- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Güçlü dur canım sonuna kadar hakkını ara ezdirme yola geleceklerdir. Akıllanırlar inşallah oğlun için yuvan devam eder ama sorunları çözmğş bir şekilde. Çok isterim eşinle bebeğinle güzel bir şekilde devam edebilmeni hakkında hayırlısıHepinz de dusunmissunz cok sagoln
Sabah işe gider gtmez bende evden ciktim iste taksiyi arattirdm ablama evin interneti binanin alt tarafnda da cekiyodu Allahtan faturami odemedigi için hattm kısıtlı kmseye yazamiyorm bsey yapamiyodm iste. Ablam taksiyi aradi direk karakola gittm orda ufak bi ifade verdm ordan beni aile ici siddete goturduler orda da ifadem alindi. Ifadem de bna ettigi kufurleri bizzat syledm tehditleri syledim uzaklastirma da istedm suan 1 aylk uzaklastirmam net ama bosanma davasi actigmda dha da uzar belki dediler. Snra kaynanamgl halasina gtmis flan onlar gelelim demisler babam knusulsn yok desekte geri nyse dedk. Kaynanam enistesi halasi geldi basta ama kaynanam inkar edio tabi yok flan dio ama nasl kivar nasl iyi bi görseniz. Snra diger enistesi geldi cok da severler beni babama da demis keşke beni arasaydi ben burakla knusurdk ailesiyle de knusurdm anliyorm ben seni dediler knusuldu baya bi flan oyle iste annemlerdeym snra knusurz tekrardan yuvanz yikilmasn denildi cocuk icin ozellikle. Durum byle iste bakakm smdilik