2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar.

6+2 hamileyim.

Bugun ilk randevuma gittim.
Keseyi gördü dr sadece.
Bebek gorunmedi, daha erken,haftaya gel kalp atisina bakalim dedi.

Kanama alani var düşük tehliken var dedi.

Aranizda kanama alani olup hamileligi devam eden var mi ?

Bende varmış canım ama keseden çok uzak ve çok küçük demişti nerde olduğu da önemli sanırım.. düşük riski yok demişti bir hafta oldu ama iki hafta sonra gidicem son durum ne bilmiyorum umarım iyidir

Benim 15 gün oldu 4haftalıkken başladı hemen orogestana başladım tabi daha geçen gün kesildi. Bitti çok şükür ama dr devam edelim dedi kullanıyoeum gece fitili. İnşallah seninde geçer canım

Benim 15 gün oldu 4haftalıkken başladı hemen orogestana başladım tabi daha geçen gün kesildi. Bitti çok şükür ama dr devam edelim dedi kullanıyoeum gece fitili. İnşallah seninde geçer canım
Benim kese etrafinda genis bi alandaymis kanama. Sabah ogle aksam protestan agizdan al dedi.
Belki benim de 4 haftalikkende vardi cunku 6+2 de bugun ilk gidisimdi. Hayalimde kese bebek kalp 3 lu hediyemi alirim sandim. Ama sadece kese gorundu

Teşekkür ederim cevap icin.

Kızlar yaaa aranızda karnı çıkmaya başlayan var mı? Benim resmen belli olmaya başladı. Gerçi benim sağ yumurtalıkta biri mandalina biri ufak limon boyutunda olmak üzere iki tane kist var ondan da belirginleşmeye başlamış olabilir ama.. etrafımdakilere hamile olduğumu söylemememe rağmen şüphelenmeye başladılar İlk gebeliğimi 17. Haftada kaybetmiştim ve hiç göbeğim yoktu o tarihe kadar. Bir de ikinci gebelikte daha çabuk çıkar diyorlar var mı öyle birşey?

Evet duydum canım ben 2.gebelikte karnın daha çok çıktığını. Benim de karnım baya belirginleşti ama o şişkinlik bağırsaklarımız aslında alttan bebiş ve rahim büyüyünce bağırsakları ittiriyor. Hele bi de gaz, kabızlık olunca kocaman oluyor göbüş ben ilk gebeliğimde orayı okşuyordum, sonra öğrenince dedim ay bağırsaklarımı okşuyormuşum ayol şimdi alt kısmı seviyorum

Kızlar iki üç gündür sağ kulağımda acayip bi uğultu var biraz araştırdım çok ciddi gibi durmuyor ama yatınca rahatsız ediyor beni bu durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı

Tabi canım benimde ilk gebelikte çıkmamıştı karnım ama sonrakiler 2.aydan itibaren pantolonların düğmeleri sıkıyor 3.ayda benim karnım 4 5 aylık gibi duruyır zaten benimde karnım çabuk büyüyor. İç karnı geniş olanların karnı çıkmıyor. Bizim rahimde genişledi tabi iç karnımızda yok demekki birden pırtlıyo karın ❣

Benimde kotlarım falan olmuyo bana oturunca hemen düğme gevşetmekten sonra kapatmaktan utanıyorum dün gittim defactodan beli lastikti pantalon aldım ise geldim simdi ohh rahat sizde de özellikle akşamları şişkinlik oluyo mu benim sabah çok bisey yok ama öğleden sonra cikiyo karnım iyice

Evet çok mantıklı tabi. Önceki gebelikler rahmi genişletiyor..

Aynen benim de öyle sabah birşey yok öğleden sonra hele akşam kocaman göbek

Evet kabızlık da hat safhada

Kızçeler günaydın benim bir kaç gündür akıntım arttı gebeliğin başından beri çok şükür hiç kanamam olmadı bu da böyle kokusuz bişey aynı dönemde olanlar normal mi acaba sizde var mı

Benim 9. Haftada kese cevresinde genis kanama vardi 3 gun hastahanede yattim igne ve serum tedavisi uygulandi suan progestan aliyorum gunde 3 kere lekelenme yok cok sukur ama bol dinleniyorum ondan kaynakli doktorum hastahaneden cikmadan once kanin iceride pihtilasmaya basladigini soylemisti pazartesi kontrol var bakalim ne durumdayiz

Tabi canım aynen öyle, sabah hiçbişey yok karnım düz, kahvaltıdan sonra başlıyor akşam 3 aylık gibi karnım oluyo

Kızlar progestan kullanmama rağmen kanamam kesilmiyor her wc gittiğimde kan görmek psikolojimi iyice bozdu Dr kontrolleirne yüreğim ağzımda gidiyorum resmen

Amin canim benim. Aynen bende ömür boyu vurulmaya da raziyim. Ama yatmak zor geliyor. Ilk kizimda kolaydi ama simdi kizim oyun ilgi bekliyor. Annem.gelecek sagolsun. O zaman rahatlar kafam

Hic canini sikma. Rahatla ve yat. Oyleki yarim litrelik su sisesini bile kaldirma. Progestan kullanip dinlenirsen atlatirsin. Kizimda tam 3.5 ay yattim. Belki daha da fazla. Ama sukur 4 yasinda simdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…