- 16 Ağustos 2019
- 1.893
- 6.811
- 108
- 42
Oyy kıyamam elifime yavrucaklar konuşabilseler de artık anlasalar dertleriniBu gece uyumuyoruz.popo çatlağı canını yakıyor gazını tutuyor karnı kocaman oldu.inşAllah rahatlar da uyur yavrum.neden oldu anlamadım da![]()
Ne iyi yapmışsın hepinize iyi gelmiştir büyüklerde sevinmiştir tabi ama belli bir yaştan sonra kafaları kaldırmıyor ipeğinde maşallahı var hareketli iyi ki hala varmış imdada yetişmiş yaşı küçüktü sanırım ona da oyuncak olmuştur ipek seve seve ilgilenmiştir.Kızlar naparsınız nedersiniz? Bugün buralar çok sessiz? Biz cuma günü doktordan sonra kayınvalidegile gelmiştik. Sokağa çıkma yasağından dolayı pek göremiyorlardı bebişi. Bugün artık dönüyoruz. Şehir içi aslında ama şehirlerarası gibi 3 gece yatılı kaldıkben öyle istedim o kadar bavul hazırladım bari kalalım 2-3 gün diye. Hadi biz neyse de bebişin eşyaları çok teferruatlı. Bi de işe başlayınca artık hafta sonları kendime ayırırım böyle bişey yapamam.
Kayınvalidem anneme sürekli siz şanslısınız geldiler mi 2-3 gün görüyorsunuz. Biz bir kaç saat görüyoruz der durur. Haftada 1 yüzyüze görürler. 2-3 ayda bir 2-3 gün görüşmekle kıyaslıyor işte kendince. Şimdi de siz hep görüntülü konuşuyorsunuz şansılısınız diyormuş. Yazık annem de bişey diyemiyor. He diyor geçiyor. Ben de diyorum yüzyüze görmesi sevmesi öpmesi koklaması gibi var mı desene anne sen de laf bilmiyorsun. Halbuki gurbette olan onlar kim kime derleniyorsa artık
Neyse yani geldik 3 gündür saat 7 de dikiyoruz herkesi ayağa gün içinde herkes bir köşede uyuyakalıyor. Bebek bakımının sevmekten ibaret olmadığını anladılarKv falan diz, bel pert de 15 yaşında görümcem var. O çok iyi ilgileniyor. Ben 3 öğün mutfakta bebişe yemek hazırladım, uyutma süreçleri desen ayrı uzun. Ama sağolsun bize oda hazırlamışlar görümcemin beşiği de kurmuşlar çok rahat ettik.
O nasıl bir yakışıklılıktır öyle maşallah paşaya tam ısırmalıkhanımlar nasılsınız, nasil kuzular? Asim bugun tıraş oldu. koca adam gibi göründü gözüme. bir tuhaf hissettim niyeyse.
instagramda baska kimler vardı ki, asli, bahar, sonsuz umut, susam tanesi ve jadesi var ben de? yoksa beni istemiyor musunuz? beni de listesine ekleyene tam boy Asim posteri verecemhem de tıraşli
Evet ya bende merak ediyorum inş iyidir herşey yolunda gitmiştir bizede haber verebilme imkanı olsa keşkeminikbebegim9640 ne durumdasın kuzum. Seni merak ediyoruz.

Yeter ki sağlıklı olsun keyfi yerinde olsunda gezsin bol bol eee kaç gün yattı acısı çıkmalıBenim bıdık oda oda geziyor artık emekleyerek kızlar arkamdan gelemiyordu ya halının kenarında ağlayıp kalıyorduartık nerdeysem peşime geliyor çekmece dolaplara saldırıyor. Çocuk 4 günü yatak tepesinde geçirince yerlerde belenmeyi özlemiş.