Çok sağol canım, bilmiyorum ki acaba cihaz farkından da olabilir mi. 5+2 de keseyle bebeği gördük. Bugün 6+0 kalp atışı için çok erken dedi dr ama maşallah çok iyi oluşmuş var dedi dinletti. Çok az. Benim lekelerden dolayı diken üstündeyim işte dr her ne kadar sorun yok dese de. Haftaya tekrra çağırdı leke durumuna göre iğneye başlarız olmazsa dedi. Sanıyorum haftaya ister tahlileri.Maşallah canım allah bağışlasın ben tam 5 haftalıkken keseyi gördüm doktor kontrol ederken hiç sormadı kaç haftalık diye keseyi görünce söyledi 5 haftalık olduğunu Perşembe günü randevum var acaba bende kalp atışını duyarmıyım 6+1 olucam senden idrar kan testi istedi mi
Çok üzüldüm yaşadıklarını duyunca. Şiddet ne yaşıyor olursa olsun asla kabul edilemeyecek bir şey. Asla!! Hele bir de hamile iken.. nolur asla kabul etme bunu, tavrını net bir şekilde koy ve bunu sana asla bir daha yapamayacağını anlasın.Kizlarr biz esimle 1 haftadir cok siddetli kavga icindeyiz askere gidecegi icin cok stresli öyle boyuta geldiki bana vurabiliyor sonra cok pisman oluyor ama bende onu ilk defa böyle gördügüm icin cok üzülüp agliyorum 1 haftadir perisan oldum gün icinde kendimi toparliyorum ama cok korkuyorum bebegime birsey olur diye
Canım ailen varmı çok mu uzaklar sana?Kizlarr biz esimle 1 haftadir cok siddetli kavga icindeyiz askere gidecegi icin cok stresli öyle boyuta geldiki bana vurabiliyor sonra cok pisman oluyor ama bende onu ilk defa böyle gördügüm icin cok üzülüp agliyorum 1 haftadir perisan oldum gün icinde kendimi toparliyorum ama cok korkuyorum bebegime birsey olur diye
Sağol canım inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz dinlenmene bak ayaklarını dik sürekli allah inşallah evlatlarımızı bize bağışlarÇok sağol canım, bilmiyorum ki acaba cihaz farkından da olabilir mi. 5+2 de keseyle bebeği gördük. Bugün 6+0 kalp atışı için çok erken dedi dr ama maşallah çok iyi oluşmuş var dedi dinletti. Çok az. Benim lekelerden dolayı diken üstündeyim işte dr her ne kadar sorun yok dese de. Haftaya tekrra çağırdı leke durumuna göre iğneye başlarız olmazsa dedi. Sanıyorum haftaya ister tahlileri.
En son geçen ay genel kan tahlilim vardı ona baktı sadece. Haftaya diğer genel testelri ister standart çünkü 6 7.haftadan sonra istiyorlar. Gebelikten emin olduktan sonra
Oğlum var 3 yaşında canımSağol canım inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz dinlenmene bak ayaklarını dik sürekli allah inşallah evlatlarımızı bize bağışlar ♥
Ailen yakınındaysa oğluna onlar baksa senin içinde iyi olurdu tek başına çok zor oğlunda daha çok küçük allah yar ve yardımcın olsun inşallahOğlum var 3 yaşında canımmaalssef anca akşam uzanıp dinlenebiliyorum. Çok yoruluyorum. Benim 3 ay riskli olduğu için kimsrye de söylemiyoruz sonra kaybedip herkesin acıyarak bakmalarını istemyorum artık. En iyisi kimsenin bilmemesi 3 ay. Artık her fırsatta dinlenmeye çalışıyorum ama bakalım ..
Benim bütün belirtiler erkeğe doğru gidiyor bakalımBen oğlumda böyleydimekşiden başka bişey yiyemezdim.
Bu gebelikte tatlı, meyve vs çekiyor canımher gebelik farklı
Düşük tehlikeniz mi var ondan mı yasak ? Bana yasak falan demedi ama 3 ayı doldurana kadar pek düşünmüyorum zaten. Benim ki özellikle bir şey belirtmedi herkesin söylediği şeyler işte. Sağlıklı şeyler yemeye özen göster çiğ et makarna pilav çok baharatlı şeyler gazlı içecekler tüketme dedi. Olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama sanki özellikle sağlıksız şeyler çekiyor insanın canıBen de tatlıyı çok sevenlerden değilim. Ama dondurma yiyorum arada sırada. Ekşi olan herşeyi yiyesim varbana Dr ilişki yasak dedi. Bol su iç dedi. Size Dr ne önerdi yiyecek içecek konusunda???
