• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim adetten 3 gun once 16 cikti adet gunu yani 3 gun sonra 118 ondan 3 gun sonrada 646 hic panik yapma gercekten hizla yukselir sukur kalp.atisini da duyduk.darisi sana🙏

Ayyy inşallah canım yaaa.. ben öğretmenim ve sandık görevi çıktı iade için de gebe olduğuma dair bir rapor istediler. Kendi doktorum yurt dışında olduğu için en yakın hastanede rasgele bir doktora gittim az önce.. baktı ve kese için çok erken gözükmüyor, rahim kalınlığı iyi ama 6 cm lik bir çikolata kisti ile 4 cm lik basit bir kistin daha var dedi.. bu zamana kadar ufak basit kistlerim hep oluyordu ama ilk kez çikolata kisti ile karşılaşıyorum :( öyle çok üzgünüm ki! İlk bebeğimi 17 haftalıkken triploidi nedeniyle kaybettim ve bir daha hamile kalmak için tedavi gördüm zor hamile kaldım. Tam bir oh çekmişken şimdi de bu çıktı.. iki gün sonra kendi doktorum dönüyor ona gideceğim.. dua edin ne olur!!!

Cok gecmis olsun sizi cok ii anliyorum iki kaybim var ins rabbim saglikli hayirli bir sekilde nasip eder eger saglikli.bir bebek olsa her sekilde tutunurdu ileriki aylar kotu birsey duyup uzulmektense erken haftalar yasanmasi daha ii diye dusunmustum hep kendimde sizde oyle dusunun ins en kisa zamanda tekrar alirsiniz guzel haber sakıñ uzmeyin kendiniz 🙏

Çok güzel yazmışsınız hakikaten çok dogru.. ne yapalım kader kısmet dediginiz gibi sağlıklı olsaydı her şekilde olurdu. Rabbim bi daha yasatmasin ama tekrar isteyip istememekte cok kararsızım. 2 tane çocuğum var aslında bunu keyfi istemistim 2 de kaybım var bi diyorum ki yeterli olmadıysa vardır bi hikmet vazgeç korun bide diyorumki son 1 tane daha olsaydi ilerisi icin cok iyi olurdu bilemiyorum

7+1 olmasi gerekirken 6+5 suan bi sorun yok ddi kalp atisini dinletti ve gosterdi sukurler olsun hayal gibiydi kalp atislari kilom biraz fazla dedi ama napim vermemem artk 🙄 2 hafta sonra tekrar cgirdi kontrole kullandgm vitaminleri degistrdi🙂

Benim de d vitaminim düşük, kaç çıktı senin?
Ben de takviye kullanıyorum.

Ins birsey olmaz hic korkmayin cok kist olup dogum yapan kuzenimin esinin haziranda dogumu onunda kist oldugu icin normal dogum olmaz demisler ama sukur bu noktaya kadar geldi hic caninizi sıkmayın
Çok güzel yazmışsınız hakikaten çok dogru.. ne yapalım kader kısmet dediginiz gibi sağlıklı olsaydı her şekilde olurdu. Rabbim bi daha yasatmasin ama tekrar isteyip istememekte cok kararsızım. 2 tane çocuğum var aslında bunu keyfi istemistim 2 de kaybım var bi diyorum ki yeterli olmadıysa vardır bi hikmet vazgeç korun bide diyorumki son 1 tane daha olsaydi ilerisi icin cok iyi olurdu bilemiyorum
Allah bagislasin ne guzel iki evladiniz varmis allah soze onlari bagislasin 🙏 ins 3. Olur ablaminda iki kizi var hic bir sorun yasamamisti onlarda 3.ye hamile kaldi kalbi durdu 11. Haftada sonra tekrar hanile kaldi coraspin verdi doktor sukur suan 6.5 aylik bir oglu oldu iki kizin arkasina 🙏 belki sizde de pihtilasma vardir biliyorsunuz ki saglikli dogum yapilip sonrada cikiyor bu rahatsizlil doktorunuza danisip tekrar dusundugunuzde 1_2 ay oncesi bu ilaca baslasaniz eminim faydasini gorursuniz 2 kaybiniz varmis cunki bende yasadim sonra bu ilaci oncesi baslayinca sukur kizim oldu bir bu konuyu arastirin derim ablamda yasadigimiz icin

KORKUYORUM BIR SEY OLACAK DIYE SUBAT AYINDA BI DUSUK YASADIM YINE AYNI SEY MI OLACAK DİYE AKLIM CIKIYOR :KK12::KK12::KK12:

KORKUYORUM BIR SEY OLACAK DIYE SUBAT AYINDA BI DUSUK YASADIM YINE AYNI SEY MI OLACAK DİYE AKLIM CIKIYOR :KK12::KK12::KK12:
Allah korusun hepimizin yaklask olarak kaybi var ☹ insan ister istemez dusunuyo ama sakin olmaya calis Rabbim onun omrunu yazdiysa dogarr insalllah yiycek icicehi yokmus diorum hep rabbimm sagliklisini versin hepimize insallah🤲🤲

Kızlar doktora gittim. Bebeğim 5 haftalıkmış. Kesesi sağ tarafımdaymış. Ama çift rahimliymişim yada perde varmış. Ultrason çok iyi değil 2D ile bakıyorum dedi. Bekarken baktırmadın mı dedi. Bende 2 yıl önceye kadar adet düzensizliğim vardı. Defalarca ultrasonla bakıldı. Ama sorun yok dendi. Buradaki doktorda hamilelik öncesi kontrol kanıma, ultrasonla ve vajinal ultrasonla baktı ama hiç bir sıkıntım olmadığını söyledi dedim. Büyük hastaneye gidin dedi. Erken doğum ve düşük riski olabilirmiş. Bende yarın medical parka gideceğim. Ama çok şaşırdım anlayamadım. Nasıl olur. Daha önce 2 doktor bakarda nasıl görmez.

Kızlar doktora gittim. Bebeğim 5 haftalıkmış. Kesesi sağ tarafımdaymış. Ama çift rahimliymişim yada perde varmış. Ultrason çok iyi değil 2D ile bakıyorum dedi. Bekarken baktırmadın mı dedi. Bende 2 yıl önceye kadar adet düzensizliğim vardı. Defalarca ultrasonla bakıldı. Ama sorun yok dendi. Buradaki doktorda hamilelik öncesi kontrol kanıma, ultrasonla ve vajinal ultrasonla baktı ama hiç bir sıkıntım olmadığını söyledi dedim. Büyük hastaneye gidin dedi. Erken doğum ve düşük riski olabilirmiş. Bende yarın medical parka gideceğim. Ama çok şaşırdım anlayamadım. Nasıl olur. Daha önce 2 doktor bakarda nasıl görmez.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah doktor yanlış görmüştür 🙏🙏 ben de hiç anlayamadım, o kadar kontrole gitmişsin nasıl farkına varılmamış. İnşallah yarın hayırlı haberlerini alırız 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X