- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler olmuş yine nedir bu uğraştığın şeyler geçmiş olsun canımDün yine buyk bi kavga oldu enistesi konusmus oglen arama surekli aileni yeter kocaman adamsn vs flan. Onun aksami yime ariyor tabi ben de oglumu uyutuyorm o sira uyuttum mutfaga geldm hemen gel konuscaksn vs zorladi babannesyle knustm dedesi de gorunmuyordu ordan rsey syledi bende cevapladm vs annemi iste deyp durdi hayr dedm sesszce beni zorluyo. Geri gectm bulask yarm kalmisti onu yikicaktm sen niye konusmuyosn da bilmem ne mecbursn degilm mecbur faln dedm vurdu yere itti vs baya hemde odaya geciym dedm beni tehdt edio telefn kullanmicaksn vs bende hatti kiricam dedm umrumda degl bal gor deyince durduruyo beni aklinca tehdit etms oluyo. Snra yine vurdu vs odaya gectm bende baya laflr syledm tabi enistesine dedm smdi beni tek buldukca vurmaya calisacak surekli mesaj attm vurdu byle byle oldu gelelim mi d3di gelin dedim. Kapi numarasini bilmeynce kaynima sorms benm telefn sesszdeydi duymaynca enistemi kim aradi dedi ben dedim ne diye karistiyosnz vs dio sanane dedm esim dedigm adam da oyle tabi enistesi gelecegi sira kaynim tutmus sizle goruscez bilmem ne aklinca sacma sapan knusuyo neyi goruscez diyorm gorceksin dio dha israrla o sira oyle sinirlendm ki ustune dgru yuruyodm bak sen fzls oldn yeter kes sesini cok kotu olr vs esim dedigm sahs beni tuttu dha o da orda ayni cumleyi kurdu bagirdm en son sinirden enistesigl hemen kosup geldiler dha esim dedigm kisi benm üstüme yuriyo bama vurdu yine kardesine bsy deyip susturamiyo musn da bna bunu yapiyosn dedm ustume yururken halasi geldi tuttu bsn halasiyla odada durdm oglum yanimdaydi enistesi ikisyle knustu hata sdece bende gorunuyo onun demesine kaynima da dedi karisma sanane lan die ona kızdı esime dedi arayp durma cok mu lazmlar evinde karinla oglunuzla oturmayi bilmiyosunz hic yazk şu cocuga dedi hergn hergn ne var da ariyosn ya gormesnler elleme lazm insanlar degl, zaten senin ailenden oluyo bunlar gormeme gerk yok biliyorm dedi orayi ortuyo bunlsr tabi knusuldu vs kararinizi verin artk ya boşanin ya bu sekilde olmayn yani yeter dedi cok da hakliydi kaynimi da alip giftiler konusalm die. O sira oglani uyuttm mutfak topluyodm gitms yatmis uyumus smdi de amcasinin ogluyla bi isleri vardi ona gitti knusmadik ama diyecegm eger hala byle olacaksan bosanmak istiyorm diye bu sefer yutamiyorm. Ya bana yaptiklsrini telafi edersn yada ben byleyim kabl ediyosan dersen kabl etmiyorm deyip bosanma davasini sen acmazsan ben acarm diyecegm artk bıktm yani ezmeye calismasi vs her dedigim olsn havalari.
