- 16 Ağustos 2019
- 1.893
- 6.811
- 108
- 42
@bharkk eski adı bahar yani kızı karyaYa ben de onu soracaktım. Eski ismi neydiBKGK nin
![]()

Saol canım Allah razı olsun bu kez kimseye haber vermediler aileler dışında sürekli ne oldu sonuç belli mi diye sorup bunaltıyorlar psikolojik baskı oluyor yıpranıyorlar çok zor bir süreç Mevlam yardımcıları olsun hayırlısı ile sağlıkla doldursun kucaklarını inşHay Allah ne oldu bu gece bu bebelere yabu sabah dayak yemiş gibi gözümü açtım
Allahım onlara dünya tatlısi gönül meyvesi güzel bir evlat nasip etsin insAllah canım..hatirladikça dua edecegim..selamlarımızi ilet dua ettiğimizi söyletanımadan edilen dua belki daha da kabul olur bilemeyiz
Hugo bu kadar yakışıklı mıydı yaa??sen bu tatlışkoya (ifadesi aynen bu ->
) nasıl ama nasıl hugo dersin hııi ben de esefle kınıyorum
Dünürüm seni yakalamam zor ama denk geleceğiz.kıyamam cok yoruluyorsun bunu buradan bile hissediyorum.Ata da cok zorluyor anlaşılanInsAllah kısa zamanda hersey senin icin kolaylaşır canım
Bizimki elini poposuna vuruyor arada..kızarıklık da var yahay Allah.yine mi alerji mi? Alerjiyse neye kafayi yicem gene
baharat katmıştım yemeklere bu ara keseyim bari.
Ben oglumda pamuk kullandim ama bunda üşendim ya..yikamaya calistim ama banyo yolunda kucagimda yaptı vazgeçtim belki ıslak mendilden olmuştur gercekten.en iyisi bırakayım bu araya karnım acıyor artik taşimaktan iyice ağırlaştılar
Dene bakalım ben de hiç denemesim..ama hep merak etmisimdir.benim es kisisi lahanayi hic sevmez yapinca da yer ama soylene soylene..tabak bitince de oo fena degilmis bana lahana da yedirdin ya der gülerya yicen ama söylenmesen olmaz derim ben de.almaz da..anca ben alirsam
Oo maşAllah ebruuutebrik ediyorum
Yaaasensin güzel
elif bana benziyor demeniz cok hosuma gitti haaa
![]()
Ahhh canım ya Bi konuşsalar da anlasalar dertleriniaynen cok nazlilar ya. simdi civan uyusun diye ugrasiyorum yok nasil agliyor ama uyitmayinca da ayni huzursuz off anlamadim derdi ne geceden beri
Hay Allah aşı etkiler mi o kadar Bi sorsaydın aile hekimine belki kulak ya da boğazdırSağol canım Duru ne gece ne gündüz uyumuyor. Sallatmiyorda zorla uyutmaya çalışıyorum, 10 dk 10 dk uyuyor 3 saat ayakta gece gündüz bu durumda. Ne derdi var anlamıyorum. Nasıl bu kadar uykusuz duruyor. Sürekli esniyor ağzı yirtilacak, ama direniyor. Sabaha kadar oturduk hasta gibide değil. Sadece uyutmaya çalışırsam katılır casina ağlıyor. İstahtada bı gerileme var, anlam veremiyorum. Duruyu uyuturken bakıyordum buraya, oda ağlıyor kaçıyor saklarken, okuyamıyorum, okursam yazamıyorum. Böyle bizde durumlar. Cuma aşı oldu o geceden beri böyle. Aile hekimini aradim aşı huysuzluk yapmıştır diyor. Nasıl bir huysuzluk sadece uyku reddi
Bende 8.gün kanama olunca bakıp öğrenmiştim Ayşemin varlığını çok zor günlerdi şükğr bugünümüzeBravo EBRU nasıl başardın ben de versem keşke
Evin içi huzurlu oldu mu her yer deniz her yer huzur olur. Güle güle oturun
Kıyamam üşütüyorlar kuşun kanadından kapıyorlar. Bu arada abinler hep dualarımda. Ben dayanamayıp 8. Gün test yapmış belli belirsiz çıkınca da gidip kan vermiştim. Şükür rabbim Ata mı nasip etti. Darısı abinlere zor süreçler. 2 güne bir kan tahlili vs. Sonucu muazzam. İnş kucaklarına aldıkları gün olur.

Ah canım senle bizim bu yorgunluğumu yoğunluğunu ne olacak bilmem. Allah güç kuvvet versin zamanını bereketlenir sin Ata kuzuma da şifalar versin eski güzel günlerine dönsün mışıl mışıl uykusunda anneciği dinlensinDünürüm oturduğum yerde gözüm kapanıyor direniyorum. Sabah bir fasıl Eve gittim ataya kahvaltı yemedi yumurta peynir istemedi mama yapıp içirdim daireye geldim. Öğlen ona çorba bize pilav yaptım. Çorbasını içirdim geldim. Baba oğul dolaşmaya çıktılar. Gidince ata uyusa ben de kıvrılacağım gözümü açamıyorum
Fırsatın varsa hiç durma hemen yat az da olsa uyuyabilen kendine gelirsin birazBen geldim işten az uyumayı düşünüyorum yoksa bu halde hiç bi iş yapamam. Çok yorgun hissediyorum kendimi![]()