2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya kzlar oglm düştü ya agzi cok kotü oldu yükskten degl nasl oldu anlamadm da emekliyodu gerci kocam sglsun oyna dedm dha bekledi gitmedi grmedik o yzden nasl dustugunu. Napabilirm iyilessin diye ya😔😔
Canım kıyamam sadece dudağı mı ağzının içinde yara var mı

Ya uykusu vardi bende hata ama az oynat telefnla knusurkn oynatiyodn smdi de oynat dedm kovaliyodu kaciyodu oglmda mutfagn o kapida bekliyodu kocam da sagolsn bekleyp tv a bakti bu sefer de brden agladi ses bile gelmedi darbe alacak. Bnde uyuttum ki agzini acıtmasin iyice dedmm bilemiyorm napacagimi. Cok sinirlendm kocama da kavga ettk. Uyandignda sabah soguk mu koysam gec mi olur ya😔
sabah geç olur canim. krem önerir dr bi danis istersen
😅😂🤣 kızları öper anneleri de şikayet edermiş çok komik değil miii

Oy kuzum kıyamam geçmiş olsun 💐

Bence daha güzel 😐 ben yeşili saha çok severim 😍

Ahaaa miss in amacı şimdi anlaşıldı hepimizi üçletecek 🤣🤣

Bu arada ben de bugün ipek e öpmeyi öğrettim sonunda 👏🏻👏🏻 Yanağıma ağzı açık yapışıyor şimdilik çok gülüp sevindiğim için onun da hoşuna gitti ama yanağı ben veriyorum ancak öyle. Buna da şükür 😂😍😍
susam akşamki yasanilani yazıyorum. arele uyku tulumunu giydiriyorum ama onun aklı tv de caaat kafasini burnuma carpti off dememe kalmadi baktim iki elinin arasına almis basimi burnumu opuyor ... oylece baktim ve gecti dedim ❤

Allah gonullerine göre versin canim🙏
ya asli hem sen hem de haydo çok tatlı 😂
düzen mi ahhh sevgi ne desem. ama canıma tak etti. arelin tuvalet işini civanin da uyku işini çözmem lazım. yoksa hayatım hiç normallesmeyecek. bodoslama gidiyoruz 😐
bende 21 kilo verdim ✌ ama bilinçli değil yani sadece iki çocuk koşturmacasi ve uykusuzluk buna bağlıyorum. son 1 aydır çok baş dönmesi yaşıyorum hemen hemen her gün 10 kez belki. saç dökülmem de azalmadi hala. kansizliga bagliyorum. destek de almadim. uzun süre ilaç kullanınca bunalmıştım ama sanırım tekrar başlamam lazım.
speedy sen o tempoyla vermissindir de hamurisiyle de alirsin ama bence bosver ye. tempon xok yogun senin. bi de diyet le zorlama kendini.
e ama bunlar da çok güzel. ben mersinde binalar arasında öyle boğulmuş hissediyorum ki. hele de müstakil evde büyüyen biri olarak.
şu mevsim geçişleri mi hasta etti bu çocukları ya. cok geçmiş olsun canim.
21 kilo mu🙄 kız ben zaten 16 kilo aldım 🤣 maşallah 🧿
Sağol canım valla evin içi daha yeni bir de kocaman 150 metrekare 🤗🤗🤗

Selam kizlar yazamadim anca okuyabildim yazdıklarınızı
S Susam_tanesi canim gecmis olsun gecer insa onemli birsey degildr bence
@dilzar Masallah resimlerinizi gordum nice guzel yaslari olsun😍
Jadesi Jadesi yeni evin hayirli olsiun gule gule oturun
@eggplantlover canim hoşgeldin. Çınar ın alerjiside umarim çabucak gecer.
Sağol canım pek aktif olamıyorsun çok mu yoruyor Karya hanım🥰

21 kilo mu🙄 kız ben zaten 16 kilo aldım 🤣 maşallah 🧿
Sağol canım valla evin içi daha yeni bir de kocaman 150 metrekare 🤗🤗🤗
Ben 8-9 kilo almıştım o da son günlerde almıştım hala 4 kilosu benimle 2 kilo verip 3 kilo alıp dengeyi sağlıyorum bir şekilde 👎😃
Ohh kocaman güzel günlerde oturun canım

