• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu gece uyumuyoruz.popo çatlağı canını yakıyor gazını tutuyor karnı kocaman oldu.inşAllah rahatlar da uyur yavrum.neden oldu anlamadım da 😔
Oyy kıyamam elifime yavrucaklar konuşabilseler de artık anlasalar dertlerini
Kızlar naparsınız nedersiniz? Bugün buralar çok sessiz? Biz cuma günü doktordan sonra kayınvalidegile gelmiştik. Sokağa çıkma yasağından dolayı pek göremiyorlardı bebişi. Bugün artık dönüyoruz. Şehir içi aslında ama şehirlerarası gibi 3 gece yatılı kaldık 😅 ben öyle istedim o kadar bavul hazırladım bari kalalım 2-3 gün diye. Hadi biz neyse de bebişin eşyaları çok teferruatlı. Bi de işe başlayınca artık hafta sonları kendime ayırırım böyle bişey yapamam.

Kayınvalidem anneme sürekli siz şanslısınız geldiler mi 2-3 gün görüyorsunuz. Biz bir kaç saat görüyoruz der durur. Haftada 1 yüzyüze görürler. 2-3 ayda bir 2-3 gün görüşmekle kıyaslıyor işte kendince. Şimdi de siz hep görüntülü konuşuyorsunuz şansılısınız diyormuş. Yazık annem de bişey diyemiyor. He diyor geçiyor. Ben de diyorum yüzyüze görmesi sevmesi öpmesi koklaması gibi var mı desene anne sen de laf bilmiyorsun. Halbuki gurbette olan onlar kim kime derleniyorsa artık 😒😒

Neyse yani geldik 3 gündür saat 7 de dikiyoruz herkesi ayağa gün içinde herkes bir köşede uyuyakalıyor. Bebek bakımının sevmekten ibaret olmadığını anladılar 😅 Kv falan diz, bel pert de 15 yaşında görümcem var. O çok iyi ilgileniyor. Ben 3 öğün mutfakta bebişe yemek hazırladım, uyutma süreçleri desen ayrı uzun. Ama sağolsun bize oda hazırlamışlar görümcemin beşiği de kurmuşlar çok rahat ettik.
Ne iyi yapmışsın hepinize iyi gelmiştir büyüklerde sevinmiştir tabi ama belli bir yaştan sonra kafaları kaldırmıyor ipeğinde maşallahı var hareketli iyi ki hala varmış imdada yetişmiş yaşı küçüktü sanırım ona da oyuncak olmuştur ipek seve seve ilgilenmiştir.
hanımlar nasılsınız, nasil kuzular? Asim bugun tıraş oldu. koca adam gibi göründü gözüme. bir tuhaf hissettim niyeyse.

instagramda baska kimler vardı ki, asli, bahar, sonsuz umut, susam tanesi ve jadesi var ben de? yoksa beni istemiyor musunuz? beni de listesine ekleyene tam boy Asim posteri verecem😁😁🤣🤣🤣 hem de tıraşli
O nasıl bir yakışıklılıktır öyle maşallah paşaya tam ısırmalık
minikbebegim9640 minikbebegim9640 ne durumdasın kuzum. Seni merak ediyoruz.
Evet ya bende merak ediyorum inş iyidir herşey yolunda gitmiştir bizede haber verebilme imkanı olsa keşke minikbebegim9640 minikbebegim9640
Benim bıdık oda oda geziyor artık emekleyerek kızlar arkamdan gelemiyordu ya halının kenarında ağlayıp kalıyordu 🤪 artık nerdeysem peşime geliyor çekmece dolaplara saldırıyor. Çocuk 4 günü yatak tepesinde geçirince yerlerde belenmeyi özlemiş.
Yeter ki sağlıklı olsun keyfi yerinde olsunda gezsin bol bol eee kaç gün yattı acısı çıkmalı

Tesekkur ederim kuzu..valal ben de onu dusunuyorum kazasiz belasiz buyutsek kuzulari diye 🤷‍♀️ Goktug paşa nasil? Evi kesfe çıkmış haa 😊😊 çocuga cesaret geldi ben koca hastaneyi dolandim da geldim evi mi dolanamicam diyor herhal 🤪
Ya sorma nasıl sıkılmış kuzum ev saray gibi geldi bize.çok şükür iyi iştahı da tekrar geliyor gibi. 2.uykudan uyandı yemek yiyorduk biz de. Emzirdim daha kalkmıyor hadi mama yiyelim şimdi dedim kalktı oturdu ağlamaya başladı hemen yiyecekmiş🤪 koşa koşa geldik oturduk yedik yemeğimizi 🥰

