2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bugün 8 saat dersim vardı normalde muhtemelen haftaya okullar kapanacak ki milli eğt müd bu hafta sınavları bitirin haftaya riskli demiş dersler iptal oldu hal böyleyken ablamla Bi giriştik ki mutfağa aman Allahım güya akşam ebrudan ebru_can_ebru ebru_can_ebru gaza gelmiştim diyete başlayacaktım🤦‍♀️çok yorulduk olsun ama pişman değilim🤪
Ay canım benim ya iyi yapmışsın bir daha gaza gelri ne olacak sanki 🥰❤️

Gözleri askla gülen taze cicek dalısıınn bizim de favorimiz 🤩😁

Lazca versiyonunu merak ettim minik sincabin 🤩

Oooo o da kötüymüş canım ya 😑🙄 ali lazimlik kullandi evet hizli kalkinca dökülüyor 🙄 ama kendi hic dökmedi cok şükür 😊

Yaa kuzum ne kötü olmuş 😔 gecmis olsun ya 😔 cok acır ama 😕 günahlarını döker derler ya insAllah öyle olur ve insAllah derin bir iz birakmadan kolayca gecer 🤲

Hepimiz zaman zaman bunaliyoruz dünürüm kiii erkeklere biraz da zor gelebiliyor bu tarz isler..zamanla düzelecektir..biraz mola versin bakalim enistemiz 😊 sen de çok yorma kendini 😊 damadıma sevgilerrr kalplerrrr 💗💗💗💗💗🥰🥰

Canim benim cecenim hosgeldin ne incesin 💗💗 💗
Cherrygum Cherrygum cheryy sen de holgeldin canım 💗
Bebeklerinize masAllah Allah bagislasin cok minnoslar 🥰

Oyyy Allahimm oyunlara bak yaa 😁😁😁😁

Susam beni bugun duygusallastirdi helinim 🥰 ama sabahtir bebelerin her haline şükrediyorum 🥰🥰 @Susam_tanesi sayesinde 🥰

Gecmis olsun noluyor grubumuzun prof annelerine ya 😕😕 ah canım keske bi fikrim olsa.insAllah cabucak gecer 💗💗💗
Canım biz evde ayşeye çok hızlı pratik ve gözler falan fırıl fırıl baktığı için sincap(lazcası=çikilaz) diyoruz🤪
ağrımasın ama ne zaman yardım edebileceğim birşey olursa yaz tabi 🥰

ayyy üşüdüm valla. ya ben kış insani değilim sevmiyorum öyle kar yağmur. eskişehirde okudum ilk ünv i. oda arkadaşım kar yağıyor dedi aaaa öyle mi deyip yatağa girip uyumaya devam ettim. düşün mersin de kâr olmaz ama bi camdan bile bakmadım. akşama da fazıl sayın konseri var . arkadaşlar aradi niye okula gelmedin e dedim kar yağdı hava kötü ben çıkmam kötü havalar da. mersinde hava genellikle güzel olunca şiddetli yağmur felan olsun hic gonderilmedim ki okula. sonra apartin kapısına dayandılar çık konsere gidecez diye. yoook diyorum hava soğuk. bi dalga konusu oldum ki sorma. bütün kış karlı geçecek sen okula hiç mi gelmeyecen hiç mi çıkmayacan diye. eskesehiri sevdiydim ama asla yaşamayı düşünmedim sogugu yeter yani buz buzzzz
İlahi Helin ya güldürdün beni evet soğuk memleket buralar ama eskisi kadar değil ne yazıkki küresel ısınma bizim çocukluğumuzda yağan karın 3/1i yağmıyor şimdi. O yüzden yağan en ufak kara seviniyoruz ben bayılıyorum çam ormanlarının beyaza bürünmesine sanki tüm kiri çirkinliği örtüyor huzur veriyor bana. Kesinlikle katılıyorum doğduğun yaşadığın iklime göre şekilleniyorsun çok sıcağa hiç gelemem en yüksek 38 dereceyi görürüz Burda onda da kaçacak yer arar dağlara yaylalara atarız kendimizi antepte görev yaptım oranın insanı kemiklerimi ısınmadı daha üşüyoruz dedikleri havalarda ben sıcaktan nefes alamıyor darlanıyordum😱
Tamam hepsini not ettim dinleteceğim 😉

