Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Zynpalb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
156
92
98
Selamünaleyküm herkese. Bugün aşılama yaptırdım. Daha önce 1 negatif ve 1 pozitif (kimyasal oldu ama) aşılamam var bu 3. deneme oluyor. Rabbim ümmeti Muhameddin anne olmak isteyenlerine hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. 2020 Ocakta aşılama yaptıranlar burada toplanalım. Destek ve moral oluruz birbirimize. Selametler diliyorum

Bende yarın doktora gideceğim klomenden dolayi kist olmadiysa asılama olacak bu ay daha bugün regl oldum. Yeni ay yeni umutlar

merhaba ilk kez pazartesi günü aşılamam oldu bekleme sürecindeyim Rabbim kucaklarımızı en kısa sürede sağlıklı hayırlı bebişlerle doldurur inşallah
Amiiinn ... Haberdar edersiniz bizide aramızda 1 gün var

Amiiinn ... Haberdar edersiniz bizide aramızda 1 gün var
Hadi hayırlı olsun Rabbim kucaklarımızı dolsursun inşallah

18i veya 19unda evde test yapmayı düşünüyorum 20sinde zaten kan vericem hakkımızda hayırlısı bakalım aşılama beklediğimden hatta normal muayenelerden çok kolay geçti sanki hiçbişey yapılmamış gibi gereksiz bi sakinlik var üstümde

Merhaba! Benim de bu cuma yapılacak akşama çatlama iğnemi yapıcam şimdi çıktım doktordan Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Allah yardımcın olsun bol bol aşağıdaki duayı oku
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
şeklinde kısaca okunan Rabbi Yessir duası, "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" anlamına gelir.

Bende 21 de test yaptırıcam. Evet kolay oluyor aşılama. Bakalım artık. mutlu haberler bekliyorum sizden.

20.ay dayım canım eşimde sıkıntı. Kasım da aşılama oldum. Doktor tüp bebekle ihtimal daha çok aşılamayla zor dedi

Son bi kez denemiş olursun bakarsın olur belli mi olur. Herşey vesile. Özeldemi yoksa devlettemi yaptırıyorsun. Hangi şehirdensin bu arada
Devlette Konya da canım. 2 kez aşılama zorunluymuş devlet karşılaması için. İnşallah bu sefer aşılamayla hamile kalırım ve hepimiz kalırız inşallah

Son bi kez denemiş olursun bakarsın olur belli mi olur. Herşey vesile. Özeldemi yoksa devlettemi yaptırıyorsun. Hangi şehirdensin bu arada
Sen hangi şehirdesin. Özeller gereksiz pahalı ve 6 kez klomen çatlatma iğnesinden sonra aşılama ya geçiyorlar burda. Ama ben de zaten sorun yok. Boşuna o kadar ilaç almak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…