Yine canınızı sıkıcam biliyormama bıktm gercektn suan burda durmam belki hata ama syle dusundm bu sefer byle cok ustume geldi ya tercih etmesi grekecek ya ailesi ya ben ve oglu yani onlar saniyorlar ki oglani alirz ölsem anca oyle alirlar. Onun rahatligi var galiba. Son şans ya gerckten ailesi olmaynca cok mutluyz zaten ya onlar olmayacak ya ben oglu yani
Kar yağsa keşke de biz de kar fotosu çeksekSağol teyzesitarbzonda da ne güzel fotolar çıkar
Bir önceki olayda da son kez konuşacam demiştin öyle hatırlıyorum canım. Gerçektej çok üzülüyorum sana ve Kadire. Böyle biri ilerde bebeğine de şiddet uygular buna eminim. Biliyorum zor olacak senin için ama oğlunu düşünmen gerekiyor, böyle bi ortamda böyle bi baba figürüyle ilerde davranış sorunları ortaya çıkabilir babalarını model alıyorlar çünkü büyüdükçe. Enişteymiş halaymış bunların bi katkısı olmaz sana, onları önemseyen adam gider gitmez senle konuşurdu gidip yatmazdı bu geçiştirilecek bi mesele değilki. Ne diyim Allah gönlüne göre versin mutlu etsin oğlunu ve seni inşallahKolumun resmini cektim zaten aksam mi gelr nasil olur bilmiyorum ama geldiginde konusacagim ya duzelelim ya bitsin diye duzgunce snradan bi konuşsaydm belki de ailesini silecekti dememek icin zor biliyorm imkansz belki de ama ben herseyi yapmis olarak gitmek istiyorm o cabalamadi ben cok cabaladm demek istiyorm. Sirf o yzden aksam polisi vs aramadm istesem smdi evde degl yine yaparm ama haksz olmak istemiyorm herseyi yapms bu kadn ama duzelmeyen bi adam var desinler istiyorm
26 yasnda aslinds ben yaşla dgl de zaten zamaninda da bosanms etms bii olarak olgun olmasi gerektigini dusunuyorm. Hani basndan gelip gecmis seyler bunlar sonucta ayni durum ya olursa diye dusunmesi gerekir ama bu yaşla dgl de akilsizlk olarak goruyorm bunu ben artk. Benmde duzelecegine umudum yok ama son kez artk konusacagm ve dicegmde eger yine byle olursak bu sefr kesin giderim die sessiz olurum agzimi bile acmam ama giderm diyecegm kaldirscak gucum kalmadi cnku yeternce tek basima ugrastm
Yasaynca inan cok sorun cok buyuk sorun hatta aileme gidince ya pisman olursam korkusu da var ki durumumu duzeltince ayri evime cikarm vs cok dusunuyorm bunlari ama iste dusundugu gbi olmuyor hic birsey. Tek diyecegm ben elimden geleni yaptm olacak artkNe demeli nasıl demeli bilmiyorum burada biz senin ablan yaşındayız psikolojik şiddetede maruz kalıyorsun eşin ve ailesi tarafından ama darp edilmeni aklım almıyor farkındayım yuvanı kurtarmak için kadir için elinden geleni yapmaya çalışıyorsun ama geçen sefer de seni darb etmiş ve bir daha olmayacak demişti akşam gelip konuşunca bir daha yapıcam pişmanım deyince düzelecek mi sanıyorsun umarım ben yanılıyorumdur kadir için senin için en hayırlısı olsun inş.
Cok sagl aklima gelmemisti bu. Eger aksam zaten baktm yine ayni tavr dusuncede bosanmak istedigimi syleyecegm ailemi arayacagm onlar ablamn yaninda smdi ankarada degller gelsinler diyecegm[
Git darp raporu al hemen şikayetçi olmam gerekmiyor kades uygulamasını indir canım bence hemen hatta her kadının indirmesi lazım ama şuan senin için şart eşinin sağı soku belli olmaz acil bir durumda hemen polis çağırman için yüklü bulunsun canım
Cok sagl bende inan anlamiyorm bu yasadklarimiNeler olmuş yine nedir bu uğraştığın şeyler geçmiş olsun canım
Evet oyle demistm biliyorm ama iste oyle kolay degil ki 2.nci kez bosanmk ve artı cocuk olmasi flan. Esim dedigm şahs da zatn babasini ornek aldigi icin byle hep onlarin dedigini yapiyor zatn o yzden de byleyiz uzakta bile olsalar yonetiyolar onuBir önceki olayda da son kez konuşacam demiştin öyle hatırlıyorum canım. Gerçektej çok üzülüyorum sana ve Kadire. Böyle biri ilerde bebeğine de şiddet uygular buna eminim. Biliyorum zor olacak senin için ama oğlunu düşünmen gerekiyor, böyle bi ortamda böyle bi baba figürüyle ilerde davranış sorunları ortaya çıkabilir babalarını model alıyorlar çünkü büyüdükçe. Enişteymiş halaymış bunların bi katkısı olmaz sana, onları önemseyen adam gider gitmez senle konuşurdu gidip yatmazdı bu geçiştirilecek bi mesele değilki. Ne diyim Allah gönlüne göre versin mutlu etsin oğlunu ve seni inşallah
Evet oyleydi ama ayri eve cikinca byle yapacaklarini bilemedm iste kurtulacagimi dusundum onlar hala yonlendiriyorlar bu adami ayni robot gbi sunu yap syle yap dio yapio buna cok sinir oluyorm. Esim dedigm kisi evet kendini duzeltmesi gerek ama kimse duzelecegini dusunmuyor kendi akrabalari bunu diyenler zatn. Dsrp raporu al beklr konusmak icin derken bnu anlayamadm raporu alinca dha onu mu beklemeliym evde bu kdar yapip herseyiminikbebegim9640 hani tek sorun kayınvalide ile altlı üstlü oturmanizdi. Ayrı eve ciksaniz kocanla çok iyi olacak, sen çok mutlu olacaktın. Tekrar söylüyorum tek sıkıntı EŞİNDE. Siz birbirinize uygun insanlar değilsiniz. Biriniz kendini ezdiren, kendini aciz gören. Mutlulugun ne demek oldunu bilmeyen,bunu daha önce hiç tatmamis biri. Diğeri guçsuzu ezen, adam olmayı bırak, insan olmayı dahi öğrenememiş, kazmanın teki. Böyle kazma olsa ne olmasa ne. Aç şu gözünü artık, illa şans vermek istiyorsun al darp raporunu. Haklarınin peşine düş o zaman konuş. Her defasında evde bekle konusmak icin. Artık sen zarar ver o konusmak için uğraşsın. Cok kolay bir insansın.