Eymir i ben de çok severim ama mogan ı pek sevmiyorum. Ona rağmen sık sık gideriz gidecek başka yer yok çünkü. Bi de dikmen vadisini severim bak orasının yeşili de çok doğal gelir bana.

Bu arada şunu anlatmam lazım eşim beni ilk mogan a götürdüğünde bu ne yaa bu su birikintisine göl mü diyorsunuz siz demiştim 😂😂 göller bölgesi insanı olmak bunu gerektirirdi çünkü 🤣🤣🤣

Ama eşim de eğirdir i ilk gördüğünde bu göl değil deniz gibi bişey demişti hak verdi yani 😊😊😍

Ben de artık en ufak bir sabırsızlıkta büyüyecek bu günler geçecek diyorum sonra özlersin diyorum.

Üstüne bi de şu yöntemim var o neler hissediyor ki böyle ağlıyor veya kızıyor diyorum. Hiç bişey anlamıyor hiç bişey anlatamıyor onun için hayat çok daha zor diyorum. Öğrendiği şeyler onu çok yoruyor başetmesi zorlaşıyor diyorum.

Bi de sürekli ona hissettirdiklerimi ve yaptıklarımı hiç unutmayacak bilinç altına yazacak beni güzel bir anne olarak hatırlasın diye kendimi telkin ediyorum 🥰🥰🥰🥰

Al işte sevilmeyi çok seven bir erkek bebe daha. Yok ben anladım bu konu tamamen cinsiyetle alakalı. Kız anaları olarak çok dertliyiz çok 😂😂

Ya ben de 15 aylıkken öğrenmişim ama annem çok erkendi yazık size dedi zaten sonradan tekrar yapmışım 😂😂🙈🙈 o yüzden ben 18 i falan bekliyim en azından diyorum ama ertesi sene de olabilir artık duruma göre bakıcam. Ağustos eylül gibi bi nabız yoklarım.

Yaa aslı neler gelmiş başınıza bir misafir geldi olaylar olaylar. Geçmiş olsun hem sana hem de eltine 💐💐

Günaydın canım bizde de kar var bu sabah ben de evdeyim 😊😍🤩
Susamcım ya ne kadar hislisin bayılıyorum senin ipeğe yaklaşımına empati kurana çok güçlü bir bağını olacak büyüyünce inş🥰
Bez bırakma olayında da sakın acele etme başa sararsın vaktini onlar öyle güzel belirliyorlar ki Zeynep bezini çekip çıkarmaya çalışırdı öğğğ öğğğ derdi çok sıkıntısız bıraktık sonrada çok şükür hiç tuvalet problemi yaşamadık
Günaydın canım misss🥰🥰 bu gece mesai yaptık..bir kurabiye aşkından uyuyamadım ya la 😄😄😄 ama gözüm açılmıyor iyi mi 🥴😄😄

Nazarın böylesi 😑 elticanlara nazar olmuş resmen 😔 geçmiş olsun canım 💗 ne oluyor böyle ya sen sürekli böyle ishal baygınlik vs geçiriyorsun 😔 bu hep olur muydu sende? Stresten de olabilir de yine de ama iyi bir doktora mı görünsen? 🙄

Günaydın 💗💗 ne güzrl manzara zeyayım🥰 zeynebim ne sevinir simdi yine..güzel gelinim hata olmasa bari 🥰 gerci Aysecik de seviniri artik büyüdüler 😌😌

