Şükür kuzum çok sevindim Umutumuza. Duruya da sevdiklerini vereceksin ne yapacaksın en azından yesin zamanla daha da düzene girer inşallah. Ata da şu sıralar uyku konusunda saçmalama evresinde zor dalıyor az uyuyor gece uykusuna da zor geçiyor. Bu da bir süreç herkes yaşıyor. Canları sağolsun düzene girecektir inşalah. Teyzem evinde hergün uğruyoruz. Yemek bırakıyorum bişeylwr yapıp geliyorum. Emar sonuçları çıktı. Doktoru beyin cerrahı görsün fakülteye götür hayati önem taşıyor dedi. Bir hocadan randevu de aldım ama kesinlikle gitmeyi reddediyor. Benim beynimde birşey yok diyor. İçime öküz oturdu İnan. Annemin emaneti. Sabi bir insan. Karga tulumba da götüremiyorum. Çaresizim dua ediyorum sadece.
Missim canım bacım çok geçmiş olsun. Göktuğ um savaşçı sabaha değerleri yükselmiş olacak inşallah. Allahım yardım etsin sana da onu sakin tutabilmek serumla ne zor. Sabaha evinize çıkın inşallah
Bizde de diş yok çıkar elbet salya kaşınma tavan.
Aslihaydo
maaşallah haydomuza sağlıkla büyüsünler inşallah.
Ata iyi hamdolsun ama uyku geçişleri biraz zor oluyor sakin güleç bir bebek normalde ama şu sıralar herşeye ağlayası geliyor. Mama sandalyesine oyunla oturtuyoruz. Daha sokak kapısını görünce heyecanlanıyor. Babasının arkasına ağlıyor. Oyun arkadaşı nede olsa.

.sokaktan da hiç gelmese çok mutlu tepinerek giriyoruz ama Allahtan uzatmıyor girince dalıyor başka şeylere.
İşler yoğun kuzum. Okullar kapalıyken bizim işler daha da yoğun oluyor. Bürodan 2 memurum ayrıldı. Yeni gelenlere iş öğretmem gerekiyor daha sık gidiyorum. Evdeyken de bilgisayar açık gelen yazıları havale ediyorum . Ata nın iştahı fena değil. İnstagram ayarlarını yapsam size video atacağım normalde ben hikaye paylaşmıyorum çünkü. Genelde herşeyi veriyorum. Sağolsun
D
dilzar
fikir vermişti bugün çılbır yaptım. Yoğurduna da sarımsak koydum yedi. Sarma veriyorum eline, sıkma yiyor tabi ben de tıkıştırıyorum yanı sıra.
İyiyiz kuzum. Sağlıkla gidin gelin Asya kuşum kar görsün. Ne ilginç deneyim onlar için. Dün biz dolu seyrettik anlattım Ata ya . Herşeyi anlatıyorum anası çeneci. Kendi de susmuyor. Öperim iyi tatiller.