başta kese görebilmek için vajinal bakılabildiğini de duymustum ondan sordum . hatta sırf onun icin daha fazla bekledim ultrasonla bakılsın diyeMerhabahayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi inşallah ♥ultrason ile dir büyük ihtimalle.hem ben hemde etrafta öyle ilk gebelik zamanı vajinal bakan duymadım hiç.
aynı tarih aslında bizim neden bekliyorsunuz ki o kadar ? daha öncede görebilirsinizKızlar bende çarşamba gidicem keseyi görmeye inşallah çok heyecanliyim
Amerika'da cokk uzaklardaHoşgeldiniz  sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sizde o belirtiler evet mevcut bendede. Yurtdışı nerdesiniz acaba?
İlaçların yokmu hiç içtiğin.dr a sormadım ama çok halsizim bugun kahvaltıya bile geç kaldım içim bayıldı.allah kabul etsin inşallahPeki aranızda oruç tutanlar doktorunuz size tutmayın tehlikeli gibisinden şeyler söyledi mi bugün ben oruçluydum ve çok halsizim elimi kaldıracak halim kalmadı
Bugün verdi canım progestan 100 mg folik asit b12 eksikliğim var onun içinde benexol kullanmaya bugün başlicam ve doktora sormayı unuttum heyecendan perşembe günü keseyi görmeye gidecez inşaallah onda sorarım??İlaçların yokmu hiç içtiğin.dr a sormadım ama çok halsizim bugun kahvaltıya bile geç kaldım içim bayıldı.allah kabul etsin inşallah
Merhaba bende iğne kullanıyorum özellikle ovmayın yazıyor araştırdım.İlk kullandığım gün sımsıkı tuttum iğne vuracağım yeri iğneyi çıkarana kadar bırakmadım o morardı ama daha sonraki günlerde iğneyi soktuktan sonra bırakıyorum tuttuğum yeri sonra ilacı veriyorum çok şükür morarmiyor ve daha az acıyor ALLAH hepimize şifa versinBenimde göbek mosmor.Bu iğne yerleri için birşey yapıyormusunuz. Şişlikleri için. Walla akşam olsun istemiyorum ovuyorum kolonya ama hiç bir etkisi olmadı.
Amin inşallah ♥ ♥ göbek harici progestan iğne var kalçadan o bende şişlik beze ağrı yapıyor.Merhaba bende iğne kullanıyorum özellikle ovmayın yazıyor araştırdım.İlk kullandığım gün sımsıkı tuttum iğne vuracağım yeri iğneyi çıkarana kadar bırakmadım o morardı ama daha sonraki günlerde iğneyi soktuktan sonra bırakıyorum tuttuğum yeri sonra ilacı veriyorum çok şükür morarmiyor ve daha az acıyor ALLAH hepimize şifa versin
Merhabamerhaba herkese :) ben de bu sefer ocak annesi olacagım insallahrabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?