Yaa helinn ne güldürdün beni yaa 😁😁😁 miss e katiliyorum dogdugun sehir kaderindir 😄😄
Şekerpare sevinmez mi hemde nasıl sevindi camdan balkondan alamadım bir tutam kara eklemek için. En son babasıyla apartmanın önüne indiler de biraz geçti hevesi ama annelerin oraya gidemedik ne zamandır keşke orda olsaydık lçköpeğimizle kızakla kayardık sesi içim cız etti ayşecik te çok mutlu oldu perdeleri çektik karın yağışını izledi kar şarkıları dinledik alkışladı falan🥰
Aslihaydo Aslihaydo kuzum çok gecmis olsun. iki elti size ne oldu böyle. valla ben de maşallah dedim. @sekerpare5939 ilahiii cok güldürdün. masallah demeyen parmak kaldırsın.

Asli bu gece saat 3 civarları seni andım, umarim uyanmamissindir. Hani bir gece haydo uyumamışti da sabah yürüme güncellemesi yüklenmişti ya. iste dedim iste o fevkalade an. gece 3 ten 7ye kadar aman da oglusum güncellenecek diye sabırla bekledim. 7 de uyuyup 9 da kalkınca benim sistem çöktü biraz ama değer dedim. cocugum güncellendi.

sabah eee simdi Asim efendi bakalim ne var ne yok diye dizdim minderleri haydi bakalım bir ters takla, tamam tamam hadi düz takla yok bacim, belki dedim aletsiz jimnastik yooo o da yok. e hadi bari bir adım at dedim, yarim adim bile atmadı ya hey gidimin heyyyy

ama umutsuzluk yok, belki dil gelişiminde olmuştur bir güncelleme. Aristo mantığıyla başladım muhabbete, çel çel bakar. eee Aristo eski, Kant olsun daha yeni dedim, ondan da pek bir şey çıkmadı. eee dedim schrodingerin kedisini bilin herhal, eee yuhhh sokaktaki tekir kedi, miyav de o vakit. onu da bilemedi yaa. benim oğlanın güncellemesi yuklenmemis heri. dün aksam neyse bu sabah da o. ben nerde yanlis yaptım Aslıii saat 7 de uyutmamam mi lazımdı. aniden kapandığı için mi yüklenmedii. ben boşuna mı uykusuz kaldıiim. nerelere gidem,nasil edem simdiii
Dilzar ya ne güzel anlatmışsın ilahiiii kocaman bir gülümseme ile okudum 🤪
Bende kestirmem ya kendi saçıma kıyamıyorum şimdi hanım kıza da kıyamıyorum yaz geçsin perçem bile keserin🥰
Oyy kıyamam kesme tabi banyo sonrası o örgülere nasıl kıyılır. Bende çok heves ediyorum ama ayşeciğin saçı yok zeynebimin saçlarına bayılıyorum ama o da ellettirmiyor salık seviyor bizim küçük ergen
kızlar civan dişini kırmış 😔 ben şok oldum görünce. alt ucu tırtıklı minik bir kısmı artık bizimle değil. nerde ne zaman oldu artık içim bi kötü oldu ama yapacak birşey de yok 😐
Allah Allah ya geçmiş olsun nasıl oldu ki🤔
Doğumgünü için MAGNET yaptırıyorum kızlar örneğini attılar çok hoş. Ayrıca afiş yön panosu ve balonlar gelecek hepsinin çalışmasını attılar çok hoş
Ooo süpermiş ben hala netleştiremwdim kafamda öyle çok şey var ki yapmak istediğim ama hayaller hayatlar olacak galiba
@Sonsuzsukurler neredesin bebeyim ❤️❤️ses ver hele
@Helinnnnn civanımın dişi kırılmış geçmiş olsun canım süt dişleri daha hassas oluyor aklınızda bulunsun darbe alıp sallanır falan hemen elinizle yerine oturtun biraz tutun öyle tekrar etle kaynıyor sağlamlaşıyor zamanla. Bir de diyelim mi büyük parça kırıldı sütün içine koyup o parçayı hemen diş hekimine gidip yapıştırtın sütün içinde dokuları bozulmadan kısa bir süre kalıyor dişin. Günün acil yardım bilgileri de benden olsun🤣
Diş hekimi bir kardeşin olması bunu gerektirir👍🏻
Yemeğimi yaptım okula gittim geldim Gökkuş uyuyor. Betüş gitmeden havuçlu kek yapmıştı pişirmiş geldim ki ev mis gibi kek kokuyor🥰🥰 azcık uzandım gözümü kapatsam uyanır mı ki benim oğlan Bi deneyim 🤣🤣🤣
Tabi ki uyanır hemen test edilip onaylanmıştır ne zaman denediysem uyandı benim kiler
Almila bugğn de ateşli 38 i çok geçmiyor ama yine de belli ya sanırım diş ateşi başla bir belirti de yok 😞 yani inş diştir
İnş
Diştendir ama 37 civarında olur diyor ya doktorlar sen takipte kal yine de
Öyle bazen ev çok hoş geliyor her iş daha rayında falan oluyor. Ama evde de çok kalınca artık çalışayım oluyorsun bi süre sonra oda sıkıyor hiç iş bitmiyor 😀 keşke çalışsaydım oluyorsun. Çok yaşadım bu döngüyü de😬
Ayşeden önce çalışırken evde olmayı çok seviyordum eşim işte Zeynep okulda oluyordu işlerim çabuk bitiyor kitap kahve keyfi yapıyordum ne iyi geliyordu ama şimdi kendime hiç vakit ayıramıyorum okulda olsam hastalık olmasa atölyemi öğrencilerimi boya kokularını özledim arkadaşlarla sohbeti boş derslerde ki kaçamakları falan filan ama o tempoya girince ev özleniyor evde olunca okul 🙃🙃

