Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12.gunu canim 15 ocakta olmustum asilamayiAşılamanın kaçıncı günü?
Bende olmadi canim ama normal.diye biliyorum yumurtan catladigi icin onun belirtileridir buyuk ihtimal,hamilelik olmasi icin daha cok erken cunkutekrar selam kızlar,
aşılamam perşembe günü oldu bugün 4. günümdeyim karnımdaki şişlik sertlik o kadar fazla ki tabii göğüslerim de şişti normal mi bir durum mu bilemedim![]()
Canım benim 18. Gün olmasına rağmen idrar testinde çok silik çıkmıştı bence erken olabilir günün gelince kan vermeni tavsiye ederim12.gunu canim 15 ocakta olmustum asilamayi
Insallah oyledir canim ya. Bekliycem bakalim adetim gelmezse direkt kan veririmCanım benim 18. Gün olmasına rağmen idrar testinde çok silik çıkmıştı bence erken olabilir günün gelince kan vermeni tavsiye ederim
Benim değerim 190 a düşmüş artık düşmesi kesinleşti ama geç düşüyor dr ileri derece gebelik olmadığı için kürtaj yapmak istemiyorum kendiliğinden düşmesini bekleyeceğiz diyor. Bende adet söktürücü bitki çayları içeceğim yardımcı olsun diye. Benden bu kadar arkadaşlar. Daha başka Aşılama ya da tüp bebek düşünmüyorum. Rabbim normal yolla verirse başımla gözüm üstüne. Bana ve Sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.
yarın 15. Günün mü oluyor. Öyleyse 15. Günde çıkar kan testiHergün test yapiyordum ben catlatma ignesinden 12 gun sonra cok hafif silik cikmisti 13 gun hicbirsey cikmadi 14 gun tekrar silik bi cizgi cikti ama umitlenmekte istemiyorum. Bi kac gun daha bekleyip kan testi vericem ben kizlar![]()
Igneden sonra 15 ama asilamadan iki gun once oldum igneyiyarın 15. Günün mü oluyor. Öyleyse 15. Günde çıkar kan testi
Aaa o zaman idrarda çıkmaz kiIgneden sonra 15 ama asilamadan iki gun once oldum igneyi
Bilmiyorum igneden sonra yarin 15 asilamadan sonra 13. Gun oluyor cikmaz mi o zamanAaa o zaman idrarda çıkmaz ki. Ben iğneden 11 gün sonra kanda baktırdım yinede çıkmamıştı
![]()
Tabii ki erken. Diyorum ya benim 18. Günümde idrarda silik çıktı erkendir yani öyle hemen telaş etmeBilmiyorum igneden sonra yarin 15 asilamadan sonra 13. Gun oluyor cikmaz mi o zamanerken mi daha
Allahım insAllah bu sefer gelmistirTabii ki erken. Diyorum ya benim 18. Günümde idrarda silik çıktı erkendir yani öyle hemen telaş etme. İnşallah seninledir yavrucun
İnşallah canım 2 gün daha beklede kan ver bakalımAllahım insAllah bu sefer gelmistir![]()
Iki gun daha sabrederim artık napalım iki bucuk yıldır bekledim iki gün nedir ki olumlu olsundaİnşallah canım 2 gün daha beklede kan ver bakalım![]()
Aynen öyle canımIki gun daha sabrederim artık napalım iki bucuk yıldır bekledim iki gün nedir ki olumlu olsunda![]()
normal canim bende pantalonun dugmesini kapatamiyodum siskinliktentekrar selam kızlar,
aşılamam perşembe günü oldu bugün 4. günümdeyim karnımdaki şişlik sertlik o kadar fazla ki tabii göğüslerim de şişti normal mi bir durum mu bilemedim![]()
Canim bende dayanamadim idrarda erken gebelik yaptim negetif cikti benimde. Doktorumun hemsiresini arayip sirdum 12 gun daha cok erken kanda gozukmeden idrarda gozukmez dedi o yuzden beklemede fayda var.Bende carsambayi bekleyemedim kizlar simdi idrar testi yaptim maalesef ikinci cizgiden haber yokpozitif olacaginida sanmiyorum her zaman belki olmustur diye diye ne hevesim ne umudum kaldi. Ben yine bu ay husran insallah mutlu haberi sizlerden aliriz..
durumun anormal olmamasına sevindim çünkü ağrıdan ilaç kullanacağım sanırımnormal canim bende pantalonun dugmesini kapatamiyodum siskinlikten