Bende varmış canım ama keseden çok uzak ve çok küçük demişti nerde olduğu da önemli sanırım.. düşük riski yok demişti bir hafta oldu ama iki hafta sonra gidicem son durum ne bilmiyorum umarım iyidirMerhaba arkadaslar.
6+2 hamileyim.
Bugun ilk randevuma gittim.
Keseyi gördü dr sadece.
Bebek gorunmedi, daha erken,haftaya gel kalp atisina bakalim dedi.
Kanama alani var düşük tehliken var dedi.
Aranizda kanama alani olup hamileligi devam eden var mi ?
Benim 15 gün oldu 4haftalıkken başladı hemen orogestana başladım tabi daha geçen gün kesildi. Bitti çok şükür ama dr devam edelim dedi kullanıyoeum gece fitili. İnşallah seninde geçer canımMerhaba arkadaslar.
6+2 hamileyim.
Keseyi gördü dr sadece.
Benim kese etrafinda genis bi alandaymis kanama. Sabah ogle aksam protestan agizdan al dedi.Benim 15 gün oldu 4haftalıkken başladı hemen orogestana başladım tabi daha geçen gün kesildi. Bitti çok şükür ama dr devam edelim dedi kullanıyoeum gece fitili. İnşallah seninde geçer canım
Evet duydum canım ben 2.gebelikte karnın daha çok çıktığını. Benim de karnım baya belirginleştiKızlar yaaa aranızda karnı çıkmaya başlayan var mı? Benim resmen belli olmaya başladı. Gerçi benim sağ yumurtalıkta biri mandalina biri ufak limon boyutunda olmak üzere iki tane kist var ondan da belirginleşmeye başlamış olabilir ama.. etrafımdakilere hamile olduğumu söylemememe rağmen şüphelenmeye başladılarİlk gebeliğimi 17. Haftada kaybetmiştim ve hiç göbeğim yoktu o tarihe kadar. Bir de ikinci gebelikte daha çabuk çıkar diyorlar var mı öyle birşey?
Tabi canım benimde ilk gebelikte çıkmamıştı karnım ama sonrakiler 2.aydan itibaren pantolonların düğmeleri sıkıyorKızlar yaaa aranızda karnı çıkmaya başlayan var mı? Benim resmen belli olmaya başladı. Gerçi benim sağ yumurtalıkta biri mandalina biri ufak limon boyutunda olmak üzere iki tane kist var ondan da belirginleşmeye başlamış olabilir ama.. etrafımdakilere hamile olduğumu söylemememe rağmen şüphelenmeye başladılarİlk gebeliğimi 17. Haftada kaybetmiştim ve hiç göbeğim yoktu o tarihe kadar. Bir de ikinci gebelikte daha çabuk çıkar diyorlar var mı öyle birşey?
Satısı olan tüm eczanelerde olması lazım bence. Bana başlamadı daha kampanya dedi ama ürünler ikili pakette gelmiş dağıtım bitince aynı anda baslicaktir heryerdeHer eczanede mi var acaba kampanya canım
Benimde kotlarım falan olmuyo bana oturunca hemen düğme gevşetmekten sonra kapatmaktan utanıyorum dün gittim defactodan beli lastikti pantalon aldım ise geldim simdi ohh rahatTabi canım benimde ilk gebelikte çıkmamıştı karnım ama sonrakiler 2.aydan itibaren pantolonların düğmeleri sıkıyor3.ayda benim karnım 4 5 aylık gibi duruyır zaten benimde karnım çabuk büyüyor. İç karnı geniş olanların karnı çıkmıyor. Bizim rahimde genişledi tabi iç karnımızda yok demekki birden pırtlıyo karın ❣
Evet çok mantıklı tabi. Önceki gebelikler rahmi genişletiyor..Tabi canım benimde ilk gebelikte çıkmamıştı karnım ama sonrakiler 2.aydan itibaren pantolonların düğmeleri sıkıyor3.ayda benim karnım 4 5 aylık gibi duruyır zaten benimde karnım çabuk büyüyor. İç karnı geniş olanların karnı çıkmıyor. Bizim rahimde genişledi tabi iç karnımızda yok demekki birden pırtlıyo karın ❣
Aynen benim de öyle sabah birşey yok öğleden sonra hele akşam kocaman göbekBenimde kotlarım falan olmuyo bana oturunca hemen düğme gevşetmekten sonra kapatmaktan utanıyorum dün gittim defactodan beli lastikti pantalon aldım ise geldim simdi ohh rahatsizde de özellikle akşamları şişkinlik oluyo mu benim sabah çok bisey yok ama öğleden sonra cikiyo karnım iyice
Evet kabızlık da hat safhadaEvet duydum canım ben 2.gebelikte karnın daha çok çıktığını. Benim de karnım baya belirginleştiama o şişkinlik bağırsaklarımız aslında alttan bebiş ve rahim büyüyünce bağırsakları ittiriyor. Hele bi de gaz, kabızlık olunca kocaman oluyor göbüş ben ilk gebeliğimde orayı okşuyordum, sonra öğrenince dedim ay bağırsaklarımı okşuyormuşum ayol şimdi alt kısmı seviyorum
Benim 9. Haftada kese cevresinde genis kanama vardi 3 gun hastahanede yattim igne ve serum tedavisi uygulandi suan progestan aliyorum gunde 3 kere lekelenme yok cok sukur ama bol dinleniyorum ondan kaynakli doktorum hastahaneden cikmadan once kanin iceride pihtilasmaya basladigini soylemisti pazartesi kontrol var bakalim ne durumdayizMerhaba arkadaslar.
6+2 hamileyim.
Keseyi gördü dr sadece.
Tabi canım aynen öyle, sabah hiçbişey yok karnım düz, kahvaltıdan sonra başlıyor akşam 3 aylık gibi karnım oluyoBenimde kotlarım falan olmuyo bana oturunca hemen düğme gevşetmekten sonra kapatmaktan utanıyorum dün gittim defactodan beli lastikti pantalon aldım ise geldim simdi ohh rahatsizde de özellikle akşamları şişkinlik oluyo mu benim sabah çok bisey yok ama öğleden sonra cikiyo karnım iyice
Amin canim benim. Aynen bende ömür boyu vurulmaya da raziyim. Ama yatmak zor geliyor. Ilk kizimda kolaydi ama simdi kizim oyun ilgi bekliyor. Annem.gelecek sagolsun. O zaman rahatlar kafamÇok geçmiş olsun canımumarım sağlıkla devam eder miniğin. Yatması çok zordur eminim ama ikiniz de sağlıklı olun da inşallah, gerisi çekilir. Her gün iğne vurmak bence de insanı yoruyor. Ama ne zaman böyle düşünsem hemen karnımı tutup sen sağlıklı ol da 5 yıl da vurunurum iğne diyip kendimi telkin ediyorum. Hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı
Hic canini sikma. Rahatla ve yat. Oyleki yarim litrelik su sisesini bile kaldirma. Progestan kullanip dinlenirsen atlatirsin. Kizimda tam 3.5 ay yattim. Belki daha da fazla. Ama sukur 4 yasinda simdiBenim kese etrafinda genis bi alandaymis kanama. Sabah ogle aksam protestan agizdan al dedi.
Belki benim de 4 haftalikkende vardi cunku 6+2 de bugun ilk gidisimdi. Hayalimde kese bebek kalp 3 lu hediyemi alirim sandim. Ama sadece kese gorundu
Teşekkür ederim cevap icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?