Ha öyleyse başka verdim gitti😝😝😝
Senin için çekildi bu foto bin bir şebeklikle🤣🤣🤣
Oyy tatli kiz dişlere bak hele :)
Çocuk senin tepkini ölçemez o zaman da ama canım. Acaba anneme neler oluyor der 😄 arkadaslarin kast ettiği muhtemelen genel öfkeni dindirmek için. Yani uyarman gereken yerde uyar.her annenin bir yöntemi vardır..zamanla kendi yöntemini bulacaksın. Mesela tehlikeli bir yere gittiği zaman gidip onu ordan baska yere bırakıyorum.israrla gelirse ıııii hayir diyorum...gözüne bakiyorum...ama çok öfkelendiysem disimi sıkıp kendimi cimciriyorum.yuzumu yikiyorum ensemi falan. Gerci bizim evde beni sinirlendiren genelde Ali oluyor 😁 kızmak yerine kızabilecegin yani kendine zarar verebilecegi potansiyel esyalari kaldirmayi dene. Boylece o kendine zarar vermez sen de kizmamis olursun.senin bunalma sebebin aslinda Karyakus degil bence..ev hayatına adapte olma cabasi.. calısan hanimlar zorlanıyor basta boyle..seni cok iyi anlıyorum💗 kendine yüklenme.. birlikte oyunlar oynadiginiz gibi kendi basina oynamasina imkan tani.mesela eline oyuncak ver hemen kafanı çevir baska yöne..eger oynamaz da sana gelirse birlikte oynayin birkac dakika.sonra biraz uzamlaş mesela koltuğa gec.kendi kurcalasin.. onceleri 1 dk durur sonralar artar bu süre. Gün gelir 10 15 dk kendi oynar.sana ihtiyac duymaz.dinlenirsin biraz. Sanirim evde yalniz ikiniz olduğunuz icin iyice sana düşmüş minikkuş..elif de oyle biraz.ali böyle degildi her cocuk baska 🤷‍♀️ bi de miss in dedigi dogru yapma yerine yapmasini istedigin eylemi söyle.. olumsuzu anlayamıyorlar..mesela yavaş hareket etmesini istedigim zaman ben yavaaaaaassss diyorym ama sesim kisiga yakin ve yavas soyluyorum.yani kelmeyi uzatarak ki yavasi anlasın.mesela nasil kos kos kos deriz heyecanla.bu da tam tersi.sarki soylerken de cocuk sarkisi soylersen daha mutlu oluyorlar.arada gozunu gozune degdir arada isini yap.bebekelr sık göz temasi isterler.buyuyene kadar böyle🥰
Tesekkurler canim. Kizmak lazim bencede cocuk ogrensin yapmamasi gerektiğini sadece ben bazen bagiriyorum iste stres oldugumda. Annem geldi simdi yanimda cok şükür fakat 2 kisi yetişemiyoruz dun yine 2 kez düştü babasiyla annem vardi yaninda napalim Allaha emanet ettim dusuyor ne kadar pesinden kossakta engel olamıyoruz. Rabbim korusun
Merhaba iyiyim teşekkür ederim bu kadar zaman sonra beni hatırlaman mutlu etti 😊 bebişde çok iyi yaramazlıklara devam 9.aylıkken başladı yürümeye erkenci 😃 yalnız ben seni çıkaramadım nickin mi değişti 🙄