Helinnnnn Helinnnnn sen nasıl o kadar kilo vermiş olabilirsin yaa😒 hasedimden çatladım zaten maşşallah genç kız gibi fiziğin🧿 tebrik ederim seni🎊🎊
ebru_can_ebru ebru_can_ebru kız açtım baktım instagramdan hiç öyle kilolu gibi değilsin 🙄 motivasyon sayfan hangisi biz de motive olalım😁
Ben evde hareketliyim ama yürüyüş yapmaya yapmaya hamlamışım bugün okul çıkışı bir çarşı gezeyim dedim nefes nefese kaldım yürüyemedim resmen. Önceden bir öğle arası kaç mağaza gezerdim. Kızlarda kendiliğinden. Gitmişti kilolar yaşın da etkisi vardı sanırım şimdi pek gidesi yok🙄ben de akşam yemekten sonra bişey yemiyorum bayadır

Canim problem degil. Esimin abisiyle görüşmüştük pek firsat bulamadim. Zaten karya uyanikken elime telefon alamiyorum yuruyor artik hergun kafa goz biryerlere vuruyoruz. Is yapayim derken yurutece birakiyorum ondada egiliyor kafa üstü gidecek saniyorim aksama kadar korku filmi gibi. Bugunde uyumadi öğlen yarim saat uyudu 2. Uykuyada ciyak ciyak sumukleri akarak uyudu. Bnde geriliyorum bazen kiziyorum baya elimde olmadan napayim artik kizmadanda olmuyor altını bezliyecegim kaçıp duruyor yapma diyorum ayaklar havada sarkiyor bas asagi mama sandlyesinden nasil kalkip oraya buraya birseylere yetismeye calisiyor zipliyor. Tv aciyrum onada bakmiyor. Cani sagolsun 7 24mesai yapiyrum :) bugun cok sinirlendm uyumayinca birakip gidicem seni ise gidicem sana yabancilar baksin dedim anlamamistir ama heralde🙄

Baharkk cnm 😗
Canım deme öyle yaa anlar annesi 🥺 laftan anlamasa duygulardan anlar 😔

susam akşamki yasanilani yazıyorum. arele uyku tulumunu giydiriyorum ama onun aklı tv de caaat kafasini burnuma carpti off dememe kalmadi baktim iki elinin arasına almis basimi burnumu opuyor ... oylece baktim ve gecti dedim ❤
Allahım eriyorum 🥰🥰 Ama arel büyük dur bakalım o zamana bizimki de yapar bişeyler 🙏🏻🤩

misskokulumm misskokulumm ben de kızları sana benzettim ama baktım babaya da benziyor gibiler sonra baktım siz birbirinize benziyorsunuz 😂😂

Bana hep bu oluyor yaa çocukları birine benzetmeye çalışırken eşleri birbirine benzetiyorum 😂😂 aslında çocuklar o kadar iyi karışık olmuş demek yaradanın işi işte 😊😊 bazılarında çok net bir tarafa benziyor ama bazıları çok güzel karışıyor 😀

S Susam_tanesi hadi gözün aydın canım ilk öpücük gelmiş🎊🎊🎊benimki ısırıyor artık yanak işi zor dişlere bir alışsaydı kontrolsüz güç resmen 😁
nzh99 nzh99 Allah gücünü kuvvetini arttırsın canım maşşallah sana işin zor git gel🙄 ben bugün bir gittim de işte koştur koştur onun stresini bile unutmuşum kaç kırmızı ışık geçtim bilmiyorum geç kaldım diye🙈 yine de canlı dersin gözünü seveyim dedim resmen🤣

