- 13 Kasım 2019
- 126
- 69
- 48
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canım. Sen ne zamandır ona gidiyor sunBenimde Dilay hanım. Belkide karşılaşmışızdır
2 ocaksa aşılamanız 17si gibi adet olursunuz testide o zaman yapmalısınızKızlar selamlar bende 2 ocakta 2. Aşılamamı oldum beklemedeyim bugün 6 gun oldu aralıklı batma hissi var kasıklarım çok hassas pantolon lastiği bile rahatsız ediyor göğüsler çok hassas ama benim belirtiler aynı adet gibi 14 ü adet günüm normalde bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ayın 12 gibi test yapıcam yine de tabi adet olmazsam eğer![]()
Bu jeli bırakınca adet oluyorsun canım boşuna 12sinde test yapma . Çünkü iğnenin etkisiyle pozitif i görürsün. Aşılamadan sonra 15. Gün test yapın dedi doktorum ben dayanamayıp 13 de yaptım pozitif ti. Ama iğnenin etkisiymiş. İnşallah sen hamilesindirBenim gibi başka belirtileri olanlar var mı bi de aşılama sonrası fitil ilaç yazdı mı doktorunuz ben crinone jel kullanıyorum
Geçen ay da aynı öyle kullandım ama jeli bıraktıktan sonra 5 gün sonra adet olmuştum bilmiyorumBu jeli bırakınca adet oluyorsun canım boşuna 12sinde test yapma . Çünkü iğnenin etkisiyle pozitif i görürsün. Aşılamadan sonra 15. Gün test yapın dedi doktorum ben dayanamayıp 13 de yaptım pozitif ti. Ama iğnenin etkisiymiş. İnşallah sen hamilesindir
Bende 3 gün sonra oldum canım. Sen bilirsin ama aşılama olduktan sonra adet tarihinin hiç bir önemi yok. Önemli olan aşılamadan 15 gün sonrasıGeçen ay da aynı öyle kullandım ama jeli bıraktıktan sonra 5 gün sonra adet olmuştum bilmiyorum
Anladım Canım çok teşekkürler bilgilerin için aydınlattın beni de inşallah hepimiz için sonuç hayırlı olurBende 3 gün sonra oldum canım. Sen bilirsin ama aşılama olduktan sonra adet tarihinin hiç bir önemi yok. Önemli olan aşılamadan 15 gün sonrası
Amin inşallah canım.Anladım Canım çok teşekkürler bilgilerin için aydınlattın beni de inşallah hepimiz için sonuç hayırlı olur
Canım aşılamayla birlikte kullanmaya başladım. Benim çok fazla karın ağrım oldu. Adım bile atamadım 15 gün ağrıyla kıvrandım. Jel su gibi akıntı yaptı. Göğüslerim ağrıdı mı hiç hatırlamıyorum. O kadar çok ağrım vardı ki onu hatırlamıyorum. Gece bile 2 kez lavaboya gitmek zorunda kaldım. Akşam bir kez yatarken sıkıyordum .Bi de birşey sorsam sana bu crinone jel sana ne gibi etkiler yaptı acaba şuan bugün benim göğüs uçlarım çok ağrıyor bir de karnım aşırı gergin ve şiş nefes bile alamıyorum sende mi böyle olmuştun
Ama iğneleri vurulurken göğüslerim çok hassaslaşmıştı ve çok ağrıyordu . Benim o ay çok zor geçti canımBi de birşey sorsam sana bu crinone jel sana ne gibi etkiler yaptı acaba şuan bugün benim göğüs uçlarım çok ağrıyor bir de karnım aşırı gergin ve şiş nefes bile alamıyorum sende mi böyle olmuştun
Aşılamayı nerde olsun bende KonyaBen Konyadan
Merhaba canım ben de Kahramanmaraş tayım.Sen hangi doktora yaptırdın aşılamayıEvet Canım sen
Morfolojisi kaç canımArkadaşlar toplam sperm 120 milyon.. Hızlı ileri %2. Yavaş ileri hızlı %33... Hareketsiz %50.. Yerinde hareket %15... Sizce nasıl... Dr. Aşılama dedi.
Siz nerde oldunuzAşılamayı nerde olsun bende Konya ☺
Aşılama tutar canım . Hızlı ileri hareket çok düşük muhtemelen bu yüzden hamile kalamadınızArkadaşlar toplam sperm 120 milyon.. Hızlı ileri %2. Yavaş ileri hızlı %33... Hareketsiz %50.. Yerinde hareket %15... Sizce nasıl... Dr. Aşılama dedi.