- 11 Nisan 2019
- 653
- 793
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
Neden düşünmüyorsun canımYazdıklarımın hepsi çıkmamış yanlış çıkmış ben 2 li test yaptırmayı düşünmüyorum sen yaptırıcan mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden düşünmüyorsun canımYazdıklarımın hepsi çıkmamış yanlış çıkmış ben 2 li test yaptırmayı düşünmüyorum sen yaptırıcan mı
RABBİM ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN inşallah9+3 teyim kızlar. Önceki akşam akıntı pembe başladı sonra kırmızıya döndü acile gittik yatış yaptılar. İki gündür hastanedeyim. İki kere daha damla şeklinde kanamam oldu. Günde 3 defa progestan fitil olarak uyguluyorum. Kahverengi akıntıya döndü şuan devam ediyor. Dua edin ne olur
Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin canımSağol canım Allah razı olsun. Sabah bir iki damla oldu yine ama kesildi hemen. Doktor rahim temizlenmiş bebekte de sıkıntı yok dedi. Önlem amaçlı bugün de hastanedeyim. Tansiyon 14 9 civarında çıkıto onu takip edecekler
Bilmiyorum o stresi kaldırabilirmiyim bilmiyorum o sonuç çıkana kadar kendimi yiyip bitiririm kötü çıksa bile sonuç aldırmam tanıdığım 2 kişide sonuçları kötü çıktı hamilelikleri zehir oldu biri çok erken doğum yaptı stresten prematüre doğdu bebeği ama 2 side maşallah çok sağlıklılar sonuç Rabbım e emanet detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum sadece daha fazla güvenilir ve net olduğu içinNeden düşünmüyorsun canım
Allah korusun kötüyü çağırma neden kötü çıksın deme öyle. Sağ sağlim alacağız inş kucağımızaBilmiyorum o stresi kaldırabilirmiyim bilmiyorum o sonuç çıkana kadar kendimi yiyip bitiririm kötü çıksa bile sonuç aldırmam tanıdığım 2 kişide sonuçları kötü çıktı hamilelikleri zehir oldu biri çok erken doğum yaptı stresten prematüre doğdu bebeği ama 2 side maşallah çok sağlıklılar sonuç Rabbım e emanet detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum sadece daha fazla güvenilir ve net olduğu için
Amin canım inşallah cümlemizinAllah korusun kötüyü çağırma neden kötü çıksın deme öyle. Sağ sağlim alacağız inş kucağımızayanı senin kararın herşey gönlünce olsun
![]()
İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duymakda nasip olur Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahkızlar bende 2020 anne adayıyım :)daha 5+6 da gttim dr ye 5 haftayla uyumlu demişti haftaya persembe kalp atısı için cagrdı![]()
Hoşgeldinkızlar bende 2020 anne adayıyım :)daha 5+6 da gttim dr ye 5 haftayla uyumlu demişti haftaya persembe kalp atısı için cagrdı![]()
hoşbuldum peşindeyim :)Hoşgeldin![]()
amin cnm inş.İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duymakda nasip olur Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah