2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tamam bekliyorm bakalm nasl bseymis. Evet kafayi flan carpmasibyok cnku emekliyodu parkeydi galiba eli kaydi disi de kesti oylendusunuyorm. Smdi şiş inmiş de hâlâ kötü duruyo
Olur çok şükür bununla geçmiş olsun evet dişi gelmiş olabilir

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 30
bende 14 almistim ama arelden daha 5 kilom vardı vermediğim etti mi 19 . 1 er kilo çocuk başına benim hediyemdir 😂 55 olduk aimdi. ama 70 den sonrasi agir cekim gibiydi 76 yi gordu ya bu beden 😫

miss ben hic kilolu olmadım hayatımda gebeliklerde de arel de 13 civan da 14 aldım. ama üst üste olunca daha vermeden almaya devam etmistim. nasil verdim bence ilk 6 ay boyunca hem civani emzirdim hem sut sagip arele icirdim o ara cok cok hizli gitti zaten. simdi durum ayni vermiyorum bence. kiz daha yas 33 zaten genc kiz gibisin de ne 😁😘

aynen gelecek parlak susamcim❤

yasaklar kraliçesi jadeeeee🤩 bizde bazı şeylerde kaçamak yaptık ama baldan tırsıyorum

hepsi birden ağlarmış aboooo🤯🤯🤯

yaaaa nasıl tatlı ışır yerimeee

hiç belli değil insta da. tekrar bi baktım yok değil valla masallah 👏👏👏
Canım çok teşekkür ederim kuzum benim 🥰🥰🌸🌸

Helinnnnn Helinnnnn genç kız gibi derken hiç doğum yapmamış gibisin demek istedim canım yaş genç canım yaşa laf yok ☺️ben de 37 oldum. Bak ilk kez buraya yazıyorum 37 offf 40 a ne kaldı inanamıyorum ya geçen zamana🙄
Yaaaa nasıl 37 maşallah hiç göstermiyorsun ☺️

Anne kucağına ötesi var mı 🥰🥰 pek mi zayıf sıpam çıbık kraker gibi mi tek atımlık🥰🤣🤗 cherry napıyor özledim onu da selam söyler misin benden 🥰
Aynen etli butlu bir bebiş değil. Kıtlamalık tam😍😅 Cherry de iyi. Bebişi olay valla ısır ısır doyamazsın maşallah 🎈❤️🧿 tabiki söylerim selamını🥰

Helinnnnn Helinnnnn genç kız gibi derken hiç doğum yapmamış gibisin demek istedim canım yaş genç canım yaşa laf yok ☺️ben de 37 oldum. Bak ilk kez buraya yazıyorum 37 offf 40 a ne kaldı inanamıyorum ya geçen zamana🙄

Bence sen gururla yaz 37 yim diye. 37 yaşında boyunca kızın var ne mutlu sana 🥳 bak bana 32 yaşımda daha yolun çook başımdayım 💆🏼‍♀️
imzamı atarım valla. misskokulumm misskokulumm bin kez masallah sana. 🥰
Kızlar instagram da gezerken şu postla karşılaştım çok iyi geldi bana sizinle de paylaşmak istedim 💝

çok iyi geldi. kendime hatirlatirim bende sık sık sakin olmam gerektiği zaman😊

Kızlar instagram da gezerken şu postla karşılaştım çok iyi geldi bana sizinle de paylaşmak istedim 💝

ağlattın beni dünürüm.. arka iki tekerlek coktan çıkmıştı da şükür yetiştik de arka tekerlege muhtaç biri daha geldi hayatımıza. 🤣🤣

şaka bir yana buyuk kızım 11 yaşında bir 11 yil daha kalmayacak büyük ihtimal yanımızda diyorum. kalmasın da zaten, kendini geliştireceği mutlu olacağı bir yerde bir üniversitede bir işte olsun insallah. ama bir yandan da burnunun direği sızlıyor insanın.

ağlattın beni dünürüm.. arka iki tekerlek coktan çıkmıştı da şükür yetiştik de arka tekerlege muhtaç biri daha geldi hayatımıza. 🤣🤣

şaka bir yana buyuk kızım 11 yaşında bir 11 yil daha kalmayacak büyük ihtimal yanımızda diyorum. kalmasın da zaten, kendini geliştireceği mutlu olacağı bir yerde bir üniversitede bir işte olsun insallah. ama bir yandan da burnunun direği sızlıyor insanın.
Ay gerçekten Ya insanın ailesinden kopması kopmak değil de farklı hayat kurması ne güzel ne zor hemde

Back
X