Jadesi Jadesi nerdesin kuzu?
BKGK BKGK sen naparsın canım seni de az görüyorum sanki
S Sonsuzsukurler Güneş imiz napıyor kumanda yemeye devam mı🥰
Aman not girecektim uykum geldi girneyecem. Liselerde karne yok zaten not gireceksiniz demiyor bakanımız bizim iş güzarlar yarın son diyor 😑 sona kalacam ben iyi oluyor biraz daha meraklansınlar🤣

S Susam_tanesi susaamm bugun dogum günün müydü yoksa yarin mıydı? Tam hatırlayamadım 🤔 ama bu aralardı. Iyi ki doğmuşsun kuzuuu..nice güzel yaslaraaa 💕💕💕💕 ömrün sağlıkla sihhatle mutlu ailenle eşin kuzun veya kuzularınla gecsin 😊😊😊🤗
Şekerparem sağol yarın yani 1 saat sonra falan işte 😅
Güzel dileklerin için teşekkür ederim 🤩

Ya sorma nasıl sıkılmış kuzum ev saray gibi geldi bize.çok şükür iyi iştahı da tekrar geliyor gibi. 2.uykudan uyandı yemek yiyorduk biz de. Emzirdim daha kalkmıyor hadi mama yiyelim şimdi dedim kalktı oturdu ağlamaya başladı hemen yiyecekmiş🤪 koşa koşa geldik oturduk yedik yemeğimizi 🥰
MaşAllah masAllah yesin yesin de büyüsün paşam benim 💕💕💕 yemeğini yiyen çocuk cabuk toparlar 🤩🧿🧿🧿

N Nehir8077 gelinim napıyor? İlgilenemedik bu ara başını boş bıraktım sanma😝 çabuk emeklemişti durucum yürüme çalışmaları nasıl gidiyor❤️
Kalppare Kalppare kuzum kıyamam abi hışmına uğramış demek Elif kuzusu elini sıkmış sanıyorum sıkıştırılmış gibi geldi. Ama nasıl ağlamadı ki acaba 😔 babannesigilde mi oldu yoksa 🤔 kalıcı hasarsız büyütsek hayırlısıyla şu bebeleri sağsağlim.
S Susam_tanesi iyi yapmışsınız sen de biraz dinlenmişsindir İpek kuzunun Maşşallahı var çok hareketli 🧿🧿🧿. Ben de bahara harfi harfine katılıyorum bazı insana sadce heee diyip geçeceksin ne anlatırsan anlat başka tarafından çeker lafı uzatır.
@SuRMeLi canım hoşgeldin seni görünce hamilelik günlerim aklıma geliyor doğum yaptığımız zamanlar senin doğurmak için verdiğin mücadeleler🤪🤪 Maşşallah Asyamız da dişleri falan patlatmış koca kız olmuş biz de dişsizsiz halen 😒 Göktuğ bulaşıcı bir enfeksiyon geçirdi canım bazı kan değerleri düştü. Onun için hastanede tedavş aldık 3 gece kaldık geçti gitti şükür.
Evet erken emekledi ama henüz yürümedi. Koltuk kenarinda sıralıyor, hatta düz duvara tutarak yan yan gidiyor, boşlukta 3 adım dan fazlasını atamıyor. Umut hemen itiyor oda korkuyor sanırım. Çok cesaret edemiyor, hatta gördüğü anda ağlıyor ayaktayken daha vurmadan. Umut karismasaydi yürürdü diye dusunuyoruz. Aslinda surekli tepesinde olmasına rağmen iyi mujadele verdi.
Göktuğ' un iyleşmesinede ayrıca çok sevindim, Allah korusun kollasin birdaha hastalanmasin, hiçbir bebek hastalanmaz inşallah.

Evet erken emekledi ama henüz yürümedi. Koltuk kenarinda sıralıyor, hatta düz duvara tutarak yan yan gidiyor, boşlukta 3 adım dan fazlasını atamıyor. Umut hemen itiyor oda korkuyor sanırım. Çok cesaret edemiyor, hatta gördüğü anda ağlıyor ayaktayken daha vurmadan. Umut karismasaydi yürürdü diye dusunuyoruz. Aslinda surekli tepesinde olmasına rağmen iyi mujadele verdi.
Göktuğ' un iyleşmesinede ayrıca çok sevindim, Allah korusun kollasin birdaha hastalanmasin, hiçbir bebek hastalanmaz inşallah.
O zaman Durumuz yürümüş sayılır annesi 🤗🤩🎉🎊🧿 3 adım boşlukta atmışsa yürümüştür benim için 🎈💃🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
Ali de 10 aylıkken basladı adımlamaya ama 1 yasta ancak oda oda gezebiliyordu o da korkarak 🙃 hemen açılıp 9 ayda gezen varmıdır ya 🤔 yavas yavas arttiriyorlar adım sayısını diye tahmin ediyorum🤔

nasıl insanlar ya mutsuz kalbi kötü offf aklım kalbim kabul etmiyor böyle varlıkları. cehalet değil bu . bu kötülük kötü bu insanlar ya. minik sen de değiştir artık kendini. bak kaçarak evlendin ama ailen nasıl.arkanda. yanlış yapma onlara. baban annen ablan masallah arkandalar. kıymetini bil. beş kuruş etmez insanlar için üzme seni sevenleri. kimseye de minnet etme.

