Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de test günüm 22 ocak. Benim 4 yumurtam oluşmuştu. Acaba ondan mı çok fazla ağrım oluyor bilemedim.Aşılama yapanlar en yakın tarihinz ne zaman sonucu burda paylaşırmısnz merakla bekliyorum. Benim test günüm 23 ocak zaman geçmiyor
2 yumurta oldu bende şuanlık bişey yok. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz
Merhaba canım benim test günüm 15 Ocak’ta şu an aşırı göğüs ucu ve göğüs hassasiyetim var kullandığım crinone jelin etkileri galiba ilk aşılamam da bunlar olmuştu yine eklem yerlerim ağrıyo adet belirtilerime çok benziyor olanlar allahım hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize deBenim de test günüm 22 ocak. Benim 4 yumurtam oluşmuştu. Acaba ondan mı çok fazla ağrım oluyor bilemedim.
Merhabalar herkese hem aranızda yeniyim hemde aşılamada yeniyim. 28 Yaşındayım, ilk aşılamam olacak eşimde ve bende herhangi bir sorun yok HSG çekimi sebebiyle laparoskopi ameliyatı da oldum her şey temiz çıktı ama 3 yıldır istememize rağmen olmadığı için devlete gittim aşılamaya başlayacağız dediler bu hafta ilk aşılamam olacak süreç nasıl oluyor sadece burada okuduklarımla anlamlandırdıklarımlayım. Yardımınızı istediğim konular;
Devlette ücret ne tutuyor?
Kaç kere iğne oluyor?
İğneleri vurulurken korunmamız gereken herhangi bir şey var mı? vs vs gibi bilgiler istiyorum :) yardımcı olursanız çok sevinirim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah.
merhaba hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
benim ve eşimin de tüm tahliller normalken aralık ayında üniversite araştırma hastanesinde yaptırdık;
68tl - vinalac içerisinde herşey olan multivitamin
130tl - femara ilaca verdim ama 30 tabletten sadece 5 gün sabah akşam olarak 10 tanesini kullandım ki bu kısım herkeste farklı oluyor tahlillere göre bazılarına iğne veriliyor onun da dozuna göre fiyatları değişiyor
100tl - owitrelle çatlatma iğnesi
13tl - duphaston düşük önleyici ilaca verdik toplam 311 lira ödedik hastanenin raporunu iğne gerekmediği için istemedik yani aşılama hakkımızı kullanmadık
Teşekkür ederim, doktor bana iğne kullanacaksınız göbekten dedi bilgi istedim rapor sizin durumunuza göre çıkacaktır, ve ona göre ilaç verilecektir onun için şuan bilgi veremem dedi benide haliyle bir endişe kapladı. Kilom sebebiyle raporuda çok düşünür oldum. Zaten muhtemelen kilodan dolayı olmuyor dediler 115 Kiloyum boyum 1.70 iki kez peşpeşe ameliyat geçirince yatakta uzun süre kaldım bu sebepten kilo artışım hızlı oldu. Bakalım inşallah güzel sonuçlarla tekrar buraya yazarak sizlerle de paylaşırım![]()
Merhaba ben de yolculuk planlıyordum,doktora sordunuz mu yolculuk yapmanin zarari var mi acaba çarşamba günü gittiğimde soracağim benBir hafta oldu başım dönüyor ara ara bir de alt karın ağrısı var kullandığım progrsteron jelden diye düşünüyorum normalde haftaya pazartesi yaptırmam lazım ama eşimden ayrı yolculuğa cıkacağım için cumartesi yaptırcam
Merhaba canım ilk önce hayırlı olsun :) Bende cuma gün 2. aşılamamı oldum Araştırma Hastanesinde.Merhabalar herkese hem aranızda yeniyim hemde aşılamada yeniyim. 28 Yaşındayım, ilk aşılamam olacak eşimde ve bende herhangi bir sorun yok HSG çekimi sebebiyle laparoskopi ameliyatı da oldum her şey temiz çıktı ama 3 yıldır istememize rağmen olmadığı için devlete gittim aşılamaya başlayacağız dediler bu hafta ilk aşılamam olacak süreç nasıl oluyor sadece burada okuduklarımla anlamlandırdıklarımlayım. Yardımınızı istediğim konular;
Devlette ücret ne tutuyor?
Kaç kere iğne oluyor?
İğneleri vurulurken korunmamız gereken herhangi bir şey var mı? vs vs gibi bilgiler istiyorum :) yardımcı olursanız çok sevinirim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah.
Aşılama yapanlar en yakın tarihinz ne zaman sonucu burda paylaşırmısnz merakla bekliyorum. Benim test günüm 23 ocak zaman geçmiyor
2 yumurta oldu bende şuanlık bişey yok. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz
Benimde test tarihim 25'i ama dediğin gibi ilk aşılamadaki gibi ağrım yok hatta hiçbir şey yok benim sanki tutmamış gibime geliyor. İlkinde batmalar şişkinlik ara ara adet sancısı gibi ağrılarım olmuştuBenim de test tarihim 24 ü iki yumurtam vardı. ikinci aşılamam ilki gibi pek ağrım olmuyor batmalar ve şişkinliğim ile birlikte hafif göğüs hassasiyetim var. Dediğiniz gibi zaman geçmiyor ama sonu selamet olsun inşallah☺
Aşılama sonrasında 2 defadır bana ''progestan'' vermektedir.(Normalde ağızdan ama bize vajinadan kullanın diye özellikle söylüyorlar.) bu ilacı verme sebebi ise düşük reski azaltmakta tutunmasını sağlamaktaymış. Onun dışında bana bir şey verilmedihnımlar aşılamadan sonra bitakım ilaç ve jel kullandığınızdan bahsediyorsunuz.. nelerdir bunlar... nasıl etkileri var..?
hnımlar aşılamadan sonra bitakım ilaç ve jel kullandığınızdan bahsediyorsunuz.. nelerdir bunlar... nasıl etkileri var..?
Canım bende crinone jel kullanıyorum benimde aşırı göğüsler hassas bel ağrım hafif var kasıklarda hiç ağrım yok tutmadı galiba diye düşünüyorumbana hap verdi adı duphaston günde 3kez içiyorum şişkinlik batma ve bel ağrım var ilacın yan etkisiymiş galiba
Benim de aklıma geliyor senin gibi fakat ilkinde o belirtilerle tutmadığı için bu seferkinde boşluktayım belki de olmuştur diyorum gelip gidiyor düşünceler. Allah sabır versin hepimize zor çok zorBenimde test tarihim 25'i ama dediğin gibi ilk aşılamadaki gibi ağrım yok hatta hiçbir şey yok benim sanki tutmamış gibime geliyor. İlkinde batmalar şişkinlik ara ara adet sancısı gibi ağrılarım olmuştu