Hay Allah ne oldu bu gece bu bebelere ya 🤔 bu sabah dayak yemiş gibi gözümü açtım 🤷‍♀️
Allahım onlara dünya tatlısi gönül meyvesi güzel bir evlat nasip etsin insAllah canım..hatirladikça dua edecegim..selamlarımızi ilet dua ettiğimizi söyle 🥰💗 tanımadan edilen dua belki daha da kabul olur bilemeyiz 🥰🤷‍♀️
Hugo bu kadar yakışıklı mıydı yaa?? 😎😎 sen bu tatlışkoya (ifadesi aynen bu ->😍) nasıl ama nasıl hugo dersin hııi ben de esefle kınıyorum 😁
Dünürüm seni yakalamam zor ama denk geleceğiz.kıyamam cok yoruluyorsun bunu buradan bile hissediyorum.Ata da cok zorluyor anlaşılan 😔 InsAllah kısa zamanda hersey senin icin kolaylaşır canım💗
Bizimki elini poposuna vuruyor arada..kızarıklık da var ya 😕 hay Allah.yine mi alerji mi? Alerjiyse neye kafayi yicem gene 🙄 baharat katmıştım yemeklere bu ara keseyim bari.
Ben oglumda pamuk kullandim ama bunda üşendim ya..yikamaya calistim ama banyo yolunda kucagimda yaptı vazgeçtim belki ıslak mendilden olmuştur gercekten.en iyisi bırakayım bu ara 😕 ya karnım acıyor artik taşimaktan iyice ağırlaştılar 🙄😕
Dene bakalım ben de hiç denemesim..ama hep merak etmisimdir.benim es kisisi lahanayi hic sevmez yapinca da yer ama soylene soylene..tabak bitince de oo fena degilmis bana lahana da yedirdin ya der güler 😄 ya yicen ama söylenmesen olmaz derim ben de.almaz da..anca ben alirsam 🤷‍♀️
Oo maşAllah ebruuu 🥰🥰 tebrik ediyorum ✨✨✨
Yaaa 🥰🥰🥰 sensin güzel 🤩🤩 elif bana benziyor demeniz cok hosuma gitti haaa 🤫🤣🤣🤣
Göz var izan var 🤣🤣 benziyor valla

misskokulumm misskokulumm ben de kızları sana benzettim ama baktım babaya da benziyor gibiler sonra baktım siz birbirinize benziyorsunuz 😂😂

Bana hep bu oluyor yaa çocukları birine benzetmeye çalışırken eşleri birbirine benzetiyorum 😂😂 aslında çocuklar o kadar iyi karışık olmuş demek yaradanın işi işte 😊😊 bazılarında çok net bir tarafa benziyor ama bazıları çok güzel karışıyor 😀
Aynen öyle canım ikisi de karışık benim kızların tam ben de değiller tam baba da. Betüşü 2 yaşlarındaydı okula götürmüştük seminer dönemi ortada oynuyor 250 öğretmen vardı o okulda. Müdür yardımcısı gördü eşimin adını söyleyerek o hocanın kızı bu kesin nasıl benziyor dedi🤣ondan sonra vazgeçtim bana da benziyor demekten😂😂 aman sağlık olsun hepsi eğlence bize 💃💃şükür Yaradana

Canım kıyamam sadece dudağı mı ağzının içinde yara var mı
Icinde yara yok ama şiş orasi da baya hemde

Gec saatte arayabilecegm dr yok ki malesf😔 sabah eczaneye sorduracagm krem vs varsa diye bilirlsr belki. Persembeye de dr a rndevu aldk reflusu icin o zmana gecse de byle durumlara krsi napabilirm die yine de soracagm

Oy oyyy Allah huzurla oturmak nasip etsin🥰önü de acik havadar daha nolsun..denize doydun biraz da yesile doy canim 😇😇
Geçmiş olsun aysecigime noldu ki acaba?😔
Oyy oyy tempoya bak..🙈 canım benim tabi yorulursun bu tempoda..kim olsa yorulur..acaba kahvaltısını bari baba yaptirsa sen boyle yorulmasan olmaz mi? Yaptiramaz mi?
Amin kuzum gel ya şuradan şura ya aramız😝 beklerim 🥰🥰 kız hadi bana gelin toplanmak be ne ortam olur ama 💃💃💃

Paylaştım canım 😇
🤣🤣🤪
♥️♥️♥️
Ama benziyo 😬
Sen de öylesin canım 😍😍
Kın kın kinandim ya la🤣🤣
İşte ben ilerde güzeller güzel asya mi uzmesin diye ağacı yaşken eğitiyorum 💪🤣
🤣🤣🤣🤣 Shahahaahh ay ya Tipsizler
Ha öyleyse başka verdim gitti😝😝😝
Senin için çekildi bu foto bin bir şebeklikle🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20210322_190108.webp
    IMG_20210322_190108.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 51
N Nehir8077 durucuk atak dönemindedir belki inşallah bu gece güzel uyur. Bizim atak bitmiş sözde ama atak bitse de atar bitmiyor atarlı giderli geziyor benim oğlan 😁😁
Gerçekten olabilirmi böyle birşey, senin yazını okuyunca bı baktım. 28 günden oluşuyor, ve bugün 3. Günde yazıyor. Evet cumadan beri böyle. O zaman sabır diyoruz yolumuz uzun.

Back
X