Indirdim uygulamayi ama anlamadm adres bilgisi istemedi hic konum acmam onemli olan galiba birde sadece bi tus var yuvarlar icinde ona basmam gerekiyo galiba dimi[
Git darp raporu al hemen şikayetçi olmam gerekmiyor kades uygulamasını indir canım bence hemen hatta her kadının indirmesi lazım ama şuan senin için şart eşinin sağı soku belli olmaz acil bir durumda hemen polis çağırman için yüklü bulunsun canım
Bilmiyorum canım bende tam ama sanırım öyle konumun açık olması lazım evetIndirdim uygulamayi ama anlamadm adres bilgisi istemedi hic konum acmam onemli olan galiba birde sadece bi tus var yuvarlar icinde ona basmam gerekiyo galiba dimi
Evet bu tarz erkekler cidden öyle kadın şikayetçi olup hakkını ağrıyınca bu sefer kedi gibi olurminikbebegim9640 hani tek sorun kayınvalide ile altlı üstlü oturmanizdi. Ayrı eve ciksaniz kocanla çok iyi olacak, sen çok mutlu olacaktın. Tekrar söylüyorum tek sıkıntı EŞİNDE. Siz birbirinize uygun insanlar değilsiniz. Biriniz kendini ezdiren, kendini aciz gören. Mutlulugun ne demek oldunu bilmeyen,bunu daha önce hiç tatmamis biri. Diğeri guçsuzu ezen, adam olmayı bırak, insan olmayı dahi öğrenememiş, kazmanın teki. Böyle kazma olsa ne olmasa ne. Aç şu gözünü artık, illa şans vermek istiyorsun al darp raporunu. Haklarınin peşine düş o zaman konuş. Her defasında evde bekle konusmak icin. Artık sen zarar ver o konusmak için uğraşsın. Cok kolay bir insansın.
Olsa nolacak ki eger ben byle bisey yaparsam asla affetmem kopekler gbi pisman olsa bile oyle bisy yaparsam geriye dönmem iste o yzden sabrettm hepEvet bu tarz erkekler cidden öyle kadın şikayetçi olup hakkını ağrıyınca bu sefer kedi gibi olur
Hayırlısı olsun canım hakkında insan içinde olmayınca bilmiyorOlsa nolacak ki eger ben byle bisey yaparsam asla affetmem kopekler gbi pisman olsa bile oyle bisy yaparsam geriye dönmem iste o yzden sabrettm hep
Bilemiyorm eve gelmesini beklemekle hata mi yapiyorm artk ama bu saat oldu annemlerde bska sehirde smdi ablamn yanina gittler. Konusacagm artk baktm oldugu yok pzrtesi de cikip giderim yarn evde yine cnkuminikbebegim9640 canim eşyalarını toplayip kadir i de alip annene yada ablana gideceksin. Onlarda kopek gibi pesinden af dilemeye gelecekler sen boyle surekli affetdikçe basa dönüyor cunku korkutacaksin iyice gozunu ailende biraz sahip ciksin sana kizimiza siddet uyguluyosun bosanin diyecekler. O zaman dusecekler pesine ee dusmuyor mu pesine sende bosanir hayatina bakarsin daha gencsin.
