2020 Nisan Bebekleri Cicişleri, Hazırlıkları

SuRMeLi66

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.151
5.671
398
Bizimde bir cicişler topiğimiz olmasın mı
Kuzucuklarımıza neler alıyoruz neler hazırlıyoruz hepsini burda paylaşalım kızlar.

Ilk cicilerimiz puseti indirimliydi aldım. Emzik te babanıza supriz yaparken almıştık kızlarım çok beğendiydi

Selamlar
Bu foruma bu konuya mesaj yazdığıma inanamıyorum, ne dertlerimi ne sıkıntılarımı paylaştım şimdi de şu hayatta en çok istediğim duyguya doğru yol alıyorum
Doğumum 2020 Nisan 18 görünüyor kısmetse. Dilerim sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Ben henüz bir hafta oldu öğreneli.
Sizler hazırlıklara başladınız mı ? Çok erken değil mi, en azından üç ay geçmesi gerekir derler ya : ) bilemedim

İlk çocuğumun 3aylıkken odası hariç hemen hemen herşeyi hazırdı nerdeyse.. ilk öğrendiğimiz hafta puset almıştık :)

Bende birşeyler almak istiyorum ilk bebeğim olacak inş ama cinsiyeti mi beklesem gerçi bu sefer bir patik beğendim en kısa zamanda alacam

Kızlar ACİL DURUM.... lütfen yardımcı olun fikri olan varsa....

Perşembe hcg degerım; 170, cumartesı; 730 idi. Pazartesi baktırmadım. Bugün çarşamba yani 4 gün geçti ve hcg değerim; 1000 çıkmış. Dr mi aradım. Beklenilen durum değil az artmış dedi. 3-4 bekle yine kan ver dedi. Kanamam da yok. Kimyasal gebelik de olabilir di mi. Başına böyle bir şey gelen var mı? tüm dünyam yıkıldı şu anda

bebeğime örgü olarak ilk su yeşilinden yelek örüyorum. bitmek üzere

Hanımlaaar hazırlıklara başlayan var mı vardır mutlakaa yeni anne olacaklar heyecandan duramamışlardır kesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…