLMAYANLAR
İL BİLGİSİ EKSİK OLANLAR
RİCA EDİYORUM GÖZDEN KAÇMAMASI ADINA BENİ ETİKETLEYEBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM![]()
İstanbul dayım
Bursaİlleri yazmayan kızlar dönüş bekliyorum birazdan düzenleyeceğim dolduralım tablomuzu![]()
1. Sayfadaki tabloya bakarsanız oradan gebelik takiplerimizi ilerletiyoruzİstanbul dayım
Bende diyorum neden bağımlılık yaptı şişenin hepsini içmek istiyorumBacım şimdi konuştuk önüme çıkana baksen bildiğin güvendiğin yerden iç mutlaka
![]()