Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:anneadayı:
selamun aleyküm bn aranıza yeni katılıyorum... sürekli takip ederdim ama yazmak nasip olmadı.. bn 3 yıllık evliyim.daha önce 5 kez klmen kullandım.. geçtiğimiz 2 ay femara ve bu ayda aşılamaya başlayacağm hayırlısıyla.. 2 gündür iğnelerime başladım..burdan birbirimize destek olalım inşaAllah.. bilgilenelim bilgilendirelim.. her zamn hepimize dua ediyorum.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşaAllah.. hayırlı evlatlarla dolsun kucaklarımız... 👶
Aleyküm selam canım hoşgeldin inşallah hayırlı haberler alırız 😍

Merhaba ben de Maraş tıpta pazartesi yaptırdım ilk aşılamayı doktorunuz kimdi benim Murat Bey
Merhaba benim de doktorum Murat Bey ben de çarşamba günü giitim 8 Ocakta letrol hap verdi 15 Ocak ta gel dedi duruma göre ilaç ekleyecekmiş ilk defa yaptiracağim nasil oluyor acaba zor oluuor mu

Merhaba benim de doktorum Murat Bey ben de çarşamba günü giitim 8 Ocakta letrol hap verdi 15 Ocak ta gel dedi duruma göre ilaç ekleyecekmiş ilk defa yaptiracağim nasil oluyor acaba zor oluuor mu
Merhaba benim ilk ay letrol ile yumurtam büyümüştü ama bu ay büyümedi gonal f verdi 5 gün de onu kullandım 20 mm yi geçmişti çatlatma iğnesini cumartesi akşam yaptık pazartesi aşılama oldu benim de ilk aşılamaydı benim zor oldu ama benden önce çıkanlar çok rahat oldu dedi sanırım ben kastım kendimi rahat olursan daha çabuk biter çok uzun sürmüyor zaten:)

İğne biraz pahalı ama yaşınız uygunsa rapor çıkarıyor devlet büyük kısmını karşılıyor bizim aşılama masrafları 300 küsüre denk geldi özele göre çok uygun.

2 ocakta 2.aşılamamı oldum arkadaşlar ilki geçen aydı o iyi geçmişti ama kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bu ikinci çok ağrılı sancılı geçiyor. Hatta 3 gün önce avuç içi kadar kanamam oldu i. Üzülüp ağlamıştım adet oldum sandım ama değilmiş dr olur bu zamanlarda dedi adet değil dedi kezada zatwn arkası gelmedi ayın 16 sı tahlil günüm beklemedeyim. Pco var bende de

İğne biraz pahalı ama yaşınız uygunsa rapor çıkarıyor devlet büyük kısmını karşılıyor bizim aşılama masrafları 300 küsüre denk geldi özele göre çok uygun.
Merhaba inşallah aşılamanız tutar da sağlikla kucağınıza alırsınız.İlk ay letrol kulandiniz aşılama olmadiniz mi?

Merhaba inşallah aşılamanız tutar da sağlikla kucağınıza alırsınız.İlk ay letrol kulandiniz aşılama olmadiniz mi?
Teşekkür ederim inş🙂normal deneyelim dedi belki olur dedi aşılama yapmadan sadece çatlatma iğnesi olmustu 2.ay antibiyotik falan kullandım hastaydım belki onun etkisiyle hap işe yaramadı

Mesaj yazdım ama bende gözükmüyor tekrar yazayım:)ilk ay normal denedik olmayınca aşılamaya geçtik

Merhaba ben 8 kasımda yaptırdım tutmadı. 27 aralikta 2. 'yi yaptık 12. gün dayanamadım test yaptım pozitifi gördüm. Kan verdim 26.59 cıktı çok sevindik sağlık oacaginda hamilesin dediler. Uçtuk havaya sevinçten tabi ben doktora attım değeri çok yeni bir gebelik yazdı. Ardından kaç haftalık olabileceğini sordum haftası yok anormal bir gebelik dedi yıkıldım değer çok düşük dedi. Cuma test yapmıştım pazartesi muayeneye gel dedi. Bir mucize bekliyorum. 1 yıllık evliyiz 23 yaşındayım erken menopoz dendi. Fsh 12 amh 1.3 benim durumumda olanlar var mı

Ben 8 ocakta aşılama oldum şuan bi belirti yok bugun uzun yol yürüdüm biraz karsık agrım oldu oturunca geçti sadece.
Aslında gebelik belirtisi değil de ağrı vs.onu kastetmiştim. Bende çok fena bir bel ağrısı başladı 2 gündür.
senin kaç tane yumurtan oluşmuştu?

Merhaba ben 8 kasımda yaptırdım tutmadı. 27 aralikta 2. 'yi yaptık 12. gün dayanamadım test yaptım pozitifi gördüm. Kan verdim 26.59 cıktı çok sevindik sağlık oacaginda hamilesin dediler. Uçtuk havaya sevinçten tabi ben doktora attım değeri çok yeni bir gebelik yazdı. Ardından kaç haftalık olabileceğini sordum haftası yok anormal bir gebelik dedi yıkıldım değer çok düşük dedi. Cuma test yapmıştım pazartesi muayeneye gel dedi. Bir mucize bekliyorum. 1 yıllık evliyiz 23 yaşındayım erken menopoz dendi. Fsh 12 amh 1.3 benim durumumda olanlar var mı
Bende de bu durum var fsh 14.5 amh 1.19 çıktı. Yaşım da 31. Bir kimyasal gebeliğim oldu doğal. Bence hiç dert etmeyin. İlk aşılamamı oldum devlette. Açıkçası ben tutmazsa üzülmem diye alıştırıyorum kendimi çünkü tutma oranı düşük. Siz devlette mi yaptırıyorsunuz?

Bende de bu durum var fsh 14.5 amh 1.19 çıktı. Yaşım da 31. Bir kimyasal gebeliğim oldu doğal. Bence hiç dert etmeyin. İlk aşılamamı oldum devlette. Açıkçası ben tutmazsa üzülmem diye alıştırıyorum kendimi çünkü tutma oranı düşük. Siz devlette mi yaptırıyorsunuz?
Evet marasta murat bakacak yaptı. 2. Asilamam tıpta yapildi

Aşılama yapanlar en yakın tarihinz ne zaman sonucu burda paylaşırmısnz merakla bekliyorum. Benim test günüm 23 ocak zaman geçmiyor :bicak:
Aslında gebelik belirtisi değil de ağrı vs.onu kastetmiştim. Bende çok fena bir bel ağrısı başladı 2 gündür.
senin kaç tane yumurtan oluşmuştu?
2 yumurta oldu bende şuanlık bişey yok. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz

Back
X