Jadecim selamını aldım geleyim bir canlı canlı selam vereyim dedim 😃 iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl yaramazlıklara başladı mı 😍
Masllah canim hoşgeldin. Baharkk ben senin sayende su bebevo kamerayi almistim cok isimi goruyor oradan hatirlarsin belki :)
eveeet biz de 1 yaşını dolduranlar grubuna katildik. ama ne katılmak dogum günü çocuğu diye bugun hic uyumadi tosbik. evde bir hazırlık telas olsa ona yoracagim ama o da yok.

büyük bir kaza da atlatti. ben mutfağı supurmeden önce sandalyeleri masanın üstüne ters koyuyorum. kizlara da kardeşinize bakin diye tembih ettim. sözde ne bakmak ama çocuk mutfaha gecmis iki sandalyeyi birden düşürmüş. Allahtan kafasına gelmemiş. az agladi, o da korkudan bence. cani aciyinca daha cok ağlıyor. hadi o gecti.

ben pazar günü kolumu yakmistim. tencerenin kapağı takıldı. yemeğin buğusuyla yandı kolum. silverdin vs idare ediyorduk. bugun tekrardan ağrımaya başladı. zonk zonk da atıyor. ve işin tuhafi kolum tümden agriyor. korktum enfeksiyon vs olmasın diye. gittik acile. boca ettiler kremi, bir de sardılar sargı beziyle geldik. onu evde de yapardım ama, 3 gun gel pansumani hastanede yaptır, durumuna bakılacak dediler. öylee iste. dogum gününden cok revir gününe dönse de bugünümüzü şükür diyorum
Gecmis olsun canim suan nasilsin.
İnş canım patlasada rahatlasa hepsi peş peşe geldi zaten minnak iyice ufaldı😞
Bizimkide peşpeşe cikariyor alt yan disin digeri patliyor simdide cok zorluyor
kızlar civan dişini kırmış 😔 ben şok oldum görünce. alt ucu tırtıklı minik bir kısmı artık bizimle değil. nerde ne zaman oldu artık içim bi kötü oldu ama yapacak birşey de yok 😐
Aaa geçmiş olsun nasil yaptiki acaba :( parcasini buldun mu
@Helinnnnn civanımın dişi kırılmış geçmiş olsun canım süt dişleri daha hassas oluyor aklınızda bulunsun darbe alıp sallanır falan hemen elinizle yerine oturtun biraz tutun öyle tekrar etle kaynıyor sağlamlaşıyor zamanla. Bir de diyelim mi büyük parça kırıldı sütün içine koyup o parçayı hemen diş hekimine gidip yapıştırtın sütün içinde dokuları bozulmadan kısa bir süre kalıyor dişin. Günün acil yardım bilgileri de benden olsun🤣
Masallah Misss sendede ne bilgiler var 😍

Selam kizlar yurumeye baslayan cocugunda pesinden kosmak cok zormus gercekten birde oturmak istemiyor turluyor surekli Allah can sagligini versin.
Hepinizede kolaylıklar diliyorum.
Annem yanima geldi biraz ilgileniyor en azindan bugunlere şükür.
Dun gecede mutfak lavabosu tikanmis su tasti her yer su oldu cok pis bir koku esimle ben gece 2 ye kadar ugrastik cok sukur halletti ama parke biraz sismis birde uykusuzluk tabi karyada 1 bcuukta uyandi 3 e kadar uyumadi kzuum. Bizde durumlar boyle.

Geçmiş olsun. Ateş dışında huysuzlugu yada başka bir şeyi varmı. Doktorumuz bize diş ateşi 37 yi geçmez, geçer ise boğaz yada başka birşey eklenmiş anlamına gelir demişti.

Evet bana da böyle söylemişti doktor bizde meğerse enfeksiyon kapmış aynı zamanda ama çok ağlıyordu Eylül altında başka bir şey olabiliyor Allah korusun

Oyy tatli kiz dişlere bak hele :)

Tesekkurler canim. Kizmak lazim bencede cocuk ogrensin yapmamasi gerektiğini sadece ben bazen bagiriyorum iste stres oldugumda. Annem geldi simdi yanimda cok şükür fakat 2 kisi yetişemiyoruz dun yine 2 kez düştü babasiyla annem vardi yaninda napalim Allaha emanet ettim dusuyor ne kadar pesinden kossakta engel olamıyoruz. Rabbim korusun

Masllah canim hoşgeldin. Baharkk ben senin sayende su bebevo kamerayi almistim cok isimi goruyor oradan hatirlarsin belki :)

Gecmis olsun canim suan nasilsin.

Bizimkide peşpeşe cikariyor alt yan disin digeri patliyor simdide cok zorluyor

Aaa geçmiş olsun nasil yaptiki acaba :KK43: parcasini buldun mu

Masallah Misss sendede ne bilgiler var 😍
Ah canım hatırladım simdi kusura bakma nick değişince birde yeni gelince çıkaramadım kimdi diye 🤭 bu arada kamerayı bende kullanıyorum. Durunun odasını ayırdık uzun süredir kamera hep kurulu geceleri. Bir de kameranın vox modu var ben o modda kullanıyorum. Uyanıp ses çıkardığında kameranın ekranı açılıyor uyurken ekran kapalı oluyor. Bu şekilde şarjı 2-3 gün gidiyor 😊