Inan ki sylemek dha kolay geliyor kendim de oyleym derken bosanirm die oyle basit ki ama oyle olmuyoms iste. Ama oyle dha mutlu olacaksam yaparm tabikiHayırlısı olsun canım hakkında insan içinde olmayınca bilmiyor
Allah hiç bir anneyi de zor durumda bırakmasın
Kadir için en hayırlısı olsun ama bazen çoçuk için ayrılmak da gerekir şiddete tanık olacağına
Çoçuğun için güçlü ve dişli ol kimse seni ezemez
Insallh.. gerckten cikmazdaym yani ailem bundan onceki tartismda da dedi zatn olmayacaksa madem alalim gidelim kzımı diye belli muddet beraber dururum kendimi toplaynca kendi evime cikarm diye dusunuyorm artk kafam cok karisik zaten bi deminikbebegim9640
Hayırlısını yasatsin rabbim insallah
Seni beebegini korusun bu durumdan
Ona bir suru sey derdim de bosver
Sen elinden geleni yapiyorsun dedigin gibi bazen olmuyorsa olmuyor.
Zor da durum cocukla 2. Evlilik baba evine donmek haklisin sen de canim ne yaşadığını sen biliorsun ama o adam sana bu kadar kolay vuruyorsa yine yapar allah korusun kendini korumalisin. Ailen insallah arkanda yaninda olur gitsen daha iyi olacak gibime geliyor anlasmazliklat olur da bu kadar kolayca vurmak darp etmek nedir ya
Bilerek yapiyor i zaman sanirim annenle ugrasiyor annen de onla ugrasiyorsa inadina yapiyor olabilir.S Sonsuzsukurler ya yuzustu duruyor ama cabalamiyor dönüyor surekli donerek amacina ulasiyor yada kalkip oturuyor. Valla bilmiyorum esim degisik biraz iyi hos ama bazen her şeyi cok biliyor kendisi biraz da kiskanc bence kiskancligindan da yapiyor olabilir bilmiyor ki anne sevgisini.. annem botoks yaptirmak istiyor konusuyorduk kadina diyorki sen 70 yasina geldin ne botoksu flan arabada korktum anneyi gorecekler ceza yiyecegim diye annemde ben genç gosteriyorum diyor oda inatla kadinla uğraşıyor bende sinir oldum hep onunla ugrastim cik su mutfaktan soylesin boylesin diye sonra birbirimize sardık zaten. Aay ne bileyim cins iste sonrada hep birlikte disari ciktik biraz soguk hava alalimda kendimize gelelim diye :) ablamda ben aramayinca aradi daha sonrada konusmadik pek annem bende ya gorusmedim kimseyle dogru durust.
Ade anne mi demek benimki surekli birseyler söylüyor mee diyor birde bu ara![]()
Bak güzelim eşin yonlendirilmek istedikçe bu böyle devam eder. Bir şans daha vereyim diyorsun. Ama senden şans isteyen bir adam yok. Senden şansı dönüp kıçını yatar kenmi istedi, mışıl mışıl uyurkenmi. Al darp raporunu dayağına sessiz kalma. Sikayetçi olmak zorunda değilsin. Seni sessiz ne yapsam çeken biri olarak görüyor. Boşanmak istemiyorsan bosanma, ama zorlada şans verme. Sürttür burnunu o istesin sansı. Zorla konuşmaya çalışıyorsun bırak o konuşmak için uğraşsın, kozları eline al. Gerçekten düzelme sini istiyorsan, ciddi bir ders verYasaynca inan cok sorun cok buyuk sorun hatta aileme gidince ya pisman olursam korkusu da var ki durumumu duzeltince ayri evime cikarm vs cok dusunuyorm bunlari ama iste dusundugu gbi olmuyor hic birsey. Tek diyecegm ben elimden geleni yaptm olacak artk
Cok sagl aklima gelmemisti bu. Eger aksam zaten baktm yine ayni tavr dusuncede bosanmak istedigimi syleyecegm ailemi arayacagm onlar ablamn yaninda smdi ankarada degller gelsinler diyecegm
Cok sagl bende inan anlamiyorm bu yasadklarimi
Evet oyle demistm biliyorm ama iste oyle kolay degil ki 2.nci kez bosanmk ve artı cocuk olmasi flan. Esim dedigm şahs da zatn babasini ornek aldigi icin byle hep onlarin dedigini yapiyor zatn o yzden de byleyiz uzakta bile olsalar yonetiyolar onu
Evet oyleydi ama ayri eve cikinca byle yapacaklarini bilemedm iste kurtulacagimi dusundum onlar hala yonlendiriyorlar bu adami ayni robot gbi sunu yap syle yap dio yapio buna cok sinir oluyorm. Esim dedigm kisi evet kendini duzeltmesi gerek ama kimse duzelecegini dusunmuyor kendi akrabalari bunu diyenler zatn. Dsrp raporu al beklr konusmak icin derken bnu anlayamadm raporu alinca dha onu mu beklemeliym evde bu kdar yapip herseyi