Ya sağlıkla gelişsin inşallah bebeğiniz dikkat edin kendinizeOğlum var 3 yaşında canımmaalssef anca akşam uzanıp dinlenebiliyorum. Çok yoruluyorum. Benim 3 ay riskli olduğu için kimsrye de söylemiyoruz sonra kaybedip herkesin acıyarak bakmalarını istemyorum artık. En iyisi kimsenin bilmemesi 3 ay. Artık her fırsatta dinlenmeye çalışıyorum ama bakalım ..
Özür dilenerek affedilecek bir şey değil bu. Neyse inşallah askere gidince biraz akıllanır. Siz de biraz kendinizi dinlersiniz.Ya hic ayri kalmadik simdi bedelliye gidicek 20 gün o yuzden cok stresli ama beni yedi bitirdi cok özür diliyor yaptiktan sonra yarin gidiyor iste bu ayrilik iyi gelicek insallah ikimizede
Makarna, pilav neden tüketme dedi ki? Makarna bulantım olduğu zamanlar aşırı iyi geliyor bana ☺. Bize de ilk 3 ay ilişki yasak dedi. Hatta 3-4 ay dediDüşük tehlikeniz mi var ondan mı yasak ? Bana yasak falan demedi ama 3 ayı doldurana kadar pek düşünmüyorum zaten. Benim ki özellikle bir şey belirtmedi herkesin söylediği şeyler işte. Sağlıklı şeyler yemeye özen göster çiğ et makarna pilav çok baharatlı şeyler gazlı içecekler tüketme dedi. Olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama sanki özellikle sağlıksız şeyler çekiyor insanın canı
Merhaba arkadaşlar. Ben 5 haftalık hamileyim. Bugün ilk kez kadın doğum a gittim tabi kesemiz henüz görünmedi çok küçük olduğu için.2 gün önce beta hcg 285ti. Yarından snra yeniden baktırcaz . Bugün hastaneden eve geldikten sonra günlük pedimde açık pembe çok az miktarda bi kan gördüm biraz da kahverengi sümük gibi akıntı... doktoru aradım artarsa hemen acile git dedi bida olmazsa cuma yı bekliyip değerlerine bakcaz dedi. Az önce yatmadan wc girdim bu sefer tuvalet kağıdına bulaşan kahverengiye dönük az bi akıntı geldi. Normal midir nolur bilgilendirinbebeğimi kaybetmek istemiyorum
Çıkar Ayşe’yi hadi bakemCanı sürekli acılı ekşili çeken var mı ?? Mesela kısır, erik, turşu vs.... benim öyle ya. İki gün üst üste aynı şeyi yiyince veya canımın çektiği şeyi çok yiyince o yemekten de tiksiniyorumdeğişik ruh halleri
Allahtan bedelliye gidiyor uzun dönem olsa halin ne olacaktı.. iyi olmuş bence de canım gitmesi riskli dönemleri atlatmış olursun inşallahYa hic ayri kalmadik simdi bedelliye gidicek 20 gün o yuzden cok stresli ama beni yedi bitirdi cok özür diliyor yaptiktan sonra yarin gidiyor iste bu ayrilik iyi gelicek insallah ikimizede
Çok şükür ben yararlı şeyleri aşeriyorum hihiMakarna, pilav neden tüketme dedi ki? Makarna bulantım olduğu zamanlar aşırı iyi geliyor bana ☺. Bize de ilk 3 ay ilişki yasak dedi. Hatta 3-4 ay dedi
Hiç tüketme demedi ama sık yeme dedi. Kilo açısından sanırım birazcık kiloluyumdaMakarna, pilav neden tüketme dedi ki? Makarna bulantım olduğu zamanlar aşırı iyi geliyor bana ☺. Bize de ilk 3 ay ilişki yasak dedi. Hatta 3-4 ay dedi
Ya dün bir yerde sordum canı ekşi çekenlerin hep oğlu olmuş ekşiyi ye ayşeyi çıkar olayı yedi biziÇıkar Ayşe’yi hadi bakem
İnş Ayşe çıkarÇıkar Ayşe’yi hadi bakem
Yoo bende tam tersi kızımda 9 ay ekşi yedim tatlı hiç bir şey göresim gelmediYa dün bir yerde sordum canı ekşi çekenlerin hep oğlu olmuş ekşiyi ye ayşeyi çıkar olayı yedi bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?