Geçmiş olsun Kuzum dinlenince geçer belki ama senin dinlenme gibi bir lüksüm var mı bacım Allah’ım kolaylık versin
Otururuz be adaşım belli mi olur dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur muş Ata hemen sırnaşır vallahi.
Kuzum dilzarım ne fena yanmışsın canım benim Bununla geçmiş olsun
Oy canım arkadaşım benim karşılıklı vallahi hisler. Uykudan feda edip yine de giriyorum
Süpersin baharım zannetmiyorum ata 15 aylıkken bezden kurtulsun
Hepsi kurtlu kuzum bu bebelerin hiç işim bitmiyor benim bir de çalışıyorum ama bugün evdeyim yine de buradan vazgeçemiyorum
Adaşım erkek çocukları acayip sevgi pıtırcı demekki az önce boynuma sarıldı öptü öptü dünyalar benim oldu ya
Yanık zor vallahi ocağın kenarında minicik elimiz değiyor da günlerce sızlıyor
Aynen iyikş iyiki
Niye açtılarsa hiç anlamış değilim sürü Bağışıklığına döndük işte
Aynen ben de merak ediyorum koala yı ilkeyi, saçları çoktu şimdi nasıl. Tıkka yı İpek’i selam olsun
Tam yemelik oldular. Allahım esirgesin kuzuları
Aynen dünürüm. İyi insanlar çıksın yollarına kaygı hep olacak sanırım. O antenini severim gelinciğimin
Benimki de tersi. Adam tatlı hamur yemedimi doymuyor ama ben de severim çikolata candır.
Benim keloğlum da saçlandı ensede var ama ben de dursun biraz daha diyorum
Kuzum başka türlü nasıl ayakta duracaksın işin zor senin
Sözlüsü selam eder foto beklermiş.🥰
Ben önce de duygusaldım malum balık burcu, üzerine koydu analık.
Aynı ben🥰🥰🥰
Boylu poslu hatunsun endamın yeter.
Evde olsam sürekli deneyebilirdim ama hedefim 2022 benim . Bir e bebek indiriminden bez stoğu yolu görünüyor bana
Amanın kuzum aslım çok geçmiş olsun yazık elticiğine de bununla gelmiş geçmiş olsun
Günaydın canım ciğerim. Kış size . Burda yağmur bir yağıyor bir açıyor
Cecenim benim Atam yürümüyor ama yürüyünce kesin daha karanlık.
Ben de yapamazdım komşum kış bilmiyoruz biz.
Aynen doğduğum şehir kaderim 😂
Süpersin susamım. Benim kuzum da öper koklar sarar dizime yatar. Sevgi pıtırcığı
Dilzarım biz de habire gececiyiz. Boyuna güncelleme yapıyor da yürümeyi pas geçiyor. Dil gelişiminde var bişeyler deyip ona yoruyorum
Diyeceği gün gelecek
Aynen C cecenn im mutlandık vallahi
Doğru söylüyorsun balım belki bir gün otururuz🥰🥰🥰 bende bana sırnaşan Atayı öper kollarım sende Asya ile naparsın bilmem 🤗

Bugün evdeyim. Eşim okula gitti sınavlar başladı 1 gün izin aldım. Tek başıma Ata ya daha rahat baktım. Beraber kahvaltı ettik yemek pişirmeme izin verdi. Sonra çıktık yukarı oynadık uyuttum indim mutfağa ağlayan kek yaptım eşim sever oturdum size yazıyorum hatta arada çamaşır yerleştirdim. Ya keşke çalışmasaydım. Ev çok güzel
Evdekiler de çalışma peşinde mesela BEN😝

Ah çok güzel bilgi 🥰🥰 sağol kuzum

Doğumgünü için MAGNET yaptırıyorum kızlar örneğini attılar çok hoş. Ayrıca afiş yön panosu ve balonlar gelecek hepsinin çalışmasını attılar çok hoş
Örneklerini atar misin 🤗
Kızlar ben intadan arkadaş değilim sizle buradanda doğum günü fotilerini atar mısınız 🥰

bayıldım bugun Atacigima, sessiz dinlemek zorunda kaldım ama o gülüşler coook güzel. hazırliklarin fotolarını bekleriz canimcigim

Keşke erken evleneydim, yaşım uygun en az 20 yaşında kızım olmaya. Maşallah vallahi betuse. Tabi her cocukta yapmıyor, sen güzel yetiştirmiş sin.
Göktuğ Kesin uyanır ben nezaman kestireyim desem, 3 saat uyuyan kız ben dalmadan kalkar.
Kısmet canım bugün okulda arkadaşlar konuşuyordu aynı mevzuyu bazılarının hiç yapmıyormuş şikayet ediyorlardı. Çocuktan çocuğa da fark var işte. Göktuğ u da yetiştiriyoruz o da tezgah üzerinde sürekli yada yanıma sandalye koyuyorum üstünde dikiliyor beni izliyor. Yetiştiriyorum çekirdekten😚 durucuğa kolaylık olsun diye dünüşüm🥰🥰
Uyumuşum bu arada ağlama sesine uyandım yarım saat sonra nasıl iyi geldi anlatamam 😴😴

Tamam hepsini not ettim dinleteceğim 😉

Eymir i ben de çok severim ama mogan ı pek sevmiyorum. Ona rağmen sık sık gideriz gidecek başka yer yok çünkü. Bi de dikmen vadisini severim bak orasının yeşili de çok doğal gelir bana.