Ne kadar hatırlarsın bilmiyorum ama yazın bende eşimle ailesi yüzünden boşanma aşamasına geldim buraya da yazmıştım hatta eşim çoğunlukla benden yana olsa da artık nefret ediyorduk birbirimize ve gerçekten bu yok mahkeme sana verse bile almak için her şeyi yaparım öyle benden kurtulmak kolay olmaz çoöuk sadece senin mi falan dedi en son o kadar uyuz oldum ki ailesini çağırtttım nesiniz ya dedim K bkamyın çocuğumu birakmam gücüm yetene kadar ama baktım olmuyor ileride anlatırım artık onda onun seçimi ben biliyorum ki benim çoçuğum beni seçer ama kendimi ve çoçuğumu böyle kötülüklerde büyütmeyeceğim alın oğlunuzu millet biliyor ne olduğunuzu ister evlendirin ister kendi evlensin beni mumla ararsınız dedim tartıştık ettik sonuç onlar özür diledi şimdi çok çok iyiler
Yanlış anlama sadece yaşadığımı anlatıyorum çok alttan aldım Ama insanlıktan anlamlılar onlar gibi olacaksın onu anladım hala büyük görümce ile konuşmuyorum kime dedikodu yaptıysalar aradım on katını söyledim ben takmadım onlar takmak zorunda kaldılar şimdi düzeldiler ama ben bir daha eskisi gibi olmam onlara
Her evlilikte dönüm noktası vardır belki senin de bıdur hakkında hayırlısı

minikbebegim9640 minikbebegim9640 naptın?merak ediyorum seni. İnşallah herşey gönlündeki gibi olur.
Kalppare Kalppare canım çok geçmiş olsun Elifim ize. Baya da yol aldınız şu alerjide ama halen var demek ki. 1 yaş a kadar tamamen geçer inşallah canım yaa sabır

minikbebegim9640 minikbebegim9640 ne durumdasın kuzum. Seni merak ediyoruz.

minikbebegim9640 minikbebegim9640 nasılsın canim, dün yazacaktım fırsatım olmadı. bebegini kanunen senden alamazlar ama dikkat et boşanma öncesi kacirmasinlar. var öyle kötü insanlar çünkü . Allah yardimcin olsun

Allah yardımcın olsun. Kötü niyetli insanlarla uğraşmak çok zor.

minikbebegim9640 minikbebegim9640 İnşallah iyisindir. Ben de çok merak ettim. Allah yardımcın olsun.

Oyy kıyamam elifime yavrucaklar konuşabilseler de artık anlasalar dertlerini

Ne iyi yapmışsın hepinize iyi gelmiştir büyüklerde sevinmiştir tabi ama belli bir yaştan sonra kafaları kaldırmıyor ipeğinde maşallahı var hareketli iyi ki hala varmış imdada yetişmiş yaşı küçüktü sanırım ona da oyuncak olmuştur ipek seve seve ilgilenmiştir.

O nasıl bir yakışıklılıktır öyle maşallah paşaya tam ısırmalık

Evet ya bende merak ediyorum inş iyidir herşey yolunda gitmiştir bizede haber verebilme imkanı olsa keşke minikbebegim9640 minikbebegim9640

Yeter ki sağlıklı olsun keyfi yerinde olsunda gezsin bol bol eee kaç gün yattı acısı çıkmalı
Hepinz de dusunmissunz cok sagoln🥰

Sabah işe gider gtmez bende evden ciktim iste taksiyi arattirdm ablama evin interneti binanin alt tarafnda da cekiyodu Allahtan faturami odemedigi için hattm kısıtlı kmseye yazamiyorm bsey yapamiyodm iste. Ablam taksiyi aradi direk karakola gittm orda ufak bi ifade verdm ordan beni aile ici siddete goturduler orda da ifadem alindi. Ifadem de bna ettigi kufurleri bizzat syledm tehditleri syledim uzaklastirma da istedm suan 1 aylk uzaklastirmam net ama bosanma davasi actigmda dha da uzar belki dediler. Snra kaynanamgl halasina gtmis flan onlar gelelim demisler babam knusulsn yok desekte geri nyse dedk. Kaynanam enistesi halasi geldi basta ama kaynanam inkar edio tabi yok flan dio ama nasl kivar nasl iyi bi görseniz. Snra diger enistesi geldi cok da severler beni babama da demis keşke beni arasaydi ben burakla knusurdk ailesiyle de knusurdm anliyorm ben seni dediler knusuldu baya bi flan oyle iste annemlerdeym snra knusurz tekrardan yuvanz yikilmasn denildi cocuk icin ozellikle. Durum byle iste bakakm smdilik

D dilzar kizzz Asım kuzumun yanaklarını ısırmak istedimmmm poster falan kesmez beni direk kendisini alıp yemek istiyorum yaaa maşallah maşallah 🧿🧿🧿
tesekkur ederiz teyzesi, 🥰🥰 kısmet olsa görüşsek de şöyle ortaya karışık yesek hepsini yaa. hepsi ballı kuzularimizin.

