• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    37
Alakası yok canım benim gebeliğimde herşey yolunda giderken 33 de doğurdum yani onun asla bir garantisi olamaz her bebeğin günü vardır geleceği vakti o seçer her gebelik birinden farklıyken bile ilk gebelikte 40 da doğurulur gibi genel geçer bir bilgi aslaa doğru olamaz

Asitli ve alkollü şeyler dışında bütün içecekler serbest canım hepsi dozunda içildiği sürece sorun yok ama miden için tavsiyem acısız iç 😂
Teşekkür ederim 😍🌸

İki parça dediğiniz alt üst 2 takimmi yeni doğan nasıl yetecekki günlük değiştirmek gerek en az 5 parça alsak daha iyi olmazmi
Tulumlar kullanışlı değilmi acaba
Ben ilk çocuğumda hep tulum kullandım hem görüntüleri çok şeker oluyor hem çok kullanışlı geliyordu bana. Altını değiştirmek için sadece alt çıtçıt açıyorsun hep tek parça çok rahat etmiştim. Hatta hala uyurken tulum giydiririm sayısız tulumları vardır 😃 Valla az kıyafet alın dediler baba hep ama ben çok almıştım hepsini de kullandım. Sürekli kaka yapıyor kusuyor süt oluyor ekşi kokuyor devamlı değiştiriyorsun. Yetmiyor bile

KIZLAR TABLOYU DÜZENLEDİM BİRDE İHTİYAÇ LİSTESİ EKLEDİM

GEREKSİZ BAZI ÜRÜNLERDE VAR AMA EN KAPSAMLI BÖYLE BİR TABLO BULABİLDİM UMARIM FAYDASI OLUR

AKLINIZDA BİR ŞEYİ Mİ UNUTTUM KISMI KALMAZ 💕

TABLODA OLMAYANLAR
İL BİLGİSİ EKSİK OLANLAR

RİCA EDİYORUM GÖZDEN KAÇMAMASI ADINA BENİ ETİKETLEYEBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM 🙏🏼🌸

GEREKSİZ BAZI ÜRÜNLERDE VAR AMA EN KAPSAMLI BÖYLE BİR TABLO BULABİLDİM UMARIM FAYDASI OLUR

TABLODA OLMAYANLAR
İL BİLGİSİ EKSİK OLANLAR

RİCA EDİYORUM GÖZDEN KAÇMAMASI ADINA BENİ ETİKETLEYEBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM 🙏🏼🌸
Ben tabloda yokum sanırım :)
Yaş 38, ilk çocuk
Sat 28 Eylül- teknik olarak temmuz annesiyim ama planlı sezaryen olacağı için doktor Haziranda dedi. O yüzden buradayım
5+4 kese, 6+6 kalp atışını duyduk
Cinsiyet haftaya belli olacak.
İstanbul :)

Arkadaşlar benim canım deli gibi şalgam suyu çekiyor bir zararı var mıdır acaba bilen var mı bir şişe içesim var 🤭🤭🤭
Bacım şimdi konuştuk önüme çıkana bak 😂😂 sen bildiğin güvendiğin yerden iç mutlaka 😂

Eklentiler

• IMG_4902.webp
    IMG_4902.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 10
Benim de hiç bulantım olmadığı için sormuştum :) doktor kıza benziyor dedi, ben erkek hissediyorum. Fetal sonucu haftaya çıkıyor neyse ki :)
Benim de normalde hiç bulantım yokmuş, progesteron kullandığımdan bulantı yaşamışım. Bana da doktor erkeğe benziyor dedi ama ben kız hissediyorum. Benim de muhtemelen pazartesi gibi çıkacak fetal dna. Erken haftalarda erkek çıkarsa inanın derler ya o yüzden döner mi cinsiyeti çok umutlu değilim 😂🥲

Benim de normalde hiç bulantım yokmuş, progesteron kullandığımdan bulantı yaşamışım. Bana da doktor erkeğe benziyor dedi ama ben kız hissediyorum. Benim de muhtemelen pazartesi gibi çıkacak fetal dna. Erken haftalarda erkek çıkarsa inanın derler ya o yüzden döner mi cinsiyeti çok umutlu değilim 😂🥲
Bizim günlerimiz yakındı diye hatırlıyorum :) tam 11 oldum bugün. doktor bana bu haftalarda kız ve erkek genital organların çok benzediğini, tıbbi değil tamamen sezgisel bir yorum yaptığını söyledi. Yani bence sizin için de dönme ihtimali var

Bizim günlerimiz yakındı diye hatırlıyorum :) tam 11 oldum bugün. doktor bana bu haftalarda kız ve erkek genital organların çok benzediğini, tıbbi değil tamamen sezgisel bir yorum yaptığını söyledi. Yani bence sizin için de dönme ihtimali var
Evet benim de 11+3 bugüün. Ayy hayırlısıı ya sadece çok heyecanlıyım insan hemen öğrenmek istiyor 🥹😅

TABLODA OLMAYANLAR
İL BİLGİSİ EKSİK OLANLAR

P Prettywomaan Ben yazmamışım ili.
Kütahya

Back
X