Bu arada şunu anlatmam lazım eşim beni ilk mogan a götürdüğünde bu ne yaa bu su birikintisine göl mü diyorsunuz siz demiştim 😂😂 göller bölgesi insanı olmak bunu gerektirirdi çünkü 🤣🤣🤣

Ama eşim de eğirdir i ilk gördüğünde bu göl değil deniz gibi bişey demişti hak verdi yani 😊😊😍

Ben de artık en ufak bir sabırsızlıkta büyüyecek bu günler geçecek diyorum sonra özlersin diyorum.

Üstüne bi de şu yöntemim var o neler hissediyor ki böyle ağlıyor veya kızıyor diyorum. Hiç bişey anlamıyor hiç bişey anlatamıyor onun için hayat çok daha zor diyorum. Öğrendiği şeyler onu çok yoruyor başetmesi zorlaşıyor diyorum.

Bi de sürekli ona hissettirdiklerimi ve yaptıklarımı hiç unutmayacak bilinç altına yazacak beni güzel bir anne olarak hatırlasın diye kendimi telkin ediyorum 🥰🥰🥰🥰

Al işte sevilmeyi çok seven bir erkek bebe daha. Yok ben anladım bu konu tamamen cinsiyetle alakalı. Kız anaları olarak çok dertliyiz çok 😂😂

Ya ben de 15 aylıkken öğrenmişim ama annem çok erkendi yazık size dedi zaten sonradan tekrar yapmışım 😂😂🙈🙈 o yüzden ben 18 i falan bekliyim en azından diyorum ama ertesi sene de olabilir artık duruma göre bakıcam. Ağustos eylül gibi bi nabız yoklarım.

Yaa aslı neler gelmiş başınıza bir misafir geldi olaylar olaylar. Geçmiş olsun hem sana hem de eltine 💐💐

Günaydın canım bizde de kar var bu sabah ben de evdeyim 😊😍🤩
Kızlar da büyüyünce size sırdaş dost olur öyle deme ya😅
@Susam_tanesi bak hala bi sevdirmeye ler olarak devam ediyoruz 🤣🤣🤣 blup bizimki sevgi arsızı aman anne beni sev şuramı öp buramı ısır der nasıl🙄😝
Kız sizinkiler niye sevdirmiyor bak cidden şaşırıyorum ben😅 Coolluk beyle bişey demek ki😂 benimki sırnaşık ya hiç cool değil 😂
Ay çok geçmiş olsun Helin ya

Kısmet canım bugün okulda arkadaşlar konuşuyordu aynı mevzuyu bazılarının hiç yapmıyormuş şikayet ediyorlardı. Çocuktan çocuğa da fark var işte. Göktuğ u da yetiştiriyoruz o da tezgah üzerinde sürekli yada yanıma sandalye koyuyorum üstünde dikiliyor beni izliyor. Yetiştiriyorum çekirdekten😚 durucuğa kolaylık olsun diye dünüşüm🥰🥰
Uyumuşum bu arada ağlama sesine uyandım yarım saat sonra nasıl iyi geldi anlatamam 😴😴
hmm örnek vermek gerekirseee meselaa benim kizlar.🤣🤣🤣

dur az gaz vereyim belki ben de bir gün okuldan gelince kek kokularıyla karşılaşırım

Oyyy Oyyy bugün o kadar zor bir gün oldu ki Göktuğ hemen hemen hiç susmadan ağladı ama hani böyle vız vız ağlama modu😔😔Bi ara sakinliğimi koruyamadım eşimle de atıştık falan ayy şimdi uyudu inşallah yarın bu modda uyanmaz tekrar çekilecek gibi değildi gerçekten halen kulağımda sesi. Sözde atak haftası da bitti dilzarın dediği gibi kazancımız, da yok boşa çile çekiyoruz🤣

Back
X