Geçmiş olsun Kuzum dinlenince geçer belki ama senin dinlenme gibi bir lüksüm var mı bacım Allah’ım kolaylık versin
Otururuz be adaşım belli mi olur dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur muş Ata hemen sırnaşır vallahi.
Kuzum dilzarım ne fena yanmışsın canım benim Bununla geçmiş olsun
Oy canım arkadaşım benim karşılıklı vallahi hisler. Uykudan feda edip yine de giriyorum
Süpersin baharım zannetmiyorum ata 15 aylıkken bezden kurtulsun
Hepsi kurtlu kuzum bu bebelerin hiç işim bitmiyor benim bir de çalışıyorum ama bugün evdeyim yine de buradan vazgeçemiyorum
Adaşım erkek çocukları acayip sevgi pıtırcı demekki az önce boynuma sarıldı öptü öptü dünyalar benim oldu ya
Yanık zor vallahi ocağın kenarında minicik elimiz değiyor da günlerce sızlıyor
Aynen iyikş iyiki
Niye açtılarsa hiç anlamış değilim sürü Bağışıklığına döndük işte
Aynen ben de merak ediyorum koala yı ilkeyi, saçları çoktu şimdi nasıl. Tıkka yı İpek’i selam olsun
Tam yemelik oldular. Allahım esirgesin kuzuları
Aynen dünürüm. İyi insanlar çıksın yollarına kaygı hep olacak sanırım. O antenini severim gelinciğimin
Benimki de tersi. Adam tatlı hamur yemedimi doymuyor ama ben de severim çikolata candır.
Benim keloğlum da saçlandı ensede var ama ben de dursun biraz daha diyorum
Kuzum başka türlü nasıl ayakta duracaksın işin zor senin
Sözlüsü selam eder foto beklermiş.

Ben önce de duygusaldım malum balık burcu, üzerine koydu analık.
Aynı ben

Boylu poslu hatunsun endamın yeter.
Evde olsam sürekli deneyebilirdim ama hedefim 2022 benim . Bir e bebek indiriminden bez stoğu yolu görünüyor bana
Amanın kuzum aslım çok geçmiş olsun yazık elticiğine de bununla gelmiş geçmiş olsun
Günaydın canım ciğerim. Kış size . Burda yağmur bir yağıyor bir açıyor
Cecenim benim Atam yürümüyor ama yürüyünce kesin daha karanlık.
Ben de yapamazdım komşum kış bilmiyoruz biz.
Aynen doğduğum şehir kaderim

Süpersin susamım. Benim kuzum da öper koklar sarar dizime yatar. Sevgi pıtırcığı
Dilzarım biz de habire gececiyiz. Boyuna güncelleme yapıyor da yürümeyi pas geçiyor. Dil gelişiminde var bişeyler deyip ona yoruyorum
Diyeceği gün gelecek
Aynen
C
cecenn
im mutlandık vallahi