Tanımız nötropenik ateş yazıyor dosyamızda canım. Boğazda yara var dedş ilk muayenede, geçmeyen ateş oldu 3 gün. Kan tahililinde de bağışıklık değeri düşük çıkınca yatırıp tedavi edelim dedi doktor. Bakaım genel durumu iyi şimdi serumlar işe yaradı bugün tekrar kan bakalım taburcu ederiz belki dedi doktor

Oyy oyy gezdirmeli değil canım yatapa sabit sopaları serumu alıp gezebiliyoruz. Aslıdna yemesi çok kötü değildi. Doktor bişey demedi ordan burdan olmuştur gibi bilemiyorum ki hiç canım

Daha iyi canım şükür yalnız hemşirelere yılışıyordu dün kucaktan inmiyordu bugün yanına yaklaşana çıldırıyor. Sabah uykusunu uyuyor şimdi yanındayım ben de keyfincd emip emip uyuyor bakalım

Gece çok kötü değildi canım şükür bir kere ağlayarak uyandı diğer uyanmalarında emerek tekrar uyudu.

Size de geçmiş olsun acaba korona mı dedik bir ara ama bizlerde yok hiçbir belirti bilemiyorum sürekli yeni hastalıklar çıkıyor 😔
Bizde supe duyduk korana ama tahlil vs hepsi temiz çıktı 2 gün sabah akşam serum yedi düzeldi ateş vs ama bugün Gine başladı ateş isal

Jadesi Jadesi nerelerdesin yoktun sanki bugün asyacık nasıl @Umudum- seninde sesin çıkmıyor senanın keyfi yerinde mi
Kuzum göçebe hayata devam bi gün onda bi gün bunda geçiyor anca girip bi sayfa falan okuyorum eve cuma giderim kısmetse o zaman normale döneceğim beni özleyin anacığım🥰💖😝

Kuzum göçebe hayata devam bi gün onda bi gün bunda geçiyor anca girip bi sayfa falan okuyorum eve cuma giderim kısmetse o zaman normale döneceğim beni özleyin anacığım🥰💖😝
Gez dünür gezzzz iyi eglen bolca kafa dagit 😍💋💋💋

Hepinz de dusunmissunz cok sagoln🥰

Sabah işe gider gtmez bende evden ciktim iste taksiyi arattirdm ablama evin interneti binanin alt tarafnda da cekiyodu Allahtan faturami odemedigi için hattm kısıtlı kmseye yazamiyorm bsey yapamiyodm iste. Ablam taksiyi aradi direk karakola gittm orda ufak bi ifade verdm ordan beni aile ici siddete goturduler orda da ifadem alindi. Ifadem de bna ettigi kufurleri bizzat syledm tehditleri syledim uzaklastirma da istedm suan 1 aylk uzaklastirmam net ama bosanma davasi actigmda dha da uzar belki dediler. Snra kaynanamgl halasina gtmis flan onlar gelelim demisler babam knusulsn yok desekte geri nyse dedk. Kaynanam enistesi halasi geldi basta ama kaynanam inkar edio tabi yok flan dio ama nasl kivar nasl iyi bi görseniz. Snra diger enistesi geldi cok da severler beni babama da demis keşke beni arasaydi ben burakla knusurdk ailesiyle de knusurdm anliyorm ben seni dediler knusuldu baya bi flan oyle iste annemlerdeym snra knusurz tekrardan yuvanz yikilmasn denildi cocuk icin ozellikle. Durum byle iste bakakm smdilik
Peki herkes araya girmisken eşin ne yapıyodu bı çaba bı pişmanlık göstermedi mi sadece aile büyükleri mi konuştu. Çok iyi bı adım attın canım bundan sonrası güzel olsun senin için de evladın için de

minikbebegim9640 minikbebegim9640
Ohh be sonunda içimin yağları eridi ezdirme sakın kendini
bak biz sana diyorduk daha ilk saatlerden kv hemen kıvırmaya başlamış
Boşanırsın boşanmazsın bilmem ama süründürt boşansam bile sana yaptıklarının acısını çıkart asla şikayetini çekme darp raporu aldın mı peki

Back
X