- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
Evet canım seninAaa bende KonyaDr.un Dilay hanım mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım seninAaa bende KonyaDr.un Dilay hanım mı
Benimde Dilay hanım. Belkide karşılaşmışızdırEvet canım senin
Aleykümselam. Allahım isteyen ümmeti Muhammede içindede bizlere kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Bende daha dün yaptım çok heyecanlıyımKızlar selamlar bende 2 ocakta 2. Aşılamamı oldum beklemedeyim bugün 6 gun oldu aralıklı batma hissi var kasıklarım çok hassas pantolon lastiği bile rahatsız ediyor göğüsler çok hassas ama benim belirtiler aynı adet gibi 14 ü adet günüm normalde bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ayın 12 gibi test yapıcam yine de tabi adet olmazsam eğer![]()
Bende crinone kullanıyorum. Bundan önceki aşılamam tutmuştu ama kimyasal oldu maalesef. Belirtiler vardı göğüsler filan epeyce sertleşmişti inşallah hamilesindir.Benim gibi başka belirtileri olanlar var mı bi de aşılama sonrası fitil ilaç yazdı mı doktorunuz ben crinone jel kullanıyorum
Aleykümselam. Allahım isteyen ümmeti Muhammede içindede bizlere kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Bende daha dün yaptım çok heyecanlıyım![]()
Canım 10 gün sonra falan afedersin su gibi akıntım oluyordu ben adet oldum sanıyordum o derece çok geliyodu. Birde psikolojikmi bilmem ama dehşet yemek yiyodumHmm başka nasıl belirtiler vardı Canım sende ilk aşılamada benimde göğüs ağrısı ve bel ağrısı çoktu hiç batma olmamıştı kasıklarda bu ay göğüs ağrım yine var bel ağrım şimdilik yok ara ara batmalar var
Olabilir canım. Napalım bizde bunlarla yetiniyoruz. Burdan gün gün haberleşirizCanım aynen bende de oluyo ama ilaç yapıyor Muş galiba onu kaç yerde okudum tutunma için kullanıyoruz ya jel yapıyormuş
Aynen Canım inşallah haberleşelim dua edelim birbirimizeOlabilir canım. Napalım bizde bunlarla yetiniyoruz. Burdan gün gün haberleşiriz![]()
Estagfurullah canım.Belim çok aşırı ağrıyodu tutulmuş gibi sırt üstü yatamazdım yatsamda çok zor kalkardım. Bunlar dışında çok belirtim olmadıBaşka bi belirti hatırlıyor musun Canım kusura bakma bi umut hepimize rabbim nasip etsin inşallah yaşadıklarını hatırlatmış olmayayım ben
Maraştan mısın senAynen Canım inşallah haberleşelim dua edelim birbirimize
Evet Canım senMaraştan mısın sennick sonunda 46 olunca sordum
Ben KonyadanEvet Canım sen
Evet Canım senMaraştan mısın sennick sonunda 46 olunca sordum
hmm ben maraştayım Canım tıp fakülte hastanesinde tedavi oluyorumBen Konyadan
Allah hepimizin yardımcısı olsun canımEvet Canım sen
hmm ben maraştayım Canım tıp fakülte hastanesinde tedavi oluyorum
amin Canım hepimizin inşallahAllah hepimizin yardımcısı olsun canım