Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar selamlar bende 2 ocakta 2. Aşılamamı oldum beklemedeyim bugün 6 gun oldu aralıklı batma hissi var kasıklarım çok hassas pantolon lastiği bile rahatsız ediyor göğüsler çok hassas ama benim belirtiler aynı adet gibi 14 ü adet günüm normalde bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ayın 12 gibi test yapıcam yine de tabi adet olmazsam eğer 🤔🤭😔
2 ocaksa aşılamanız 17si gibi adet olursunuz testide o zaman yapmalısınız

Benim gibi başka belirtileri olanlar var mı bi de aşılama sonrası fitil ilaç yazdı mı doktorunuz ben crinone jel kullanıyorum
Bu jeli bırakınca adet oluyorsun canım boşuna 12sinde test yapma . Çünkü iğnenin etkisiyle pozitif i görürsün. Aşılamadan sonra 15. Gün test yapın dedi doktorum ben dayanamayıp 13 de yaptım pozitif ti. Ama iğnenin etkisiymiş. İnşallah sen hamilesindir

Merhabalar, dün öğlen 12’de ben de ilk aşılamamı oldum. Dün hiçbir şeyim yoktu, aşılama da çok rahat oldu. Ancak bugün öğlene doğru çok şiddetli ağrımlarım başladı, bel ve karın ağrısı şeklinde. Sizlerde ağrı oldu mu? Ne zaman geçer acaba?

Merhabalar, ben de az önce doktordan geldim aşılama yapacak ilaç verdi ayın 15 inde gel dedi duruma göre ilaç ekleriz dedi ilk kez aşılama olacağim daha önce 3 tane kalp atışı başlamayan kürtaj larim var ben de Kahramanmaraş tayim

Bu jeli bırakınca adet oluyorsun canım boşuna 12sinde test yapma . Çünkü iğnenin etkisiyle pozitif i görürsün. Aşılamadan sonra 15. Gün test yapın dedi doktorum ben dayanamayıp 13 de yaptım pozitif ti. Ama iğnenin etkisiymiş. İnşallah sen hamilesindir
Geçen ay da aynı öyle kullandım ama jeli bıraktıktan sonra 5 gün sonra adet olmuştum bilmiyorum

Bi de birşey sorsam sana bu crinone jel sana ne gibi etkiler yaptı acaba şuan bugün benim göğüs uçlarım çok ağrıyor bir de karnım aşırı gergin ve şiş nefes bile alamıyorum sende mi böyle olmuştun

Bi de birşey sorsam sana bu crinone jel sana ne gibi etkiler yaptı acaba şuan bugün benim göğüs uçlarım çok ağrıyor bir de karnım aşırı gergin ve şiş nefes bile alamıyorum sende mi böyle olmuştun
Canım aşılamayla birlikte kullanmaya başladım. Benim çok fazla karın ağrım oldu. Adım bile atamadım 15 gün ağrıyla kıvrandım. Jel su gibi akıntı yaptı. Göğüslerim ağrıdı mı hiç hatırlamıyorum. O kadar çok ağrım vardı ki onu hatırlamıyorum. Gece bile 2 kez lavaboya gitmek zorunda kaldım. Akşam bir kez yatarken sıkıyordum .

Ama iğneleri vurulurken göğüslerim çok hassaslaşmıştı ve çok ağrıyordu . Benim o ay çok zor geçti canım

Merhaba ben bugun aşılama oldum heyecanla 15 günün dolmasını bekliyorum ilk olduğu için heyecan fazla ☺️

Arkadaşlar toplam sperm 120 milyon.. Hızlı ileri %2. Yavaş ileri hızlı %33... Hareketsiz %50.. Yerinde hareket %15... Sizce nasıl... Dr. Aşılama dedi.

Back
X